عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا گرفتن وقت سفارت امریکا v
1 2 بعدی »
سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com

صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و نکات کلی در مورد گرفتن وقت سفارت آمریکا از وبسایت usvisa-info.com
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
06-05-2013, 09:01 PM
(06-05-2013, 05:05 PM)'mmsinesorkh' نوشته: ممنون از شما
در اين صورت من بأيد صبر كنم تا پاسپورت پسرم برسه بعد أقدام به تعيين وقت كنم. البته يك رآه ديگر هم وجود داره أونم اين كه مشخصات پسرم را مطابق با پاسپورت قبلي وارد كنم وقت بگيرم و در كنارش يك نامه برا سفارت بن يسم و بگويم چون تقاضي پاسپورت جديد كردم و كل داستان را تشريح كنم.
اين كار چطوره ؟ فكر كنم جواب ميده.
با تشكر از كمك شما
محمد

بله میتونید؛
1- صبر کنید تا گذرنامه جدید به دستتون برسه.
2- با شماره گذرنامه قدیم، وقت بگیرید و وقتی که گذرنامه جدید به دستتون رسید، شماره گذرنامه جدید رو به سفارت ایمیل کنید تا تغییرات لازم رو سفارت انجام بده.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mmsinesorkh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-05-2013, 06:45 PM
با سلام
دانشگاه فیلادلفیبرای پاییز 2013 من را قبول کرده.همچنین I-20 من و خانم و بچه را فرستاده.از طرفی فامیل بچه من در پاسپورت یک فرق کوچولو با فامیل من و با فامیل ذکر شده در I-20 فرستاده شده داره.بنابرین من مجبور شدم براش تقاضای پاس جدید کنم و تا بیاد احتمالا حدود 10-12 روز طول مکشه.
باتوجه به این مشکل و شروع ترم من که اواسط اگوست شروع میشه من مجبورم هر چه سریعتر وقت بگیرم(چون همین الان هم هیچ سفارتی بجز دبی تا 1/5 ماه دیگه وقت نداره که برا من دیره)من ای سئوالات را داشتم که
1- میتوانم در یک سفارت اکانت باز کنم و اسم همراهام رو هم بنویسم ولی فرم DS-160پسرم را تایید نکنم تا شماره پاس جدیدش بیاد البته در باز کردن اکانت سفارت شماره پاس اون رو همون قبلی بزنم و بعدا دوباره ویرایش کنم و پول سفارت خودم و خانومم را پرداخت کنم تا بتونم وقت را بگیرم

2-با توجه به عجله من ونبودن وقت اضطراری در ایروان کدوم سفارت خانه به نظر دوستان از همه بهتره
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-05-2013, 07:06 PM
(07-05-2013, 06:45 PM)'mmsinesorkh' نوشته: با سلام
دانشگاه فیلادلفیبرای پاییز 2013 من را قبول کرده.همچنین I-20 من و خانم و بچه را فرستاده.از طرفی فامیل بچه من در پاسپورت یک فرق کوچولو با فامیل من و با فامیل ذکر شده در I-20 فرستاده شده داره.بنابرین من مجبور شدم براش تقاضای پاس جدید کنم و تا بیاد احتمالا حدود 10-12 روز طول مکشه.
باتوجه به این مشکل و شروع ترم من که اواسط اگوست شروع میشه من مجبورم هر چه سریعتر وقت بگیرم(چون همین الان هم هیچ سفارتی بجز دبی تا 1/5 ماه دیگه وقت نداره که برا من دیره)من ای سئوالات را داشتم که
1- میتوانم در یک سفارت اکانت باز کنم و اسم همراهام رو هم بنویسم ولی فرم DS-160پسرم را تایید نکنم تا شماره پاس جدیدش بیاد البته در باز کردن اکانت سفارت شماره پاس اون رو همون قبلی بزنم و بعدا دوباره ویرایش کنم و پول سفارت خودم و خانومم را پرداخت کنم تا بتونم وقت را بگیرم
2-با توجه به عجله من ونبودن وقت اضطراری در ایروان کدوم سفارت خانه به نظر دوستان از همه بهتره

1- بله میتونید این کار رو انجام بدهید. فرم DS-160 رو میتونید تا چند روز قبل از مصاحبه، سابمیت کنید فقط به تاریخ 30 روزه انقضای اون که در گوشه بالا، سمت راست فرم، نوشته میشه توجه کنید، چون اگر فرمتون منقضی بشه و فرم رو سابمیت نکرده باشید، باید دوباره از ابتدا فرم رو پر کنید. برای جلوگیری از این اتفاق، میتونید، فرم رو در کامپیوتر خودتون ذخیره کرده و زمانی که خواستید فرم رو تکمیل و سابمیت کنید، با استفاده از گزینه retrieve ادامه DS-160 رو تکمیل کنید.
2- با توجه به اینکه تا شروع کلاس شما، وقت زیادی مونده (از نظر سفارت) شما واجد شرایط دریافت وقت اضطراری نیستید چون سفارت دبی وقت های خالی زیادی دارد. با این اوصاف فکر کنم گزینه دبی برای شما باقی خواهد ماند
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین neginjoon
**
نقل قول

