عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا روادید ایتالیا ریجکت ویزای شنگن ایتالیا

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت ویزای شنگن ایتالیا
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-05-2013, 10:37 AM
(16-05-2013, 08:40 PM)'Misha' نوشته: سلام
یه راهنمایی میخواستم راجع به گرفتن ویزای توریستی برای کل افراد خانواده که قراره برای مراسم عروسی ام به ایتالیا دعوت بشن.خواستم بدونم به نظر شما چند درصد ممکنه بهشون ویزا ندن؟و اینکه برای محکم کاری چه مدارکی رو همراه با دعوت نامه براشون ضمیمه کنیم که مطمئن باشیم درصد گرفتن ویزاشون بالاتر میره؟؟ پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگذارم.

دروود.
مطمئناً مدارکی رو که ازتون می خواهند رو دقیق ارائه کنید این مسیر خیلی سخت نیست، هر چند که 100 درصد هم نیست،اما شما باید به افیسر سفارت مدارکی ارائه بدید که نشون بده درآمد زیادی در ایران دارید و تصمیم ندارید که در کشور انها بمونید در کل باید افیسر رو قانع کنید که به ایران برمیگردید.این مدارک میتونه شمال فیش حقوقی/بیمه/سند زمین و خانه و ... /سند اتومبیل های با ارزش/کپی آخرین مدرک تحصیلی. اینها از جمله مدارک مهمه که اگر با دفت ارائه بشه به هر حال شانس نفرات رو برای شما هموار میکنه.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین parstrade
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-06-2013, 03:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 10-06-2013, 03:04 PM توسط parstrade.)
با سلام.
من به همراه همسرم که برای سفر توریستی به مدت 15 روز به اسپانیا اقدام کرده بودیم هفته پیش جواب ردی را از سفارت دریافت کردیم
و دلیل آن را هم اینطور اعلام کردند: "مشخص نبودن هدف از سفر" و اینطور که ما از کسانی پرسیدیم ظاهرا مدارکمان کسری داشته،و حالا قصد داریم از سفارت ایتالیا اقدام کنیم البته این دفعه با مدارک کاملتر . از دوستانی که در این رابطه اطلاعات دقیقی دارند خواهش میکنم به ما بگویند که آیا میشه بعد از یک ماه گذشتن از ریجکت شدن( البته مهر ریجکتی در پاسپورت نخورده و فقط مهر دریافت مدارک رو زدند و انگشت نگاری هم کردند) از سفارت ایتالیا اقدام کرد؟ بعضی ها میگن میشه و بعضی دیگه میگن باید 6 ماه بگذره ، البته خود سفارت اسپانیا گفت میشه از سفارت دیگه ای اقدام کنید.و آیا باید پاسپورت رو عوض کرد یا خیر؟ 

با تشکر از شما

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
10-06-2013, 03:46 PM
(10-06-2013, 03:03 PM)'parstrade' نوشته: با سلام.
من به همراه همسرم که برای سفر توریستی به مدت 15 روز به اسپانیا اقدام کرده بودیم هفته پیش جواب ردی را از سفارت دریافت کردیم
و دلیل آن را هم اینطور اعلام کردند: "مشخص نبودن هدف از سفر" و اینطور که ما از کسانی پرسیدیم ظاهرا مدارکمان کسری داشته،و حالا قصد داریم از سفارت ایتالیا اقدام کنیم البته این دفعه با مدارک کاملتر . از دوستانی که در این رابطه اطلاعات دقیقی دارند خواهش میکنم به ما بگویند که آیا میشه بعد از یک ماه گذشتن از ریجکت شدن( البته مهر ریجکتی در پاسپورت نخورده و فقط مهر دریافت مدارک رو زدند و انگشت نگاری هم کردند) از سفارت ایتالیا اقدام کرد؟ بعضی ها میگن میشه و بعضی دیگه میگن باید 6 ماه بگذره ، البته خود سفارت اسپانیا گفت میشه از سفارت دیگه ای اقدام کنید.و آیا باید پاسپورت رو عوض کرد یا خیر؟ 
با تشکر از شما

دروود.
بله میشه با فاصله زمانی کمتر اقدام کرد بین 3-4 ماه اما اینکه به سرعت بخواهید مجدد اقدام کنید ممکنه مجدداً ریجکت بشید، اصولاً ویزای توریستی جدیداً روش سخت گیری بیشتر شده بنابراین در جمع اوری مدارک و روز مصاحبه دقت کنید. خیر نباید پاسپورت رو تعویض نمایید با همونی که هنوز اعتبار داره باید اقدام کنید.
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین mehdi_sf
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-09-2013, 02:06 AM
با سلام من ازسفارت ایتالیا درخواست ویزا توریستی کردم ولی به من ویزا ندادن و در پاس یک مهر خورده که مال زمانی است که مدارکم رو تحویل دادم (یا همون مهر ارائه مدارک)نمیدونم برای چی بهم ویزا ندادن > دوستانم گفتن شاید مورد مالی بوده با اینکه من مدارکم از هر لحاظ کامل بود .حالا میخوام مجددا اقدام کنم ولی نمیدونم این مهر به منظله مهر ریجکته  یا نه (چون نامه ای هم دریافت نکردم)؟و باید برم دوباره پاسم رو بگیرم .؟ یا نمیخواد این کار رو بکنم در ظمن میخوام بدونم تا کی نمیتونم اقدام بکنم برای ویزا مجدد؟چون شنیدم تا 6 ماه نمیتونم تو شینگن اقدامی بکنم از طرفی هم پاس من تا 1395 مهلت داره .لطفا اگر کسی کاملا اطلاع داره جواب بده 
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-09-2013, 10:11 PM
(04-09-2013, 02:06 AM)'mehdi_sf' نوشته: با سلام من ازسفارت ایتالیا درخواست ویزا توریستی کردم ولی به من ویزا ندادن و در پاس یک مهر خورده که مال زمانی است که مدارکم رو تحویل دادم (یا همون مهر ارائه مدارک)نمیدونم برای چی بهم ویزا ندادن > دوستانم گفتن شاید مورد مالی بوده با اینکه من مدارکم از هر لحاظ کامل بود .حالا میخوام مجددا اقدام کنم ولی نمیدونم این مهر به منظله مهر ریجکته  یا نه (چون نامه ای هم دریافت نکردم)؟و باید برم دوباره پاسم رو بگیرم .؟ یا نمیخواد این کار رو بکنم در ظمن میخوام بدونم تا کی نمیتونم اقدام بکنم برای ویزا مجدد؟چون شنیدم تا 6 ماه نمیتونم تو شینگن اقدامی بکنم از طرفی هم پاس من تا 1395 مهلت داره .لطفا اگر کسی کاملا اطلاع داره جواب بده 

دوست عزیز. مورد شما مطمئناً ریجکت بوده، چون شما برای کسری مدارک و یا ارئه ندادن وقت مصاحبه و کمبود مدارک دچار این مورد خواهی شد. در ضمن خیلی از سفارتها از دادن جواب خاص تفره میرن و نیازی به پاسخ دقیق به شما رو ندارن. شما باید با اطلاع کلی که در پستهای قبلی گفتم مدارکت رو تکمیل کنی. بله برای ویزای مجدد بین 3-6 ماه باید منتظر بمونی. ایتالیا چند ماهیه که بد ویزای توریستی میده. امیدوارم پیروز باشید
نقل قول  

آفلاین sina.md
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-09-2013, 05:48 PM
با سلام و عرض خسته نباشید
لطفا  یه راهنمایی کنید . من هم خونه دارم به نامم هم حساب بانکی بین 40 تا 50 میلیون تومن دارم
شاغل تو یه شرکت خصوصی هستم که میتونم نامه اشتغال به کار بگیرم اما بیمه نیستم و اصلا سابقه ندارم
مجرد هستم 25 ساله
آیا با این شرایط امکان گرفتن ویزای شینگن ایتالیا رو دارم؟
و اگر امکانش هست آدرس سفارت ایتالیا رو بدین که برم از مردم تو صف و برد آنجا اطلاعات لازم رو بدست بیارم.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-09-2013, 09:44 PM
(07-09-2013, 05:48 PM)'sina.md' نوشته: با سلام و عرض خسته نباشید
لطفا  یه راهنمایی کنید . من هم خونه دارم به نامم هم حساب بانکی بین 40 تا 50 میلیون تومن دارم
شاغل تو یه شرکت خصوصی هستم که میتونم نامه اشتغال به کار بگیرم اما بیمه نیستم و اصلا سابقه ندارم
مجرد هستم 25 ساله
آیا با این شرایط امکان گرفتن ویزای شینگن ایتالیا رو دارم؟
و اگر امکانش هست آدرس سفارت ایتالیا رو بدین که برم از مردم تو صف و برد آنجا اطلاعات لازم رو بدست بیارم.
با تشکر

دوست عزیز، ضمن خوشامدگویی به شما.
ملاحظه کنید برای شانس ویزا در واقع اینجا هیچ کسی نمیتونه با قاطعیت بگه که شما ویزات مثبت خواهد بود یا منفی!! اما در کل بزرگترین مورد مجرد بودنته که شاید یکم برای افیسر اینکه بخواهی برگردی یا خیر نیاز به دلایل قوی داره که با بیمه و سند خانه یا قواره مغازه و غیره بشه پوشش داد. شما باید کیس خودت رو اونقدر قوی کنی که افیسر قانع بشه شما قصد برگشت رو داری. 
ادرس کنسولگری برای روادید ویزا:
خیابان افریقا، بلوار مهیار ، کنسولگری کشور ایتالیا.
نقل قول  

آفلاین katayoun
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-09-2013, 11:11 PM
با سلام و خسته نباشید.
من و همسرم برای ماه عسل می خواییم بریم ایتالیا البته دایی بنده اونجا زندگی می کنن. می خواستم اگه ممکنه در مورد مراحل کارهایی که باید انچام بدم برای گرفتن ویزا زاهنماییم کنین و اینکه دقیقا چطوری باید وقت بگیرم و چه مدارکی رو آماده کنم. البته من دانشجوی دکتری هستم و همسرم کارمند در یک شرکت خصوصی در این زمینه چه مدارکی لازمه که برگشتمون رو تضمین کنه. همچنین در مورد گردش حساب مالی منظور چیه و آیا حدنصابی لازم داره؟
پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم.
نقل قول  

آفلاین halandoon
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
13-09-2013, 06:27 PM
(11-09-2013, 11:11 PM)'katayoun' نوشته: با سلام و خسته نباشید.
من و همسرم برای ماه عسل می خواییم بریم ایتالیا البته دایی بنده اونجا زندگی می کنن. می خواستم اگه ممکنه در مورد مراحل کارهایی که باید انچام بدم برای گرفتن ویزا زاهنماییم کنین و اینکه دقیقا چطوری باید وقت بگیرم و چه مدارکی رو آماده کنم. البته من دانشجوی دکتری هستم و همسرم کارمند در یک شرکت خصوصی در این زمینه چه مدارکی لازمه که برگشتمون رو تضمین کنه. همچنین در مورد گردش حساب مالی منظور چیه و آیا حدنصابی لازم داره؟
پیشاپیش از راهنماییتون متشکرم.

باید برای تک تک افراد فرم دعوت نامه پر کنند و به همراه اسکن permesso یا پاسپورت ایتالیایشون به کنسولگری ایتالیا در تهران فکس کنند. و شما هم باید از کنسول وقت بگیرید که این کار از طریق وب سایت کنسولگری انجام میشه و کار سختی هم هست! چون روزانه باید چک بشه تا یه جای خالی به شما بده! بعد از رفتن کنسول و تشکیل پرونده ۲ هفته تا صدور ویزا طول میکشه! درنظر داشته باشید که کنسولگری با ویزا دادند به هردو نفر مزدوج شده (جوان)در یک زمان؛ کمی مشکل داره و سخت میگیره با مدارک کامل برید. موفق باشید.
نقل قول  

آفلاین Mehrdoost
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-04-2014, 10:47 AM
باسلام دوستان عزیز. من برای ویزای آمریکانیاز به ویزای شینگن دارم . کسی رو هم ایتالیا ندارم که دعوتنامه بفرسته. کارمند دولتی هستم و متاهل. می خواستم راهنمایی کنید میتونم اقدام کنم برای گرفتن ویزا از سفارت ایتالیا؟ اگه کسی هم میدونه مراحل و هزینه ها به چه صورتی هست و یا سایتی رو  معرفی کنه ممنون میشم.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17 بعدی »