عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی رباتیک، مکاترونیک و بایومدیکال مهندسی پزشکی (biomedical engineering)

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مهندسی پزشکی (biomedical engineering)
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Question  15-05-2013, 02:19 AM (آخرین تغییر در ارسال: 28-07-2013, 10:13 AM توسط Babak.)
سلام. دیدم در انجمن رباتیک،بیوالکتریک هیچی از بیوالکتریک نیست و برای من سوال پیش اومده که از این به بعد اینجا مطرح بفرمایید.
نظر شما اساتید درباره رشته مهندسی برق بیوالکتریک و نیز پرتو پزشکی هسته ای چیه؟ آیا این رشته ها برای ادامه تحصیل در خارج به خصوص آمریکا و کانادا مناسب هستند؟ آیا برای ویزا مشکل ساز میشن؟ آیا تحقیقاتشون داغ هست؟ آیا فاند کافی براشون هست؟ و نهایتا آیا افق روشنی برای بازار کار در اون کشورها دارن؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-07-2013, 05:33 PM
دوستان کسانی که اطلاع دارن این رشته در ارشد خارج از کشور همون Biomedical engineering شناخته میشه یا BioElectric?

وضعیت اپلای و فاند توی این رشته چطور هست؟ ممنون میشم
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
26-07-2013, 07:45 PM
بیشتر با عنوان biomedical شنیده ام - در مورد فاند و اینها هم خوب بستگی به موضوعاتش داره...در کل رشته هایی که مرتبط با بیولوژی و علوم پزشکی می شوند وضعیت خوبی دارند ... پروژه ها هم ممکنه با رشته های دیگه مانند مکانیک و علوم مواد همکاری داشته باشه...مثلا رساندن داروها توسط نانوذرات اگه اشتباه نکنم یکی از پروژه هایی است که تو این جور شاخه ها بهش پرداخته میشه....
(26-07-2013, 05:33 PM)'Cortex' نوشته: دوستان کسانی که اطلاع دارن این رشته در ارشد خارج از کشور همون Biomedical engineering شناخته میشه یا BioElectric?
وضعیت اپلای و فاند توی این رشته چطور هست؟ ممنون میشم

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
27-07-2013, 12:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-07-2013, 12:33 AM توسط Shihan.)
در تکمیل دوست عزیزم soilman باید بگم که گرايش‌ها و جهت‌گيري‌هاي كاري رشته مهندسي پزشكي، واقعاً وسيع است و زمينه‌هاي مختلفي از الكترونيك و پردازش سيگنال و مباحث نرم افزاري گرفته تا طراحي ، ساخت ، راه اندازي ، نصب و تعمير دستگاهها و قطعات پزشكي يا اندام مصنوعي، همچنين مواد به كار رفته در اين وسايل را شامل مي‌شود. و دقیق نمیشه این رشته رو از ان بیوالکتریک دانست زیرا برای مکانیک و مهندسی مواد و بافت ریز خواهد شد بنابراین نسبت به حیطه گرایش لیسانس هر فرد قابل پیگیری است ضمناً در بیشتر کشورهای دنیا تنها با عنوان Biomedical تعریف شده است.
و در 3 دسته کلی قرار دارد:
طراحی و ساخت 
تعمير و نگهداري و بهينه سازي 
تشخيص بيماري و درمان
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین armince
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

30-01-2014, 03:01 PM
من تو یه لیستی خوندم که بیوتک کلا واسه ایران و باکو و چند جای دیگه بلک لیسته...
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
Tongue  30-01-2014, 05:10 PM
(30-01-2014, 03:01 PM)'armince' نوشته: من تو یه لیستی خوندم که بیوتک کلا واسه ایران و باکو و چند جای دیگه بلک لیسته...

اون یکی احتمالا کوبا هست نه باکو[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]متاسفانه کشور ما در هرچی تحریم شریکه نه در پیمان ها[img]images/smilies/sad.gif[/img] اما:
بیو از رشته های خوب برای تحقیق و ادامه تحصیل و فاند گرفتن هست.نمیدونم چرا بعضی دانشگاه ها برای ایران جوگیر شدن اون تو لیست گذاشتن ولی هرچه هست اینه که بسیار بسیار کمن و نگران نباشید. برای ویزا هم من بد نشنیدم ازش. در ضمن شاید گرایشهایی که با پزشکی هسته ای کار دارند منظور اون دانشگاه بوده باشه که اونم صلح آمیزه!
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
23-04-2016, 10:57 PM
سلام
از دوستان کسی هست که رشتش بیو الکتریک باشه و در زمینه سیگنال های عصبی (EMG) کار کرده باشه؟
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

آفلاین 2015fatemeh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

29-06-2016, 08:13 PM
سلام
من لیسانس مهندسی شیمی -بدون گرایش- دارم و ارشد دارم مهندسی بیوتکنولنولوژی میخونم

آیا امکانش هست برای دکترا برای رشته بیومدیکال اقدام کنم؟؟؟

اگر شرایطی پیش نیازه این موضوع لطفا راهنماییم کنید
نقل قول  

آفلاین Ebish
Moderator
Moderators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
08-10-2016, 08:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-10-2016, 08:36 PM توسط Ebish.)
فراخوان انتخاب پایان نامه برتر مهندسی زیست پزشکی

فراخوان انتخاب پایان نامه برتر مهندسی زیست پزشکی (23امین کنفرانس مهندسی زیست پزشکی ایران و اولین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران)
انجمن مهندسی پزشکی ايران همزمان با برگزاری بیست وسومین کنفرانس مهندسی زیست پزشکی ایران و اولین کنفرانس بین المللی مهندسی زیست پزشکی ایران،  مسابقه انتخاب پایان نامه برتر را در هر سه مقطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برگزار می نماید.
کلیه فارغ التحصیلان و دانشجویان این رشته می توانند با ارسال یک چکیده 5 صفحه ای از پایان نامه و فرم های پرشده ذکر شده زیر به نشانی: دبیرخانه ۲۳امین کنفرانس مهندسی زیست پزشکی، تهران خیابان حافظ، روبروی سمیه، دانشگاه صنعتی امیرکبیر، دانشکده مهندسی پزشکی در این مسابقه شرکت نمایند.
ارزيابي رساله ها و پايان نامه ها توسط کميته داوران صورت خواهد گرفت و از رساله هاي دکتري، پايان ‌نامه ‌هاي کارشناسي و کارشناسی ارشد برتر و قابل تقدير که در گرایش های مختلف مهندسی زیست پزشکی باشند، در مراسم اختتامیه کنفرانس، با اهدای لوح و جوایز قدرداني خواهد شد.

لینک
نیا باران! زمین جای قشنگی نیست من از اهل زمینم خوب میدانم که گل در عقد زنبور است ولی سودای بلبل دارد و پروانه را هم دوست می دارد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 30-05-2025، 05:36 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی