عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز Resume & CV سوالات متداول در بخش Education رزومه

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 4 رای - 3 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات متداول در بخش Education رزومه
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-06-2013, 01:27 AM
(07-06-2013, 09:13 PM)'mahdigh13' نوشته: سلام
تو رزومه الزامی هست که سال شروع و پایان هر مقطع نوشته بشه؟؟؟

من با نظر نسیم موافقم. البته چون پست دیگه ای از شما در تاپیکی دیگه خوندم و نوشته بودید 9 ترمه فوق رو تموم کردید، به نظرم اشکالی نداره فقط زمان فارغ التحصیلی رو بنویسید و از نظر من مشکلی نداره.

نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-08-2013, 03:34 PM
درود
بعضی دانشگاه ها در طول چند دهه اخیر نام خود را یک یا  گاهی چند بار تغییر دادن (الزهرا، بهشتی، خوارزمی ...). آیا لازمه در بخش تحصیلات نام/نام های قدیمی هم (مثلا در پرانتز) آورده شوند. سپاس
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
15-08-2013, 11:17 PM
(15-08-2013, 03:34 PM)'ice' نوشته: درود
بعضی دانشگاه ها در طول چند دهه اخیر نام خود را یک یا  گاهی چند بار تغییر دادن (الزهرا، بهشتی، خوارزمی ...). آیا لازمه در بخش تحصیلات نام/نام های قدیمی هم (مثلا در پرانتز) آورده شوند. سپاس

راستش اگر دو دانشگاه شريف و تهران نامشون عوض شده بود توصيه ميكردم نامشون رو داخل پرانتز بياريد چون برخي دانشگاه ها با اين دو نام آشنا هستن[img]images/smilies/smile.gif[/img]د. ولي در مورد دانشگاهي كه مد نظر شماست بايد ببينيد مگر چقدر شناخته شده است براي دانشگاه هاي خارج كشور كه تغيير نامشون عملا به شانس پذيرش شما لطمه بزنه؟ من فكر نميكنم امثال دانشگاه هايي كه اسم آورديد در اين دسته بندي جا داشته باشند . حالا اگر اصرار داريد براي احتياط ديگه فوقش نوشتن يك كلمه است ديگه. اضافه كنيد كه خيالتونم راحت باشه . 
شادزي
[img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
20-08-2013, 11:49 PM
(15-08-2013, 03:34 PM)'ice' نوشته: درود

به نظر من بد نیست که در پرانتز نام‌ها رو بگید، چون گاهی استادهای ایرانی دانشگاه‌های خارج از کشور که سال‌هاست خارج از ایران زندگی می‌کنند ممکنه رزومه شما رو ببینند و با نام‌های قدیم دانشگاه‌ها بیشتر آشنا باشند. از این جهت آوردن نام‌های قدیم می‌تونه مفید باشه، اما به غیر از این فکر نمی‌کنم خیلی اهمیتی داشته باشه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین hamid13
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-12-2013, 09:33 PM
سلام دوستان. من الان در ایران دانشجوی دکتری هستم. سوال من اینه که ذکر این مسئله جنبه مثبت داره یا منفی؟  از چند نفر در داخل و خارج پرسیدم بعضیا میگن خوبه و بعضیا میگن نباید گفت. ممنون میشم از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین Leopold
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 5
30-12-2013, 09:47 PM
سلام، اتفاقا یکی از دوست های من هم چنین شرایطی داره و از کسایی که رفته بودن مشاوره میگرفت یک عده میگفتن خوبه یک عده میگفتن خوب نیست. به نظر من بهتره ذکر نشه درسته که سطح علمی شما بالاتر از یک دانشجو ارشد هست ولی ممکنه فکر کنن شما هدف بلند مدت نداشتید و یا ممکنه با استادتون به مشکل خوردید که حالا میخواید مجددا واسه دکترا خارج از کشور اپلای کنین. مسئله دیگه هم این هست که دانشجوی دکترا مجبوره 4 سال سخت کار کنه حالا اگه کسی حداقل 2 سالش در ایران کار کرده باشه ممکنه اساتید دانشگاه های اونور اینطوری فکر کنن که دیگه واسش انرژی نمونده که 4 سال هم اونجا صبح تا شب تو آزمایشگاه کار کنه. اگه تصمیم دارید که این مسئله ذکر نکنین میتونین در مکاتبه هاتون بگین که در این مدت به عنوان محقق در آزمایشگاه کار می کردید و تونستید مقالاتی هم از کارتون بدین. 
(30-12-2013, 09:33 PM)'hamid13' نوشته: سلام دوستان. من الان در ایران دانشجوی دکتری هستم. سوال من اینه که ذکر این مسئله جنبه مثبت داره یا منفی؟  از چند نفر در داخل و خارج پرسیدم بعضیا میگن خوبه و بعضیا میگن نباید گفت. ممنون میشم از راهنماییتون

قصه معراج شـاهین راز بود، قصد او از زندگی پـــرواز بود
لحظه پایان او آغــــــــاز بود، مرگ او خود آخرین پرواز بود.

✈ ✈ ♫♫♥♫♫ ✈ ✈

روش دریافت رایگان مقالات
نقل قول  

آفلاین hamid13
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-12-2013, 09:56 PM
(30-12-2013, 09:47 PM)'Leopold' نوشته: سلام، اتفاقا یکی از دوست های من هم چنین شرایطی داره و از کسایی که رفته بودن مشاوره میگرفت یک عده میگفتن خوبه یک عده میگفتن خوب نیست. به نظر من بهتره ذکر نشه درسته که سطح علمی شما بالاتر از یک دانشجو ارشد هست ولی ممکنه فکر کنن شما هدف بلند مدت نداشتید و یا ممکنه با استادتون به مشکل خوردید که حالا میخواید مجددا واسه دکترا خارج از کشور اپلای کنین. مسئله دیگه هم این هست که دانشجوی دکترا مجبوره 4 سال سخت کار کنه حالا اگه کسی حداقل 2 سالش در ایران کار کرده باشه ممکنه اساتید دانشگاه های اونور اینطوری فکر کنن که دیگه واسش انرژی نمونده که 4 سال هم اونجا صبح تا شب تو آزمایشگاه کار کنه. اگه تصمیم دارید که این مسئله ذکر نکنین میتونین در مکاتبه هاتون بگین که در این مدت به عنوان محقق در آزمایشگاه کار می کردید و تونستید مقالاتی هم از کارتون بدین. 

ممنون از پاسختون. من امسال سال اولم، دو سه سالی میشه ارشدم تموم شده، یه دلیلم واسه گفتن این موضوع این بود که شاید بنظر نیاد که از دانشگاه چند سالی دور بودم. 
نقل قول  

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

08-06-2014, 10:50 PM
اینکه دانشجوی دکتری ام، تو رزومه ام بیارم یا نه؟
و اگه بهتره که بیارم میشه بگید معادل " دانشجوی دکتری پژوهش محور" چی بنویسم؟ و برای شروع و پایانش چی بنویسم؟(الان ترم دو هستم)
بین ارشد و دکترای من 3 سال فاصله بوده و تو این مدت هم کار پژوهشی و یا مقاله ای نداشتم.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
Star  08-06-2014, 11:10 PM
(08-06-2014, 10:50 PM)'yasmary14' نوشته: اینکه دانشجوی دکتری ام، تو رزومه ام بیارم یا نه؟
و اگه بهتره که بیارم میشه بگید معادل " دانشجوی دکتری پژوهش محور" چی بنویسم؟ و برای شروع و پایانش چی بنویسم؟(الان ترم دو هستم)
بین ارشد و دکترای من 3 سال فاصله بوده و تو این مدت هم کار پژوهشی و یا مقاله ای نداشتم.

در مورد آوردن یا نیاوردنش والا من نمیتونم نظر قاطع بدم ولی در مورد سوال دوم: research-based Ph.D student/candidate at .... University و ترم دومم میشه 2nd semester/term. سه سال چیزی نیست بخوان گیر بدن ولی بگین مثلا سربازی بودم یا کار می کردم/البته اگر دلیل خواستن در مصاحبه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین shorfa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-10-2014, 12:20 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-10-2014, 12:27 AM توسط shorfa.)
دوستان من سوالم فوریه ، خواهشا جواب بدین :
1_(واسه پذیرش ارشد )چون دبیرستان و پیش، تیزهوشان بودم می خواستم تو cv بیارم ، حالا برای اوردن پیش باید چی بنویسم ؟
2_ تو همین قسمت education بیارم خوبه و اینکه واسه بقیه جاها ماه ها رو ذکر کردم حتما باید ماه اخذ دیپلم و پیش رو هم ذکر کنم ؟ یعنی یکیش ماه نداشنه باشه بقیه داشته باشن اشکال داره ؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »