عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور معافیت تحصیلی اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اول سربازیم را بروم و بعد خارج شوم یا زودتر با قید وثیقه خارج شوم؟
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-11-2012, 01:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-04-2013, 12:34 PM توسط MaMi.)
(02-11-2012, 11:22 AM)mhz_ir نوشته:
اگه در حین تحصیل که معافیت تحصیلی دارم اجازه خروج از کشور رو با سفر تفریحی یا علمی (20روزه یا 30روزه) بگیرم و بعد از مثلا 3ماه برگردم، غیر از اینکه وثیقه رو میگیرن، تا کی ممنوع الخروج میشم؟ آیا پاسپورت هم میگیرن یا باطل کنن؟ غیبت هم میخورم ؟یکی میگفت ممکنه معافیت تحصیلی رو هم باطل کنن (یعنی برگردم نمیتونم پایان نامه رو دفاع کنم)؟
اگر شما با معافیت تحصیلی از کشور خارج بشی و در مدت تعیین شده به کشور برنگردی، علاوه بر اینکه وثیقه تون به نفع دولت ضبط خواهد شد، تا زمانی که سربازی تشریف نبری (بعد از اتمام تحصیل) به شما اجازه خروج مجدد نخواهند داد. گذرنامه رو هم از شما نخواهند گرفت (چون عملا اون گذرنامه بدون مجوز خروج از کشور، بی مصرف است!). ابطال معافیت تحصیلی (؟!؟!؟!؟!) نخیر
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین teenman
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
22-05-2013, 11:33 PM
سلام بر دوستان عزیز.
کسی که معافیت تحصیلی داره چه جوری میتونه بره امریکا؟
من داییم اونجاست میتونه برای من دعوتنامه ی کاری برفرسته یا از کسی که شرکت داره بخواد برای من دعوتنامه بفرسته؟رمن شنیدم کسایی که مدرک فنی حرفه ای دارن بهشون ویزای کاری میدن کسی میتونه در این مورد منو راهنمایی کنه؟
مشکله اصلیه منم اینه که درسم چند سال مونده هنوز میخوام قبل از اینکه بخوام برم سربازم رهسپار دیار فرنگ بشم.چون هنوز معافیت تحصیلی دارم صفارته امریکا منو راه نمیده مثلا شندیم کسایی که لاتاری میبرن باید وضعیت نظام وظیفشون مشخص شده باشه و گرنه در مصاحبه ی حضوری ردشون میکنن
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-05-2013, 03:40 PM
(22-05-2013, 11:33 PM)'teenman' نوشته: سلام بر دوستان عزیز.
کسی که معافیت تحصیلی داره چه جوری میتونه بره امریکا؟
من داییم اونجاست میتونه برای من دعوتنامه ی کاری برفرسته یا از کسی که شرکت داره بخواد برای من دعوتنامه بفرسته؟رمن شنیدم کسایی که مدرک فنی حرفه ای دارن بهشون ویزای کاری میدن کسی میتونه در این مورد منو راهنمایی کنه؟
مشکله اصلیه منم اینه که درسم چند سال مونده هنوز میخوام قبل از اینکه بخوام برم سربازم رهسپار دیار فرنگ بشم.چون هنوز معافیت تحصیلی دارم صفارته امریکا منو راه نمیده مثلا شندیم کسایی که لاتاری میبرن باید وضعیت نظام وظیفشون مشخص شده باشه و گرنه در مصاحبه ی حضوری ردشون میکنن

دوست من، در مورد معافیت تحصیلی میدونم که شما فقط در صورتی که از مقطع بالاتر پذیرش داشته باشید، با تائید اون نامه پذیرش یا فرم I-20 در وزارت علوم (و سپس مراجعه به نظام وظیفه) میتونید از معافیت تحصیلی برای خروج از کشور اقدام کنید. در مورد ویزا و دعوتنامه کاری هم میتونید سوالتون رو در انجمن امریکا، بپرسید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین reza_17173
**
نقل قول

19-06-2013, 07:03 PM
دوستان یه سوال دارم. من این 7تا صفحه رو خوندم و متوجه یه چیزی شدم که تا الان نبودم. اونم اینه که من فک می کردم اگه مثلا واسه مقطع دکترا خارج بشیم و بعد از چند سال مقیم یه کشور خارجی بشیم راحت می تونیم سربازی رو بخریم! اون 15 میلیون رو هم میدیم واسه خودشون! ولی این صفحات رو که خوندم دیدم ظاهرا اینطور نیست!
یعنی مثلا اگه من واسه Phd خارج شم و بعد از چند سال مقیم شم بازم نمی تونم معافی بگیرم؟!!
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

19-06-2013, 10:36 PM
(19-06-2013, 07:03 PM)'reza_17173' نوشته: دوستان یه سوال دارم. من این 7تا صفحه رو خوندم و متوجه یه چیزی شدم که تا الان نبودم. اونم اینه که من فک می کردم اگه مثلا واسه مقطع دکترا خارج بشیم و بعد از چند سال مقیم یه کشور خارجی بشیم راحت می تونیم سربازی رو بخریم! اون 15 میلیون رو هم میدیم واسه خودشون! ولی این صفحات رو که خوندم دیدم ظاهرا اینطور نیست!
یعنی مثلا اگه من واسه Phd خارج شم و بعد از چند سال مقیم شم بازم نمی تونم معافی بگیرم؟!!

دوست من، این قانون فقط در مورد مشمولینی که تا سال 1382 از کشور خارج شده اند صادق است. شما اگر با وثیقه از کشور خارج بشی و بعد از پایان تحصیل به کشور برنگردی، علاوه بر ضبط وثیقه 15 میلیونی به نفع دولت، بعد از بازگشت به وطن، باید تشریف ببرید سربازی. ضمن اینکه موضوع سربازی شما، ارتباطی به اخذ اقامت از کشور دیگری نداره، چون شما تا وقتی که گذرنامه ایرانی دارید، شهروند ایرانی محسوب شده و مطابق قوانین ایران، با شما برخورد خواهد شد. موفق باشید Smile
نقل قول  

آفلاین reza_17173
**
نقل قول

19-06-2013, 11:14 PM
(19-06-2013, 10:36 PM)'MaMi' نوشته:

دوست من، این قانون فقط در مورد مشمولینی که تا سال 1382 از کشور خارج شده اند صادق است. شما اگر با وثیقه از کشور خارج بشی و بعد از پایان تحصیل به کشور برنگردی، علاوه بر ضبط وثیقه 15 میلیونی به نفع دولت، بعد از بازگشت به وطن، باید تشریف ببرید سربازی. ضمن اینکه موضوع سربازی شما، ارتباطی به اخذ اقامت از کشور دیگری نداره، چون شما تا وقتی که گذرنامه ایرانی دارید، شهروند ایرانی محسوب شده و مطابق قوانین ایران، با شما برخورد خواهد شد. موفق باشید Smile

ممنون.
خب اگر سیتیزن اون کشور بشی چی؟ و آیا ازدواج با یه شخص در اون کشور (مثلا آمریکا) باعث میشه سیتیزن بشی؟
نقل قول  

