عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Quantitative

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره برای برنامه ریزی و آمادگی در بخش Quantitative
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-07-2012, 02:47 PM
(14-07-2012, 04:59 PM)yuksi نوشته: سلام اقا پژمان. ممنون میشم منو راهنمایی کنید. من ریاضیم ضعیفه میخواستم بدونم برا این بخش از کجا شروع کنم و مرحله به مرحله جلو برم.راستش هرکسی یه کتابی میگه.شما که تجربه دارید نظرتون چیه؟ چهار ماهم وقت دارم
سلام جناب yuksi،

شما وقت کافی برای کسب نمره خوب در Q رو دارید. باید سعی کنید قبل از هر چیز با سوالات و مباحث آزمون آشنا بشید و بعد یه دوره تست بزنید تا دستتون بیاد در چه وضعیتی هستید. بر اساس شناختی که از نقاط ضعف تون پیدا می کنید، می تونید به کتابهای مختلف رجوع کنید و مباحثی که در اونها ضعف دارید رو به دقت بخونید و تمرین کنید. بعد که به همه بخش ها تسلط نسبی پیدا کردید باید بشینید و تا می تونید تست بزنید.

به نظر من برای شروع Math Review for GRE General Revised Test که در این پست قابل دانلود کردن هست رو بخونید و بعد یه دوره تستش رو بزنید. بر اساس شناختی که به دست میارید می تونید برید سراغ کتابهای دیگه ای که در این فروم معرفی شده و اونها رو بخونید که با مباحث به خوبی آشنا بشید و ضعف هاتون رو بپوشونید. من به شخصه Revised امتحان ندادم و به جز Official Guide هم مرجع دیگه ای نخوندم و نمی دونم کدوم برای Q بهتر هست. ولی بر اساس شنیده هام کتاب Barrons و Nova به نظرم در این بخش خوب هستند. حالا دوستان دیگه ای که تجربه Revised رو دارند بهتر می تونند کمک کنند.

موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین sara-dz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
11-07-2013, 12:16 AM
سلام دوستان من میخوام اکتبر امتحان بدم با توجه به این که رشته تجربی بوده و بعدش هم در دانشگاه مهندسی کشاورزی خوندم چه کارشناسی و چه ارشد، و تقریبا با ریاضی بیگانه ام چه کتابی رو پیشنهاد میکنید برای این بخش از امتحان GRE
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-07-2013, 08:25 PM
(11-07-2013, 12:16 AM)'sara-dz' نوشته: سلام دوستان من میخوام اکتبر امتحان بدم با توجه به این که رشته تجربی بوده و بعدش هم در دانشگاه مهندسی کشاورزی خوندم چه کارشناسی و چه ارشد، و تقریبا با ریاضی بیگانه ام چه کتابی رو پیشنهاد میکنید برای این بخش از امتحان GRE

من هميشه بارونز رو پيشنهاد ميدم. اما با شرايطي كه شما ذكر كرديد ن 5 جلد كتاب منهتن رو بهتون اكيدا توصيه ميكنم و بعد هم كتاب نوا. و اگر فرصت شد بارونز و ETS. البته بستگي داره چه نمره ايي بخواهدي. كلا به نظر من وقت روي رياضي گذاشتن خيلي مثمر ثمرتر از وربال خواهد بود. شادزي
[img]images/smilies/smile.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین nox
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

21-12-2013, 02:40 AM (آخرین تغییر در ارسال: 21-12-2013, 12:58 PM توسط blur.)
سلام
من نمرهٔ کوانتم ۱۵۵ شد. تقریبا ۲ هفته واسش وقت گذاشته بودم.. و فقط سوالای آفیشال گاید رو نگاه انداختم... واسه امتحان بعدیم که ۵-۶ هفته وقت دارم... چطور می‌تونم نمرمو بالا ببرم؟؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
21-12-2013, 12:58 PM
(21-12-2013, 02:40 AM)'nox' نوشته: سلام
من نمرهٔ کوانتم ۱۵۵ شد. تقریبا ۲ هفته واسش وقت گذاشته بودم.. و فقط سوالای آفیشال گاید رو نگاه انداختم... واسه امتحان بعدیم که ۵-۶ هفته وقت دارم... چطور می‌تونم نمرمو بالا ببرم؟؟

official guide رو حتما کامل بخونید چون معمولا سبک سوالات مشابه همونه و نزدیک امتحان هم دوتا کامپلت تست اون رو به اضافه تست های practice book ها بزنید. همین طور می تونید تست های ریاضی بیگ بوک و منهتن و مگوش رو کار کنید تا اونجا که می رسین. البته با در نظر گرفتن اینکه شما پایه ریاضیتون مشکل خاصی نداره وگرنه که باید از توضیحات یک کتاب شروع کنید.
موفق باشید.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین yousi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-12-2013, 02:41 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-12-2013, 02:42 PM توسط yousi.)
(21-12-2013, 02:40 AM)'nox' نوشته: سلام

سلام
بزای Quant کتاب Manhattan 5lb خیلی عالیه سوالاشم به خود امتجان نزدیکه فقط حواست باشه کتاب کتاب Manhattan 5lb  رو با کتاب پنجم Manhattan  از سری 7 تا اشتباه نکنی این کتاب خونده میشه منهتن 5 پوند.
موفق باشی
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

13-01-2014, 07:49 PM
سلام دوستان من بهمن امتحان دارم و کتاب خود ای تی اس و بارونز را تستهاش را زدم و برام تقریبا آسون بود به نظرتان منبع دیگه ای بخونم یا با توجه به وقت باقی مانده روی وربال و رایتینگ متمرکز بشم؟
نقل قول  

آفلاین Leopold
نقل قول

امتیاز این پست: 7
13-01-2014, 08:54 PM
نمونه سوالات بیگ بوک حتما حل کنید که از واجبات هست. وربال هم اگه تا الان چیزی نخوندید روی بخش ریدینگش تمرکز کنید که خیلی بهتر از سوالات جای خالی جواب میده. 
(13-01-2014, 07:49 PM)'atefeh_J' نوشته: سلام دوستان من بهمن امتحان دارم و کتاب خود ای تی اس و بارونز را تستهاش را زدم و برام تقریبا آسون بود به نظرتان منبع دیگه ای بخونم یا با توجه به وقت باقی مانده روی وربال و رایتینگ متمرکز بشم؟

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 6
14-01-2014, 03:01 AM
(13-01-2014, 07:49 PM)'atefeh_J' نوشته: سلام دوستان من بهمن امتحان دارم و کتاب خود ای تی اس و بارونز را تستهاش را زدم و برام تقریبا آسون بود به نظرتان منبع دیگه ای بخونم یا با توجه به وقت باقی مانده روی وربال و رایتینگ متمرکز بشم؟

سلام،
همونطور که دوستمون گفتن، تست های bigbook رو توی وقت باقی مونده کار کنید. سعی کنید تا میتونید تست بزنید.
در مورد وربال هم با توجه به وقت باقیمانده فقط روی ریدینگ ها کار کنید که البته بخش بسیار مهمی در امتحان وربال هست.
در مورد رایتینگ، پیشنهاد میکنم نمونه های رایتینگ The Official Guide to the GRE revised General Test رو حتما بخونید و سطح نمرات و کامنتهای examiner ها رو ببینید. کلا سعی کنید نتیجه گرا باشید در بخش رایتینگ.
بخش رایتینگ خیلی مهم هست که چیزی که از شما خواسته شده رو کاور کنید.
موفق باشید

(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین atefeh_J
نقل قول

15-01-2014, 05:30 PM
واقعا ممنونم از پاسختان
من کتاب منهتن هم از کتابخانه اینجا دانلود کردم بین بیگ بوک و این کتاب برای بخش ریاضی شما بیگ بوک را توصیه می کنید؟
چون یک نگاه کلی که کردم منهتن تستهاش به نظرم دشوارتره،
در مورد ریدینگ هم که تاکید داشتید کتاب آفیشال گاید مهمتر است؟( تست های کتاب بارونز را کامل زده ام.)

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »