عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی تعجیل و تمدید خدمت

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تعجیل و تمدید خدمت
آفلاین maniirani68
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
20-06-2013, 11:42 AM
سلام
من دوشنبه همین هفته درخواست تمدید دادم ولی فعلا جوابش نیومده . با بیماری عفونی درخواست دادم که پزشک معتمد هم تایید کرده . شنبه هم ساعت 7 صبح اعزام هستم . اگر تا امروز جواب نیاد یعنی دیگه حتما باید به سربازی اعزام بشم ؟ میشه با ارائه رسید تایید پزشک معتمد به نظام وظیفه شهرستان در روز اعزام بگم که مریضم و نمی تونم بیام ؟
فرض کنید اگه کسی پاش شکسته باشه و نتونه بیاد و مثه من درخواست تمدید را چند روز قبل اعزام داده باشه تکلیف این فرد چیه ؟ با پای شکسته باید بره خدمت ؟
امکان داره هفته بعد فرضا دوشنبه یا سه شنبه که من در پادگان آموزشی هستم با درخواست تمدید من موافقت کرده باشند ؟ اونقوت تکلیف من چیه ؟ من که سالمم و تو پادگانم چجور ترخیصم می کنن؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
20-06-2013, 02:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 20-06-2013, 09:16 PM توسط MaMi.)
(20-06-2013, 11:42 AM)'maniirani68' نوشته: سلام
من دوشنبه همین هفته درخواست تمدید دادم ولی فعلا جوابش نیومده . با بیماری عفونی درخواست دادم که پزشک معتمد هم تایید کرده . شنبه هم ساعت 7 صبح اعزام هستم . اگر تا امروز جواب نیاد یعنی دیگه حتما باید به سربازی اعزام بشم ؟ میشه با ارائه رسید تایید پزشک معتمد به نظام وظیفه شهرستان در روز اعزام بگم که مریضم و نمی تونم بیام ؟
فرض کنید اگه کسی پاش شکسته باشه و نتونه بیاد و مثه من درخواست تمدید را چند روز قبل اعزام داده باشه تکلیف این فرد چیه ؟ با پای شکسته باید بره خدمت ؟
امکان داره هفته بعد فرضا دوشنبه یا سه شنبه که من در پادگان آموزشی هستم با درخواست تمدید من موافقت کرده باشند ؟ اونقوت تکلیف من چیه ؟ من که سالمم و تو پادگانم چجور ترخیصم می کنن؟

دوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، شما با برگه رسید درخواست تمدید که از پلیس +10 دریافت کردید و همچنین تائید پزشک معتمد، میتونید در روز اعزام به نظام وظیفه مراجعه کنید، معمولا و تا جایی که من شنیدم، مشکلی در اون روز نخواهد بود و با تمدید شما موافقت خواهد شد. وضعیت شما دو حالت داره، یا با تمدید شما موافقت خواهد شد و یا با تمدید موافقت نشده و شما به خدمت اعزام خواهید شد، یعنی اینجوری نیست که شما در دوره آموزشی باشی و با درخواست تمدید شما موافقت بشه!!!!!! حداقل من تا حالا از هیچ کس این موضوع رو نشنیدم! Wink
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین maniirani68
**
نقل قول

20-06-2013, 04:31 PM
تورو خدا زودتر جواب بدین
پدرم رفت پلیس +10 و گفتن که جواب تمدید نیومده . امروز هم که پنجشنبه و فردا هم جمعه  و منم شنبه 7 صبح اعزام هستم . روی برگه رسید پلیس +10 هم نوشته این برگه دلیلی بر موافقت با تمدید شما نیست باید منتظر جواب باشید
اگه تا روز شنبه صبح جواب نیاد به نظر شما تمدید را باید کان لم یکن تلقی کنم ؟ حتما باید از تهران موافقت کنند ؟ خود نظام وظیفه شهرستان با رویت رسید تایید پزشک نظام وظیفه نمی تونه با تمدید من موافقت کنه ؟
امکان داره به دلیل شلوغی کار تهران و ارسال دقیقه 90 تمدید من اصلا به تمدید من پاسخ داده نشه ؟

(20-06-2013, 02:12 PM)'MaMi' نوشته: دوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، شما با برگه رسید درخواست تمدید که از پلیس +10 دریافت کردید و همچنین تائید پزشک معتمد، میتونید در روز اعزام به نظام وظیفه مراجعه کنید،

الان من می تونم با این رسید ((( فقط رسید درخواست تمدید هست و جوابی برای تمدید من نیومده )))  و برگه تایید پزشک معتمد روز اعزام برم نظام وظیفه و با درخواستم موافقت کنند ؟ یعنی خود نظام وظیفه شهرستان هم حیطه اختیاراتش در این حد هست که موافقت کنند و نیازی به جواب تهران نباشه ؟

تورو خدا کامل جواب بدین خیلی استرس دارم
نقل قول  

آفلاین m_sardari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-07-2013, 09:21 PM
سلام دوستان.
من با مشکل درد کمر با انتشار به پا  گواهی پزشک متخصص دارم که دو ماه استراحت پزشکی بهم دادن.و هنوز بهداری نیروی انتظامی تایید نکرده.
تاریخ اعزامم اول شهریوره میگن دو ماه استراحت پزشکی رو قبول نمیکنن.
به نظرتون کی درخواست تمدید بدم که موافقت بشه؟

خدا خیرتون بده جواب سوالم رو بدین
نقل قول  

آفلاین ahmad.hafezi
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
20-07-2013, 02:34 AM
منم همین مشکل رو داشتم.چون مرخصیم یک ماه بود قبول نکردن.یک مرخصی 1 هفته ای ببر زود قبول میکنن.3روز قبل از اعزام این کارو بکن.فقط طوری باشه که 6/1 جزو روزهای مرخصیت باشه.همون روز هم  تاییدیه بهداری رو ببر پ+10 درخواست تمدید با عذر پزشکی بده و تاییدیه رو اسکن میکنن میفرستن مرکز موافقت می شه.من اینکارو کردم
با یک مرخصی پزشکی یک هفته ای تونستم تمدید کنم.حتی اگر کمتر از یک هفته هم باشه تمدید میشه در صورتی که در روز اعزام مرخصی داشته باشی.مهم 6/1 هستش
نقل قول  

آفلاین ahmad.hafezi
**
نقل قول

20-07-2013, 02:42 AM
(20-06-2013, 11:42 AM)'maniirani68' نوشته: سلام

نگران نباشید که جواب نیومده.جواب تمدید من 10 روز بعد از تاریخ اعزامم اومد.البته در صورت تایید شدن از طرف بهداری نگران نباشید.حتما موافقت میشه.3روز بعد از اعزام نظام وظیفه درخواست تمدیدم رو فرستاد تهران و یک هفته بعدش جواب مثبت اومد.بعد از تاریخ اعزام دیگه پ+10 درخواست ثبت نمیکنه و فایلشون بسته میشه ولی نظام وظیفه محدودیت ندارن.
نقل قول  

آفلاین ahmad.hafezi
**
نقل قول

20-07-2013, 02:46 AM
دوستانی که درخواست تعجیل دارن میتونن یک دوره قبل روز اعزام برن نظام وظیفه و درجا اعزام میشن بدون درخواست دادن.به مسول اعزام اطلاع میدن خودش کاراشون رو میکنه.خودم دیدم چند نفر این کارو کردن.هرجایی که ظرفیت خالی باشه تقسیم میشن همون لحظه.تقسیمشون دست نظام وظیفه استان خودشونه.
نقل قول  

آفلاین m_sardari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

20-07-2013, 09:54 AM
(20-07-2013, 02:34 AM)'ahmad.hafezi' نوشته: منم همین مشکل رو داشتم.چون مرخصیم یک ماه بود قبول نکردن.یک مرخصی 1 هفته ای ببر زود قبول میکنن.3روز قبل از اعزام این کارو بکن.فقط طوری باشه که 6/1 جزو روزهای مرخصیت باشه.همون روز هم  تاییدیه بهداری رو ببر پ+10 درخواست تمدید با عذر پزشکی بده و تاییدیه رو اسکن میکنن میفرستن مرکز موافقت می شه.من اینکارو کردم
با یک مرخصی پزشکی یک هفته ای تونستم تمدید کنم.حتی اگر کمتر از یک هفته هم باشه تمدید میشه در صورتی که در روز اعزام مرخصی داشته باشی.مهم 6/1 هستش

ممنون دوست عزیز بابت جوابتون.
امروز بردم بهداری از دو ماه فقط یک ماه رو تایید کردن برام ولی یک ماه قبل از تاریخ اعزامم تموم میشه و شامل روز اعزامم نمیشه
گفتم نمیتونم اعزام بشم گفتن باید دوباره بری گواهی بگیری 15 یا 20 روز مونده به تاریخ اعزامت و بیایی ما اصلاحش کنیم.
شما هم اون گواهی اول که گرفتین شامل روز اعزامتون نمیشد؟
راستش من کمردرد شدید دارم و از طرفی نمیخوام کد بخورم که شاید دو سال دیگه بعد از اتمام کارشناسی ارشد بتونم امریه بگیرم چون میگن اگه کد بخوری دیگه نمیتونی امریه بشی.

لطفا راهنماییم کنین
نقل قول  

آفلاین ahmad.hafezi
**
نقل قول

21-07-2013, 05:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-07-2013, 05:06 AM توسط ahmad.hafezi.)
(20-07-2013, 09:54 AM)'m_sardari' نوشته:
ممنون دوست عزیز بابت جوابتون.
امروز بردم بهداری از دو ماه فقط یک ماه رو تایید کردن برام ولی یک ماه قبل از تاریخ اعزامم تموم میشه و شامل روز اعزامم نمیشه
گفتم نمیتونم اعزام بشم گفتن باید دوباره بری گواهی بگیری 15 یا 20 روز مونده به تاریخ اعزامت و بیایی ما اصلاحش کنیم.
شما هم اون گواهی اول که گرفتین شامل روز اعزامتون نمیشد؟
راستش من کمردرد شدید دارم و از طرفی نمیخوام کد بخورم که شاید دو سال دیگه بعد از اتمام کارشناسی ارشد بتونم امریه بگیرم چون میگن اگه کد بخوری دیگه نمیتونی امریه بشی.
لطفا راهنماییم کنین

نگران نباش.منم از استرس شبا خواب نداشتم چون اگر غیبت می خوردم دیگه کسری شامل حالم نمیشد.بهترین کار اینه که 3روز قبل از اعزامت یک نامه مرخصی یک هفته ای بگیری که راحت تایید بشه و تاریخ اعزامت هم تو همون روزا باشه.وقتی تایید شد همون روز از طریق پ+10 درخواست تمدید با معاذیر (بند 1 : بیماری) رو کامل کن و بفرست.یکم یا دوم جوابش میاد.با درخواست تمدید پزشکی موافقت میشه اگر تاییدیه بهداری داشته باشی.مطمان بشو که پ+10 برگه تاییدیه بهداری رو اسکن بکنه و باش بفرسته.اصلش همون برگ است.توکل کن به خدا.برنامه ریزی کن.تقویم رو نگاه کن که به تعطیلی نخوری.چون تمدید همش به زمان بستگی داره.حتی تمدید پزشکی که فقط قبل از اعزام ثبت میشه.بعد از اعزام اگر نظام وظیفه دلشون برات بسوزه یا پارتی داشته باشی هم نامه درخواستت رو می فرستن.براشون هم کاری نداره.موفق بوی
نقل قول  

آفلاین ahmad.hafezi
**
نقل قول

21-07-2013, 05:18 AM
راستی یادم رفت بگم که نگران کد خوردن نباش.هر وقت که با تمدید موافقت بشه کدی که خوردی منتفی میشه و هر وقت تاریخ اعزامت باشه چند روز قبلش یه کد جدید میخوری.من کد کرمانشاه خورده بودم.الان که تمدید شده برگه ای که پ+10 داده کد نداره و منتظرم دو هفته دیگه کد جدیدم بیاد.مهم اینه که تمدیدش کنی و موافقت بشه.حتی بعد از تاریخ اعزام هم باشه کد قبلی از بین می ره داداش
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »