عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی دانمارک تحصیل در دانمارک پذیرش از دانمارک در مقطع PhD

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
پذیرش از دانمارک در مقطع PhD
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
10-04-2013, 10:27 PM
(10-04-2013, 08:19 PM)'nkntu' نوشته:
مرسی از راهنماییتون دوست عزیز.امیدوار کننده بود
به نظرتون از چه زمانی شورع کنم واسه ایمیل ردن به اساتید؟؟؟؟
اول آزمون تافل و بدم که نمره شو داشته باشم بعد به اساتید ایمیل بزنم؟؟؟ یا نیازی نیست؟؟؟؟

حق با Soilman  من اصلا اسم دانمارك به چشمم نخورده بود[img]images/smilies/blush.gif[/img]. در مورد اروپا بايد سرچ كنيد و  پوزيشن خالي اگر اساتيد دارن باهاشون تماس بگيريد يا رسما اقدام كنيد. شادزي [img]images/smilies/wink.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین sadjad porgar
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

11-08-2013, 03:46 PM
سلام من ترم آخر مهندسی شیمی هستم و فقط پروژه ام مونده. من شرایطمو پایین میگم در صورتن امکان شانس پذیرشه منو بگید 
لیسانس مهندسی شیمی با معدل14.60 و دو سال آخر 15.80
فوق لیسانس مهندسی شیمی با معدل 16.50 بدون پایان نامه
تالیف دو جلد کتاب
استادم گفته که از پروژه ام حتما مقاله درمیاد و زبان دارم میخونم و فعلا اینترمدیت هستم
در ضمن با هد گروه مهندسی شیمی یو اس دی مکاتبه کردم و اون منو به یکی از استادای گروهش معرفی کرد ولی ازش دیگه خبری نشد
بازم ممنون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
12-08-2013, 01:38 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-08-2013, 01:41 PM توسط Shihan.)
(11-08-2013, 03:46 PM)'sadjad porgar' نوشته: سلام من ترم آخر مهندسی شیمی هستم و فقط پروژه ام مونده. من شرایطمو پایین میگم در صورتن امکان شانس پذیرشه منو بگید 
لیسانس مهندسی شیمی با معدل14.60 و دو سال آخر 15.80
فوق لیسانس مهندسی شیمی با معدل 16.50 بدون پایان نامه
تالیف دو جلد کتاب
استادم گفته که از پروژه ام حتما مقاله درمیاد و زبان دارم میخونم و فعلا اینترمدیت هستم
در ضمن با هد گروه مهندسی شیمی یو اس دی مکاتبه کردم و اون منو به یکی از استادای گروهش معرفی کرد ولی ازش دیگه خبری نشد
بازم ممنون

کلاً دانمارک جزو کشورهای مناسب برای تحصیل در مقطع دکتری در اروپاست. شما شرایط مناسبه اما نمیتونم بهت بگم فاند میگیری یا نه تنها باید اقدام کنی و نظر استاد رو بپرسی ضمناً  مورد دکتری باید یک پروپوزال بنویسی در مورد جایی که در دانشگاه ادورتایز شده بعد مدارک را بفرستی شورا اپلیکنت ها را یکی یکی رتبه بندی و شورت لیست تهیه بعد به شورت لیست مصاحبه و نهایتا می پذیرد اساتید یا اصلا جواب ایمیل نمی دهند یا میگن اپلای کن ببینیم چی میشه! از فوریه 2013، دانشگاه آرهوس برای بعضی رشته ها در مقطع دکتری هم شرط زبان گذاشته. ممکنه دانشگاههای دیگه هم بذارن. برای همین بهتره که موقع اپلای کردن، شرایط رو بخونین. مثلا کل پوزیشن های science and technology، نمره آیلتس 6.5 و یا تافل 83 می خواهد. حالا سایر دانشگاهها ممکنه قانون جدیدی برای حداقل ها ادمیشن گذاشته باشن باید Minimum Requirement  رو ببینی. امیدوارم موفق باشی

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ali.chabok
**
نقل قول

06-10-2013, 11:34 PM
کسی میدونه روند بررسی مدارک و اعلام نتایج پذیرش تو دانشگاه DTU چقدر طول میکشه؟؟الان از ددلاین پوزیشن یک ماه گذشته هنوز خبری نیست
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

