عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل

صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 31 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-05-2013, 01:21 PM
دوستان کسی تجربه مسافرت خارجی بلافاصله رو در زمان معافیت تحصیلی در یک ترم داشته؟

یعنی اگر کسی یه سفر خارجی بره و در زمان مقرر وارد ایران بشه و بلافاصله برای سفر دیگه ای اقدام کنه ممانعتی نمی کنند؟
نقل قول  

آفلاین teenman
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

03-06-2013, 01:59 AM
سلام دوستان کسی میدونه در دوره ی کارشناسی  در سال چند بار میشه از با گذاشتن وثیقه از کشور خارج شد؟
دوم اینکه چند روز اجازه ی ماندن در خارج از کشور رو میدن؟یعنی حدااکثر در چند روز باید به ایران برگردیم
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

03-06-2013, 02:23 AM
پاسخ سوال‌های شما در این موضوع داده شده.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-06-2013, 02:55 PM (آخرین تغییر در ارسال: 27-06-2013, 10:16 AM توسط MaMi.)
(26-05-2013, 01:21 PM)'mhz_ir' نوشته: دوستان کسی تجربه مسافرت خارجی بلافاصله رو در زمان معافیت تحصیلی در یک ترم داشته؟
یعنی اگر کسی یه سفر خارجی بره و در زمان مقرر وارد ایران بشه و بلافاصله برای سفر دیگه ای اقدام کنه ممانعتی نمی کنند؟

در هر ترم تحصیلی  فقط دو بار
البته این مورد خیلی سخت نیست و میتوان با پیگیری و آوردن دلایل قانع کننده و ... مجوز گرفت 
ویرایش توسط MaMi به دلیل درخواست کاربر جهت به روز آوری ارسال
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

25-06-2013, 11:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 25-06-2013, 11:52 PM توسط mhz_ir.)
(25-06-2013, 02:55 PM)'foreverblue' نوشته:
در هر ترم تحصیلی  فقط یکبار
البته این مورد خیلی سخت نیست و میتوان با پیگیری و آوردن دلایل قانع کننده و ... مجوز گرفت 

پس چطوریه تو سایت نظام وظیفه نوشته تعداد دفعات خروج محدودیتی نداره؟اینو برای این پرسیدم چون میخام روش حساب کنم
ببینم کسی تجربه سفر خارجی پشت سر هم(مثلا کمتر از یکماه) رو با داشتن معافیت تحصیلی داخلی داشته؟
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

26-06-2013, 01:13 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-06-2013, 01:15 AM توسط ForeverBlue.)
(25-06-2013, 11:48 PM)'mhz_ir' نوشته:
پس چطوریه تو سایت نظام وظیفه نوشته تعداد دفعات خروج محدودیتی نداره؟اینو برای این پرسیدم چون میخام روش حساب کنم
ببینم کسی تجربه سفر خارجی پشت سر هم(مثلا کمتر از یکماه) رو با داشتن معافیت تحصیلی داخلی داشته؟

برای چه افرادی؟ 

آنهایی که مجوز تحصیل در یک کشور خارجی را گرفته اند هیچ محدودیتی ندارد
اما  کسانی که میخواهند سفر علمی یا تفریحی یا زیارتی بروند، در هرم ترم تحصیلی فقط دو بار
در پست قبلی به اشتباه گفتم یکبار که عذر میخواهم. شما هم لینک جایی که گفته محدودیت ندارد را بفرستید
البته تا آخرین باری که من چک کردم
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

امتیاز این پست: 1
26-06-2013, 09:43 AM
(26-06-2013, 01:13 AM)'foreverblue' نوشته:
برای چه افرادی؟ 
آنهایی که مجوز تحصیل در یک کشور خارجی را گرفته اند هیچ محدودیتی ندارد
اما  کسانی که میخواهند سفر علمی یا تفریحی یا زیارتی بروند، در هرم ترم تحصیلی فقط دو بار
در پست قبلی به اشتباه گفتم یکبار که عذر میخواهم. شما هم لینک جایی که گفته محدودیت ندارد را بفرستید
البته تا آخرین باری که من چک کردم

کسانی که در داخل کشور دانشجو هستند و معافیت تحصیلی دارند.
طبق مورد 11 این پست  صدور مجوز خروج در هر ترم تحصيلي از نظر وظيفه عمومي هيچ محدوديتي ندارد
فقط موردی که هست و با دوستان تو این صفحه بحث کردیم به این نتیجه رسیدیم برای سفر تفریحی محدودیتی نیست
و اون سفر علمی هست که  ۲ بار در هر نیم سال مجوز میدن و اون محدودیت هم از طرف دانشگاست چرا که خط دوم گفتم نظام وظیفه مشکلی نداره!
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

