عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش راهنمای دریافت پذیرش v
1 2 3 بعدی »
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه

صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 64 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 4 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره در مورد انتخاب کشور و دانشگاه
آفلاین feslahkonha
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-06-2013, 12:00 AM
 گرفتن فاند البته برام اهمیت داره. دوستان اگه اطلاعات دارن ممنون میشم عنایت کنن.

معدلتون که خیلی خوبه
دنبال فاند هم هستید یا فقط پذیرش؟ چون پذیرش با فاند و پذیرش بدون فاند دو چیز کاملا متفاوتند! که قطعا دومی خیلی ساده تر است. این سوال را پاسخ دهید دوستان راهنمایی خواهند کرد چون راجع به رشته شما بنده اطلاعات خاصی ندارم. و نمی دونم جی آریی یا تافل و مقاله واسه رشته های زبان چقدر اهمیت دارند. دوستانی که اطلاعات دارند قطعا به شما پاسخ خواهند داد.
ضمنا مراجعه به سایت دانشگاهها و دپارتما ن های مربوطه همواره بهترین رفرنس خواهد بود.
شاد باشید
نقل قول: 

نقل قول  

آفلاین Ashkanmath
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-06-2013, 10:05 PM
با سلام
[align=right][align=right] رشته من ریاضی کاربردی  است  می خواستم  شانس گرفتن فاند کامل از یه دانشگاه آمریکایی  یا کنادایی متوسط یا بالاتر برای خودم بدونم  قسمتی از اطلاعاتم به شرح زیر است.
[align=right][align=right]معدل لیسانس  15/99   دانشگاه تهران  " ولی معدل دروس اختصاصی ام بالای 17 است"
[align=right]معدل ارشد  18/5 (بدون احتساب تز)     دانشگاه تهران
[align=right]مدال برنز  المپیاد جهانی (IMC)  دانشجویی
[align=right]مدال نقره المپیاد دانشجویی ایران
[align=right]دو تا مدال  برنز مسابقات انجمن  ریاضی ایران
[align=right]مدال برنز  انجمن تحقیق در عملیات ایران
[align=right]رتبه 6 کنکور رداضی ارشد سال 91
[align=right]شرکت در دو کنفرانس بین المللی ریاضی در  ایران
[align=right][align=right]هنوز هیچ امتحان تافل یا جی آر ای ندارم  (زبانم تعریفی ندارد ولی  احتمالا  نمره ی 80 تو تافل میگیرم . از جی آر ای سابجکت هم نمره ی خوبی میتونم بگیرم)پول دار نیستم  ==>  دنبال فول فاندم . فاندی  که معاش هم پوشش بده
[align=right][align=right]متشکر میشم اگی راهنمایی ام کنید.
[align=right][align=right] راستی دانشگاه های  اروپایی چطور؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Wink  29-06-2013, 12:00 AM (آخرین تغییر در ارسال: 29-06-2013, 12:00 AM توسط ahmadpashaei.)
(28-06-2013, 10:05 PM)'Ashkanmath' نوشته:
با سلام؛[size=13px] رشته من ریاضی کاربردی  است  می خواستم  شانس گرفتن فاند کامل از یه دانشگاه آمریکایی  یا کنادایی متوسط یا بالاتر برای خودم بدونم  قسمتی از اطلاعاتم به شرح زیر است.[/size]
[size=13px]معدل لیسانس  15/99   دانشگاه تهران  " ولی معدل دروس اختصاصی ام بالای 17 است"[/size]
[size=13px]معدل ارشد  18/5 (بدون احتساب تز)     دانشگاه تهران[/size]
[size=13px]مدال برنز  المپیاد جهانی (IMC)  دانشجویی[/size]
[size=13px]مدال نقره المپیاد دانشجویی ایران[/size]
[size=13px]دو تا مدال  برنز مسابقات انجمن  ریاضی ایران[/size]
[size=13px]مدال برنز  انجمن تحقیق در عملیات ایران[/size]
[size=13px]رتبه 6 کنکور رداضی ارشد سال 91[/size]
[size=13px]شرکت در دو کنفرانس بین المللی ریاضی در  ایران[/size]
هنوز هیچ امتحان تافل یا جی آر ای ندارم  (زبانم تعریفی ندارد ولی  احتمالا  نمره ی 80 تو تافل میگیرم . از جی آر ای سابجکت هم نمره ی خوبی میتونم بگیرم)پول دار نیستم  ==>  دنبال فول فاندم . فاندی  که معاش هم پوشش بده
[size=13px]متشکر میشم اگی راهنمایی ام کنید.[/size]
[size=13px] راستی دانشگاه های  اروپایی چطور؟[/size]
سلام به آکادمیاکافه خوش اومدین.
معدل لیسانس با احتساب دانشگاه معتبرتون متوسط هست.البته چون دروس اختصاصی (که مال 2سال آخره) معدل بالاتری داره باید حتما ذکر کنید براشون و از این نظر خیلی بهتر میشه دیدی که به معدلتون هست.معدل ارشدتون عالیه و با مدالهای با ارزشتون فکر می کنم فقط باید برای زبان تلاش بکنید.نمیدونم رشته شما چجوریه و آیا میشه با سختی قابل قبولی مقاله معتبر خارجی داد یا نه! و اینکه چقدر میتونه موثر باشه. اینو دوستان ریاضی مثل pink floyd باید راهنمایی کنند. توصیه من به شما آمادگی برای نمرات بالای انگلیسی هست.با تافل 80 که اپلای نمیتونید بکنید!!! اگر تلاش کنید حق شما آمریکاست نه اروپا(حیفه[img]images/smilies/tongue.gif[/img]).برای زبان وقت بذارید تا پشیمون نشید.باز سوالی بود در خدمتیم.
موفق باشید
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 8
29-06-2013, 10:18 AM
(28-06-2013, 10:05 PM)'Ashkanmath' نوشته: با سلام
 رشته من ریاضی کاربردی  است  می خواستم  شانس گرفتن فاند کامل از یه دانشگاه آمریکایی  یا کنادایی متوسط یا بالاتر برای خودم بدونم  قسمتی از اطلاعاتم به شرح زیر است.
معدل لیسانس  15/99   دانشگاه تهران  " ولی معدل دروس اختصاصی ام بالای 17 است"
معدل ارشد  18/5 (بدون احتساب تز)     دانشگاه تهران
مدال برنز  المپیاد جهانی (IMC)  دانشجویی
مدال نقره المپیاد دانشجویی ایران
دو تا مدال  برنز مسابقات انجمن  ریاضی ایران
مدال برنز  انجمن تحقیق در عملیات ایران
رتبه 6 کنکور رداضی ارشد سال 91
شرکت در دو کنفرانس بین المللی ریاضی در  ایران
هنوز هیچ امتحان تافل یا جی آر ای ندارم  (زبانم تعریفی ندارد ولی  احتمالا  نمره ی 80 تو تافل میگیرم . از جی آر ای سابجکت هم نمره ی خوبی میتونم بگیرم)پول دار نیستم  ==>  دنبال فول فاندم . فاندی  که معاش هم پوشش بده
متشکر میشم اگی راهنمایی ام کنید.
 راستی دانشگاه های  اروپایی چطور؟

