عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟

صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 49 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
این سوال را در کدام قسمت فروم بپرسم؟
آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 5
05-03-2013, 12:48 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-03-2013, 12:50 PM توسط ice.)
(05-03-2013, 03:30 AM)'saeed92' نوشته: من فروم مناسب رو پیدا نکردم . دانشجوی ارشد بهداشت حرفه ای هستم زیر مجموعه وزات بهداشت حساب میشه و فکر کنم معادلش هم میشه occupational health and safety و یا environmental health and safty ولی هرچی میگردم نمیتونم معادلش و یا دانشکده مربوطش رو پیدا جایی پیدا کنم . یعنی هنوز تو پیدا کردن دانشکده مربوطه گیر کردم و به مرحله requirments هنوز نرسیدم . ممنون میشم یه راهنمایی بکنید و یا اگه کسی هست که اطلاعاتی داره و دانشکده مربوطه رو میشناسه یه لینکی برای نمونه بده . با تشکر

می تونید از طریق آدرس نویسندگان مقالات مربوط به رشتتون دانشگاه رو پیدا کنید. شاید این سایت هم برای شروع به دردتون بخوره.
PhD in Public Health with a concentration in Environmental and Occupational Health & Safety
Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین roshanak25
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-04-2013, 01:15 PM
سلام دوستان
من دانشجوی ارشد تربیت بدنی گرایش رفتار حرکتی هستم و می خوام برا دکتری اقدام کنم. یک مشکل اساسی دارم اینه که، با توجه به اینکه تربیت بدنی بین رشته ای هست و جایگاه تربیت بدنی مثلا در کشورهای اروپایی خیلی متفاوته با ایران، من در پیدا کردن گرایشم بین دپارتمانهای دانشگاهها مشکل دارم. مثلا در یک دانشگاه دپارتمان سلامت عمومی و ورزش وجود داشت، که بعد از مطالعه دیدم اصلا به گرایش رفتار حرکتی مربوط نیست. در بعضی دانشگاهها در دانشکده پزشکی هستش و خلاصه یکم گیج کننده هست. اگه کسی تربیت بدنی هست و یا رشته اش شرایط مشابهی رو داره (بین رشته ای هست) لطفا راهنمایی کنه و از تجربیاتش بگه.
در ضمن من تاپیک مناسبی برا سوالم پیدا نکردم، اگه تاپیک مناسبی هست لطفا بگین تا اونجا سوالمو مطرح کنم. خیلی خیلی ممنون.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
12-04-2013, 04:37 PM
(12-04-2013, 01:15 PM)'roshanak25' نوشته: سلام دوستان
من دانشجوی ارشد تربیت بدنی گرایش رفتار حرکتی هستم و می خوام برا دکتری اقدام کنم. یک مشکل اساسی دارم اینه که، با توجه به اینکه تربیت بدنی بین رشته ای هست و جایگاه تربیت بدنی مثلا در کشورهای اروپایی خیلی متفاوته با ایران، من در پیدا کردن گرایشم بین دپارتمانهای دانشگاهها مشکل دارم. مثلا در یک دانشگاه دپارتمان سلامت عمومی و ورزش وجود داشت، که بعد از مطالعه دیدم اصلا به گرایش رفتار حرکتی مربوط نیست. در بعضی دانشگاهها در دانشکده پزشکی هستش و خلاصه یکم گیج کننده هست. اگه کسی تربیت بدنی هست و یا رشته اش شرایط مشابهی رو داره (بین رشته ای هست) لطفا راهنمایی کنه و از تجربیاتش بگه.
در ضمن من تاپیک مناسبی برا سوالم پیدا نکردم، اگه تاپیک مناسبی هست لطفا بگین تا اونجا سوالمو مطرح کنم. خیلی خیلی ممنون.

سلام، دوست من البته من در مورد رشته شما اطلاعی ندارم ولی نمیدونم شما این سایت رو دیدین؟  دانشگاهایی که تربیت بدنی دارن رو لیست کرده. باید به دردتون بخوره. موفق باشین.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین شاهرخی
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-05-2013, 12:33 PM
سلام
وقتتون بخیر
میخوایتم محبت کنید منو راهنمایی کنید
من میخوام در ارتش امریکا خدمت کنم ...
آیا امکانش هست؟
من مدرک تخریب دارم از مرکز مینزدایی ایران و مدتی تخریب چی میدان مین بودم.
آیا امکانش هست که من در ارتش امریکا خدمت کنم؟؟
ممنون از اینکه راهنماییم میکنید
منتظر راهنماییتون هستم.
ایمیل من : s_b_zaman1384@yahoo.com
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

02-05-2013, 09:55 AM
سوال شما خیلی خاصه و تقریبا به قسمت خاصی از فروم نمی‌خوره و بعید می‌دونم کسی از دوستان در اینجا جواب سوال شما رو بدونه. اطلاعات کاربران اینجا بیشتر در مورد ادامه تحصیل در کشورهای خارجی و کار کردن پس از اتمام تحصیلات هست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین mohammad javad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-05-2013, 05:52 PM
عرض ادب
من میخوام در مورد پذیرش در مقطع دکترا در رشته ی حقوق در آمریکا اطلاعات کسب کنم
میشه راهنماییم کنید که از چه کسی کمک بگیرم؟؟
ممنون از لطفتون
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

08-05-2013, 10:18 PM
همون موضوع «حقوق» در انجمن علوم انسانی محل درستی برای پرسیدن سوال‌تون هست. البته ممکنه اطلاعات خیلی زیادی از دوستان نگیرید، چون بیشتر دوستانی که اینجا فعال هستند در رشته‌های فنی تحصیل می‌کنند و متاسفانه در رشته حقوق کاربران فعال زیادی نداریم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

29-05-2013, 08:46 PM
سلام دوستان
من میخوام برا دکتری اقدام کنم و یکی از مهمترین اهدافم اقامت دائم بعد از تحصیل هست. هنوز اول کارم و کشور و دانشگاه خاصی مد نظرم نیست. دانشجوی دکتری بودن با کمک هزینه در کدام کشورها برا اقامت دائم مزیت محسوب میشه؟ در کل کدوم کشورها از لحاظ اقامت دائم بعد از تحصیل مناسب تر هستند؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-05-2013, 11:08 AM
خیلی از کشورهای مهاجر پذیر مثل استرالیا، کانادا، و امریکا به شما اجازه می‌دهند که تحت شرایطی بعد از تحصیل اقامت دائم بگیرید. شرایط کشورها برای مهاجرت بسیار متفاوته و به همین خاطر باید سوال‌تون رو به طور خاص در انجمن کشور مورد نظر مطرح کنید.

نقل قول  

آفلاین roshanak25
نقل قول

31-05-2013, 01:20 PM
خیلی ممنونم. چند تا سوال دارم میدونم خیلی کلی هستن ولی اگه میشه همون بصورت کلی جواب بدین تا من 1چیزایی دستم بیاد.
1) بنظرتون مثلا از بین کشورهای مهاجرپذیر شرایط کدومشون نسبتا آسون تره؟ 2) میشه برای مثال چندتا از کشورهایی رو نام ببرید که اون چند سال تحصیلی جزو چند سالی که باید اقامت موقت داشته باشیم و بعدش اقامت دائم بگیریم هست؟ 3) برای انتخاب کشور (یا دانشگاه) مورد نظر چه چیزهایی رو مدنظر قرار بدم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (49): « قبلی 1 ... 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... 49 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 12-05-2025، 12:49 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی