عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-08-2013, 02:51 PM
(09-08-2013, 01:27 PM)'سودا' نوشته: با سلام
من لیسانس دبیری زبان انگلیسی دارم از دانشگاه آزاد (فارغ التحصیل 79) با معدل 16.38 و ارشد روانشناسی تربیتی از دانشگاه دولتی شیراز با معدل 17.80 (فارغ التحصیل 90) با 37 سال سن. تجربه ترجمه دارم البته بدون نامه سابقه کار. الان دو سالی است که در مرکز مشاوره دو دانشگاه دولتی مشغول کارم(یکی به صورت قرارداد ترمی  و به عتوان مشاور و روانشناس و دیگری به عنوان کارمند قراردادی). پروسه مهاجرت به روش اسپانسری به کانادا را هم دارم که به امید خدا تا چند ماه آتی چواب می دهند.تصمیم به اقامت در تورنتو را دارم. سوالم در موورد ادامه تحصیل دکترای روانشناسی تربیتی یا خانواده درمانی و یا نهایتاً یالینی هست. آیا امکان دریافت بورسبه را دارم؟ و در مورد کار هم آیا برای افراد دارای مدارک بالا امکان کار دولتی وجود دارد؟ و ایا با مدرک فوق هم شانس استخدام دولتی دارم؟ در ضمن زبان انگلیسی ام در حد بسیار خوب است که با قرار گرفتن در محیط، مکالمه ام در حد عالی می شود و چندین مقاله کنفرانس و 3 مقاله  درمجلات داخلی دارم و در حال تدوین 3 مقاله برای ژورنالهای خارجی هستم. شانس من برای ادامه تجصیل و یا کار در تورنتو چقدر است. ممنون می شوم پاسخ دهید.

در پستهای قبلی توضیح داده ام شما باید ابتدا زبان خودتان رو تقویت کنید درسته که رشته انگلیسی خواندهید اما بدلیل فوق در رشته ای خارج از رشته ممکنه از زبان معاف نشید، پس بهتره با دانشگاه مکاتبه نمایید. در خصوص کار هم باید عرض کنم شاید برای زبان خیلی کار وجود نداشته باشه به این دلیل که خودشون به زبان انگلیسی صحبت میکنند (بغیر از کبک) همین شانس رو پایین میاره مگر اینکه از طریق رشته فوق خودت کاری پیدا کنید و تا زمانی که کارفرما پیدا نکنی این امر فرایندش کمی سخته! شما بهتره با اساتید رشته خودتان در دانشگاه مکاتبه کنید و در خصوص موضوع تز شما و رزومه با اونها صحبت کنید تا ببینید شانستون چقدره. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

09-08-2013, 02:53 PM
(09-08-2013, 02:30 PM)'engineer79' نوشته: سلام
لطفا راهنمایی فرمایید که من با شرایط ذیل امکان رفتن فاند را از دانشگاههای کانادا را دارم؟
معدل لیسانس: 13.80 معدل کل- 14.73 معدل دروس پاس شده- دانشگاه دولتی
معدل فوق: 16.75 دانشگاه آزاد
رشته: مهندسی مکانیک- جامدات
پایان نامه: بررسی ارتعاشات نانولوله های کربنی
مقاله: یک کنفرانس آمریکا + یک ژورنال ISI Index  در رابطه با موضوع پایان نامه
زبان:IELTS: 6.5
GRE تابحال امتحان ندادم
سابقه کار: 7.5 سال در زمینه نفت و گاز در شرکتهای بزرگ و شناخته شده

معدل دوره لیسانس شما یکم پایینه ، اما با سابقه کار بالای خودت و نمره زبان و مقالات ممکنه شانس داشته باشی، کانادا برای رشته شما دپارتمانهای متنوعی داره به نظرم ابتدا با اساتید ایرانی مکاتبه نمایید سپس اگر جوابی پیدا نکردی با سایر اساتید مکاتبه نمایید. من شانس پذیرش رو براتون میبینم اما فاند رو دقیق نمیشه اضهار نظر کرد و استاد بهتره نظرش رو بده.
ازاد اندیش باشی
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین engineer79
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-08-2013, 07:33 AM
(09-08-2013, 02:53 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
معدل دوره لیسانس شما یکم پایینه ، اما با سابقه کار بالای خودت و نمره زبان و مقالات ممکنه شانس داشته باشی، کانادا برای رشته شما دپارتمانهای متنوعی داره به نظرم ابتدا با اساتید ایرانی مکاتبه نمایید سپس اگر جوابی پیدا نکردی با سایر اساتید مکاتبه نمایید. من شانس پذیرش رو براتون میبینم اما فاند رو دقیق نمیشه اضهار نظر کرد و استاد بهتره نظرش رو بده.
ازاد اندیش باشی

با تشكر
آيا دانشگاههاي كانادا هم GRE ميخواهند؟
نقل قول  

آفلاین engineer79
**
نقل قول

12-08-2013, 02:52 PM
(11-08-2013, 07:33 AM)'engineer79' نوشته:
با تشكر

ايا مقاله سابميت شده هم جز امتياز محسوب مي شود؟ اينجانب 3 تا مقاله سابميت شده هم دارم كه هنوز وضعيتش مشخص نشده؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

12-08-2013, 03:14 PM
(11-08-2013, 07:33 AM)'engineer79' نوشته:
با تشكر

دانشگاههای کانادا نیاز به گزارش نمره GRE ندارن، اما خب داشتنش بهتر از نداشتنه. 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
12-08-2013, 03:15 PM
(12-08-2013, 02:52 PM)'engineer79' نوشته:
ايا مقاله سابميت شده هم جز امتياز محسوب مي شود؟ اينجانب 3 تا مقاله سابميت شده هم دارم كه هنوز وضعيتش مشخص نشده؟

به نظرم اگر از ادمیت شدنش مطمئن هستی خب تو رزومه ات اشاره کن و میتونی روی اون حساب کنی

نقل قول  

آفلاین zahya
**
نقل قول

12-08-2013, 07:36 PM
سلام به دوستان عزیز.
میگم کسی هست که لیست دانشگاههای کانادا که برای مقطع دکترا GRE نياز ندارند را تهیه کرده باشه. اگه اینطور باشه ممنون میشم در اختیار ما قرار بده.
سپاس در سپاس فراوان.
نقل قول  

آفلاین raha1986
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-08-2013, 11:31 AM
سلام دوستان
با این مشخصات به نظرتون شانس پذیرش از کدوم دانشگاه های کانادا رو دارم؟

لیسانس مهندسی مکانیک- دانشگاه گیلان-معدل 16.48 البته دو سال آخر بالای 17
فوق لیسانس مهندسی مکانیک- دانشگاه شریف-معدل 17.80 پایان نامه هم 20
مقاله کنفرانس خارجی-1
مقاله ژورنالی-1 سابمیت شده
فعلاً تافل ندادم- با فرض اینکه بتونم نمره تافل خوب بیارم
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

13-08-2013, 11:51 AM
(13-08-2013, 11:31 AM)'raha1986' نوشته: سلام دوستان
با این مشخصات به نظرتون شانس پذیرش از کدوم دانشگاه های کانادا رو دارم؟
لیسانس مهندسی مکانیک- دانشگاه گیلان-معدل 16.48 البته دو سال آخر بالای 17
فوق لیسانس مهندسی مکانیک- دانشگاه شریف-معدل 17.80 پایان نامه هم 20
مقاله کنفرانس خارجی-1
مقاله ژورنالی-1 سابمیت شده
فعلاً تافل ندادم- با فرض اینکه بتونم نمره تافل خوب بیارم

سلام دوست عزیز، به نظر من شرایط شما در صورت گرفتن نمره زبان بالا (مثلاً آیلتس 7 به بالا یا تافل 100 به بالا) و اکسپت شدن اون مقاله تون خیلی خوب خواهد بود و می تونید به گرفتن پذیرش و فاند از دانشگاه های خوب کانادا (مثلاً رنک 4 تا 10، یا حتی 3 تای اول) امیدوار باشید. من دانشگاه خاصی رو هیچ وقت به کسی پیشنهاد نمی کنم. در ضمن همونطور که احتمالاً می دونید برای کانادا تماس با استادها قبل از اقدام برای پذیرش خیلی واجب هست. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
Exclamation  13-08-2013, 11:53 AM
(12-08-2013, 07:36 PM)'zahya' نوشته: سلام به دوستان عزیز.
میگم کسی هست که لیست دانشگاههای کانادا که برای مقطع دکترا GRE نياز ندارند را تهیه کرده باشه. اگه اینطور باشه ممنون میشم در اختیار ما قرار بده.
سپاس در سپاس فراوان.

سلام
دانشگاه های کانادا gre رو امتیاز حساب می کنند ولی اجباری نیست براشون. میتونید گزارش کنید اگر نمره قابل قبولی دارید.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 24 25 26 27 28 29 30 31 32 ... 109 بعدی »