سلام، به نظر من شرایط شما خیلی خوبه و اگر نمره زبان قابل قبولی بتونید بگیرید، شانس تون برای دانشگاه های تاپ آمریکا و کانادا هم کم نیست. اما به هر حال برای دانشگاه های متوسط و خوب شانس زیادی برای فاند گرفتن دارید به نظر من. همونطور که احمد جان هم گفتند، نمره 80 نمره زیاد خوبی نیست، بهتره سعی کنید بالای 90 بگیرید که مینیمم اکثر جاها رو داشته باشید. حتی برای بعضی دانشگاه ها (بخصوص در کانادا) 90 هم ممکنه کم باشه. البته تعدادشون چندان زیاد نیست. در اروپا هم دانشگاه های تاپ خیلی خوبی وجود داره، بعضی ها هم نمره زبان رو نمی خوان، می تونین برای اون جاها هم اقدام کنید. ولی خب در کل فکر می کنم با رزومه شما آمریکا گزینه بهتری باشه. البته این تصمیم بیشتر شخصیه...
توجه داشته باشید که برای آمریکا نمره GRE هم جزو ملزومات هست و باید این امتحان رو حتماً بدید. البته برای رشته شما هم تا جایی که می دونم اکثر بچه ها GRE Subject هم علاوه بر GRE General می دند. برای این آزمون ها می تونید به انجمن مربوطه مراجعه کنید.

نقل قول  

آفلاین Ashkanmath
**
نقل قول

30-06-2013, 02:36 AM
خیلی ممنون ازتون Pejman و ahmad عزیز

یه مشورت ازتون میخاستم
با توجه به اینکه زبانم زیاد قوی نیست  سال بعد که از ارشد فارغ التحصیل میشم یعنی بهار 2014. واسه پاییز 2015   اقدام به اپلای کنم. اینجوری وقت بیشتری دارم زبان وجی آر بخونم. تازه من خدمت سربازی ام طرح تحقیقاتی هستش یعنی فقط  دو ماه آموزشی دارم که از تیر سال بعد  شروع میشه  یعنی با این وقفه یک ساله  پایان خدمتمم می گیرم .لازم نیس وثیقه بذارم.
ولی اگی دانشگاهی باشه که واسه بهار 2015 دانشجو بگیرع خیلی خوبه.
ولی  یه سال عقب میوفتم Sad    
به نظرتون چی کار کنم؟؟؟؟

راستی Pejman  کدوم دانشگاههای اروپایی مدرک زبان نمیخوان که شانسمم واسه پاییز 2014 واسه اروپا امتحان کنم؟
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
30-06-2013, 11:09 AM
(30-06-2013, 02:36 AM)'Ashkanmath' نوشته: خیلی ممنون ازتون Pejman و ahmad عزیز
یه مشورت ازتون میخاستم
با توجه به اینکه زبانم زیاد قوی نیست  سال بعد که از ارشد فارغ التحصیل میشم یعنی بهار 2014. واسه پاییز 2015   اقدام به اپلای کنم. اینجوری وقت بیشتری دارم زبان وجی آر بخونم. تازه من خدمت سربازی ام طرح تحقیقاتی هستش یعنی فقط  دو ماه آموزشی دارم که از تیر سال بعد  شروع میشه  یعنی با این وقفه یک ساله  پایان خدمتمم می گیرم .لازم نیس وثیقه بذارم.
ولی اگی دانشگاهی باشه که واسه بهار 2015 دانشجو بگیرع خیلی خوبه.
ولی  یه سال عقب میوفتم Sad    
به نظرتون چی کار کنم؟؟؟؟
راستی Pejman  کدوم دانشگاههای اروپایی مدرک زبان نمیخوان که شانسمم واسه پاییز 2014 واسه اروپا امتحان کنم؟

اشکان جان سوال اولتون مرتبط با این تاپیک نیست، ولی من راهنمایی می کنم، بعد اگر خواستید در این تاپیک پیگیری کنید...

اگر شما بتونین تا اوایل پاییز امسال تافل و GRE رو بدید، به پاییز 2014 هم می رسید ولی با توجه به وضعیت زبان تون، فکر کنم کسب نمره خوب کمی مشکل باشه براتون و خب یه کمی گزینه هاتون ممکنه کم بشه. به نظر من هم بهترین زمان همون بهار و پاییز 2015 هستش براتون. ولی باز خودتون باید ببینید آیا عجله ای برای شروع هرچه سریعتر درس تون دارید یا ترجیح می دین یک سال دیرتر شروع کنید و با نمرات خوب در تافل و GRE اپلای کنید. اگر شما برای پاییز 2014 اپلای کنید و پذیرش هم بگیرید، با وثیقه باید از کشور خارج بشید و این خودش یه معضلی شاید بشه براتون. من اگر جای شما باشم سربازی رو تموم می کنم، زبانم رو هم خوب می خونم و بعد اپلای می کنم. باز این نظر شخصی هست و تصمیم نهایی با شماست.

در مورد دانشگاه های اروپایی تعدادشون زیاده و من فقط می دونم که پیدا می شه دانشگاه هایی که اینطوری باشه. پیشنهاد می کنم به یکی از رنکینگ ها مراجعه کنید، بعد از روی اونها دانشگاه ها رو انتخاب کنید و بر اساس اون تو سایت شون ببینید که کدوم ها بدون نمره زبان می شه اپلای کرد. خوبه که به استادا  ایمیل بزنید و رزومه تون رو براشون بفرستید. اگر کسی تمایل زیادی به گرفتن شما داشته باشه راهنمایی تون می کنه. ممکنه حاضر بشند بدون نمره زبان بهتون پذیرش بدند. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین ssa11200
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

02-07-2013, 07:12 PM
سلام
من لیسانس مکانیک دارم از دانشگاه باهنب معدل 13
فوق mba دانشگاه تهران معدل 17.5
تاقل 101
gre v151 q165 aw4.5
یه مقاله سابمیت شده isi
واسه کشورهای آمریکا و کانادا کجا شانس گرفتن فاند واسه دکتری مدیریت دارم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
نقل قول  

