عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها TOEFL آزمون iBT مشاوره و رفع اشکال iBT مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT

صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 48 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره بمنظور آمادگی برای امتحان iBT
آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
04-05-2013, 12:16 PM
(04-05-2013, 11:08 AM)'sweet flux' نوشته: ممنون از راهنمایی تون. منظورتون از TPO کتابایی مثل بارونزه ؟

درود 
دوست عزیز به لینک زیر مراجعه کنید
موفق باشید

http://www.academiacafe.com/pf/Thread-%D...ice-Online
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین hamidesigner
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
17-05-2013, 03:49 PM
با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مدیران گرامی.

من سطح زبانم Intermatiate هست . کلاسهای سفیر تا آخر interchange رو رفتم.

من قصد دارم واسه آزمون تافل ibt شرکت کنم و الان هم 6ماه وقت خالی دارم و 6 ماه هم وقت نیمه خالی.

البته این رو هم اضافه کنم که من رشتم کامپیوتر هست و هدفم اینه که ویدیو های آموزشی و کتاب های آموزشی مربوط به رشتم رو به خوبی بتونم متوجه بشم.( این خیلی مهمه برام) برای همین کلا می خوام لیسنینگ خیلی خوبی داشته باشم با دایره لغت بالا. بقیه مهارت ها هم می خوام در سطحی باشه که تو آزمون تافل نمره خوبی بگیرم.

الان  به صورت Self study مطالعه می کنم تا وقتی که اسکیل ها و دایره لغتم بالا رفت  یه دوره کلاس هم می رم تا اگر اشکالی چیزی داشتم برطرف بشه.

--- من کتاب " تافل راهنما" رو دارم. به نظر شما خوندن این کتاب خوبه ؟ ارزش وقت گذاشتن داره؟ چون ندیدم انیجا کسی ازش حرفی بزنه..

دوستان لطفا با توجه به شرایط و اهداف من منابعی رو بهم معرفی کنن.

با تشکر 

موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 7
17-05-2013, 04:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-05-2013, 04:19 PM توسط blur.)
(17-05-2013, 03:49 PM)'hamidesigner' نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مدیران گرامی.
من قصد دارم واسه آزمون تافل ibt شرکت کنم و الان هم 6ماه وقت خالی دارم و 6 ماه هم وقت نیمه خالی.
البته این رو هم اضافه کنم که من رشتم کامپیوتر هست و هدفم اینه که ویدیو های آموزشی و کتاب های آموزشی مربوط به رشتم رو به خوبی بتونم متوجه بشم.( این خیلی مهمه برام) برای همین کلا می خوام لیسنینگ خیلی خوبی داشته باشم با دایره لغت بالا. بقیه مهارت ها هم می خوام در سطحی باشه که تو آزمون تافل نمره خوبی بگیرم.
الان  به صورت Self study مطالعه می کنم تا وقتی که اسکیل ها و دایره لغتم بالا رفت  یه دوره کلاس هم می رم تا اگر اشکالی چیزی داشتم برطرف بشه.
--- من کتاب " تافل راهنما" رو دارم. به نظر شما خوندن این کتاب خوبه ؟ ارزش وقت گذاشتن داره؟ چون ندیدم انیجا کسی ازش حرفی بزنه..
با تشکر 
موفق باشید.

