عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان تحصیل در آلمان v
1 2 بعدی »
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان

صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 65 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس پذیرش مقطع PhD از دانشگاه های آلمان
آفلاین Mohammad1366
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-07-2013, 04:50 PM
با سلام . یه راهنمایی ازتون میخواستم و میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. من لیسانسمو عمران-سازه دانشگاه صنعتی اصفهان بودم که البته معدلم پایین شد(14) و ارشد عمران-محیط زیست دانشگاه شیراز هستم که تا آخر تابستون تمومم(معدل 16.5). میخواستم واسه دکترا شاخه عمران-محیط زیست واسه آلمان اقدام کنم. خواستم شانسمو با این شرایط بدونم: یه مقاله فقط دارم، یه ترم تی ای بوذم و GRE General شدم 1100و تافل بزودی میدم. 1 سال هم سابقه کاری تو رشته خودمو دارم. با تشکر از همتون.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-07-2013, 02:57 AM
(20-07-2013, 04:50 PM)'Mohammad1366' نوشته: با سلام . یه راهنمایی ازتون میخواستم و میخوام از تجربیاتتون استفاده کنم. من لیسانسمو عمران-سازه دانشگاه صنعتی اصفهان بودم که البته معدلم پایین شد(14) و ارشد عمران-محیط زیست دانشگاه شیراز هستم که تا آخر تابستون تمومم(معدل 16.5). میخواستم واسه دکترا شاخه عمران-محیط زیست واسه آلمان اقدام کنم. خواستم شانسمو با این شرایط بدونم: یه مقاله فقط دارم، یه ترم تی ای بوذم و GRE General شدم 1100و تافل بزودی میدم. 1 سال هم سابقه کاری تو رشته خودمو دارم. با تشکر از همتون.

سلام   Smile
شانستون به نظر من خوبه....
البته به نظر من با توجه به اینکه جی آر ای امتحان دادید خودتون رو محدود به یه کشور نکنید اما به هر حال باید بگم که شانس دارید..   
متاسفانه مضع بورس برای عمران مثل مکانیک و مخصوصا کامپیوتر نیست اما من فک میکنم اگه به بقیه ی کار ها به موقع برسید و خوب تلاش کنید و مخ استاد بزنید حتما شانس دارید...   Smile
موفق باشید  Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین زهره ماین
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

27-07-2013, 04:25 PM
دوستان کسی برای رشته ژئوفیزیک مقطع دکتری اطلاع نداره که کدوم دانشگاه های آلمان تاپه؟ اصلا برای این رشته آلمان مناسب هست یا خیر؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-07-2013, 10:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2013, 10:17 PM توسط Shihan.)
(27-07-2013, 04:25 PM)'زهره ماین' نوشته: دوستان کسی برای رشته ژئوفیزیک مقطع دکتری اطلاع نداره که کدوم دانشگاه های آلمان تاپه؟ اصلا برای این رشته آلمان مناسب هست یا خیر؟؟

ضمن خوش امدگویی به شما.
ملاحظه کنید دوست عزیز. نمیشه دقیق روی رشته ژئوفیزیک بطور کلی جستجو کرد شما باید به دپارتمان فیزیک مراجعه نمایید و بخش علاقمندی اساتید رو ملاحظه کنید سپس بااونها گفتگو کنید که در این زمینه علاقه دارید. همچنین من در پایین پست اسامی دانشگاههایی که روی رشته فیزیک در مقطع دکتری فعال هستند گرد اوری کردم که نگاه کنید و با اونها مکاتبه نمایید. کشور المان دانشگاههاشون در سطح بسیار بالایی در اروپا قرار دارند.
=3&langDistribution=0]لینک دکتری فیزیک

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین زهره ماین
**
نقل قول

28-07-2013, 10:33 AM
(27-07-2013, 10:15 PM)'Mr-Voltage' نوشته:
ضمن خوش امدگویی به شما.
ملاحظه کنید دوست عزیز. نمیشه دقیق روی رشته ژئوفیزیک بطور کلی جستجو کرد شما باید به دپارتمان فیزیک مراجعه نمایید و بخش علاقمندی اساتید رو ملاحظه کنید سپس بااونها گفتگو کنید که در این زمینه علاقه دارید. همچنین من در پایین پست اسامی دانشگاههایی که روی رشته فیزیک در مقطع دکتری فعال هستند گرد اوری کردم که نگاه کنید و با اونها مکاتبه نمایید. کشور المان دانشگاههاشون در سطح بسیار بالایی در اروپا قرار دارند.
=3&langDistribution=0]لینک دکتری فیزیک

