عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا مصاحبه و نتایج مصاحبه سفارت آمریکا نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در عشق آباد (ترکمنستان)

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نتایج و تجربیات مصاحبه سفارت امریکا در عشق آباد (ترکمنستان)
آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-04-2013, 01:22 AM
(26-04-2013, 11:50 PM)'Nasim67' نوشته: بعدش هم که سوالاش تموم می شه نتیجه رو اعلام می کنه و بهتون یه برگه می ده و می گه منتظر ایمیل ما باشید و زمان تقریبی انتظار شما رو هم می گه که البته زیاد روش با قاطعیت حساب نکنید!

ممنون بابت اطلاعات کامل و البته امیدوار کننده Smile فقط میشه بگین اون زمان تقریبی انتظار رو به شما چقدر گفت؟ از بچه های دیگه هم خبر دارین؟ فکر می کنین زمانی که میگه،  اصلاً ممکنه فرق کنه مال نفرات مختلف با توجه به وضعیتشون یا نه؟
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-04-2013, 01:31 AM
(27-04-2013, 01:22 AM)'reza_1st' نوشته:
ممنون بابت اطلاعات کامل و البته امیدوار کننده Smile فقط میشه بگین اون زمان تقریبی انتظار رو به شما چقدر گفت؟ از بچه های دیگه هم خبر دارین؟ فکر می کنین زمانی که میگه،  اصلاً ممکنه فرق کنه مال نفرات مختلف با توجه به وضعیتشون یا نه؟

به من گفت دست بالا 3-2 ماه! ( می خواستم بگم مرسی واقعا که به شروع ترم می رسیمSmile) ) اما ممکنه که کمتر هم باشه. اما وقت زیاد دارید و نگران نباشید! 
به بچه های دیگه هم بعضیارو یکی دو ماه گفته بود. بعضیارم تا 6 ماه!!! 
بله با توجه به رشته تحصیلی و شرایط هر متقاضی، ممکنه این زمان طولانی تر یا کوتاه تر بشه.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-05-2013, 01:54 AM
سلام دوستان، من 2 می عشق آباد مصاحبه داشتم و نتایج رو اینجا می نویسم. جزئیات روند مصاحبه دقیقاً مثل چیزی بود که نسیم، بالاتر کامل نوشته و من دیگه تکرارش نمی کنم. ما کلاً 10 نفر بودیم که بجز یه نفرمون که یه خانم هنری بودن که قرار بود نقاشی بخونن و درجا مالتیپل گرفتن، بقیه همه رفتن برای کلیرنس. از 9 نفری که رفتیم کلیرنس همه فنی بودیم با پیش زمینه های برق و مکانیک و کامپیوتر. 2 نفر فوق بدون فاند و با فاند نصفه، بقیه هم دکترای با فاند. آفیسر هم آلتّای معروف و خوش اخلاق بود و ظاهراً اینبار یکم بیشتر سوال می پرسید. کل سوال ها اینا بود، که البته از هرکس یه تعدادیش رو پرسیده بود. 
- چرا این دانشگاه
- راجع به پیش زمینه ت توضیح بده
- وضعیت سربازی، اگه معاف شدی چطور معاف شدی (که ظاهراً براش مهم بود، یه بار پرسید توضیح دادم، نمی دونم درست متوجه نشد یا می خواست تست کنه، بعد از 2 تا سوال دیگه باز پرسید راستی چطور معاف شدی؟)
- اونجا میخوای چیکار کنی، راجع به RPت توضیح بده
-  بعد از تموم شدن درست می خوای چیکار کنی
- پول توی BS رو از کجا آوردی، اگه پدرت داده یا BS از حساب اونه، پدر مادرت شغلشون چیه

آخرش هم که میگه ویزات تایید شده و Administrative Processing می خواد. راجع به طول دوره کلیرنس هم گفت متوسط 2 ماه، ولی از زیر یک ماه تا شش ماه ممکنه طول بکشه، بعد تاریخ I-20 که اوایل سپتامبر بود رو نشون داد و گفت تو که وقت زیاد داری، میاد تا اون موقع.

