عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) مهر و موم بودن توصيه نامه

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهر و موم بودن توصيه نامه
آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
18-07-2013, 06:48 PM
(18-07-2013, 06:35 PM)'GordAfarid' نوشته: سلام به همه دوستان
استاد باید زیر توصیه نامه خودشو فقط امضا کنه یا مهر هم باید بزنه؟
اگر باید مهر بزنه اونوقت انگلیسی نباشه چی کار باید کرد؟

دوست خوب من نميدونم براي كجا داريد اقدام مي كنيد اما در سيستم دانشگاه هاي آمريكا توصيه نامه ي آنلاين با ارزش تر شده و ديگه اين دردسرها رو نداره. خيلي از دانشگاه ها صراحتا گفتن توصيه نامه ي كاغذي رو قبول ندارن. براي سوالتون بله برخيشون براي خودشون مهر انگليسي دارند و ميزنند اما نبودشم عيب بزرگي نيست. وقتي تو سربرگ پرينت كرد گذاشت تو پاكت درش رو چسب نواري بزنيد بديد روي چسب و پاكت رو امضا كنند. شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین GordAfarid
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-08-2013, 06:40 PM
سلام به همگی
دوستان،مدیر گروه ما به من گفت که مهرانگلیسی رو خودم برای گروهمون طراحی کنم و بعداتحویل شون بدم.میخواستم بدونم این که شکل مهر دایره ای باشه یا مربع و...فرق داره؟
چون یکی از دوستان بهم گفتش که مهراصلی دانشگاه معمولا دایره است و مهرگروه مربع،این درسته؟مهرگروه های شماچطوربوده؟
من ندانم به نگاه تو چه رازی است نهان              که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

08-08-2013, 11:58 PM
درود
جالبه که مدیر گروه تان گفته خودتان برید طراحی کنید و تحویلشون بدید!در واقع مهر هر دانشگاه یه ویژگی منحصر به هر دانشگاهی هست و یه جور اینجوری مصداق تقلب و جعل اسناد و مهر به حساب میاد...گرچه در مورد شما فرق می کنه...
بله...دوستتون درست گفته با یه تغییر کوچک...منم یادمه که مهر اصلی دانشگاه تهران دایره بود و مهر گروه مستطیل بود....فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه...مهم اسم دانشگاه هست به همراه آرم که درست اورده باشه و فاقد هرگونه اشتباه باشه
(08-08-2013, 06:40 PM)'GordAfarid' نوشته: سلام به همگی
دوستان،مدیر گروه ما به من گفت که مهرانگلیسی رو خودم برای گروهمون طراحی کنم و بعداتحویل شون بدم.میخواستم بدونم این که شکل مهر دایره ای باشه یا مربع و...فرق داره؟
چون یکی از دوستان بهم گفتش که مهراصلی دانشگاه معمولا دایره است و مهرگروه مربع،این درسته؟مهرگروه های شماچطوربوده؟

نقل قول  

آفلاین GordAfarid
**
نقل قول

09-08-2013, 11:18 AM
نقل قول: درود
جالبه که مدیر گروه تان گفته خودتان برید طراحی کنید و تحویلشون بدید!در واقع مهر هر دانشگاه یه ویژگی منحصر به هر دانشگاهی هست و یه جور اینجوری مصداق تقلب و جعل اسناد و مهر به حساب میاد...گرچه در مورد شما فرق می کنه...
بله...دوستتون درست گفته با یه تغییر کوچک...منم یادمه که مهر اصلی دانشگاه تهران دایره بود و مهر گروه مستطیل بود....فکر نکنم زیاد فرقی داشته باشه...مهم اسم دانشگاه هست به همراه آرم که درست اورده باشه و فاقد هرگونه اشتباه باشه
ضمن تشکر از پاسخ شما؛
فرمایش شما کاملا درسته 
من هم خودم تعجب کردم ولی ایشون گفتن طراحی رومن انجام بدم،ساخت اش با خود گروه خواهد بود وگرنه ممکنه زیاد زمان ببره چون در راس کارهاشون نیست! 
به هرحال امیدوارم مشکلی ایجادنشه
من ندانم به نگاه تو چه رازی است نهان              که من آن راز توان دیدن و گفتن نتوان

نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

10-08-2013, 12:50 AM
(09-08-2013, 11:18 AM)'GordAfarid' نوشته:
ضمن تشکر از پاسخ شما؛
فرمایش شما کاملا درسته 
من هم خودم تعجب کردم ولی ایشون گفتن طراحی رومن انجام بدم،ساخت اش با خود گروه خواهد بود وگرنه ممکنه زیاد زمان ببره چون در راس کارهاشون نیست! 
به هرحال امیدوارم مشکلی ایجادنشه

به نظر من كار خلافي صورت نگرفته. ايشون از موقعيتي كه شما در اون هستيد دارند استفاده ميكنند براي گروه يك آرم ايجاد كنند كه با دانشجوهاي بعدي مثل شما به مشكل نخورند. اتفاقا كارتون خير هم هست . [img]images/smilies/smile.gif[/img]باهاشون همكاري كنيد هيچ مشكلي پيش نمياد و ممكنه بخاطر تلاشتون بهتون توصيه هاي خوبي هم بدهند. شادزي
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Elias.Saber
**
نقل قول

04-01-2014, 08:04 PM
دوستان
من از یکی از استاد هام نامه رو روی سر برگ انگلیسی دانشگاه ( با امضا ایشون) گرفتم و گذاشتم تو پاکت انگلیسی .همینکه پاکت رو چسب بزنم برای دانشگاه مقصد ( کانادا یا آلمان) قابل قبول هست؟ یا باید روی پاکت هم امضا یا مهر استاد باشه(البته نمیدونم استاد اینکارو میکنه یا مثلا امور بین الملل)؟ [عکس: undecided.gif]

لطفا راهنمایی کنید. ممنون
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-01-2014, 05:51 AM
(04-01-2014, 08:04 PM)'Elias.Saber' نوشته: دوستان
من از یکی از استاد هام نامه رو روی سر برگ انگلیسی دانشگاه ( با امضا ایشون) گرفتم و گذاشتم تو پاکت انگلیسی .همینکه پاکت رو چسب بزنم برای دانشگاه مقصد ( کانادا یا آلمان) قابل قبول هست؟ یا باید روی پاکت هم امضا یا مهر استاد باشه(البته نمیدونم استاد اینکارو میکنه یا مثلا امور بین الملل)؟ [عکس: undecided.gif]

اصطلاحا این کار رو میگن مهر و موم کردن توصیه نامه.
البته خیلی مسئله خاصی نیست ولی اگر اینکار رو بکنید بهتر هست. مهم سربرگ دانشگاه و متن توصیه نامه و ایمیل (یا نحوه تماس با استاد) و امضای استاد هست.
در برخی موارد استاد پاکت توصیه نامه رو امضا میکنه و دپارتمان مرتبط یا امور بین الملل مهر میزنه. در برخی موارد هم فقط مهر مذکور بدون امضای استاد
موفق باشید

(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-01-2014, 06:22 PM
(04-01-2014, 08:04 PM)'Elias.Saber' نوشته: دوستان

سلام 
همونطور كه گفتند بهتره باشه. نميدونم كدوم دانشگاه هستيد. امور بين الملل دانشگاه آزاد شنيدم كه اينكار رو مكينه براي دانشجوهاي خودش. يعني قبل پست ميزاره تو پاكت و مهر و موم ميكنه 
شادزي

نقل قول  

آفلاین k24
**
نقل قول

27-08-2014, 02:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-08-2014, 02:04 PM توسط k24.)
درود دوستان عزیز

استادم برای من توصیه نامه نوشته ولی انتهای نامه فقط اطلاعات مربوط به تماس خودش رو نوشته. مثلا نوشته استاد دانشگاه فردوسی هستش و شماره و ایمیلشو نوشته ولی امضا و مهر نکرده. من میخوام روز مصاحبه به سفارت آلمان ارائه بدم. بدون امضا و مهر ازم قبول میکنن یا نه؟

ممنون.....
FC Bayern forever number one
You can call us the champions of world
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Big Grin  27-08-2014, 06:04 PM
(27-08-2014, 02:03 PM)'k24' نوشته:
درود دوستان عزیز
استادم برای من توصیه نامه نوشته ولی انتهای نامه فقط اطلاعات مربوط به تماس خودش رو نوشته. مثلا نوشته استاد دانشگاه فردوسی هستش و شماره و ایمیلشو نوشته ولی امضا و مهر نکرده. من میخوام روز مصاحبه به سفارت آلمان ارائه بدم. بدون امضا و مهر ازم قبول میکنن یا نه؟
ممنون.....
امضا باید داشته باشه،هرکسی اظهارات خودش رو که باید تایید کنه! مهر لازم نیست ولی تو سربرگ انگلیسی فردوسی باشه کافیه
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3