عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی اتریش تحصیل در اتریش تحصیل در اتریش

صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در اتریش
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
01-11-2012, 03:10 PM
(01-11-2012, 02:10 PM)erfan_erfan نوشته: درود دوستان
کل پرسه اخذ پذیرش از دانشگاه های اتریش حدودا چند روزطول میکشه؟
دروود.
دوست عزیز از روزی که مدارک رو بطور کامل به سفارت تحویل می دهید تا روزی که از سفارت با شما تماس میگیرند بین 2 تا 3 ماه بستگی به شانس و اقبال شما داره، زمان خواهد برد.
اما نگران نباشید ویزای تحصیلی اتریش مانند المان خیلی نگرانی وجود نداره.
ازاد اندیش باشید
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین erfan_erfan
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
01-11-2012, 07:00 PM
مرسی عزیز
ولی منظور من نامه پذیرشی که دانشگاه با پست میفرسته من مدارکم 16 شهریور برای دانشگاه فرستادم هنوز جوابش نیومده؟
نقل قول  

آفلاین changizi_2010
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
01-11-2012, 07:47 PM
(01-11-2012, 07:00 PM)erfan_erfan نوشته: مرسی عزیز
ولی منظور من نامه پذیرشی که دانشگاه با پست میفرسته من مدارکم 16 شهریور برای دانشگاه فرستادم هنوز جوابش نیومده؟

عرفان جان سلام

معمولا"بین 40 تا 60 روز اما چون الان فصل ثبت نام هست ممکنه یه کم بشتر طول بکشه .انشاالله که زودتر بیاید.
مشکل دنیا این است که احمق ها به خودت یقین دارند در حالی که دانایان سرشار از شک وتردید هستند.
برتراند راسل
نقل قول  

آفلاین erfan_erfan
**
نقل قول

30-11-2012, 11:42 PM
سلام
از 16 شهریور تا الان جوابم از تکنیک وین نیومده میشه با دانشگاه مکاتبه کرد وعلت جویا شد ی جورهایی کلافه شدم
نقل قول  

آفلاین andromeda
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

24-02-2013, 09:10 PM
سلام ، من لیسانس فیزیک دارم و در حال حاضر دانشجوی رشته آهنگسازی دانشگاه هنر تهران (در مقطع لیسانس) هستم. دوست دارم در کشور اتریش ادامه تحصیل بدهم. ولی هیچ اطلاعاتی در مورد دانشگاهها و نحوه ورود به دانشگاههای اتریش ندارم. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین spt
Honored Graduate
نقل قول

25-02-2013, 08:06 PM
(24-02-2013, 09:10 PM)'andromeda' نوشته: سلام ، من لیسانس فیزیک دارم و در حال حاضر دانشجوی رشته آهنگسازی دانشگاه هنر تهران (در مقطع لیسانس) هستم. دوست دارم در کشور اتریش ادامه تحصیل بدهم. ولی هیچ اطلاعاتی در مورد دانشگاهها و نحوه ورود به دانشگاههای اتریش ندارم. ممنون میشم اگر راهنماییم کنید.

دوست عزیز ابتدا همون جزوه ی راهنمای پذیرش رو به دقت مطالعه بفرمایید ، بهترین کمک برای شروع کار همونه...
از لیست وزارت علوم دانشگاه های اتریش رو که رشته ی آهنگسازی رو برای ارشد ارائه میدن پیدا کنید، من نمیدونم تا چه حدی به زبان انگلیسی ارائه میشه اما ممکنه نیاز پیدا کنید که آلمانی بخونید برای ورود به دانشگاه های موسیقی اتریش چون بیشترشون آلمانی نیاز دارن...
به طور کلی باید مدارک مورد نظر دانشگاه رو برای ثبت نام آماده کنید و بعدش اینترنتی ثبت نام کنید و بعد مدارک رو براشون بفرستید...   مثل ثبت نام کنکور در ایران، پروسش تقریبا همونطوریه...
برای پیدا کردن دانشگاه شاید این تاپیک بهتون کمک کنه..
موفق باشید   Smile
راه های آمدن یادم نماند                     لیک رمزی بر تو ما خواهیم خواند
گوش را بگذار آنگه گوشدار                   هوش را بر بند و آنگه هوشدار
می نگویم زانکه خامی تو هنوز               در بهاری تو ندیدستی تموز