ممنون از لطفتون، سپاس بسیـــــــار
لینک خیلی خوبی بود با کمی اصلاحات به اطلاعاتی که میخواستم دست پیدا کردم
( ژئوفیزیک یکی از گرایش های مهندسی معدن هستش نه فیزیک..ولی بازم ممنون از لینکتون)
نقل قول  

آفلاین elcboy
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-08-2013, 02:53 PM
سلام
خسته نباشین

من لیسانس مهندسی برق کنترل هستم با معدل 13.81

فوق لیسانس مهندسی برق قدرت با معدل 17.56

4 مقاله ژورنال دارم که دوتاش ISI با ایمپکت 2 هستن

2 تا ISI هم در راهن

مدرک  زبان ندارم (ولی میتونم 6 ماهه بگیرم)

در ضمن دانشجوی دکترای مهندسی برق قدرت هم هستم (روزانه)

ولی میخاستم انصراف بدم و برم

میخاستم ببینم امکانش هست جایی بتونم پذیرش بگیرم ؟

اگه امکانش هست راهنماییم کنین، چون اگه بدونم جای امیدواری هست، میرم دنبال مدرک زبان

متشکرم
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-08-2013, 03:42 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-08-2013, 04:41 PM توسط Shihan.)
(02-08-2013, 02:53 PM)'elcboy' نوشته: سلام
خسته نباشین
من لیسانس مهندسی برق کنترل هستم با معدل 13.81
فوق لیسانس مهندسی برق قدرت با معدل 17.56
4 مقاله ژورنال دارم که دوتاش ISI با ایمپکت 2 هستن
2 تا ISI هم در راهن
مدرک  زبان ندارم (ولی میتونم 6 ماهه بگیرم)
در ضمن دانشجوی دکترای مهندسی برق قدرت هم هستم (روزانه)
ولی میخاستم انصراف بدم و برم
میخاستم ببینم امکانش هست جایی بتونم پذیرش بگیرم ؟
اگه امکانش هست راهنماییم کنین، چون اگه بدونم جای امیدواری هست، میرم دنبال مدرک زبان
متشکرم

دروود، ضمن خوش امدگویی به شما
در واقع در ابتدا عرض کنم همواره شانس وجود داره، بستگی به این داره که در اون زمان برای رشته و پوزیشن شما چقدر متقاضی درخواست داده باشه، شما شرایط کلی مناسب در اختیار داری، که باید فقط نمره زبان بالا به رزومه خودتان اضافه کنید. چون رشته شما از جمله رشته های پرطرفداره ممکنه با معدل پایین تنها با نمره زبان بالا پوشش داشته باشه. ضمناً در المان بیشتر باید بدنبال پوزیشن خالی و استادی که در زمینه کاری و تز شما خوب کار کرده و علاقه داشته باشه بگردید. من شانس پذیرش شما رو برای دانشگاههای متوسط به بالا خوب میبینم اما برای بورس خیلی شانس بالایی ندارید.
اینجا 3 پوزیشن هم اکنون باز هست ببین برای گرایش شما نیاز دارن که اقدام کنید. ضمناً در]اینجا لینک رشته های که دکتری برق ارائه میدن رو لیست کردم.

" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sarah_jase
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-08-2013, 04:19 PM (آخرین تغییر در ارسال: 12-08-2013, 04:20 PM توسط sarah_jase.)
سلام و خسته نباشین
متقاضی تحصیل دکترا در آلمان هستم و شرایطم بدین صورت هست:
رشته ، دانشگاه و معدل لیسانس: مهندسی کامپیوتر نرم افزار، دانشگاه غیرانتفاعی، 14/29
رشته، دانشگاه و معدل فوق لیسانسConfusedmart technology and robotics engineering (ترم آخر و research base هستم و تمامی واحدهای درسی گذرانده شده و فقط دفاع از تز باقی مونده که این درس نمره نداره)، دانشگاه یو پی ام مالزی، 3/5 از 4
تعداد مقالات : در حال نوشتن هستم و برای فارغ التحصیلی باید حداقل دو مقاله آی اس آی داشته باشم پس این دو مقاله هم به رزومه م اضافه می شه
مدرک زبان آلمانی:  به تازگی مدرک A1
رو از موسسه گوته در مالزی دریافت کردم
مدرک زبان انگلیسی: آیلتس 6 که اکسپایر شده و تاریخ 28 سپتامبر مجددا امتحان می دم
سابقه کار: قبل از شروع تحصیل در مالزی در مقطع ارشد، در ایران سه سال و نیم بصورت رسمی در سمت کارشناس آی تی مشغول به کار بودم

دوره آموزشی مربتط با رشته لیسانس: دوره های برنامه نویسی و مدیریت شبکه
دوره آموزشی مرتبط با رشته ارشد: به مدت دو ماه در یک شرکت بین المللی بزرگ در زمینه تجهیزات مخابراتی و اینترنت و در بخش R&D
 آموزش کارگاهی و عملی بعنوان کارآموز داشتم که نامه هم از این شرکت بابت این دوره دارم
با توجه به این سوابق امکانش هست بفرمایید شانس پذیرش با بورس یا بدون بورس دارم یا خیر؟
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

12-08-2013, 04:35 PM
(12-08-2013, 04:19 PM)'sarah_jase' نوشته: سلام و خسته نباشین
متقاضی تحصیل دکترا در آلمان هستم و شرایطم بدین صورت هست:
رشته ، دانشگاه و معدل لیسانس: مهندسی کامپیوتر نرم افزار، دانشگاه غیرانتفاعی، 14/29
رشته، دانشگاه و معدل فوق لیسانسConfusedmart technology and robotics engineering (ترم آخر و research base هستم و تمامی واحدهای درسی گذرانده شده و فقط دفاع از تز باقی مونده که این درس نمره نداره)، دانشگاه یو پی ام مالزی، 3/5 از 4
تعداد مقالات : در حال نوشتن هستم و برای فارغ التحصیلی باید حداقل دو مقاله آی اس آی داشته باشم پس این دو مقاله هم به رزومه م اضافه می شه
مدرک زبان آلمانی:  به تازگی مدرک A1
رو از موسسه گوته در مالزی دریافت کردم
مدرک زبان انگلیسی: آیلتس 6 که اکسپایر شده و تاریخ 28 سپتامبر مجددا امتحان می دم
سابقه کار: قبل از شروع تحصیل در مالزی در مقطع ارشد، در ایران سه سال و نیم بصورت رسمی در سمت کارشناس آی تی مشغول به کار بودم

دوره آموزشی مربتط با رشته لیسانس: دوره های برنامه نویسی و مدیریت شبکه
دوره آموزشی مرتبط با رشته ارشد: به مدت دو ماه در یک شرکت بین المللی بزرگ در زمینه تجهیزات مخابراتی و اینترنت و در بخش R&D
 آموزش کارگاهی و عملی بعنوان کارآموز داشتم که نامه هم از این شرکت بابت این دوره دارم
با توجه به این سوابق امکانش هست بفرمایید شانس پذیرش با بورس یا بدون بورس دارم یا خیر؟

سلام و خوش آمدید   Smile
والا شرایط شما بد نیست..  یک چیز رو باید در نظر داشته باشید که گرفتن پذیرش یا فاند برای دکترا خیلی به قدرت مذاکره و استاد پیدا کردن و مخ زدن بستگی داره...   ینی ممکنه یکی با شرایط بهتر از شما هم نتونه فاند بگیره و یکی با شرایط خیلی بد تر فاند بگیره...
اما به طور کلی عرض میکنم که شاستون زیاده و با یکم تلاش و وقت گذاشتن حتما میتونید پذیرش با فاند بگیرید..
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین M2020
**
نقل قول

19-08-2013, 08:26 PM
سلام ، خسته نباشید. من میخواستم بپرسم داشتن مدرک زبان المانی که از موسسات و اموزشگاههای داخل کسب میشه و بین المللی نیستن تاثیری در روند پذیرش داره؟ و اگه داره این تاثیر در چه حده؟....ممنون
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (65): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 65 بعدی »