تافل راهنما نویسنده ش ایرانیه، اینطور نیست؟ من اطلاعی از این کتاب ندارم ولی بهتره کتابهایی رو کار کنید که نویسنده هاشون نیتیو هستن دوست عزیز...
لسینینگ حتما حتما هر روز گوش کنید و  از لسینینگ های ساده شروع کنید. اوایل هر لسینینگی که گوش می کنید بنویسید و بعد به transcript لسینینگ مراجعه کنید و اونقدر گوش کنید که متوجه شین چی میگه (روی کلمات فوکوس نکنید مفهوم رو بگیرین)...وقتی به حد خوبی رسیدین که دیگه مفهوم رو همیشه متوجه میشین دیگه نیازی نیست ترنسکریپت تهیه کنید...ولی اوایل میتونه براتون کارساز باشه...میتونید از پادکست ها هم گوش کنید، لسینینگ های BBC که تو سایتشون میذارن (البته بریتیش هستن) و لسینینگ های تافل (که کم هم نیستن)...در هر حال هر روز گوش کنید تا گوشتون عادت کنه بشنوه....عادت مهمه. برا لغت  504 و essential words رو گوش کنید. دلتا کتاب خوبیه برا شروع. کتاب official guide هم راهنمایی خوبی برا ساختار آزمون بهتون میده...بعد از دلتا لسینینگ های بارونز و کل کتاب کمبریج رو حتما کار کنید. بعدش بنابه وقتتون می تونید از آکسفورد، mastering skills و تامسون هم مطالعه کنید. برای اسپیکینگ ویدئوهای نت فول رو کار کنید و TPO ها هم کامل کار کنید (26 تا از امتحانات گذشته تافل). این منابع تو کتابخونه فروم موجود هستن و می تونید دانلود کنید. موفق باشین.

دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین فرید
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-05-2013, 05:43 PM
(17-05-2013, 03:49 PM)'hamidesigner' نوشته: با سلام و خسته نباشید خدمت دوستان و مدیران گرامی.
با تشکر 
موفق باشید.

دوست خوبمون راهنمایی خیلی خوبی کردن من یکی دو تا نکته اضافه میکنم. یک کتاب کتاب گرامر مطالعه کن چون تو سفیر خیلی گرامر کار نمیکنند. کتاب 400 لغت هم حتما بخون چون واژه های پرکاربردی داره برای تافل
نقل قول  

آفلاین hamidesigner
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-05-2013, 07:41 PM
(17-05-2013, 04:17 PM)'blur' نوشته:
تافل راهنما نویسنده ش ایرانیه، اینطور نیست؟ من اطلاعی از این کتاب ندارم ولی بهتره کتابهایی رو کار کنید که نویسنده هاشون نیتیو هستن دوست عزیز...
لسینینگ حتما حتما هر روز گوش کنید و  از لسینینگ های ساده شروع کنید. اوایل هر لسینینگی که گوش می کنید بنویسید و بعد به transcript لسینینگ مراجعه کنید و اونقدر گوش کنید که متوجه شین چی میگه (روی کلمات فوکوس نکنید مفهوم رو بگیرین)...وقتی به حد خوبی رسیدین که دیگه مفهوم رو همیشه متوجه میشین دیگه نیازی نیست ترنسکریپت تهیه کنید...ولی اوایل میتونه براتون کارساز باشه...میتونید از پادکست ها هم گوش کنید، لسینینگ های BBC که تو سایتشون میذارن (البته بریتیش هستن) و لسینینگ های تافل (که کم هم نیستن)...در هر حال هر روز گوش کنید تا گوشتون عادت کنه بشنوه....عادت مهمه. برا لغت  504 و essential words رو گوش کنید. دلتا کتاب خوبیه برا شروع. کتاب official guide هم راهنمایی خوبی برا ساختار آزمون بهتون میده...بعد از دلتا لسینینگ های بارونز و کل کتاب کمبریج رو حتما کار کنید. بعدش بنابه وقتتون می تونید از آکسفورد، mastering skills و تامسون هم مطالعه کنید. برای اسپیکینگ ویدئوهای نت فول رو کار کنید و TPO ها هم کامل کار کنید (26 تا از امتحانات گذشته تافل). این منابع تو کتابخونه فروم موجود هستن و می تونید دانلود کنید. موفق باشین.

با تشکر از پاسخ شما. 

در مورد تافل رهنما بله نویسندش ایرانیه. اما آموزشی هست و داخلش گرامر , لغت و اصطلاحات رو تدریس می کنه.. نمونه آزمون و اینا هم داره.. فکر کنم ارزش خوندن رو داشته باشه.. 

من همه این تاپیک رو که خوندم .. این نتیجه رو گرفتم. ببینید اگر جایی نیاز به تغییر و اضافه کردن داره بهم بگید.

بخش لغات:
oxford word skills intermadiate  & advanced
استفاده از نرم افزار آموزشی ماکزیمم نارسیس.
504 , essential 
the world of words

بخش گرامر :
grammar in use uper intermatiate 
و همینطور کتاب تافل رهنما

بخش اسپیکنیگ:
american accent training
speak american like an american
ویدیو های نت فول و TPO ها

بخش لیسینیگ:
listening comprehension
کتاب های صوتی 

بخش ریدینگ:
select reading 
story books

منابع تافل:
delta
official guide
barron's
cambridge
oxford 

فقط اگر کسی برنامه ریزی خاصی مد نظرش هست که چطوری اینارو بخونیم ..ممنون میشم که ذکر کنه. 

با تشکر
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-05-2013, 08:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-05-2013, 08:13 PM توسط blur.)
خب بیشتر این منابع اختصاصی تافل نیستن ولی بطور عمومی به تقویت زبانتون کمک میکنن...فقط من یه چیزو عرض کنم خدمت شما و اون اینکه مهمترین مسئله برا برنامه ریزی اینه که متعادل جلو برین...یعنی مثلا 5 ماه لغت نخونید بعد یه مدت لسینینگ....این طور نتیجه خوبی نمی گیرید....حتما هر روز یه تعدادی لغت جدید بخونید و یه سری از قدیمی هارو مرور کنید (نرم افزار- روش لایتنر)، متن حتما بخونید (نه فقط اختصاصی رشته خودتون...در تافل از همه موضوعات علمی متن میدن) و همینطور لسینینگ حتما گوش کنید....وقتی دایره لغاتتون به سطح قابل قبولی رسید شروع کنید که اسپیکینگ و رایتینگ رو هم در برنامه تون قرار بدین....این تعادل تو برنامه ریزی خیلی مهمه. سعی کنید بنابه سطح خودتون حتما چندماه قبل امتحان فقط اختصاصی برا تافل کار کنید...موفق باشین Smile
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین hamidesigner
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-05-2013, 08:25 PM
(17-05-2013, 08:12 PM)'blur' نوشته: خب بیشتر این منابع اختصاصی تافل نیستن ولی بطور عمومی به تقویت زبانتون کمک میکنن...فقط من یه چیزو عرض کنم خدمت شما و اون اینکه مهمترین مسئله برا برنامه ریزی اینه که متعادل جلو برین...یعنی مثلا 5 ماه لغت نخونید بعد یه مدت لسینینگ....این طور نتیجه خوبی نمی گیرید....حتما هر روز یه تعدادی لغت جدید بخونید و یه سری از قدیمی هارو مرور کنید (نرم افزار- روش لایتنر)، متن حتما بخونید (نه فقط اختصاصی رشته خودتون...در تافل از همه موضوعات علمی متن میدن) و همینطور لسینینگ حتما گوش کنید....وقتی دایره لغاتتون به سطح قابل قبولی رسید شروع کنید که اسپیکینگ و رایتینگ رو هم در برنامه تون قرار بدین....این تعادل تو برنامه ریزی خیلی مهمه. سعی کنید بنابه سطح خودتون حتما چندماه قبل امتحان فقط اختصاصی برا تافل کار کنید...موفق باشین Smile

ممنون از شما.
بله همه این منابع برای تافل نیستند. اما برای بالا بردن اسکیل های مختلف خوب هستند.. در کل قبل از منابع تافل می خوام اینارو بخونم..  
برای برنامه ریزی هم.. هر روز  تمامی مهارت ها رو کار می کنم تا در کنار هم پیش ببرمشون.. نرم افزار ماکزیمم نارسیس به همون روش لایتنر عمل می کنه..
واسه من تافل زیاد مهم نیست.. مهم یاد گیری هست که بتونم از اون چیزی که یاد گرفتم استفاده کنم.. شاید خیلی ها فشرده برای تافل بخونن و نمره خوبی هم بگیرن ولی آیا بعد از امتحان هم به همون شکل  باقی میمونه مهارتشون؟ 

با تشکر از شما 

موفق باشید

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

17-05-2013, 09:00 PM
(17-05-2013, 08:25 PM)'hamidesigner' نوشته:
ممنون از شما.
بله همه این منابع برای تافل نیستند. اما برای بالا بردن اسکیل های مختلف خوب هستند.. در کل قبل از منابع تافل می خوام اینارو بخونم..  
برای برنامه ریزی هم.. هر روز  تمامی مهارت ها رو کار می کنم تا در کنار هم پیش ببرمشون.. نرم افزار ماکزیمم نارسیس به همون روش لایتنر عمل می کنه..
واسه من تافل زیاد مهم نیست.. مهم یاد گیری هست که بتونم از اون چیزی که یاد گرفتم استفاده کنم.. شاید خیلی ها فشرده برای تافل بخونن و نمره خوبی هم بگیرن ولی آیا بعد از امتحان هم به همون شکل  باقی میمونه مهارتشون؟ 
با تشکر از شما 
موفق باشید

درسته حتی برا تافل هم یک حدی از مهارت های عمومی لازمه ولی اگر شما بخواین در تافل موفق باشین مجبورین یه چند ماهی اختصاصی براش کار کنید چون فقط مسئله زبان نیست بلکه مهارت هایی رو باید برا این امتحان کسب کنید و تکنیک هم بدونید...بهرحال اینم مدنظر قرار بدین.
مولانا
نقل قول  

آفلاین hamidesigner
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

17-05-2013, 09:05 PM
(17-05-2013, 09:00 PM)'blur' نوشته:
درسته حتی برا تافل هم یک حدی از مهارت های عمومی لازمه ولی اگر شما بخواین در تافل موفق باشین مجبورین یه چند ماهی اختصاصی براش کار کنید چون فقط مسئله زبان نیست بلکه مهارت هایی رو باید برا این امتحان کسب کنید و تکنیک هم بدونید...بهرحال اینم مدنظر قرار بدین.

ممنون از پاسخ شما.
شما درست می فرمایید.
من نگفتم که منابع اختصاصی برای تافل رو نمی خونم. من فقط گفتم اول پایه زبانم رو محکم می کنم و دانش عمومیم رو بالا می برم و بعد شروع به خوندن منابع اختصاصی تافل می کنم که این طوری راحت تر می شه یاد گیری.
من تو منابعی که ذکر کردم. منابع اختصاصی تافل رو هم ذکر کرده بودم..

از شما تشکر می کنم که منو راهنمایی کردید.

به هر حال اگر کسه دیگه ای هم نظری داره خوشحال می شم که نظرش رو اعلام کنه.

موفق باشید
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
17-05-2013, 09:14 PM
(17-05-2013, 09:05 PM)'hamidesigner' نوشته:
ممنون از پاسخ شما.
شما درست می فرمایید.
من نگفتم که منابع اختصاصی برای تافل رو نمی خونم. من فقط گفتم اول پایه زبانم رو محکم می کنم و دانش عمومیم رو بالا می برم و بعد شروع به خوندن منابع اختصاصی تافل می کنم که این طوری راحت تر می شه یاد گیری.
من تو منابعی که ذکر کردم. منابع اختصاصی تافل رو هم ذکر کرده بودم..
از شما تشکر می کنم که منو راهنمایی کردید.
به هر حال اگر کسه دیگه ای هم نظری داره خوشحال می شم که نظرش رو اعلام کنه.
موفق باشید

دوست من، دوست عزیزمون توضیحات کاملی دادند فقط من نکته ای اضافه کنم؛ بعد از اینکه شما پایه زبانتون رو تقویت کردید و زمانی رو برای شرکت در آزمون iBT تعیین کردید (ثبت نام کردید) حدود دو الی سه ماه (با توجه به پایه زبانتون) صرفا برای مهارت های آزمون (مثل نت برداری، Scanning و ...) در کنار تمرین با منابع TOEFL، نرم افزارهای شبیه ساز و البته TPO ها وقت بگذارید. یعنی با نزدیک شدن به امتحان، بیشتر سعی کنید مهارت ها (نحوه پاسخگویی به سوالات هر بخش) رو در خودتون تقویت کنید. موفق باشید Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (48): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 48 بعدی »