26-06-2013, 10:51 AM
(26-06-2013, 09:43 AM)'mhz_ir' نوشته:
کسانی که در داخل کشور دانشجو هستند و معافیت تحصیلی دارند.
طبق مورد 11 این پست  صدور مجوز خروج در هر ترم تحصيلي از نظر وظيفه عمومي هيچ محدوديتي ندارد
فقط موردی که هست و با دوستان تو این صفحه بحث کردیم به این نتیجه رسیدیم برای سفر تفریحی محدودیتی نیست
و اون سفر علمی هست که  ۲ بار در هر نیم سال مجوز میدن و اون محدودیت هم از طرف دانشگاست چرا که خط دوم گفتم نظام وظیفه مشکلی نداره!

مورد 11 پستی که فرمودید برای آنهایی است که مجوز تحصیل در خارج از کشور را دارند. مثلا شما مجوز بگیرید برای تحصیل در فرانسه. هرچقدر که دلتان بخواهد میتوانید رفت و آمد کنید. 

ببینید، کسانی که میخواهند سفر علمی یا تفریحی یا زیارتی بروند، در هرم ترم تحصیلی فقط دو بار میتوانند. این عین قانون نظام وظیفه است. در همان تاپیک هم خواهم گفت. تنها موردش سفر ورزشی است که قوانین خود را دارد.
نقل قول:
دفعات خروج دانشجو از کشور در هر نیمسال دو بار بدون توجه به نوع سفر است به جز سفرهای ورزشی که به استناد نامه دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها و اداره کل تربیت بدنی دانشگاه انجام می‌شود، مشروط بر اینکه مدت سفر همزمان نبوده و فاصله اتمام سفر اول تا شروع سفر دوم بلافاصله نباشد.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

26-06-2013, 10:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 26-06-2013, 10:57 AM توسط ForeverBlue.)
(10-06-2012, 11:38 PM)'MaMi' نوشته:
دوست من، توجه داشته باش لینکی که شما بهش اشاره میکنی، مربوط به قوانین حاکم بر اون دانشگاه (دانشگاه آزاد به طور کلی است) و گرنه همون طور که گفتم، از لحاظ نظام وظیفه محدودیتی برای خروج دانشجویان وجود ندارد.
دقیقا، برای سفرهای علمی، دانشگاه ها این محدودیت رو در نظر گرفته اند و گرنه همون طور که اشاره شد، برای سفرهای تفریحی محدودیتی، حتی از طرف دانشگاه، نباید لحاظ بشه.

ببینید، اتفاقا از نظر نظام وظیفه، محدودیت برای خروج وجود دارد و آن هم در هر ترم تحصیلی دوبار است.
عدم محدودیت فقط و فقط برای افرادی است که در خارج از ایران دانشجو هستند و میتوانند هرچقدر دلشان خواست تردد کنند. مثلا شخصی که در فرانسه تحصیل میکند، میتواند هرچقدر که خواست به ایران تردد کند و مشکلی ندارد.
اما مثلا یک دانشجوی دانشگاه تهران، نمیتوانند در یک ترم تحصیلی بیش از 2 بار  از کشور خارج شود (حال به هر دلیلی- زیارتی، تفریحی، علمی و ...)

این هم متن قانون:
نقل قول:
دفعات خروج دانشجو از کشور در هر نیمسال دو بار بدون توجه به نوع سفر است به جز سفرهای ورزشی که به استناد نامه دفتر امور مشترک فدراسیون‌ها و اداره کل تربیت بدنی دانشگاه انجام می‌شود، مشروط بر اینکه مدت سفر همزمان نبوده و فاصله اتمام سفر اول تا شروع سفر دوم بلافاصله نباشد.
در این جا منظور از دانشجو، دانشجوی شاغل به تحصیل در داخل از کشور است.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
نقل قول

26-06-2013, 11:19 AM
بازم من شک دارم چون نظر دوستان هم بخونید میبینید که مثلا MaMi هم گفته برای سفرهای تفریحی محدودیتی، حتی از طرف دانشگاه، نباید لحاظ بشه.به هر حال من باز هم طبق این پستم از مشاوره نظام وظیفه سوال کردم اگه جواب دادن خبرشو میدم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 11 12 13 14 15 16 17 18 19 ... 31 بعدی »