نقل قول  

آفلاین sam123
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

28-04-2013, 09:45 PM
با سلام
من فوق لیسانس گرافیک از دانشکده هنر و معماری با معدل حدود 19.40 هستم و شاگرد اول بودم و رتبه کنکورم هم 3 بوده البته اصل دانشنامه هنوز حاضر نشده[align=right][b]دانشگاه کارشناسی : علمی کاربردی معدل 19.01[/b][align=right]می خواستم بدونم برای تحصیل در اتریش چه شانسی دارم بدون دادن امتحان ورودی برای چه رشته هنری ؟ کدوم دانشگاه؟  ارشد یا دکترا برام فرق نداره (مثل تاریخ هنر و هر رشته ای، رشته هم برام خیلی فرق نداره )[align=right][align=right]ضمنا مدرک زبان آلمانی b1-1 رو هم دارم
[b][b][b][b][b][b][b]سابقه کار: حدود 5 ساال سابقه کار گرافیک دارم
تعداد توصیه نامه: از سه استاد معروف ارشدم توصیه نامه دارم که همه دکترا دارند و بسیار شناخته شده اند
[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

30-04-2013, 04:42 PM
(28-04-2013, 09:45 PM)'sam123' نوشته: با سلام
من فوق لیسانس گرافیک از دانشکده هنر و معماری با معدل حدود 19.40 هستم و شاگرد اول بودم و رتبه کنکورم هم 3 بوده البته اصل دانشنامه هنوز حاضر نشده
[b]دانشگاه کارشناسی : علمی کاربردی معدل 19.01[/b]
می خواستم بدونم برای تحصیل در اتریش چه شانسی دارم بدون دادن امتحان ورودی برای چه رشته هنری ؟ کدوم دانشگاه؟  ارشد یا دکترا برام فرق نداره (مثل تاریخ هنر و هر رشته ای، رشته هم برام خیلی فرق نداره )

ضمنا مدرک زبان آلمانی b1-1 رو هم دارم
[b][b][b][b][b][b][b]سابقه کار: حدود 5 ساال سابقه کار گرافیک دارم
تعداد توصیه نامه: از سه استاد معروف ارشدم توصیه نامه دارم که همه دکترا دارند و بسیار شناخته شده اند
[/b][/b][/b][/b][/b][/b][/b]

دروود.
شرایط کلی شما بسیار خوبه بنابراین بهتره برای دانشگاهها اقدام نمایید. بیشتر دانشگاههای اتریش در خصوص رشته شما ارائه می دهند.
برای مشاهده کامل دانشگاهها روی لینک زیر کلیک نمایید.
لینک 
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین insider
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

30-04-2013, 05:07 PM
درود . 
تشکر میکنم برای زمان مطالعه مشکل من .

دوستان من برای دانشگاه فنی وین اقدام کردم و مدام مشکل برایم پیش می یاد و بسیار درمانده کردن من رو .
این مشکل باعث شد از شما راهنمایی بخواهم .

وضعیت تحصیلی من :
دیپلم : گرافیک رایانه 
فوق دیپلم : گرافیک کامپیوتر
حال : دانشجو مهندسی نرم افزار کامپیوتر - کارشناسی سراسری

وضعیت پذیرش :
من برای رشته Medieninformatik und Visual Computing اقدام کردم، در مقطع کارشناسی در دانشگاه فنی وین .

مدارک ارسالی به دانشگاه :
تمام مدارک تحصیلی اعم از ریز نمرات دیپلم ، ریز فوق دیپلم و اصل مدارک و نامه عدم و قبولی کنکور و اشتغال به تحصیل نرم افزار .
البته قبولی کنکور من برای امسال نیست و الان ترم آخر نرم افزار هستم .

--- مشکل :

دانشگاه وین به من گفته که باید نامه ایی داشته باشی که برای ترم زمستان ۲۰۱۳/۲۰۱۴ شما در ایران جایگاه تحصیل داری ، این صحبت در صورتی بوده که تمامی مدارک بالا را فرستادم .
بعد با کلی پیگیر شدن در وزارت علوم یه نامه جدید گرفتم که در مقطع کارشناسی در رشته Medieninformatik und Visual Computing در ترم ۲۰۱۳/۲۰۱۴ تحصیل من بلا مانع هست و رفتم دانشکاه فعلی خودم و یه گواهی اشتغال تحصیل در ترم جاری گرفتم که میگه الان در ترم جاری دانشجو هستم .
تازه این نامه ها رو دادم ترجمه و هنوز ارسال نکردم .
  • حالا به نظرت احتمال تغییر در وضعیت هست یا اینکه کلا احتمال پذیزش صفر هست ، اگر صفر هست به نظر شما چه کنم . مهم برای من فقط پذیرش هست همین نه چیزی فرا تر از این .
  • آیا بهتر بود در رشته ای که در آن دانشجو هستم اقدام میکردم ؟
  • در جستجو ها به این نتیجه رسیدم که باید نامه عدم ممانعت از دانشگاه داشته باشم نه وزارت علوم، آیا کسی در این رابطه اطلاعات دارد ؟

پیشاپیش از محبت شما سپاسگذارم .
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

30-04-2013, 06:08 PM
(30-04-2013, 05:07 PM)'insider' نوشته: درود . 
تشکر میکنم برای زمان مطالعه مشکل من .
دوستان من برای دانشگاه فنی وین اقدام کردم و مدام مشکل برایم پیش می یاد و بسیار درمانده کردن من رو .
این مشکل باعث شد از شما راهنمایی بخواهم .
وضعیت تحصیلی من :
دیپلم : گرافیک رایانه 
فوق دیپلم : گرافیک کامپیوتر
حال : دانشجو مهندسی نرم افزار کامپیوتر - کارشناسی سراسری
وضعیت پذیرش :
من برای رشته Medieninformatik und Visual Computing اقدام کردم، در مقطع کارشناسی در دانشگاه فنی وین .
مدارک ارسالی به دانشگاه :
تمام مدارک تحصیلی اعم از ریز نمرات دیپلم ، ریز فوق دیپلم و اصل مدارک و نامه عدم و قبولی کنکور و اشتغال به تحصیل نرم افزار .
البته قبولی کنکور من برای امسال نیست و الان ترم آخر نرم افزار هستم .
--- مشکل :
دانشگاه وین به من گفته که باید نامه ایی داشته باشی که برای ترم زمستان ۲۰۱۳/۲۰۱۴ شما در ایران جایگاه تحصیل داری ، این صحبت در صورتی بوده که تمامی مدارک بالا را فرستادم .
بعد با کلی پیگیر شدن در وزارت علوم یه نامه جدید گرفتم که در مقطع کارشناسی در رشته Medieninformatik und Visual Computing در ترم ۲۰۱۳/۲۰۱۴ تحصیل من بلا مانع هست و رفتم دانشکاه فعلی خودم و یه گواهی اشتغال تحصیل در ترم جاری گرفتم که میگه الان در ترم جاری دانشجو هستم .
تازه این نامه ها رو دادم ترجمه و هنوز ارسال نکردم .
  • حالا به نظرت احتمال تغییر در وضعیت هست یا اینکه کلا احتمال پذیزش صفر هست ، اگر صفر هست به نظر شما چه کنم . مهم برای من فقط پذیرش هست همین نه چیزی فرا تر از این .
  • آیا بهتر بود در رشته ای که در آن دانشجو هستم اقدام میکردم ؟
  • در جستجو ها به این نتیجه رسیدم که باید نامه عدم ممانعت از دانشگاه داشته باشم نه وزارت علوم، آیا کسی در این رابطه اطلاعات دارد ؟
پیشاپیش از محبت شما سپاسگذارم .

دروود بر شما، 
دوست عزیز، همانطور که از قبل هم بیان شده است کشور اتریش و دانشگاههای انجا از تمامی دانشجویان ایرانی نامه ممانعت تحصیل رو اخذ می کنند (در مقاطع تحصیلات تکمیلی)  بنابراین هر داوطلب باید این نامه را که از وزارت علوم یا سازمان مرکزی است به همراه سایر مدارک این نامه رو ارسال نمایید. البته حدس میزنم مشکلی برای شما پیش نیومده که دانشگاه در اینصورت به شما اعلام ریجکت می کرد. هر چند بهتره در تماس باشید که ببینید با توجه به ارسال نامه و گرفتن وقت سفارت ویزا رو قبل از شروع ترم دریافت خواهید کرد یا خیر؟؟
به هر حال امیدوارم مشکل حل شود
ازاد اندیش باشی
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (9): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 بعدی »