07-10-2013, 09:17 AM
(06-10-2013, 11:34 PM)'ali.chabok' نوشته: کسی میدونه روند بررسی مدارک و اعلام نتایج پذیرش تو دانشگاه DTU چقدر طول میکشه؟؟الان از ددلاین پوزیشن یک ماه گذشته هنوز خبری نیست

دروود بر شما.
دوست عزیز، روند انتخاب دانشجو براساس یک سری مراحلی به ترتیب شروع میشه از داشتن حداقل مدارک مورد نیاز، تا روند مصاحبه و غیره پس خود بخ خود طول خواهد کشید اما زمان دقیقش رو جز دانشگاه کسی نمیدونه در اینجا همه سوالاتتون رو از بخش بین الملل بپرسید. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ziba noorali
**
نقل قول

23-01-2014, 07:48 PM
سلام دوستان
من رشته دندانپزشکی را در اوکراین به اتمام رساندم.قصد دارم برای ادامه تحصیل و کار برای دانمارک اقدام کنم به نظرتون از کجا شروع کنم بهتره؟؟ممنون میشم راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین taranebaran
**
نقل قول

19-04-2014, 04:14 PM
من کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی از دانشگاه بوعلی سینای همدان دارم
معدل کارشناسی  ارشد: 17.14
معدل کارشناسی: 13.88
یک مقاله ISI با IF=3.5
3 کنفرانس داخلی و 2 کنفرانس بین المللی
IELTS : 6
می خواستم بدونم چقدر شانس برای گرفتن فاند دارم؟
نقل قول  

آفلاین nnasrin
**
نقل قول

19-04-2014, 04:38 PM
(19-04-2014, 04:14 PM)'taranebaran' نوشته: من کارشناسی ارشد بیوتکنولوژی کشاورزی از دانشگاه بوعلی سینای همدان دارم
معدل کارشناسی  ارشد: 17.14
معدل کارشناسی: 13.88
یک مقاله ISI با IF=3.5
3 کنفرانس داخلی و 2 کنفرانس بین المللی
IELTS : 6
می خواستم بدونم چقدر شانس برای گرفتن فاند دارم؟

قصد ناامید کردنتون رو ندارم. امیدوارم موفق باشین و البته رشته به رشته فرق میکنه ولی من رزومه م به مراتب از شما بهتره و تا حالا تو 2 تا پزیشن تقریبا مرتبط با کار تحقیقاتیم از DTU رد شدم. البته نه اینکه رزومه من یا شما ضعیف باشه ولی سیاست اونا طوری هست که ترجیح شون رو یه دانشجو کم سواد اروپایی هست با حداقل یه مقاله کنفرانسی! تا یه ایرانی که رزومه خوبی داره. چون اینو دیدم عرض میکنم
نقل قول  

آفلاین darya_nrmnd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-08-2014, 12:06 AM
سلام کسی میدونه اگه با وبزای اقامت سه ساله بیایم دانمارک و به جای کار دکتری بخونیم همون کار محسوب میشه و بهمون بعد از 4 سال اقامت میدن ؟ و اینکه حقوقش چقدره؟
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

08-08-2014, 12:17 AM
'darya_nrmnd dateline='' نوشته: سلام کسی میدونه اگه با وبزای اقامت سه ساله بیایم دانمارک و به جای کار دکتری بخونیم همون کار محسوب میشه و بهمون بعد از 4 سال اقامت میدن ؟ و اینکه حقوقش چقدره؟

سلام دوست خوبم به فروم اکادمیا کافه خوش امدید
برای تحصیل در مقطع دکتری شما اول باید یک پوزیشن پیدا کنید و پس نوشتن پروپوزال مناسب برای ان اپلای کنید در صورتی که برای پوزیشن انتخاب شوید حقوقی بر اساس رزومه و سوابق کاری خود که حداقل ۱۶۰۰۰ کرون و حداکثر چیزی حدود ۲۴۰۰۰ کرون پس از کسر مالیات هست دریافت خواهید کرد در اینصورت کار محسوب شده چون شما حقوق دریافت کرده و مالیات می دهید پس از ۴ سال تحصیل دکتری و قبولی در ازمون زبان دانمارکی می توانید برای اقامت دایم اپلای کنید
حالت دوم گرفتن پذیرش دکتری هست که بدون شهریه دکتری بخوانید چون حقوق نمی گیرید تاثیری در گرفتن اقامت برای شما ندارد مگر کاری پیدا کنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 13 بعدی »