عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اتریش روادید اتریش ویزای تحصیلی اتریش

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ویزای تحصیلی اتریش
آفلاین panni
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-05-2013, 06:48 PM
سلام می خواستم ازتون بخوام منو راهنمایی کنید من پذیرش از دانشگاه وین رادارم و باید مدارکم را برای گرفتن ویزای دانشجویی به سفارت اتریش در ایران تحویل بدم. شما می دونید که اگر فامیلی داشته باشم توی آلمان در حال کارکردن باشه  می تونه منو برای اتریش ساپورت مالی کنه؟ این کار رو چه جوری می تونه انجام بده  و چه مدراکی لازمه بفرسته.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-05-2013, 07:46 PM
(23-05-2013, 06:48 PM)'panni' نوشته: سلام می خواستم ازتون بخوام منو راهنمایی کنید من پذیرش از دانشگاه وین رادارم و باید مدارکم را برای گرفتن ویزای دانشجویی به سفارت اتریش در ایران تحویل بدم. شما می دونید که اگر فامیلی داشته باشم توی آلمان در حال کارکردن باشه  می تونه منو برای اتریش ساپورت مالی کنه؟ این کار رو چه جوری می تونه انجام بده  و چه مدراکی لازمه بفرسته.

دروود.
خیر تا اونجا که میدونم شرایط دریافت ویزا و قوانین هر کشوری منوط به همان کشور می باشد و ربطی به کشور دوم نداره! به نظرم بهتره به دنبال ساپورت مالی در ایران باشید و اون مقدار 10000 یورو رو نشان دهید. خیلی سیستم ویزای دانشجویی اتریش سخت نیست!
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین sara moghaddam
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

19-08-2013, 11:02 PM
سلام. یکی از دوستانم قراره برای فرصت مطالعاتی کوتاه مدت (6 ماه) بره اتریش (شهر گراز). الان دعوتنامه و پاسپورتو گرفته. از وزارت علوم هم قراره فاند بگیره و نامه فاند وزارت علومشم آمادست. میخواد بدونه که چطور میتونه از سفارت وقت بگیره چون هیچ وقتی باز نیست تو سایت سفارت اتریش. دوم اینکه چه مدارکی رو باید ببره برای گرفتن ویزا.

با تشکر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

19-08-2013, 11:50 PM
(19-08-2013, 11:02 PM)'sara moghaddam' نوشته: سلام. یکی از دوستانم قراره برای فرصت مطالعاتی کوتاه مدت (6 ماه) بره اتریش (شهر گراز). الان دعوتنامه و پاسپورتو گرفته. از وزارت علوم هم قراره فاند بگیره و نامه فاند وزارت علومشم آمادست. میخواد بدونه که چطور میتونه از سفارت وقت بگیره چون هیچ وقتی باز نیست تو سایت سفارت اتریش. دوم اینکه چه مدارکی رو باید ببره برای گرفتن ویزا.
با تشکر

من تا اونجا که میدونم باید از طریق اینترنت وقت بگیری و اگر جا نداره که باید منتظر بمونید و یا اینکه تماس تلفنی بگیری و درخواست تاریخ اضطراری بدی. ضمناً در زیر ادرس و شماره تماس رو قرار دادم.

سفارت اتریش در تهران:
تهران، نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان محمود احمدی زمانی، کوچه میرولی، پلاک 6-8، کد پستی 1979633755 
دسترسی همچنین از: نیاوران، خیابان باهنر، خیابان مقدسی، خیابان میری، کوچه میرولی، پلاک 8-6
تلفن بخش ویزا (یکشنبه الی پنجشنبه، از ساعت 08.00 الی 09.00 و 13.30 الی 15.30، به وقت محلی): 22750046 – 21 – 0098
تلفن دیگر امور:  22750040 – 21 - 0098
فاکس:              22705262 – 21 - 0098
 پست الکترونیکی: teheran-ob@bmeia.gv.at
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین behnam666
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-08-2013, 01:53 AM (آخرین تغییر در ارسال: 31-08-2013, 01:55 AM توسط behnam666.)
سلام. خسته نباشید

من پذیرش گرفتم از دانشگاه اتریش با یکی از این موسسه ها که دانشجو میفرستن صحبت کردم گفتن برای تضمین این که ویزا رو 100% بدن وکیل بگیرید 1000 euro میخواستم بدونم آیا لازمه؟ یعنی ممکن هست که ویزا ندن اصلا خودم که اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمای کنید

یه سوال دیگه هم داشتم این که دانشجو در اتریش میتونه خونه و ماشین بخره؟ و به کشور های دیگه به راحتی مسافرت کنه یا نه مرسی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-08-2013, 02:27 PM
(31-08-2013, 01:53 AM)'behnam666' نوشته: سلام. خسته نباشید
من پذیرش گرفتم از دانشگاه اتریش با یکی از این موسسه ها که دانشجو میفرستن صحبت کردم گفتن برای تضمین این که ویزا رو 100% بدن وکیل بگیرید 1000 euro میخواستم بدونم آیا لازمه؟ یعنی ممکن هست که ویزا ندن اصلا خودم که اقدام کنم؟ ممنون میشم راهنمای کنید
یه سوال دیگه هم داشتم این که دانشجو در اتریش میتونه خونه و ماشین بخره؟ و به کشور های دیگه به راحتی مسافرت کنه یا نه مرسی

دوست عزیز.
اصلاً اینکارو انجام نده، من به جرات میگم که مدارکت کامل باشه ویزای دانشجوییت 99% صادر میشه درواقع اتریش از جمله کشورهای اروپاست که ویزای دانشجویی ریجکت نداره. به نظرم مدارکت رو در این فروم توضیح داده شده رو جور کن و اون 1000 یورو هم برای خودت نگه دار.
- بله. شما با گرفتن ویزای شنگن به راحتی پس از 3 ماه حضور در اتریش میتونی سفر کنی.

نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-09-2013, 05:01 PM
(31-08-2013, 01:53 AM)'behnam666' نوشته: سلام. خسته نباشید

چون ممکنه شک داشته باشی منم گفته های جناب ولتاژ رو کاملا تایید میکنم...  
واقعا نیازی به وکیل نداری برای ویزای دانشجویی...
و بله میتونی ماشین و خونه بخری اگه پولش رو بدی و نه سه ماه که پس از ورودت به اتریش میتونی هر جایی توی حوضه شینگن سفر کنی...
پول مفت نده به اون جماعت مفت خور...    Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین محمد-85
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

05-06-2015, 09:21 AM
سلام
تا به حال کسی رو سراغ داشتین که از دانشگاهی تو اتریش پذیرش گرفته باشه ولی سفارت بهش ویزا نداده باشه؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
07-06-2015, 07:54 AM
(05-06-2015, 09:21 AM)'محمد-85' نوشته: سلام
تا به حال کسی رو سراغ داشتین که از دانشگاهی تو اتریش پذیرش گرفته باشه ولی سفارت بهش ویزا نداده باشه؟

خیر، من خیلی نشنیدم کسی ریجکت بشه مگر اینکه دیگه مدرکت ناقص باشه. سفارت سختگیری نیست.
نقل قول  

آفلاین افشار
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-07-2015, 11:15 PM (آخرین تغییر در ارسال: 30-07-2015, 10:01 PM توسط MaMi.)
باسلام
من میخوام ویزای فرصت مطالعاتی از سفارت اتریش بگیرم اما مدارک مورد نیازشو نمیدونم. آیا میتونید منو راهنمایی کنید؟
اگر سریعتر راهنمایی بفرمایید ممنون میشم چون یکشنبه باید برم سفارت
با سپاس
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »