عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی ایتالیا روادید ایتالیا ریجکت ویزای شنگن ایتالیا

صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ریجکت ویزای شنگن ایتالیا
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
09-05-2013, 10:14 AM
(08-05-2013, 06:42 PM)'کهنسال' نوشته: با سلام , دو  تا  سوال داشتم در مورد اینکه من می خوام برای پدر و مادرم وقت برای ویزا بگیرم ,ولی هر کاری می کنم نمی تونم و موفق نمی شم آیا شما راه حلی دارید که من بتونم خیلی سریع براشون وقت بگیرم .و یا اینکه خود شما می توانید اقدام کنید. سوال بعدی اینکه, برای هر دو هم اکانت دارم . ولی مشکل اینجاست که با این وضع گرفتن وقت که خیلی افتضاحه نمی تونم اطمینان حاصل کنم برای هر دوشون بتونم همزمان وقت بگیرم . راهی هست که برای هر دوتاشون یک اکانت داشته باشم . 
متشکرم از پاسخ شما . 

دروود.
دوست عزیز، متاسفانه یا خوشبختانه سیستم وقت دهی ویزای شنگن در حوزه ایتالیا بصورت انلاین شده و تنها از این طریق امکانپذیره!! و نکته بعدی برای هر فرد باید حساب کاربری جدا تعریف بشه. به نظرم در ساعات پایانی که اوج ترافیک کمتره تلاش مجدد نمایید. 
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ایتالیا65
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-05-2013, 01:35 AM
سلام من چند روز پیش مصاحبه دادم با خانمم ، همه مدارکم کامل بود ایرادی نگرفتن ولی مصاحبه رو خوب ندادیم حالا چند درصد احتمال داره ما قبول شیم? ضمنا ویزای ما توریستی بود واسه رفتن به نمایشگاه، مرسی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-05-2013, 09:56 AM
(15-05-2013, 01:35 AM)'ایتالیا65' نوشته: سلام من چند روز پیش مصاحبه دادم با خانمم ، همه مدارکم کامل بود ایرادی نگرفتن ولی مصاحبه رو خوب ندادیم حالا چند درصد احتمال داره ما قبول شیم? ضمنا ویزای ما توریستی بود واسه رفتن به نمایشگاه، مرسی

دروود.
چطور تشخیص دادی که مصاحبه در مسیر خوبش پیش نرفت؟؟ به نظرم مهمترین دلایل که ممکنه افیسر ازتون بپرسه و شما در حین مصاحبه رد بشید تنها جواب ندادن منطقی به سوالات می باشد و دلایل مناسب برای ان!!! والا مشکلی نخواهد بود. بله کلاً مسیر درخواست ویزای توریستی یا کنفرانس از طریق ایتالیا کمی مشکل ساز شده ، اما امیدوار باشید و پیروز خواهید شد.
ازاد اندیش باشی
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین ایتالیا65
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-05-2013, 01:50 PM
ممنون از جوابتون،فقط یکم هول شدم ، اصلا از من ایرادی نگرفتن و در حین مصاحبه هم حرف منفی نزدند، اگر رد میشودم چیزی بهم میگفتن? بعدش یک کاغد بهم دادن گفتن 14 روز دیگه بیا واسه جواب من زودتر میتونم برم واسه جواب? من خیلی نگرانم مرسی
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
15-05-2013, 01:56 PM
(15-05-2013, 01:50 PM)'ایتالیا65' نوشته: ممنون از جوابتون،فقط یکم هول شدم ، اصلا از من ایرادی نگرفتن و در حین مصاحبه هم حرف منفی نزدند، اگر رد میشودم چیزی بهم میگفتن? بعدش یک کاغد بهم دادن گفتن 14 روز دیگه بیا واسه جواب من زودتر میتونم برم واسه جواب? من خیلی نگرانم مرسی

نه این نگرانی ها جز اینکه خودتون رو رنج میده فایده ای نداره! اصولاً اگر به سوالاتش خوب پاسخ داده باشی مشکلی نداره. هول و استرس اینها دخیل نیست! اون 2 هفته دیگر رو هم همون زمانی که تعیین شده باید تشریف ببرید، که در اون برگه به درخواست شما جواب مثبت یا منفی داده میشه. نگران نباش
نقل قول  

آفلاین ایتالیا65
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

15-05-2013, 04:27 PM
توی برگهایی که به ما دادن یک قسمتی هستش که توش نوشتن lenght of stay requested که جلوی یکی از نوشته برگه ما نوشته8 و یکی دیگمون نوشته 15 ، اینا یعنی چی? ایا ربطی به قبولی داره?
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
16-05-2013, 01:26 PM
(15-05-2013, 04:27 PM)'ایتالیا65' نوشته: توی برگهایی که به ما دادن یک قسمتی هستش که توش نوشتن lenght of stay requested که جلوی یکی از نوشته برگه ما نوشته8 و یکی دیگمون نوشته 15 ، اینا یعنی چی? ایا ربطی به قبولی داره?

خیر دوست عزیز.
این مورد داره به مدت زمان و روز شما برای حضور در کنفرانس رو مشخص میکنه. در ضمن پیش از مصاحبه که نتیجه مشخص نخواهد شد!!! بعد از 2 هفته کاری به اطلاع شما خواهد رسید.
نقل قول  

آفلاین Misha
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-05-2013, 08:40 PM
سلام
یه راهنمایی میخواستم راجع به گرفتن ویزای توریستی برای کل افراد خانواده که قراره برای مراسم عروسی ام به ایتالیا دعوت بشن.خواستم بدونم به نظر شما چند درصد ممکنه بهشون ویزا ندن؟و اینکه برای محکم کاری چه مدارکی رو همراه با دعوت نامه براشون ضمیمه کنیم که مطمئن باشیم درصد گرفتن ویزاشون بالاتر میره؟؟ پیشاپیش از راهنماییتون سپاسگذارم.
نقل قول  

آفلاین ایتالیا65
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-05-2013, 09:41 PM
امکان داره خودشون تماس بگیرن واسه جواب، یا طوریخبر بدن اخه چند دفعه شماره تماس رو گرفتن یا اینکه همون تاریخ خودم باید برم اونجا? مرسی از شما
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

17-05-2013, 10:18 AM
(16-05-2013, 09:41 PM)'ایتالیا65' نوشته: امکان داره خودشون تماس بگیرن واسه جواب، یا طوریخبر بدن اخه چند دفعه شماره تماس رو گرفتن یا اینکه همون تاریخ خودم باید برم اونجا? مرسی از شما

بهتون تماس میگیرن و اطلاع میدن که بیایید و حضور جواب (مثبت یا منفی) رو دریافت کنید. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (17): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 17 بعدی »