کلاً قضیه خیلی ساده تر از چیزیه که ممکنه به نظر بیاد. من با اون قسمت صحبت نسیم که گفته مصاحبه روانشناسانه ست خیلی موافقم، بنظر من کلاً هدف اینه که برین اونجا و یه بار از نزدیک ببینتون و یه اثر انگشت بگیرن و چندتا سوال معمولی ازتون بپرسن و یه ارزیابی کلی ازتون پیدا کنن. چندان چیز پیچیده ای نیست، و برای کسایی که پیش زمینه و RP شون مشکل خاصی نداره، یا حتی داره ولی توجیه خوبی براش دارن خیلی راحت می گذره، فقط یادتون باشه با لبخند و اعتماد به نفس با آفیسر حرف بزنید و اصولاً چه تو مدارکی که میدین، چه تو حرفهایی که میزنین اطلاعات اضافی که ضروری نیستن ندین، اینطوری دوره کلیرنس هم کوتاه تر میشه.

موفق باشین.
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

29-05-2013, 11:57 AM
درود دوستان
من 23 می (2خرداد) مصاحبه داشتم عشق اباد
همه چیز رو دوستان گفتن .فقط راجب ویزا اینکه فعلا دیگه مالتیپل نمیدن . اینو هم به من گفت هم به یکی دیگه از دوستان اونروز Sad
راستی اصل آفرلتر من (که بالاخره روزای آخر رسید دستم) رو بهم برنگردوندن !
چیز خاصی فعلا بذهنم نمیرسه سوالی بود در خدمتم
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 20
27-06-2013, 02:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 15-08-2013, 05:13 PM توسط MaMi.)
من 25 ژوئن (4 تیر) مصاحبه داشتم، گروه ما 7 نفر بودند؛

1-  آقا به همراه  همسرشون -  PhD Engineering Management - فول فاند - کلیرنس
2-  آقا به همراه  همسرشون -  PhD Mechanical Engineering - بدون فاند - ریجکت
3- آقا - PhD Material Science - فول فاند - کلیرنس
4- من - PhD Forest Resources - فول فاند - کلیرنس
5- خانم - Master Civil Engineering - بدون فاند - Partial Fund (شامل Tution Waive + Scolarship) - ریجکت
6- خانم - Master Civil Engineering - بدون فاند - ریجکت
7- خانم - PhD Physics - فول فاند - کلیرنس

سوالاتی که از من پرسید شامل این موارد بود؛
1-  چرا این دانشگاه؟
2- سربازی رفتی؟ کجا؟
3- اونجا روی چه موضوعی میخوای کار کنی؟ (دقیقا بعد از این سوال 2 سوال دیگه هم در مورد Research Plan ام پرسید.)
4- رشته ای که میخوای بخونی به مقاطع تحصیلی ارشد و لیسانست ربطی داره؟
5- در مورد پایان نامه ارشدت برام توضیح بده.
6- بعد از اتمام تحصیلات چه کار میخوای کنی؟

در مورد روند دریافت مدارک، در این ارسال کامل توضیح داده شده، فقط من موردی رو اضافه کنم که تا مدرکی رو از شما نخواستند بهشون ارائه ندید. همون طور که دوستان هم اشاره کردند، سعی کنید "به اندازه" صحبت کنید، نه بیشتر و نه کمتر. مدارکی که هم گرفت شامل این موارد بود؛

0- 160 دلار
1- فرم I-20
2- DS-160 Confirmation
3- SEVIS Fee Receipt
4- Admission Letter
5- Offer Letter
6- Research Plan
7- CV
8- Statement of Purpose

(تمامی مدارک رو بعد از مصاحبه بهم برگردوند، به جز RP، CV و SOP)

در مورد دوستانی که متاسفانه ریجکت شدند، دلیلی که ذکر شد، بند 214b بود (یعنی آفیسر قانع نشده که این دوستان بعد از تحصیل قصد بازگشت به کشور رو دارند). درباره مورد شماره 6، موردی که وجود داشت این بود که ایشون یک بار از سفارت امریکا در فرانکفورت و یک بار هم از سفارت امریکا در پراگ ریجکت شده بودند، BS شون در حدود 120 هزار دلار بود (که بنظرم زیاد بود) و یک خواهر هم داشتند که در حال تحصیل در امریکا است. درباره مورد شماره 2 این رو اضافه کنم که BS ایشون فقط حدود 2000 تا بالاتر از مبلغ ذکر شده در I-20 بود! و درباره مورد شماره 5، بهشون گفت که چرا BS پدرتون همراهت نیست! (ایشون BS داشت ولی به اسم خودشون بود). در نهایت به همه این دوستان گفت که من قانع نشدم که شما هدفتون از مسافرت به امریکا، تحصیل باشه!

مورد دیگه ای که به ذهنم میرسه اینه که آفیسر محترم اصلا با توضیحاتی که از دوستان در مورد ایشون شنیده بودیم، همخوانی نداشت! 

به امید موفقیت همه دوستان Smile

پ.ن: من سربازی، امریه آموزش و پرورش بودم و در فرم DS-160 ام در قسمت محل خدمت نوشته بودم Ministry of Education.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین elgl
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

14-02-2014, 02:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-03-2014, 09:43 AM توسط MaMi.)
سلام دوستان عزیز.
به پاس قدردانی از دوستایی که توی گرفتن پروسه ویزا با راهنمایی های صادقانه شون کمکمون کردن، می خواستم اطلاع بدم که در کمال ناباوری من و همسرم هر دو تونستیم از سفارت ترکمنستان ویزای توریستی بگیریم.
باید به اطلاعتون برسونم که ترکمنستان خیلی خوب ویزا میده. تو روزی که ما مصاحبه داشتیم از 10 نفر 9 نفرمون تونستیم ویزا بگیریم. کلیر شدن هم در حد 3-4 هفته بیشتر طول نکشید. کلا زیاد هم مدارک رو چک نکردن  مگر اینکه در موردی شک میکردن. برخورد  کنسول و پرسنل هم خیلی خوب بود. اگه کسی صادقانه به سوالاشون جواب بده معمولا ویزا میدن. بطور کلی سفارت خوبیه و من میتونم به دوستان توصیه کنم.
ترکمنستان هم بسیار کشور زیبایی هست و به یکبار دیدنش می ارزه. هر چند مردمش خیلی اهل رشوه گرفتن هستند و یکم هم جو پلیسی و امنیتی دارد.  همانطور هم که قبلا توی فروم ها خونده بودم میتونم تایید کنم  که آقا نظر انسان فوق العاده  خوب و دوست داشتنی هستند، به فارسی هم کاملا مسلط هستن. اگه خواستین می تونین تو بعضی موارد مثل گشت شهری و پیک آپ ویزا از خدماتشون استفاده کنین.
برای همه آرزوی موفقیت دارم.
نقل قول  

آفلاین Mehrdoost
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

26-03-2014, 11:44 AM
با سلام و تبریک سال نو. این دوستمون که از عشق آباد در عین ناباوری خودشون و همسرشون ویزا گرفتن ضمن تبریک میشه لطف کنن و از مراحل و سفرشون بگن؟ از کجا اقدام کردن ؟ هزینه ها چطور بود؟ خیلی توصیحاتشون مختصر هست. چون ویزای توریستی گرفتن . ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین ghasr
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-04-2014, 07:42 PM
سلام دوستان منم با دوستم موافقم
چند سوال داشتم و اون اینکه افیسر به زبان فارسی مسلط هست یا نه
هزینه سفر چطور بوده؟
برای ترکمنستان نیاز به گرفتن ویزا هسئت یا نه؟و کلا لطف کنن روند کار رو بگن
ممنون میشم