04-06-2013, 08:29 PM
سلام دوستان من به وبسایت جدید مراجعه کردم و اطلاعات رو خوندم برای پرداخت هزینه سفارت کارت اعتباری ندارم پرداخت حضوریش به چه صورت هست؟ این emarates post که اسم برده چی هست ؟ بانکه؟ میشه اول وقت بگیرم وقت ضروری و بعدش پول ریخت؟
اگه راهنمایی کنید ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-06-2013, 08:37 PM
(04-06-2013, 08:29 PM)'neginjoon' نوشته: سلام دوستان من به وبسایت جدید مراجعه کردم و اطلاعات رو خوندم برای پرداخت هزینه سفارت کارت اعتباری ندارم پرداخت حضوریش به چه صورت هست؟ این emarates post که اسم برده چی هست ؟ بانکه؟ میشه اول وقت بگیرم وقت ضروری و بعدش پول ریخت؟

تا جایی که من اطلاع دارم، شما تا پرداخت رو انجام ندهید، هیچ وقتی برای شما فیکس نخواهد شد و حتی تمامی وقت های آزاد رو نمیتونید ببینید. پرداخت حضوری هم تا جایی که اطلاع دارم، فقط در مورد سفارت هایی که در این سیستم وقت گیری نیستند (مثل عشق آباد، تاشکند و...) امکان پذیره. برای پرداخت هزینه مصاحبه میتونید از شرکت های پرداخت کمک بگیرید.
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-06-2013, 12:04 AM (آخرین تغییر در ارسال: 05-06-2013, 12:07 AM توسط mahyarelc.)
(04-06-2013, 08:29 PM)'neginjoon' نوشته: سلام دوستان من به وبسایت جدید مراجعه کردم و اطلاعات رو خوندم برای پرداخت هزینه سفارت کارت اعتباری ندارم پرداخت حضوریش به چه صورت هست؟ این emarates post که اسم برده چی هست ؟ بانکه؟ میشه اول وقت بگیرم وقت ضروری و بعدش پول ریخت؟

فکر کنم مرکز اصلی برای پست تو امارات باشه (یه چیزی مثل Fedex یا USPSدر امریکا)
اینطوری که نوشته، برای کسایی هست که میخوان با Cash پرداخت کنن. باید به شعبه اش مراجعه کنن و بعد پرداخت، بعد 2 روز کاری رسید رو وارد کنن
اگه تو ایران هستید بعید میدونم گزینه عملی باشه
همینطوری که Mami عزیز گفتن شرکتهایی هستن که میتونید credit card بگیرید

You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین smile
**
نقل قول

06-06-2013, 10:03 AM
سلام
برای وقت گرفتن باید sevis وارد کنیم پس یعنی تا زمانیکه i20  حاضر نشه نمیشه وقت گرفت؟
اینطوری که خیلی دیر میشه؟
میتونم sevis رو خالی بذارم و وقت بگیرم بعدا اضافه کنم؟

مرسی
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
06-06-2013, 01:26 PM
(06-06-2013, 10:03 AM)'smile' نوشته: سلام
برای وقت گرفتن باید sevis وارد کنیم پس یعنی تا زمانیکه i20  حاضر نشه نمیشه وقت گرفت؟
اینطوری که خیلی دیر میشه؟
میتونم sevis رو خالی بذارم و وقت بگیرم بعدا اضافه کنم؟
مرسی

سلام
نه نمی شه. اما می تونید از دانشگاه بخواید به محض صادر شدن I20 تون، اسکنشو براتون بفرستن یا حداقل SEVIS ID رو براتون ایمیل کنن تا بتونین وقت بگیرید. 
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین ahmadrzr
**
نقل قول

09-06-2013, 01:32 PM
با سلام  در يك مورد نياز به كمك فوري دوستان دارم . من براي خودم و همسرم  فرم DS-160 رو پر كردم و در سفارت ارمنستان فقط براي خودم  حساب كاربري ايجاد كردم و البته اطلاعات همسرم رو هم از من خواست ولي قبل از تعيين وقت سايت به مشكل خورد و هنوز نتونستم وقت بگيرم سوال اول بايد براي همسرم هم حساب كاربري جدا ايجاد كنم؟ و ديگه اينكه تا اونجايي كه توضيح دادم فقط يه 160 دلار خواست چكار بايد بكنم؟ اگر دوستان سريع جواب بدن خيلي ممنون مي شم.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
09-06-2013, 01:50 PM
(09-06-2013, 01:32 PM)'ahmadrzr' نوشته: با سلام  در يك مورد نياز به كمك فوري دوستان دارم . من براي خودم و همسرم  فرم DS-160 رو پر كردم و در سفارت ارمنستان فقط براي خودم  حساب كاربري ايجاد كردم و البته اطلاعات همسرم رو هم از من خواست ولي قبل از تعيين وقت سايت به مشكل خورد و هنوز نتونستم وقت بگيرم سوال اول بايد براي همسرم هم حساب كاربري جدا ايجاد كنم؟ و ديگه اينكه تا اونجايي كه توضيح دادم فقط يه 160 دلار خواست چكار بايد بكنم؟ اگر دوستان سريع جواب بدن خيلي ممنون مي شم.

درود دوست من و خوشامد جهت پیوستن به فروم Smile
شما برای dependent ها نیازی به ایجاد حساب کاربری ندارید و ایشون رو فقط به عنوان dependent در حساب کاربری تون وارد میکنید. بعد از افزودن اسم همسر به پروفایلتون، از شما یک 160 دلار دیگر هم خواهد خواست، یعنی به ازای هر نفر، 160 دلار باید بپردازید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »