عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا روادید (ویزای) آمریکا v
1 2 بعدی »
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا

صفحه‌ها (25): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 25 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
گواهی تمکن مالی (Bank Statement) برای سفارت امریکا
آفلاین reza_1st
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
07-04-2013, 12:31 AM
سلام دوستان، در مورد میزان صورتحساب 2 تا توصیه نسبتاً متضاد شنیدم. یکی اینکه مقدارش خیلی زیاد نباشه، و چیزی که من تو ذهنمه اینکه بیشتر از 1.5 برابر هزینه 1 سال نباشه.
از اونطرف ظاهراً یه مواقعی آفیسر گیر داده که باید مقدار صورتحساب بانکت به اندازه هزینه کل مدت تحصیلت باشه، نه فقط  یه سال.
با این اوصاف چه توصیه ای دارین دوستان؟ راستش من خودم که خیلی تو این زمینه تجربه خاصی ندارم، حس می کنم برای من که مستر هم هستم و 2 سال بیشتر نیست، شاید بهتر باشه همون یکم بیشتر از مجموع هزینه 2 سال رو بذارم. می خواستم ببین این قضیه مشکل دار بودن مبلغ زیادتر از 1 سال جدیه؟ تجربه ای دارین که کسی به این مشکل برخورده باشه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 9
07-04-2013, 04:24 AM
رضا جان
مساله زیاد بودن صورت‌حساب وقتی مشکل ایجاد می‌کنه که مبلغ غیرواقعی به نظر برسه. به طور کلی متاسفانه آفیسرهای سفارت امریکا نسبت به مدارکی که ایرانیان نشون می‌دهند خیلی شکاک شده‌اند، تا حدی که یکی‌شون یک بار به پدر خود من که برای ویزای توریستی اقدام می‌کرد گفته بود که اگر ما به ایرانی‌ها بگیم که برای گرفتن ویزا سند کاخ سفید لازمه، از فردا همه ایرانی‌ها سند کاخ سفید که به اسم خودشون هست رو ارائه می‌دند!

در نتیجه بهتره که مبلغ طوری نباشه که غیرواقعی به نظر بیاد. مثلا یک دانشجوی ۲۵ ساله که سابقه کاری چندانی هم نداره، معمولا چند صد میلیون تومن نداره و بردن صورت‌حسابی که رقم‌های زیادی درش باشه می‌تونه شک برانگیز باشه.
در مورد شما به نظر من مشکلی نداره و شاید بهتر باشه که مبلغ صورتحساب بانکی هزینه دو سال رو پوشش بده. احیانا اگر ازتون سوال شد می‌تونید بگید که پدر یا مادرتون این مبلغ رو برای ادامه تحصیل به شما داده‌اند.
ضمنا این رو هم فراموش نکنید که در بسیاری از موارد وقتی به این طور جزئیات گیر می‌دند دنبال بهانه هستند که به طرف ویزا ندند و اگر صورتحساب هم بدون مشکل باشه، یک بهانه دیگه پیدا می‌کنند. البته خوشبختانه در سال‌های اخیر وضعیت خیلی بهتر شده و تعداد افرادی که به بهانه‌های الکی رد شده‌اند نسبت به گذشته کاهش چشم‌گیری پیدا کرده. امیدوارم که شما هم بدون مشکل ویزا بگیرید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
16-04-2013, 09:11 PM
(14-04-2012, 09:39 AM)'Pejman' نوشته: دوستان برای کسی که فاند نداره، پذیرفته شده در مقطع دکترا، از یه دانشگاهی که هزینه سالانه رو حدود 30 هزار دلار نوشته، به نظرتون مبلغ BS تو چه حدودی باشه خوبه؟ مثلاً 40 هزار دلار کمه؟

خوبه اما در مورد اينكه سفارت به 1226 تومن حساس نباشه بپرسيد .اخيرا دو جور BS دستشون ميره 2500 و 1226( به گفته ي  دوستان )  اگر اينجور باشه ممكنه بخواد الكي گير بده بگه اين نرخ واقعي نيست كه. در اونصورت برخي ميگن مبلغي ميزارن كه با 2500 تومن باز هم همون 40 هزار تا شه. بازم خود دانيد. شادزي [img]images/smilies/shy.gif[/img]
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین kaakkava
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
19-04-2013, 02:42 AM
سلام

میشه جریان کامل گرفتن Bank Statement رو توضیح بدید؟

من فول فاند هستم ولی به دلایلی باید مدرک مالی به مقدار $4,800 رو به دانشگاه کالیفرنیا بدم تا I-20 رو صادر کنن.
حالا هیچ ایده ای ندارم که چیکار باید بکنم. 
چقدر پول (به ریال) باید به حساب بریزم.
کلا این پروسه جند روز طول می کشه و ...

ممنون.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
19-04-2013, 10:49 AM
قیمت دلار رو ببینید و ضربدر ۴۸۰۰ بکنید و در حساب‌تون حداقل به این اندازه پول واریز کنید. بعد از بانک بخواهید که یک نامه روی سربرگ خودشون و با مهر و امضا بدند که موجودی رو توش نوشته باشه. همچنین اگر قیمت روز دلار رو درش قید کنند بهتر خواهد بود. اگر نشد،‌ خودتون یک نامه روش بذارید که قیمت دلار رو توضیح بدید و ترجیحا لینک یک سایت معتبر تبدیل ارز رو هم درش بگذارید.
تعداد از بانک‌ها به شما نامه انگلیسی می‌دند. اگر نامه از ابتدا انگلیسی باشه، دیگه دردسر ترجمه و غیره در شعب مرکزی بانک‌ها رو نخواهید داشت. اگر پست‌های قبل همین موضوع رو بخونید، اطلاعات کامل رو بدست خواهید آورد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 6
19-04-2013, 10:53 AM
(19-04-2013, 02:42 AM)'kaakkava' نوشته: سلام
میشه جریان کامل گرفتن Bank Statement رو توضیح بدید؟
من فول فاند هستم ولی به دلایلی باید مدرک مالی به مقدار $4,800 رو به دانشگاه کالیفرنیا بدم تا I-20 رو صادر کنن.
حالا هیچ ایده ای ندارم که چیکار باید بکنم. 
چقدر پول (به ریال) باید به حساب بریزم.
کلا این پروسه جند روز طول می کشه و ...
ممنون.

سلام. به فروم خودتون خوش آمدید.
برای گرفتن BS باید به شعبه ارزی بانکی که مبلغ مورد نظر پول رو درش دارید، مراجعه کنید و بگید BS می خواید. همراه خودتون هم باید مدارک شناسایی صاحب حساب و نیز دفترچه حساب رو ببرید. کلا نیم ساعت هم زمان نمی بره.
بانک ها یا نرخ 1225 تومان(نرخ پایه) رو می زنند یا همون 2هزار و خورده( نرخ مبادله ای) . بانک پارسیان تا اواسط فروردین که یکی از دوستان پرسیده بود، 1225 می زدند. اما پاسارگاد می پرسه ازتون که به کدوم نرخ بزنه!! 
نمی دونم دانشگاه مقصد شما می دونه هیچ کدوم از این نرخ ها واقعی نیستند یا نه! یعنی نمی دونم که ممکنه بهتون ایراد بگیرند یا نه. اگرچه که بعید می دونم دانشگاه ها درگیر مسائل سیاسی این چنینی باشند! حالا شما دیگه خودت ضرب و تقسیم کن که با توجه به نرخ ها چقدر لازمه توی حسابت باشه. چون بانک ها به میزان کمتر از موجودی حساب، BS صادر نمی کنند.
موفق باشید
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 4
21-04-2013, 01:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-04-2013, 01:43 PM توسط MaMi.)
دوستان کامل توضیح دادند، فقط من موردی رو اضافه کنم که نرخ واقعی دلار برای دانشگاه اهمیتی نداره، از این جهت که برای دانشگاه فقط مهم این است که شما بتونید از پس هزینه های اون سال/ترم بربیایید، یعنی برای دانشگاه فرق نداره که شما دلار رو 1250 تومان میخری یا 3550 تومان! ولی در مورد سفارت، گاهی دیده شده که آفیسر ایراد گرفته که چرا در BS شما، مبلغ دلار 1250 ذکر شده، در حالی که مبلغ واقعی دلار (مثلا) 3000 تومان است.

پ.ن: بانک پارسیان و ملی، همچنان با نرخ دلار دولتی صادر میکنند.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین melika_7
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-05-2013, 09:55 AM
سلام دوستان لطفا نظر بدین 
من دکترای بدون فاند پذیرش گرفتم و برای صدور I20  دانشگاه مبلغ 40000$ رو برای صدور I20 لازم داره. من اسپانسرم رو می می خوام برادرم ذکر کنم. به نظر شما این مورد در سفارت مشکی ایجاد میکنه؟ با توجه با این که پدرم فوت کردن و میتونم گواهی فوت به سفارت ارائه بدم و نامه محضری از طرف ساپورت برادرم.
و این که bank statment چقدر باشه کافیه؟ 4 سال رو پوشش بده؟
برای عشق اباد وقت سفارت دارم

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
13-05-2013, 10:35 AM
(13-05-2013, 09:55 AM)'melika_7' نوشته: سلام دوستان لطفا نظر بدین 
من دکترای بدون فاند پذیرش گرفتم و برای صدور I20  دانشگاه مبلغ 40000$ رو برای صدور I20 لازم داره. من اسپانسرم رو می می خوام برادرم ذکر کنم. به نظر شما این مورد در سفارت مشکی ایجاد میکنه؟ با توجه با این که پدرم فوت کردن و میتونم گواهی فوت به سفارت ارائه بدم و نامه محضری از طرف ساپورت برادرم.
و این که bank statment چقدر باشه کافیه؟ 4 سال رو پوشش بده؟
برای عشق اباد وقت سفارت دارم

سلام، به نظر من اگر بتونید مادرتون رو اسپانسر کنید بهتره. اگر شدنی نیست، همون راهی که گفتید تنها راهه و البته فکر نمی کنم مشکل ساز بشه. من فکر می کنم مقدار حساب بانکی کمی بیشتر از هزینه یک سال باشه خوبه. نیازی نیست برای 4 سال باشه. خودشون می گن یک سال، حالا شما کمی بیشتر از یک سال ببرید کافیه (مثلاً معادل 50 هزار دلار).

نقل قول  

آفلاین melika_7
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

13-05-2013, 12:48 PM
ممنون از پاسختون
اگر این سوال بپرسن که در سالهای بعدی چطور ساپورت مالی میشه؟ نامه ساپورت مالی از برادرم کافیه؟
سند خونه که بنام اعضای خانوادم هم باشه تاثیر داره؟
به نظر شما یک BS هم در حد 40000$ بنام خودم بگیرم و پولشو بگم ارث بهم رسیده خوبه؟
ممنون از دوستانی که نظرشون رو بیان می کنن
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (25): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 25 بعدی »