عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... 113 بعدی »

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا
آفلاین مروارید
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-06-2013, 12:08 AM
با سلام
تشکر از زحمات شما
راهنمایی ازتون میخواستم که ممنون میشم هر زمان وقتتون اجازه داد محبت بفرمایید پاسخ دهید
  مشکل من این هست که 1 وقفه تحصیلی دارم از زمان گرفتن فوق لیسانس و سابقه کار ندارم- فقط مدتی کارآموزی رفتم در همون فیلدی که تحصیل کردم
و  داشتن چندین مدرک از کلاس های مختلف در این مدت اما مرتبط با رشتم نبودند راستش.
میخواستم بدونم ایا این نداشتن سابقه کار در رزومه من برای گرفتن پذیرش و بعد هم مصاحبه.. مشکلی ایجاد میکنه؟
آیا به نظرتون فقط با صداقت همون دوره کار آموزی را بیارم و یا اینکه از همون شرکت که کارآموزی رفتم بخوام که برام سابقه کار درست کنند؟
  تشکر بیکران

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
22-06-2013, 09:24 AM
سابقه کار به طور کلی شانس پذیرش شما رو متحول نخواهد کرد و تاثیرش در گرفتن پذیرش خیلی زیاد نیست، اما بهتره که دلیل خوبی برای این که در این مدت که بین تحصیل شما وقفه افتاده داشته باشید. کار کردن می‌تونه دلیل خوبی باشه، اما اگر بدون دلیل خاصی وقفه افتاده باشه و در این مدت کار مفیدی انجام نمی‌دادید می‌تونه باعث بشه که دانشگاه‌ها فکر کنند شما بی‌انگیزه بودید و این می‌تونه به ضررتون تموم بشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین jamal87
**
نقل قول

25-06-2013, 01:32 AM
سلام آقا بابک و با تشکر بابت این همه راهنمایی های عالی ...
وضعیت من اینتوریه:
لیسانس شیمی از دانشگاه تهران با معدل متاسفانه 12/50
فوق لیسانس شیمی آلی از علم و صنعت و بازهم متاسفانه با معدل 14/50
پایان نامم تموم شده ولی هنوز مقاله مو ننوشتم ولی احتمال زیاد یه مقاله قابل قبول میتونم دربیارم فعلن مدرک زبان هم ندارم، سربازی رفتم. حالا میخام نظرتونو راجب به پذیرش برای دکترا از دانشگاههای آمریکا بدونم. خیلی خیلی ممنون میشم اگه راهنمایی کنید و بگید برای چه دانشگاههایی و با چه رنکینگ معقول هست که اقدام کنم.

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
25-06-2013, 08:57 AM
درود
دوست من، البته با اجازه از بابک من فکر می کنم در شرایط شما  گرفتن فاند بسیار سخت باشه. در هر حال، با این شرایط که قاعدتا از جایی نخواهید گرفت. کسب نمره زبان معقول (تافل بالای 90) و جی ار ای بسیار خوب به نحوی که تا حدودی جبران کننده معدل کارشناسی و ارشد شما باشه بهترین اقداماتی هست که می تونید انجام بدید. به نظر من در شرایط فعلی بیشتر بر زبان و بویژه جی ار ای متمرکز بشید. اگر کار خارق العاده ای از تزتون استخراج نشه (منظور مقاله بسیار های کوالیتی) یا جی ار ای شما خیره کننده (بالای 325) نباشه هر جایی تونستید فاند بگیرید بهتره برید. با فرض یک جی ار ای خوب تا خیلی خوب (بالای 315) برای دانشگاههای بالای 100 آمریکا اقدام کنید. 
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-06-2013, 10:26 AM
شهروز عزیز اطلاعاتشون در مورد پذیرش در رشته شیمی بسیار بیشتر از من هست. صرف‌نظر از رشته، نکاتی که شهروز گفته کاملا درسته و کم و بیش در مورد سایر رشته‌های فنی و علوم پایه صادق هست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین jamal87
**
نقل قول

28-06-2013, 04:13 PM
ممنون.
یه سوال دیگه اینکه وقفه ای که بین زمان فارغ التحصیلی وزمان اقدام برای پذیرش بوجود میاد چقدر تاثیر منفی روی پذیرش داره؟ من 31 تیر 90 فارغ التحصیل شدم (ارشد) و بعدش رفتم سربازی الانم باید خودمو یه ریکاوری کنم (!) تا هر چی که تو سربازی فراموش کرده بودم رو برگردونم (در واقع همه چی پریده). به فرض اگه امسال نرسم و برنامه مو برای ترم پاییز 94 بچینم، تقریبا 3 سال وقفه وجود داره (تیر 90 تا فرضا شهریور 93) حالا این مدت برای من امتیاز خیلی منفی ای به حساب میاد؟
یعنی آمریکاییا نگاه نمیکنن که مثلا سربازی رفتیم !!!؟
بازم ممنون