آفلاین nibomilad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-08-2013, 01:05 PM
[font]سلام [عکس: smile.png][/font]
[align=-webkit-auto]من ترم 4 ارشدم الان 24 سالمه و قصد دارم واسه آمریکا یا کانادا پذیرش از یه دانشگاه خوب و حتما یا فاند داشته باشم ولی مشکلی که الان دارم اینه که ممکنه امسال نرسم مقاله سابمیت کنم! [/align][align=-webkit-auto][align=-webkit-auto]واسه 7 مهر TOEFL اسم نوشتم ومیتونم 100 بگیرم حالا موندم امسال با این وضعیت اقدام کنم یا نه؟ GRE آبان ماه رو شرکت کنم یا نه!؟ یا سعی کنم دفاع از پایان نامه رو 5 ترمه انجام بدم تا مشکل سربازی نداشته باشم بتونم سال بعد با مقاله و نمره زبان بالا (GRE بالا) اقدام کنم. ممنون میشم راهنماییم کنید.[/align]
[font]1) لیسانس دانشگاه خواجه نصیر مهندسی عمران 14.44 (GPA=2.88)[/font]
[font]2) ارشد دانشگاه تهران گرایش مهندسی زلزله 16.20 (GPA=3.53) (یه نمره 12 تو یه درس معدلم رو خراب کرد و 6 درس مهم رو بالای 17 شدم)[/font]
[font]3) تافل رو هنوز ندادم ولی 3 ماه خوندم فکر نکنم مشکلی باشه. [/font]
[font]4) مقاله چون موضوع ارشدم با یه دانشجوی دکترا یکیه قطعا مقاله میشه داد ولی شاید به Deadline امسال نرسم! ولی یه report کار کردم که تو دانشگاه آزاد ارایه شد و نمیدونم بشه رزومه حساب کرد یا نه![/font]
[font]5) GRE معمولی میتونم بگیرم چون کنار toefl کار میکنم. منظور از معمولی 310 تا نهایتا 320![/font]
[font]6) کار هم 2 سالی هست کار می کنم تو 2 شرکت طراحی و طراحی سازه ای برج 23 طبقه و آب درمانی و چند سازه مهم رو تجربه داشتم.[/font]
[font]7) سابقه TA تو 2 درس کارشناسی خواجه نصیر رو دارم و طراحی سوال واسه واسه آزمون های موسسه های تحصیلات تکمیلی انجام میدم.[/font]
[align=-webkit-auto]8) یه کتاب در حال تالیف هم دارم.[/align][align=-webkit-auto][align=-webkit-auto]9) تسلط به خیلی از نرم افزارای مرتبط به گرایشم دارم و پروژه های خیلی خوبی تو دوره های کارشناسی و ارشد انجام دادم.[/align][align=-webkit-auto][align=-webkit-auto]10) recom هم که از استادای تهران و خواجه نصیر میتونم بگیرم مشکل خاصی نیست.[/align][align=-webkit-auto][align=-webkit-auto][align=-webkit-auto]با این شرایط بهترین تصمیم چی میتونه باشه برای شخصی با شرایط من؟ TOEFL GRE بدم امسال شانسم رو امتحان کنم یا با توجه به شرایط سنی و رزومه 1 سال بمونم ارزش داره؟[/align]
من از نظر سربازی بهترین رویکردم چی میتونه باشه؟ و اینکه اگه یک سال بمونم اعزام شم بعد نتیجه پذیرشم بیاد میتونم وسط سربازی از ایران خارج شم؟[align=-webkit-auto][align=-webkit-auto]ممنون.[/align]
نقل قول  

آفلاین amir.sanaat
**
نقل قول

02-09-2013, 03:49 AM
سلام
اگه لیسانس رو در مدت نه ترم دریافت کنیم اونوقت چه مدت زمان پس از فارغ التحصیل شدن معافیت تحصیلی داریم؟آیا همون یک سال هست یا کمتر میشه؟

سپاس
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-09-2013, 04:34 AM
(02-09-2013, 03:49 AM)'amir.sanaat' نوشته: سلام
اگه لیسانس رو در مدت نه ترم دریافت کنیم اونوقت چه مدت زمان پس از فارغ التحصیل شدن معافیت تحصیلی داریم؟آیا همون یک سال هست یا کمتر میشه؟
سپاس

درود بر شما و خوش آمدید به این فروم
همان یکسال است (کلا از زمان فازغ التحصیلی یکسال فرجه دارید. ربطی به این ندارد که چند ترمه بوده و سنوات به چه شکلی بوده است)
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین amir.sanaat
**
نقل قول

02-09-2013, 01:45 PM
مرسی از پاسختون
فقط یک سوال دیگه :
اگر از این یک سال فرجه ای که داریم کامل استفاده کنیم و دقیقا نزدیک به تموم شدنش تو دانشگاه  (مثلا ارشد) قبول بشیم اونوقت و اسه دکترا (از ارشد به دکترا ) دیگه فرجه زمانی نداریم درسته؟(و باید پشت سر ارشد دکترا قبول شیم)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »