عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین r_homa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
05-05-2013, 10:26 PM
با سلام
من مدرک کارشناسی ارشد در رشته تربیت بدنی و علوم ورزشی بامعدل 17.86 از دانشگاه آزاد کرج دارم و مدرک کارشناسی هم در رشته مترجمی زبان انگلیسی از دانشگاه پیام نور آران و بیدگل کاشان با معدل 14.59
سه تا مقاله isi دارم و سه تا کتاب چاپ شده که در ترجمه ش همکاری کردم. یک کتاب آمادگی ارشد که با مدرسان شریف چاپ کردم. مدرک نجات غریق درجه1 و مدرک مربیگری درجه دوی شنا دارم. دو سال سابقه تدریس در دانشگاه دارم. آیلتز 7 دارم.
چون داییم کانادا زندگی می کنه می خوام اقدام کنم واسه اونجا. میخام بدونم شانسی واسه بورس یا فاند گرفتن از دانشگاههای کانادا در رشته من هست و شنیدم که فقط از سال دوم به بعد دانشجوهای خارجی می تونن بورس بگیرن.
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
05-05-2013, 11:46 PM
(01-05-2013, 07:58 PM)'aghapoor' نوشته: 1-معدل: لیسانس 13.4  فوق لیسانس+پایان نامه 18
2-دانشگاه و رشته: لیسانس مهندسی صنایع امیر کبیر فوق لیسانس سیستم OR تهران
3-نمره زبان: درحال کسب آمادگی آزمون
4-تعداد مقالات: 2 ISI
5-مقطع پذیرش: دکتری
س1: به نظر شما با این شرایط برای دانشگاههای متوسط به بالا شانسی هست؟ (من چند تا استاد تو اولین سرچ پیدا کردم که موضوع کارهام با اونها یکی هست، البته از دانشگاههای خفن کانادا هستند! مثل calgary)
س2: من از دوستان شنیدم که معدل لیسانس تو کانادا کم اهمیت تره و بعضا معدل 2 سال آخر مهمه، آیا این موضوع درسته؟
نکته: من به یک فاند خوب احتیاج دارم چون تازه متاهل شدم و مخارجم دونفریه!

سلام دوست عزیز 
در مورد معدل در کانادا مراجعه کنید به این تاپیک. به طور کلی معدل یکی از عوامل مهم هست و در کانادا اهمیت بیشتری داره. شما از نظر معدل ارشد و مقاله وضع خوبی دارین ولی معدل کارشناسی شما پایین هست. اما این به معنی نیستش که شانس ندارین. بودن کسانی که با معدل پایین پذیرش گرفتن. 
یک نکته دیگه اینکه فقط سراغ دانشگاه های تاپ نرید میتونین با اساتید مکاتبه کنید ولی دانشگاه های تاپ شرایط سختتری دارن و رقابت بیشتری هست براشون. سعی کنید برای یک رنج دانشگاه خوب و متوسط اقدام کنید و سعی کنید حتما از یک استاد اطمینان داشته باشین بعد اقدام کنید. 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین ttannaz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

06-05-2013, 12:43 AM
سلام
1-معدل: لیسانس 14.07 فوق لیسانس: 17.06
2-دانشگاه و رشته: لیسانس : ریاضی محض الزهرا. فوق لیسانس: ریاضی محض تربیت مدرس پایان نامه و مقالاتم در زمینه ریاضیات زیستی (bio mathematics) هست
3-نمره زبان: انشالا در شهریور امتحان آیلتس میدم الان دارم کلاس میرم
4-تعداد مقالات: 4 تا ( 3 تاش isi با ایمپکتهای 3و 3و 1.50و یکیش taylor & francis)
5-مقطع پذیرش: دکتری در زمینه bio mathematics
من میتونم فول فاند بگیرم؟ و چه دانشگاهی در کانادا برای زمینه تحقیقاتی من مناسبه

ممنونم
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-05-2013, 06:45 AM
(06-05-2013, 12:43 AM)'ttannaz' نوشته: سلام
1-معدل: لیسانس 14.07 فوق لیسانس: 17.06
2-دانشگاه و رشته: لیسانس : ریاضی محض الزهرا. فوق لیسانس: ریاضی محض تربیت مدرس پایان نامه و مقالاتم در زمینه ریاضیات زیستی (bio mathematics) هست
3-نمره زبان: انشالا در شهریور امتحان آیلتس میدم الان دارم کلاس میرم
4-تعداد مقالات: 4 تا ( 3 تاش isi با ایمپکتهای 3و 3و 1.50و یکیش taylor & francis)
5-مقطع پذیرش: دکتری در زمینه bio mathematics
من میتونم فول فاند بگیرم؟ و چه دانشگاهی در کانادا برای زمینه تحقیقاتی من مناسبه
ممنونم

دوست خوبم
رزومه تحقیقاتی شما خیلی خوبه، اما معدل لیسانس شما برای تعدادی از دانشگاه های کانادا به حد نصاب نمیرسه (مینیمم معدل 15). بهتر Requirements های دانشگاه های مختلف را بررسی کنید ببینید برای کدومشون شرایط پذیرش را دارید.پیشنهاد می کنم در کنار زبان، برای GRE هم آماده شید تا برای دانشگاه های مطرح آمریکا نیز شانس داشته باشید.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
13-05-2013, 11:12 PM
(29-04-2013, 01:08 PM)'Rosalin' نوشته: با سلام و خسته نباشيد من تازه تو سايت عضو شدم نميدونم كه دارم درست پست ميزارم يا نه ولي ممنون ميشم راهنماييم كنيد . من ليسانس بيوشيمي ازدانشگاه آزاد تنكابن با معدل 15.50 ودر حال حاضر دانشجوي ارشد بيوشيمي دانشگاه فردوسي مشهد واحد بين الملل هستم يك مسئله اينه كه من مقطع فوقم به صورت آموزش محور هست يعني پايان نامه ندارم فكر ميكنم معدلم حدود ١٧ شود در مورد كار تحقيقاتي و مقاله هم در حال فعاليت هستم و فكر ميكنم تا پايان تحصيلم بتونم 3,4 تا مقاله داشته باشم در ضمن سيتي زن كانادا هستم ميخوام ببينم با تمام اين شرايط شانس گرفتن پذيرش PHD از دانشگاه هاي تورنتو رو دارم يا خير ؟ و اينكه براي مقاله هايي كه كار ميكنم اگه همكار طرح باشم اكي هست يا بايد نفر اوال باشم ؟ سوال ديگه اينكه اين تحصيل اموزش محور خيلي برام بد شده ؟ نميشه جاي پايان نامرو با كاراي پژوهشي پر كنم ؟ و چه رشته هايي ميتونم اپلاي كنم ؟ببخشين خيلي زيادشد سوال ها

سلام 
دوست عزیز معدل کارشناسی شما متوسط هست. دانشگاه های خوب کانادا معمولا مینیمم معدل کارشناسی رو 15 میذارن برای دانشگاه های ایرانی. البته نمیشه گفت شما صرفا به خاطره این معدل نمیتونی پذیرش بگیری. ولی در هر صورت معدل یک فاکتور مهم هست. 
در مورد شرایطتتون هنوز مشخص نیست که معدل ارشد شما چند میشه. همینطور در حال حاضر مقاله هم ندارین. امتحان زبان هم ندادین. به این ترتیب نظر دادن در مورد شما و اینکه چقدر شانس دارین خیلی سخت خواهد بود. نتایج پذیرش کانادا رو ملاحظه بفرمایید که یک ایده ای داشته باشین. 

در مورد ترتیب اسامی در مقاله به این تاپیک میتونین مراجعه کنین. در مورد رشته هایی که میتونین اپلای کنین بسته به خودتون داره. باید رشته های مورد علاقتون رو خودتون سرچ کنید. 
معمولا افرادی که برای دکترا میخوان ادامه بدن پایان نامه دارن در مقطع ارشد. بهتر هست در این مورد از خود دانشگاه سوال کنید. 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین vhd
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

Sad  20-05-2013, 11:55 AM
سلام خدمت کلیه دوستان
من فعلا دانشجوی سال اول هوا فضا کارشناسی ارشد دانشگاه صنعتی خواجه نصیر هستم
شاید این تایپیک جای مناسبی برای این سوال نباشه!
من میخوام برای دانشگاه کارلتون که توی این رشته قوی هست اقدام کنم
ولی یه کم گیج میزنم! نمیدونم از کی شروع کنم!الان باید چه کار کنم؟نداشتن مقاله را با نمره GRE و زبان میشه جبران کرد؟
اصلا به هوافضا گیر نمیدن؟
در کل چه جوری میشه شانس فاند را افزایش داد؟
ممنون از کمک شما عزیزان
نقل قول  

آفلاین محمد10
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-05-2013, 07:58 PM
سلام مقدار فاندی که دانشگاه در مقطع دکتری میده برای دونفر یعنی خودم و همسرم کافیه یا نه
ممنون
نقل قول  

آفلاین sanazakbari
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-06-2013, 12:57 AM
سلام. ارشد زبان شناسی از دانشگاه دولتی با معدل 17.35. یه مقاله ISI و یه مقاله علمی پژوهشی چاپ شده تو یه مجله خارجی. با آیلتس 6.5. میتونم از کانادا بورس کامل دکتری بگیرم ؟  با تشکر
نقل قول  

آفلاین akbar_saeedi
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-06-2013, 03:56 PM
سلام
دوستان فک کنم دانشگاههای محدودی در کانادا  جی آر ای میخوان...ولی برا اونایی ک نمیخوان،داشتن جی آر ای چقدر میتونه در قوی کردن رزومه موثر باشه؟مثلا در کل تافل 90 با جی آر ای 1200 قدیم بهتره یا 100 بدون جی آر ای؟یا هرجور دلتون میخواد با مثال بگید...
ممنون
جهان سوم جایی است که هر کسی بخواهد مملکتش را آباد کند، خانه‌اش خراب می‌شود و هر کسی بخواهد خانه‌اش آباد باشد باید در تخریب مملکتش بکوشد. دکتر حسابی

نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-06-2013, 06:54 PM
(11-06-2013, 03:56 PM)'akbar_saeedi' نوشته: سلام
دوستان فک کنم دانشگاههای محدودی در کانادا  جی آر ای میخوان...ولی برا اونایی ک نمیخوان،داشتن جی آر ای چقدر میتونه در قوی کردن رزومه موثر باشه؟مثلا در کل تافل 90 با جی آر ای 1200 قدیم بهتره یا 100 بدون جی آر ای؟یا هرجور دلتون میخواد با مثال بگید...
ممنون

اگه برداشتم درست باشه شما می خوای که بین اینکه تمام وقتت تافل بخونی یا جی آر ای و تافل با هم بخونی یکی انتخاب کنی. واقعیتش اینه که هیچ تضمینی نیست که اگر فقط تافل بخونی نمره بالا بگیری و همچنین کانادا تعداد دانشگاه های محدودی داره و بین اونها چند تا دانشگاه هم که بازم الزامی. بین تعداد محدود شانست خیلی کم میشه.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... 109 بعدی »