آفلاین ویولا
**
نقل قول

03-07-2013, 01:52 PM
سلام و درود
من ترم 2 فیزیک الزهرا مقطع لیسانس رو تازه تموم کردم
با معدل سال 14.5
میدونم معدلم پایینه ولی اگه تا پایانه لیسانس این معدل به بالای 17 برسه و از الان برای gre  خیلی بالا ،تلاش کنم میتونم به پذیرش از دانشگاههای 10- 1 آمریکا  برای فوق امید داشته باشم؟
با توجه به اینکه واسه ورود به این دانشگاهها جو رقابتی سنگینی وجود داره بین دانشگاههای دیگه  ایران و رنک دانشگاهه منم  پایینه متاسفانه! ممنون میشم اگه  کمکم کنید

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
03-07-2013, 11:26 PM
(02-07-2013, 07:12 PM)'ssa11200' نوشته: سلام
من لیسانس مکانیک دارم از دانشگاه باهنب معدل 13
فوق mba دانشگاه تهران معدل 17.5
تاقل 101
gre v151 q165 aw4.5
یه مقاله سابمیت شده isi
واسه کشورهای آمریکا و کانادا کجا شانس گرفتن فاند واسه دکتری مدیریت دارم؟
ممنون میشم اگه راهنمایی کنید

سلام و خوش آمدید   Smile
دوست عزیز، نمره های شما بد نیست و به هر حال اینکه ارشدتون رو از دانشگاه تهران گرفتید نکته ی مثبتی حساب میشه..   اما (با اینکه نمیدونم چه رشته ای میخاید ادامه تحصیل بدید) متاسفانه ام بی ای اصلا مستر به حساب نمیاد و شما نمیتونید با ام بی ای دکترا بخونید...   (به جز دانشگاه هایی که خیلی کاراشون رو اصول نیست که من فک نمیکنم توی آمریکا و کانادا زیاد باشن)
البته من دیدم که تونستن پذیرش بگیرن برای دکترا با ام بی ای اما خیلی معدود بوده و دانشگاه های خوبی نبوده...  
به نظر من با این شرایط شما دوباره برای ارشد مکانیک اقدام کنید (شانس بورس دارید کمی) و یا حتی مدیریت...
فراموش نکنید که پروسه ی فاند گرفتن یا پذیرش گرفتن خیلی بیشتر از رزومه علمیتون به تلاش و کوششتون برای استاد و دانشگاه پیدا کردن و آماده کردن مدارک از این قبیل چیزا بستگی داره..
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
03-07-2013, 11:34 PM
(03-07-2013, 01:52 PM)'ویولا' نوشته: سلام و درود
من ترم 2 فیزیک الزهرا مقطع لیسانس رو تازه تموم کردم
با معدل سال 14.5
میدونم معدلم پایینه ولی اگه تا پایانه لیسانس این معدل به بالای 17 برسه و از الان برای gre  خیلی بالا ،تلاش کنم میتونم به پذیرش از دانشگاههای 10- 1 آمریکا  برای فوق امید داشته باشم؟
با توجه به اینکه واسه ورود به این دانشگاهها جو رقابتی سنگینی وجود داره بین دانشگاههای دیگه  ایران و رنک دانشگاهه منم  پایینه متاسفانه! ممنون میشم اگه  کمکم کنید

والا راستش چه عرض کنم!!
من امیدوارم شما از خود ام آی تی پذیرش بگیرید اما اگه بخام صادق باشم: نه!!
مگه اینکه نمره ی جی آر ای ای بیارید که خیلی خیلی بالا باشه یا اینکه مدال جهانی المپیاد بگیرید...  در اون صورت چرا میتونید برید...
نمیخام نا امیدتون کنم اما خب باید واقع بین باشید..
مثلا من یه دانشجوی شریف توی رشته ی کامپیوتر (که خیلی راحت تر پذیرش میگیره تا فیزیک) رو میشناسم که مدال نقره ی المپیاد کشوری داشت ، رتبه ی کنکورش دو رقمی بود و معدلش بالای 18 بود..   اما نتونست از 20 دانشگاه برتر آمریکا برای ارشد بورس بگیره...
پس کار شما خیلی سخته...  البته این رو هم باید بگم که دانشگاه های خیلی تاپ اینقدر رقابت شدیده و اگه از الان که به فکر این چیزا هستید براش کار هم انجام بدید، زبان بخونید، برای جی آر ای بخونید، مقاله، کارای تحقیقاتی، نمره ی خوب، المپیاد و ....     مطمئن باشید از دانشگاه های خوب دنیا پذیرش با بورس میگیرید...    
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (64): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 64 بعدی »