عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین novid
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
07-04-2013, 10:48 PM
1-معدل: لیسانس 15.65 فوق لیسانس  حدود 17
2-دانشگاه و رشته: لیسانس آزاد و فوق لیسانس تهران هردو مهندسی صنایع
3-نمره زبان: ندارم اما زبانم خوب است
4-تعداد مقالات: 1
5-مقطع پذیرش: دکتری

نقل قول  

آفلاین hedieh_h
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-04-2013, 02:26 AM
سلام من دانشجوی ارشد رشته ژنتیک هستم دانشگاه ازاد تهران لیسانس هم همین دانشگاه ژنتیک خوندم معدل لیسانس ۱۷.۱۰ معدل فوق هم بالاست ۱۸.مدرک زبان ندارم .از پایان نامم مقاله می تونم داشته باشم.ایا میتونم از یکی از دانشگاههای کانادا برای دکترا بورس بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-04-2013, 04:24 AM
(08-04-2013, 02:26 AM)'hedieh_h' نوشته: سلام من دانشجوی ارشد رشته ژنتیک هستم دانشگاه ازاد تهران لیسانس هم همین دانشگاه ژنتیک خوندم معدل لیسانس ۱۷.۱۰ معدل فوق هم بالاست ۱۸.مدرک زبان ندارم .از پایان نامم مقاله می تونم داشته باشم.ایا میتونم از یکی از دانشگاههای کانادا برای دکترا بورس بگیرم؟

سلام دوست عزیز 
معدل های شما خوبه و این مسئله برای دانشگاه های کانادا مهمه. حتما سعی کنین در امتحان زبان نمره خوبی بیارین. اکثر دانشگاه های خوب کانادا مینیمم 7 رو داشتن برای امتحان آیلتس تا اونجا که من دیدم (به تفکیک رشته ممکنه فرق کنه البته) 
برای نظر در مورد شانس شما بهتر هست که شرایطتون کامل باشه. مثلا مقاله رو اگر داشته باشین شانستون خیلی بیشتر میشه. همین طور نمره زبان اگر بالا باشه باز هم تاثیر گذاره. صرفا روی معدل نمیشه نظر داد. 
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین مریم بانو
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-04-2013, 11:59 PM
با عرض سلام به همه دوستان

من می خوام بدونم با شرایطی که دام امکان داره فول فاند از یکی از دانشگاه های کانادا در مقطع دکترا بگیرم (دانشگاهش خیلی مهم نیست فقط فول فاند برام در اولویته) لطفا دانشگاه های مورد نظر را نام ببرید.

1-معدل ارشد: 18.12
2-دانشگاه و رشته ارشد: زبان شناسی تاریخی (فرهنگ و زبان های باستانی) دانشگاه علامه طباطبایی
3- معدل لیسانس: 17 
4- دانشگاه و رشته لیسانس: مترجمی زبان فرانسه دانشگاه علامه طباطبایی
5-نمره زبان: هنوز نمره جدید نگرفتم اما 7 یا بالاتر
6-تعداد مقالات: 1 مقاله در دست نگارش - یک پروژه تحقیقاتی با انتشارات سوره
7-مقطع پذیرش: دکتری رشته ادیان

زبان ها: انگلیسی، فرانسه و عربی (چون کار من در حوزه دین زردشت و مقایسه با اسلامه بلد بودن زبان عربی و زبان های باستان امتیاز محسوب می شه که حدوداً 7 زبان باستانی هم بلدم) 
9 سال سابقه کار به عنوان معلم زبان (انگلیسی و فرانسه) + مترجم 
نقل قول  

آفلاین vida nasrollahi
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-04-2013, 08:45 AM
سلام
ببخشید می شه در مورد رزومه من هم نظر بدین. ممنون میشم
بیوتکنولوژی کشاورزی
لیسانس دانشگاه شیراز معدل 13/88
ارشد بوعلی سینای همدان معدل 17/14
امتحان زبان حدود تیر مرداد میدم
یک مقاله کنفرانس بین المللی که در ایران برگزار شده و دو مقاله کنفرانس داخلی
دو تا ژورنال سابمیت شده با IF: 3.5
یک مقاله علمی پژوهشی در مجله ایرانی
 برای دکتری میخوام اقدام کنم برای کانادا یا آمریکا می خواستم بدونم به نظرتون فول فاند می تونم پذیرش بگیرم؟ اگه آره چه دانشگاه هایی؟( حدودا می خوام بدونم) 
ممنون

نقل قول  

آفلاین sadaf70
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

11-04-2013, 08:12 PM
سلام
من  دانشجوی کارشناسی ارشد مشاوره خانواده داشگاه شهید بهشتی هستم(25سالمه)
معدل ارشدم تا الان19.25 بوده و انشاله در همین رنج میمونه...مدرک زبان هم ندارم(ولی در پی اش هسام)
3تا مقاله ISI و 3 مقاله داخلی دارم و در 4 کنگره داخلی هم شرکت کردم، مدرس 4تا کارگاه هم بودم
از اساتیدم هم توصیه نامه خوبی دارم
(در تمام مقالات نام من به عنوان نویسنده مسئول هست)
لیسانسم زبان و ادبیات انگلیسی بوده(از دانشگاه دولتی و معدلم هم 15 بوده)

من قصدم اینه که برای دکترا  در رشته روان شناسی بالینی به آمریکا یا کانادا برم.
اما محدودیت هایی دارم از جمله اینکه توانایی پرداخت شهریه رو حتی 1دلار هم ندارم و فقط تا چندماه می توم هزینه زندگیم رو بپردازم، میخواستم بپرسم که چطور اقدام کنم؟؟ 
میدونم که باید با استاد در تماس بود
من یه مقاله یه استاد دانشگاه تگزاس  و یه مقاله با استاد دانشگاه کالیفرنیا نوشتم اما اونا فاند ندارندSad
الان موندم که چکار کنم و در واقع کمی سردرگم هستم
لطفا مرا راهنمایی کنید
ممنون
نقل قول  

آفلاین masoum_r
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

22-04-2013, 02:36 PM
سلام اساتید عزیز

من حدود 10 سال پیش فارغ التحصیل شدم . فوق لیسانس صنایع با معدل 16.5 هستم و مدت زیادی هست که فعالیت علمی نکردم و مقاله ای هم ندارم

اقامت من از طریق کاری برای کشور کانادا درست شده و تا 6 ماه آینده عازم مونترال هستم. نمره آیلتس جنرال بنده 6 هست. به نظر شما با این تفاسیر ممکنه اتونم برای دکتری بورس بشم؟
نقل قول  

آفلاین Simon2007
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
22-04-2013, 05:46 PM
(22-04-2013, 02:36 PM)'masoum_r' نوشته: سلام اساتید عزیز
من حدود 10 سال پیش فارغ التحصیل شدم . فوق لیسانس صنایع با معدل 16.5 هستم و مدت زیادی هست که فعالیت علمی نکردم و مقاله ای هم ندارم
اقامت من از طریق کاری برای کشور کانادا درست شده و تا 6 ماه آینده عازم مونترال هستم. نمره آیلتس جنرال بنده 6 هست. به نظر شما با این تفاسیر ممکنه اتونم برای دکتری بورس بشم؟

راستش از نظر من غير ممكن وجود نداره اما به نظر شما اگر به شما بورس بدن اوني كه زبانو 7.5 شده و مقالات زيادي داره يا تازه از دانشگاه اومده بيرون با معدل 19 رو چيكار كنن [img]images/smilies/wink.gif[/img]چون ميدونيد كه منابع بورس محدوده و سعي ميشه به بهترين ها داده شه.شما بايد رزومه ات رو قوي كني و بتوني استاد يا دانشگاه رو متقاعد كني كه پوياييت رو از دست ندادي. زبان 6 جالب نيست و بهتره يه نكته ي مثبت در رزومه ايجاد كني مثلا زبان رو بالاي 7.5 بگيري كه بفهمن شما هنوز ميتوني به راحتي نتيجه بگيري. شادزي 
%100موفقيت = 90% پشتكار + 10% هوش!!!سايمون : همه شانس گرفتن پذيرش رو دارند حتي با فول فاند.چرا كه نه ؟!!!!!!آموزش ثبت نام تافل iBT   پاورپوينتهاي MagOOsh پاورپوينتهاي NoteFull

نقل قول  

آفلاین Rosalin
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-04-2013, 01:08 PM
با سلام و خسته نباشيد من تازه تو سايت عضو شدم نميدونم كه دارم درست پست ميزارم يا نه ولي ممنون ميشم راهنماييم كنيد . من ليسانس بيوشيمي ازدانشگاه آزاد تنكابن با معدل 15.50 ودر حال حاضر دانشجوي ارشد بيوشيمي دانشگاه فردوسي مشهد واحد بين الملل هستم يك مسئله اينه كه من مقطع فوقم به صورت آموزش محور هست يعني پايان نامه ندارم فكر ميكنم معدلم حدود ١٧ شود در مورد كار تحقيقاتي و مقاله هم در حال فعاليت هستم و فكر ميكنم تا پايان تحصيلم بتونم 3,4 تا مقاله داشته باشم در ضمن سيتي زن كانادا هستم ميخوام ببينم با تمام اين شرايط شانس گرفتن پذيرش PHD از دانشگاه هاي تورنتو رو دارم يا خير ؟ و اينكه براي مقاله هايي كه كار ميكنم اگه همكار طرح باشم اكي هست يا بايد نفر اوال باشم ؟ سوال ديگه اينكه اين تحصيل اموزش محور خيلي برام بد شده ؟ نميشه جاي پايان نامرو با كاراي پژوهشي پر كنم ؟ و چه رشته هايي ميتونم اپلاي كنم ؟ببخشين خيلي زيادشد سوال ها
نقل قول  

آفلاین aghapoor
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-05-2013, 07:58 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-05-2013, 08:01 PM توسط aghapoor.)
1-معدل: لیسانس 13.4  فوق لیسانس+پایان نامه 18
2-دانشگاه و رشته: لیسانس مهندسی صنایع امیر کبیر فوق لیسانس سیستم OR تهران
3-نمره زبان: درحال کسب آمادگی آزمون
4-تعداد مقالات: 2 ISI
5-مقطع پذیرش: دکتری

س1: به نظر شما با این شرایط برای دانشگاههای متوسط به بالا شانسی هست؟ (من چند تا استاد تو اولین سرچ پیدا کردم که موضوع کارهام با اونها یکی هست، البته از دانشگاههای خفن کانادا هستند! مثل calgary)
س2: من از دوستان شنیدم که معدل لیسانس تو کانادا کم اهمیت تره و بعضا معدل 2 سال آخر مهمه، آیا این موضوع درسته؟
نکته: من به یک فاند خوب احتیاج دارم چون تازه متاهل شدم و مخارجم دونفریه!
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 ... 109 بعدی »