نقل قول  

آفلاین ashkan065
نقل قول

28-04-2014, 07:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 28-04-2014, 07:03 PM توسط ashkan065.)
(27-06-2013, 02:28 PM)'MaMi' نوشته:
من 25 ژوئن (4 تیر) مصاحبه داشتم، گروه ما 7 نفر بودند؛
1-  آقا به همراه  همسرشون -  PhD Engineering Management - فول فاند - کلیرنس
2-  آقا به همراه  همسرشون -  PhD Mechanical Engineering - بدون فاند - ریجکت
3- آقا - PhD Material Science - فول فاند - کلیرنس
4- من - PhD Forest Resources - فول فاند - کلیرنس
5- خانم - Master Civil Engineering - بدون فاند - Partial Fund (شامل Tution Waive + Scolarship) - ریجکت
6- خانم - Master Civil Engineering - بدون فاند - ریجکت
7- خانم - PhD Physics - فول فاند - کلیرنس
سوالاتی که از من پرسید شامل این موارد بود؛
1-  چرا این دانشگاه؟
2- سربازی رفتی؟ کجا؟
3- اونجا روی چه موضوعی میخوای کار کنی؟ (دقیقا بعد از این سوال 2 سوال دیگه هم در مورد Research Plan ام پرسید.)
4- رشته ای که میخوای بخونی به مقاطع تحصیلی ارشد و لیسانست ربطی داره؟
5- در مورد پایان نامه ارشدت برام توضیح بده.
6- بعد از اتمام تحصیلات چه کار میخوای کنی؟
در مورد روند دریافت مدارک، در این ارسال کامل توضیح داده شده، فقط من موردی رو اضافه کنم که تا مدرکی رو از شما نخواستند بهشون ارائه ندید. همون طور که دوستان هم اشاره کردند، سعی کنید "به اندازه" صحبت کنید، نه بیشتر و نه کمتر. مدارکی که هم گرفت شامل این موارد بود؛
0- 160 دلار
1- فرم I-20
2- DS-160 Confirmation
3- SEVIS Fee Receipt
4- Admission Letter
5- Offer Letter
6- Research Plan
7- CV
8- Statement of Purpose
(تمامی مدارک رو بعد از مصاحبه بهم برگردوند، به جز RP، CV و SOP)
در مورد دوستانی که متاسفانه ریجکت شدند، دلیلی که ذکر شد، بند 214b بود (یعنی آفیسر قانع نشده که این دوستان بعد از تحصیل قصد بازگشت به کشور رو دارند). درباره مورد شماره 6، موردی که وجود داشت این بود که ایشون یک بار از سفارت امریکا در فرانکفورت و یک بار هم از سفارت امریکا در پراگ ریجکت شده بودند، BS شون در حدود 120 هزار دلار بود (که بنظرم زیاد بود) و یک خواهر هم داشتند که در حال تحصیل در امریکا است. درباره مورد شماره 2 این رو اضافه کنم که BS ایشون فقط حدود 2000 تا بالاتر از مبلغ ذکر شده در I-20 بود! و درباره مورد شماره 5، بهشون گفت که چرا BS پدرتون همراهت نیست! (ایشون BS داشت ولی به اسم خودشون بود). در نهایت به همه این دوستان گفت که من قانع نشدم که شما هدفتون از مسافرت به امریکا، تحصیل باشه!
مورد دیگه ای که به ذهنم میرسه اینه که آفیسر محترم اصلا با توضیحاتی که از دوستان در مورد ایشون شنیده بودیم، همخوانی نداشت! 
به امید موفقیت همه دوستان Smile
پ.ن: من سربازی، امریه آموزش و پرورش بودم و در فرم DS-160 ام در قسمت محل خدمت نوشته بودم Ministry of Education.

سلام .
لطفا بگو در جواب 6 سوالی که ازت پرسیدن شما چه جوابی دادی؟
منظور از bs چیه؟
کدوم سفارت بودی؟
نقل قول  

آفلاین M0TRIX
نقل قول

28-04-2014, 08:41 PM
چقد مشکوک بوده. اگه دقت کرده باشین هر کس که فاند نداشته ریجکت شده
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »