عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز ترجمه مدارک سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مربوط به مهر دادگستری و وزارت خارجه
آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-03-2013, 12:13 PM (آخرین تغییر در ارسال: 03-03-2013, 12:14 PM توسط maryam4312.)
(03-03-2013, 12:16 AM)'ahmadpashaei' نوشته: تا جاییکه منم حتی امروز 12 اسفند1391 شنیدم مهر مترجم رسمی دارای اعتبار 6 ماهه هست و دقیقا پایین هر سند ترجمه شده هم ذکر میشه تاریخش.البته من فکر کنم expire date ندیدم  ولی اینبار بیشتر دقت می کنم و حدود 10 روز دیگه نتیجه رو میگم.مهر وزارت امور خارجه  هم تاریخ داره و اعتبارش وابسته به تاریخ ترجمه هست! پس از پایان اعتبار دوباره در دارالترجمه 40% پول پرداختی برای ترجمه اون مدرک رو میگیرند و پشت صفحه مهر و تاریخ می خوره.در مهر دادگستری من تاریخی ندیدم.اما هردو تمبر هم دارن که باطل می کنن.مهر وزارت امور خارجه ای که من امروز دیدم 1000 تومان بود(10000ریال!!!) یارو مترجمه هول کرد و گفت خانم.... چرا 1000تومان زده؟!! بعد گفت:از ما 5000 میگیرن ولی برای مشتری میزنن 10000 تومان و ما اگر کمتر بگیریم تخلف محسوب میشه. 

چیزی که من شنیدم راجب مهر خارجه و دادگستری هست نه مهر مترجم. اونم چون نقش مهرشون عوض میشه بعد مدتی ممکنه سفارت قبول نکنه. باز اینو "یک" دارالترجمه بمن گفته. جای دیگه ای پرسیدم گفتن همچین چیزی نیست.
بهرحال خودم که تاریخ انقضایی نمیبینم روی مدارکم !
بهتره از چندجا بپرسیم مطمئن بشیم بعد اینجا بگیم که باعث نگرانی یه عده نشیم
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-03-2013, 05:19 PM
(03-03-2013, 11:31 AM)'Pejman' نوشته: احمد جان حالا شما مدارک رو گرفتی به ما هم بگو. ولی من خیلی بعید می دونم اینطور باشه. قبلاًها هم از این حرفها می زدند یه سری دارالترجمه ها، برای اینکه دوباره یه پولی از طرف بگیرن برای این مهرها... ولی هیچ وقت اینطور نبوده... اگر 6 ماه یه مهر اعتبار داره، پس افرادی که خارج از کشور هستند چطوری تا الان با مدارک ترجمه شده سالها پیش اموراتشون می گذره؟! 

به نظر منم معقول نمیاد.در ضمن تکرار می کنم اینبار دقت می کنم ببینم تاریخ انقضا هم داره یا فقط همون تاریخ ترجمه هست[img]images/smilies/dodgy.gif[/img]اما این یارو میگفت از اداره فنی دادگستری که مسئول رسیدگی به تعاریف و شکابات از دارالترجمه ها هست میتونید پیگیری و پرسش کنید!! حالا من بعدا خبر دقیقتر رو میذارم 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

03-03-2013, 05:22 PM
(03-03-2013, 12:13 PM)'maryam4312' نوشته: چیزی که من شنیدم راجب مهر خارجه و دادگستری هست نه مهر مترجم. اونم چون نقش مهرشون عوض میشه بعد مدتی ممکنه سفارت قبول نکنه. باز اینو "یک" دارالترجمه بمن گفته. جای دیگه ای پرسیدم گفتن همچین چیزی نیست.

شایعات باعث نگرانی میشه نه حرف موثق یک آدم رسمی!من اشاره کردم تاریخ انقضا به چشمم نخورد و اینبار دقت می کنم.اما درباره اعتبارش مطئنم درست شنیدم.از چند جا هم که آدم وقت نمیکنه ولی الان تلفنی از چند جا می پرسم[img]images/smilies/rolleyes.gif[/img] 
پدرم عزیزم روحتون شاد.
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
03-03-2013, 06:22 PM
کلی جا زنگ زدم. 1- دارالترجمه جهانگیری انقلاب: همونی که گفتم(6ماه اعتبار) -غیر منطقی هست و باید دقیقتر بپرسم و بعدا میگم.
2- دارالترجمه البرز :عباس آباد : بعضی مدارک مثل عدم سو پیشینه و شناسنامه که امکان تغییر دارند 6ماه و مدارک تحصیلی بدون انقضا البته اگر مهر وزارت امور خارجه و دادگستری تغییر نکند که در جواب اینکه چه مدت یکبار تغییر می کنن گفت قطعی نیست ولی معمولا چهار پنج سال یکبار..بعد گفتم حالا آخرین تغییر کی بود گفت دو سال پیش[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]
3- دارالترجمه داریان میدان دوم آریاشهر: همه مدارک یکسال بعد از تاریخ ترجمه باطل میشن!!جالبه که میگفت در سیستم ما موجوه مدارک و بیاین اینجا با 50%تخفیف براتون به روز می کنیم(مرسی[img]images/smilies/angry.gif[/img]) . البته منشی بود و بعید میدونم 100%بشه اعتماد کرد.
4- دارالترجمه دریا: یکسال
5-دارالترجمه ماهان-عباس آباد: ترجمه رسمی 6ماه و اگر مهر امور خارجه و دادگستری بخوره چون حتما!!!!هر دوسال تغییر میکنه باطل میشن.پس دوسال میتونید استفاده کنید.البته منشی بود و بعید میدونم 100%بشه اعتماد کرد.
6- دارالترجمه سعدیان میدان انقلاب: تا زمانیه مهر ها تغییر نکنند اصلا مشکلی نیست.سوال من: معمولا چه مدت چه مدت تغییر می کنن؟ تا فساد یا جعلی صورت نگیره معمولا تغییر نمی کنن!!(دمش گرم) البته منشی بود و بعید میدونم 100%بشه اعتماد کرد.
هرکی یچیزی میگه و معلوم کدوم درسته.احتمالا همه چند درصدی چرند میگن[img]images/smilies/biggrin.gif[/img]قضاوت با خوتون تا من دقیقتر و حضوری بپرسم. اونم از خود دادگستری!امیدوارم برای خودم و بقیه مفید باشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
04-03-2013, 01:31 AM (آخرین تغییر در ارسال: 04-03-2013, 01:34 AM توسط Babak.)
وقتی تاریخ انقضا روی مدارک شما نخورده هیچ اهمیتی نداره که دارالترجمه چی می‌گه. من هنوز مدارکی که ۱۰ سال پیش در ایران ترجمه کردم رو در امریکا بدون مشکل استفاده می‌کنم.

اعتبار برای خود مدرک ممکنه معنی داشته باشه ولی برای ترجمه بی‌معنی و غیرمنطقیه. اگر خود مدرک اعتبار داشته باشه و زمان انقضا خاصی نداشته باشه‌ (مثل ریزنمرات،‌ مدارک دانشگاه، سند ازدواج و ...) ترجمه‌اش هم اعتبار داره. ترجمه مدارکی مثل سوء پیشینه یا گواهینامه رانندگی که مدت محدودی اعتبار دارند، با انقضا اصل مدرک بی‌اعتبار می‌شه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

04-03-2013, 01:41 AM
مهرها چی آقا بابک؟ اینکه مثلا مهر وزارت خارجه عوض بشه؟!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
04-03-2013, 03:12 AM
(04-03-2013, 01:41 AM)'blur' نوشته: مهرها چی آقا بابک؟ اینکه مثلا مهر وزارت خارجه عوض بشه؟!

عوض شدن مهر وزارت خارجه هم از نظر حقوقی چیزی رو تغییر نمی‌ده. عوض شدن مهر وزارت خارجه به این معنی نیست که هر مدرکی که با مهر قدیمی مهر شده باشه بی‌اعتباره. ضمن این که در کشورهای خارجی کسی چک نمی‌کنه ببینه مهر وزارت خارجه عوض شده یا خیر. وقتی تاریخ انقضایی در ترجمه‌ها قید نشده باشه، ترجمه اعتبار خواهد داشت. 
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین PAR!SA
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-03-2013, 08:44 AM
(03-03-2013, 12:13 PM)'maryam4312' نوشته: چیزی که من شنیدم راجب مهر خارجه و دادگستری هست نه مهر مترجم. اونم چون نقش مهرشون عوض میشه بعد مدتی ممکنه سفارت قبول نکنه. باز اینو "یک" دارالترجمه بمن گفته. جای دیگه ای پرسیدم گفتن همچین چیزی نیست.

زمانی که من اپلای کردم، یه نفر دیگه هم با من بود که تقریبا از تاریخ ترجمه و مهر وزارت خارجه و دادگستری خوردن مدارکش یک سال می گذشت، سفارت بهش گفت که مدرکش رو باید دوباره ترجمه  کنه، من دقیقا بعد از ایشون نوبتم بود که مدارکم رو به سفارت تحویل بدم و مدارکم رو تقریبا سه سالی میشد که ترجمه کرده بودم، به من هیچی نگفتن ولی اون بنده خدا مجبور شد یه سری مدارکش رو  که یک سال از ترجمه اش میگذشت دوباره ترجمه کنه!!! 
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-03-2013, 10:50 AM
(04-03-2013, 08:44 AM)'PAR!SA' نوشته: زمانی که من اپلای کردم، یه نفر دیگه هم با من بود که تقریبا از تاریخ ترجمه و مهر وزارت خارجه و دادگستری خوردن مدارکش یک سال می گذشت، سفارت بهش گفت که مدرکش رو باید دوباره ترجمه  کنه، من دقیقا بعد از ایشون نوبتم بود که مدارکم رو به سفارت تحویل بدم و مدارکم رو تقریبا سه سالی میشد که ترجمه کرده بودم، به من هیچی نگفتن ولی اون بنده خدا مجبور شد یه سری مدارکش رو  که یک سال از ترجمه اش میگذشت دوباره ترجمه کنه!!! 

آیا دلیل این که بهش گفتن مدرکش رو دوباره ترجمه کنه همین بود که از تاریخ ترجمه مدتی گذشته بود یا این که ترجمه مخدوش بوده؟ مثلا گاهی پیش میاد که پلمپی که برگه‌های ترجمه رسمی رو به هم متصل می‌کنه مخدوش یا مشکوکه یا موارد این چنینی. 

نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-03-2013, 10:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 22-03-2013, 05:47 AM توسط aida_11041.)
(03-03-2013, 12:16 AM)'ahmadpashaei' نوشته: تا جاییکه منم حتی امروز 12 اسفند1391 شنیدم مهر مترجم رسمی دارای اعتبار 6 ماهه هست و دقیقا پایین هر سند ترجمه شده هم ذکر میشه تاریخش.البته من فکر کنم expire date ندیدم  ولی اینبار بیشتر دقت می کنم و حدود 10 روز دیگه نتیجه رو میگم.مهر وزارت امور خارجه  هم تاریخ داره و اعتبارش وابسته به تاریخ ترجمه هست! پس از پایان اعتبار دوباره در دارالترجمه 40% پول پرداختی برای ترجمه اون مدرک رو میگیرند و پشت صفحه مهر و تاریخ می خوره.در مهر دادگستری من تاریخی ندیدم.اما هردو تمبر هم دارن که باطل می کنن

من میگم اگه از "یک" دارالترجمه پرسیدم و منشیش یا مترجمش (که دلیل نمیشه که هرچی میگه صحیح باشه) چیزی گفت، نباید بیام بولد و قرمز بنویسم "اینجوری است".... همین باعث نگرانی میشه. پست بعدیتون قابل قبولتره نقل قول از چندین منبع نتیجه گیری هم بعهده خواننده.
اگه قانون ترجمه و مهرها از یکماه پیش تا الان تغییر کرده که هیچ، اما اگه نکرده مدارک جلو منه و تاریخی روش نیست.حالا من اشتباه میکنم یا کسی که به شما گفته که تاریخ میزنن، نمیدونم!
این نرخها و درصدها (مثل40%) هم که میدونید هرجا یه چیزی میگه و ثابت نیست.
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 21 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
2 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 19-05-2025، 11:58 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی