عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران راهنما و قوانین استفاده از انجمن v
1 2 بعدی »
مشکلات مربوط به ویرایش امضا

صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 4.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشکلات مربوط به ویرایش امضا
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-08-2011, 01:43 AM
امید جان هایپرلینک رو می‌پذیره. اما زمانی که می‌خوای امضا رو ذخیره کنی، پیغام می‌ده که تعداد کاراکترها بیش از حد مجاز هست.

مشکل اینجاست: آدرسی که در بالای صفحات فروم می‌بینیم و همراه با کلمات فارسی هست، وقتی که هایپرلینک می‌شه به شکل تصویر پایین در میاد و به دلیل اینکه تعداد کاراکترهاش زیاده، تو امضا قبول نمی‌کنه.

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-08-2011, 06:25 AM (آخرین تغییر در ارسال: 12-08-2011, 08:12 AM توسط Babak.)
پزمان جان
هر کدوم از موضوعات سایت یک id دارند که اگر به جای 123 در لینک زیر قرار بدید، اون موضوع نمایش داده می‌شه:
http://www.academiacafe.com/pf/showthread.php?tid=123

مثلا id موضوع شما در انجمن مشاوران 1224 هست. اگر 123 رو با 1224 جایگزین کنی، لینک موضوع شما بدست میاد که کوتاه هم هست و می‌شه در امضا قرار داد.
حالا چطور می‌شه id موضوعات رو پیدا کرد؟ اگر وارد اون موضوع بشید و نمایشگر ماوس رو روی ستاره‌های رتبه موضوع ببرید id موضوع در لینکی که مرورگر به شما در پایین صفحه نشون می‌ده دیده می‌شه. یک کم پیچیده شد، اما اگر از همون موضوع خود شما در انجمن مشاوران به عنوان مثال استفاده کنی، متوجه خواهی شد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

17-01-2012, 11:02 PM
حالا بابک جان چظوری این id رو کپی کنیم ؟ آخه تا از ستاره میریم میپره !!!
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

18-01-2012, 11:01 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-01-2012, 11:04 AM توسط Babak.)
امیرحسین جان
متاسفانه کپی نمی‌شه کرد و باید دستی تایپش کنی. فقط توجه داشته باش که این id فقط یک عدد حداکثر ۵ رقمیه که بین tid= و علامت & قرار گرفته. بقیه url مهم نیست.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 1
21-02-2012, 01:56 AM
محدودیت حداکثر ۱۴۰ پیکسل برای امضای کاربران در نظر گرفته شده و اگر ارتفاع امضای شما بیش از این مقدار باشه، بقیه امضا به نمایش در نخواهد آمد. لطفا این موضوع رو مد نظر داشته باشید و از ایجاد امضاهایی با ارتفاع زیاد خودداری کنید، در غیر این صورت قسمتی از امضای شما نمایش داده نخواهد شد.

نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

22-02-2013, 05:49 PM
درود

بابک جان یک مقدار می شه در مورد سقف تعداد لینکها توضیح بدی. من برای سهولت کار کاربران بعضی از لینکهای اسکالرشیپ رو می خوام در ایمیلم قرار بدم. تعداد داره این لینکها؟
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

23-02-2013, 01:01 PM
درود شهروز جان
محدودیتی در مورد تعداد لینک‌ها وجود نداره، اما تعداد کاراکترهای امضا محدوده. این محدودیت قبلا ۶۰۰ کاراکتر بود که من همین الان به ۱۰۰۰ کاراکتر افزایشش دادم. اگر لینک‌هایی که در امضاتون قرار می‌دید خیلی دراز باشند، ممکنه حتی با محدودیت جدید هم به مشکل بخورید. اگر ارسال شماره ۱۲ همین تاپیک رو بخونید، من توضیح دادم که چطور می‌شه لینک کوتاه‌تر به موضوعات رو پیدا کرد. احیانا اگر دوباره به این مشکل برخوردید، می‌تونید از روش گفته شده استفاده کنید و لینک‌ها رو کوتاه کنید.

نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

13-03-2013, 01:57 AM
درود 
منن اصلاً نمی تونم دست به امضام بزنم نه می تونم  کم و زیاد کنم نه می تونم پاکش کنم. اصن هیچ چی...چرا اینگونه است؟ 
این روزها ﻫﻤﻪ ﺧﯿﺎﻟﻢ ﺷﺪﻩ ﻗﺪﻡ ﺯﺩﻥ ﺩﺭ ﺧﯿﺎﻝ ﺗﻮ ...  ﺑﺒﯿﻨﻢ ... ﮐﻔﺶﻫﺎﯾﻢ ﮐﻪ ﺍﺫﯾﺘﺖ ﻧﻤﯽ ﮐﻨد؟ ツ

گر بدی گفت حسودی و رفیقی رنجید/ گو تو خوش باش که ما گوش به احمق نکنیم
[align=right]
♥♫ listen ♥♫ L
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

13-03-2013, 10:04 AM
درود
راستش تعجب من اینه که شما چطور موفق شده بودید تصویر تو امضاتون بذارید. تنظیمات فروم طوریه که مثلا قراره اجازه نده کسی تصویر توی امضاش بگذاره! شاید دلیل این که نمی‌تونید امضاتون رو ویرایش کنید هم همین تناقض بین امضای شما و تنظیمات فروم باشه. من امضاتون رو حذف کردم، لطفا امتحان کنید ببینید آیا الان مشکل برطرف شده یا خیر. اگر نشده لطفا خبر بدید تا بیشتر بررسی کنم.

نقل قول  

آفلاین lavender
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-03-2013, 03:57 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-03-2013, 04:24 PM توسط lavender.)
(13-03-2013, 10:04 AM)'Babak' نوشته: درود
راستش تعجب من اینه که شما چطور موفق شده بودید تصویر تو امضاتون بذارید. تنظیمات فروم طوریه که مثلا قراره اجازه نده کسی تصویر توی امضاش بگذاره! شاید دلیل این که نمی‌تونید امضاتون رو ویرایش کنید هم همین تناقض بین امضای شما و تنظیمات فروم باشه. من امضاتون رو حذف کردم، لطفا امتحان کنید ببینید آیا الان مشکل برطرف شده یا خیر. اگر نشده لطفا خبر بدید تا بیشتر بررسی کنم.

وای نه! چرا امضام رو حذف کردید؟ Sad الان هر کاری می کنم نمی شه چیزی بذارم ...
من اون موقع فقط روی کاراکتر تصویر کلیک کردم و URL رو گذاشتم همین. الان همش ارور می ده....
من فقط پرسیدم چرا اینجوریه... نگفتم که حذفش کنید Sad
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (3): « قبلی 1 2 3 بعدی »