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
29-06-2013, 08:57 AM
تاثیرش خیلی زیاد نیست، به خصوص اگر دلیل خاصی برای این فاصله وجود داشته باشه. مثلا عده زیادی هستند که لیسانس یا فوق‌لیسانس رو می‌گیرند و چند سالی کار می‌کنند و بعد به دانشگاه برمی‌گردند و ادامه تحصیل می‌دند. این مساله در امریکا خیلی مرسومه. به نظر من جای نگرانی نیست.

آفلاین zahya
**
نقل قول

29-06-2013, 06:10 PM
با سلام به بابک عزیز:
من برای دکترا با یکی از اساتید دانشگاهی در کانادا ارتباط برقرار کردم. ایشان کارهایشان رو برام فرستادند و ریز نمراتم رو هم خواستند اما گفتند متاسفانه چون دانشگاهشان دکترا نداره، یک دانشگاه دیگه در همان شهر و یه استاد دیگه رو معرفی کردند و گفتند که من قبلا با ایشان کار میکردم. بنظر شما به این روش این استاد میتونه به من کمکی کنه یا نه؟ تو انجا هم معرفی تاثیر داره یا نه؟ آیا به این روش دلخوش کرد؟
ممنون از کمکتان..
خدا حفظتان کند که کمکمان میکنید..

آفلاین hani.1991
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-06-2013, 08:54 PM
سلام بابک جان:

من دانشجوی ترم آخر کارشناسی معماری هستم. از دانشگاه شمال. با معدل 17.80
نه مقاله ای دارم و نه portfolio... اما کارهای متوسط رو به بالا زیاد داشتم... اعم از 3D و AutoCad؛ حداقلش اینه که 6 تا طرح با نمره بالا داشتم... و مدتی در یک شرکت کار می کردم... 

سطح زبانم متوسط هست، و اگر بخوام امسال اپلای کنم، و شروع کنم به GRE خوندن آیا با این مشخصات می تونم از امریکا پذیرش همراه با فاند بگیرم؟ 
متاسفانه سایت اپلای ابراد و آکادمیا اونقدری در مورد رشته معماری مطلب نداره... ممنون میشم اگر کسی رو که این مسیر رو با شرایط نزدیک رفته بهم معرفی کنید... 

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

30-06-2013, 09:21 AM
(29-06-2013, 06:10 PM)'zahya' نوشته: با سلام به بابک عزیز:
من برای دکترا با یکی از اساتید دانشگاهی در کانادا ارتباط برقرار کردم. ایشان کارهایشان رو برام فرستادند و ریز نمراتم رو هم خواستند اما گفتند متاسفانه چون دانشگاهشان دکترا نداره، یک دانشگاه دیگه در همان شهر و یه استاد دیگه رو معرفی کردند و گفتند که من قبلا با ایشان کار میکردم. بنظر شما به این روش این استاد میتونه به من کمکی کنه یا نه؟ تو انجا هم معرفی تاثیر داره یا نه؟ آیا به این روش دلخوش کرد؟
ممنون از کمکتان..
خدا حفظتان کند که کمکمان میکنید..

ایشون ممکنه بتونه به شما کمک کنه و معرفی کردن هم بی‌تاثیر نیست. حداقلش این هست که باعث می‌شه استادی که قراره به شما پذیرش بده با دقت بیشتری رزومه و مدارک شما رو ببینه. اما این موضوع به این معنی نیست که شما حتما از اون دانشگاه پذیرش خواهید گرفت. به طور کلی حتی اگر استادی خودش هم به شما جواب خیلی مثبت داد تا روزی که نامه پذیرش به دست‌تون نرسیده نباید فرض رو بر این بذارید که حتما پذیرش خواهید گرفت. با استادها و دانشگاه‌های دیگه هم حتما ارتباط برقرار کنید و موقع اپلای کردن مدارک‌تون رو برای حداقل ۷-۸ تا دانشگاه بفرستید.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 42 43 44 45 46 47 48 49 50 ... 113 بعدی »

Topic locked