عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد

صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 91 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 10 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع کارشناسی ارشد
آفلاین Mehr89
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
28-05-2013, 03:35 PM
سلام من اخيرا عضو شدم
تشكر مي كنم بتونم بدونم شرايطم براي پذیرش خوبه؟
ليسانس برق از بين المللي امام خميني قزوين، معدل ١٤.٥٢ نمره ايلتس ٧، پروزه كارشناسيمم كنترل بازوي رباتيك بوده نيازي به كمك هزينه هم ندارم
البته خودم كنكورديا رو بررسي كردم مينيمم شرايط رو دارم اما خوب مي دونم مينيمم شرايط تضميني نيست
ممنون مي شم راهنمايي كنين
نقل قول  

آفلاین emrali
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-05-2013, 11:36 AM
(25-05-2013, 02:30 PM)'emrali' نوشته: با دورود فراوان
معدل کاردانی من در دانشگاه دولتی در رشته برق 14.74 بوده [img]images/smilies/dodgy.gif[/img]و معدل کارشناسیم در دانشگاه غیر انتفایی در رشته کنترل  15.93[img]images/smilies/confused.gif[/img]شده بطوریکه:
ترم اول 13.75 و ترم دوم 14.79 و ترم سوم 16.40 وترم چهارم 16.97 بوده و در دوره کاردانی رزومه رباتیکی نسبتا خوبی داشتم و پروژه کارشناسیم هم خوب بوده ( کنترل ربات بوسیله صدا). و چند طرح اختراع در حال اجرا دارم[img]images/smilies/biggrin.gif[/img].
و میتونم نمره تافل رو 100  بگیرم[img]images/smilies/sleepy.gif[/img].
میخواستم بپرسم به نظر شما میتونم از  دانشگاه های کانادا یا آمریکا فاند بگیرم؟

در ضمن با فرض گرفتن فاند در کانادا چقدر سرمایه برای تحصیل در آنجا نیاز دارم .
با سپاس[img]images/smilies/lightbulb.gif[/img]

خواهش میکنم یکی جواب ما رو بده؟
[img]images/smilies/huh.gif[/img]
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

30-05-2013, 01:07 PM
(30-05-2013, 11:36 AM)'emrali' نوشته:
خواهش میکنم یکی جواب ما رو بده؟
[img]images/smilies/huh.gif[/img]
سلام.خوش اومدین با این سایت و امیدوارم مفید واقع بشه
راستش باید کمی بیشتر رزومتون کامل بشه،نمره زبان ندارید و دانشگاه معتبری هم درس نخوندین،معدل شما هم با توجه به سطح دانشکاه نسبتا متوسط رو به پایین هست.ولی به شرط اون ثبت اختراع ها و نمره تافل بالای 100 و اینکه بتونید ارتباط با استاد داشته باشید احتمال پذیرشتون میتونه بره بالا که بازم باید بگم بهتره دانشگاه هایی با رنکهای مختلف و بیشتر متوسط رو هدف قرار بدین و اینکه آیا فاند لازم دارید یا نه؟اینها مهم هستند. در ضمن نمره gre قابل قبول هم میتونه کمک کننده باشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین emrali
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-05-2013, 04:38 PM
(30-05-2013, 01:07 PM)'ahmadpashaei' نوشته:
سلام.خوش اومدین با این سایت و امیدوارم مفید واقع بشه
راستش باید کمی بیشتر رزومتون کامل بشه،نمره زبان ندارید و دانشگاه معتبری هم درس نخوندین،معدل شما هم با توجه به سطح دانشکاه نسبتا متوسط رو به پایین هست.ولی به شرط اون ثبت اختراع ها و نمره تافل بالای 100 و اینکه بتونید ارتباط با استاد داشته باشید احتمال پذیرشتون میتونه بره بالا که بازم باید بگم بهتره دانشگاه هایی با رنکهای مختلف و بیشتر متوسط رو هدف قرار بدین و اینکه آیا فاند لازم دارید یا نه؟اینها مهم هستند. در ضمن نمره gre قابل قبول هم میتونه کمک کننده باشه.

تشکر از زاهنماییتون
جواب این سوامو ندادین؟

؟؟؟
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-05-2013, 07:10 PM
(30-05-2013, 04:38 PM)'emrali' نوشته:
تشکر از زاهنماییتون
جواب این سوامو ندادین؟
؟؟؟

سلام مجدد. متوجه سوالتون نشدم،ببخشید
اگر فاند داشته باشید اگر چه به مقدار فاند مستقیما مربوطه ولی عموما دیگه هزینه ای برای تحصیل و زندگی ندارید اگر مجرد باشید.ولی برای انجام پروسه اپلای بسته به اینکه برای چند دانشگاه می خواهید اپلای کنید پول نسبتا قابل توجهی لازم دارید. این مبلغ متغیر شامل موارد زیر هست:
آزاد کردن احتمالی مدرک، هزینه application fee دانشگاه ها، هزینه ترجمه رسمی مدارک و مهرهای مربوطه در صورت لزوم، هزینه پست مدارک به دانشگاه، هزینه های مرتبط با ویزا در صورت اخذ پذیرش، هزینه خرید بلیط و لوازمی که باید با خودتون ببرید، هزینه اسکان و زندگی در 2 ماه اول ورود (یکماه قبل از شروع ترم و تا پایان ماه اول که حقوق اول رو بگیرید) و یکسری دیگه که حضور ذهن ندارم ولی تقریبا کامل لیست کردم. 
برای تشکر هم میتونید از دکمه امتیاز استفاده کنید[img]images/smilies/shy.gif[/img]
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین kiann
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-06-2013, 09:07 AM
با سلام من لیسانس برق مخابرات هستم از دانشگاه آزاد شهرری با معدل 14.85 که به تازگی فارغ التحصیل شدم و اقامت کانادا هم دارم میخواستم ببینم برای ( MEng( master of engineeringدر دانشکاه کنکوردیا یا دالهوزی در همین رشته ی خودم شانس دارم یا نه ؟ در حال زبان خواندن هستم ولی مدرک زبان ندارم ( آیلتس یا تاقل )  
نقل قول  

آفلاین baharii
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-06-2013, 03:33 PM
سلام من دانشجوی رشته ی روانشناسی بالینی دانشگاه شهید چمران اهوازم .مقطع کارشناسیم معدلم 17/23هنوزم تمووم نکردم دارم زبانمو میخونم ولی فعلا هیچ مدرکی نگرفتم(تافل.ایلس)میخوام بدونم تا یه سال دیگه چه کارایی میتونم انجام بدم ؟ اصلا شانسم چقدر؟
نقل قول  

آفلاین siavash khan
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-06-2013, 06:04 PM
سلام..کسی میدونه که داشتن اقوام درجه اول در کانادا برای پذیرش تحصیلی امتیاز است یا نه؟
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

24-06-2013, 08:26 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-06-2013, 08:29 PM توسط Karim.)
(24-06-2013, 06:04 PM)'siavash khan' نوشته: سلام..کسی میدونه که داشتن اقوام درجه اول در کانادا برای پذیرش تحصیلی امتیاز است یا نه؟

درود
خوشامدید به فاروم
 نه اثر نداره
فقط فامیلتون اگه در اون دپارتمان کار میکنند یا دانشجوی ایرانی رو اونجا پیدا کنند که CV شما رو به اساتید مربوطه نشون بدهند همین
شاید هم در گرفتن ویزا نکته مثبت باشه هرچند برخی می گویند نکته منفی تلقی می شود!!
ولی در پذیرش تماس با استاد و CV و نمره زبان و معدل و... مهمه
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

آفلاین Karim
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

24-06-2013, 08:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 24-06-2013, 08:40 PM توسط Karim.)
(24-06-2013, 03:33 PM)'baharii' نوشته: سلام من دانشجوی رشته ی روانشناسی بالینی دانشگاه شهید چمران اهوازم .مقطع کارشناسیم معدلم 17/23هنوزم تمووم نکردم دارم زبانمو میخونم ولی فعلا هیچ مدرکی نگرفتم(تافل.ایلس)میخوام بدونم تا یه سال دیگه چه کارایی میتونم انجام بدم ؟ اصلا شانسم چقدر؟

درود
اول -بچسبید به معدل هرچه بالاتر بهتر
دوم -تافل بالای 100 یا معادل این عدد در ایلتس اکادمیک هدفتون باشه.
سوم -اینکه بطور کلی پذیرش با فاند واسه ارشد سخته
چهارم -سایت دپارتمان های مربوطه رو بدقت مطالعه نمایید
پنجم -تماس با اساتید بسیار مهمه
ششم- خودت محدود به کانادا نکن. واسه امریکا هم حداقل نمره جی اریی 315 در برنامه بلند مدتون باشه
هفتم- تماس و مطالعه این سایت و سایت مشابه رو حفظ کنید وسوالاتتون رو هم از باتجربه ها بپرسید
هشتم-پشتکار وتلاش زیادی نیاز دارید
نهم- مقاله هم مهمه ولی فعلا واسه شما مواردی که در بالا گفتم در اولویت تره
شاد باشید
ما فراموش شده گانیم جز نعره صدایی نیست...
ما زنده کفن شده گانیم جز دریدن راهی نیست..
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (91): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 91 بعدی »