عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی عمران، معماری و شهرسازی درخواست همکار برای نوشتن مقاله

صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
درخواست همکار برای نوشتن مقاله
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
29-01-2013, 11:38 PM
(29-01-2013, 11:28 PM)reza.y نوشته: سلام لطفا در مورد شروع نوشتن مقاله راهنماييم كنيددنبال يك استاد خوب در اين زمينه هستم مي خوام يك مقاله با يك موضوع در سطح جهاني بنويسم
از استادای خودتون ببینید کدومشون باسوادتر و آپدیت تر هستن و مقاله های خوب کار کردن و بعد بهش بگین پیشنهاد کار روی چه موضوعی بهم میدین.اگر تلاش کنید میشه.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین reza.y
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
29-01-2013, 11:44 PM
آقايون من يه مقاله داشتم كه با هزار و يك مصيبت به انجمن مهندسان آمريكا فرستادم خوششان اومده بود و لي ازم خواستن تحقيقات جامع تري براي تكميل تر كردنش انجام بدم ولي چون من در زمينه راهسازي فعاليت دارم فرصت تحقيق ندارم دنبال يك همكار فعال در زمينه تحقيق حذف اثرات پيچش در برجها هستم
نقل قول  

آفلاین mehrdad6
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-02-2013, 04:10 PM
سلام دوستان

همکار برای نوشتن مقاله دقیقا یعنی چی؟؟؟؟؟

در ضمن فارغ التحصیل رشته مهندسی عمران هستم و در زمینه بتن و فولاد در خدمتیم
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
01-02-2013, 04:28 PM
درود
همکاری برای نوشتن مقاله یعنی:

1) دو یا چند نفر با هم در مورد موضوعی به توافق برسند و تحقیق و پیاده سازی تا نوشتن یک مقاله را با هم شروع کنند.
2) یک نفر ایده ای در ذهن دارد که نیاز به همکاری دیگران برای شروع و انجام تحقیق مورد نظر دارد.
2) یک نفر، ایده ای در ذهن دارد که نیاز به تخصص نفر دیگری است.
3) یک نفربرای تکمیل مقاله مورد نظرش، فرصت کافی ندارد، از فرد دیگری کمک میخواهد.

موفق باشید
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین sara_az
**
نقل قول

03-03-2013, 03:32 PM
درود بیکران
من رشته ام مهندسی بهداشت محیط هست در زمینه آب، هوا، فاضلاب، پسماندتسلط دارم و درخدمتم.
زندگی کن ! حتی اگر بهترین هایت را از دست دادی، چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگری را برایت می سازد.
نقل قول  

آفلاین yasmary14
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

17-03-2013, 08:52 PM
اگر کسی از دوستان نیاز به یه پلیمری برای نوشتن مقاله اش دارد( یعنی در یکی از زمینه های کاربرد پلیمرها در عمران) کار میکنه، من آماده همکاریم.
نقل قول  

آفلاین siavashtaha
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-03-2013, 03:12 PM
با سلام
ما در زمینه بتن فعالیت میکنیم و در حال حاضر یک پروژه اکسپریمنتال جاری در دست داریم که فاز اولش با نتایج موفقیت آمیز به پایان رسیده و فاز دوم آن بعد از تعطیلات عید شروع خواهدشد. در این راستا به دلیل هزینه های آزمایشگاهی به یک یا دو نفر دانشجو برای مشارکت نیازمندیم. سرمایه مورد نیاز 1.200.000 تومان میباشد. خروجی کار کنفرانس پیپر اینترنشنال و شرکت در آن برای ارائه می باشد. لازم به ذکر است که فرد باید با آزمایش درگیر شود و مسئولیت بخشی از کار را بر عهده گیرد. پیش بینی می شود که طرح تا خرداد ماه به طول بیانجامد. محل آزمایشگاه در یکی از دانشگاه های تهران است.

اطلاعات تکمیلی:
موضوع: بتن خودتراکم - متریال
دوستان سازه و سازه های هیدرولیکی، مدیریت ساخت، محیط زیست و دانشجویان کارشناسی می توانند مشارکت داشته باشند.

اگر سوالی داشتید، همینجا یا به صورت خصوصی مطرح نمایید.
نقل قول  

آفلاین vrujak
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

29-04-2013, 07:02 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-04-2013, 07:18 PM توسط vrujak.)
با سلام
تعدادی مقاله آماده در ضمینه مهندسی عمران گرایش ژئوتکنیک برای کنفرانس های داخلی و خارجی دارم.
به دلیل هزینه زیاد کنفرانس های خارجی نیاز به همکاری دارم.
از دوستان اگر کسی هست برام پیام بزاره.
با تشکر.
نقل قول  

آفلاین sara_az
**
نقل قول

30-04-2013, 12:14 PM
(01-11-2012, 03:22 AM)'iner_eye' نوشته: سلام دوستان من دانشجوی کارشناسی ناپیوسته عمران هستم در دانشگاه ازاد الان حدود 2 سال علاقه دارم یک مقاله خوب اماده کنم ولی واقعا هیچ کس در دانشگاه من را راهنمایی نکرد اگر کسی میتونه به من کمک کنه لطفا به من خبر بده از لطف شما ممنونم

سلام من بهتون کمک می کنم موضوع و پروپوزال و مقاله را هم می نویسم و برای دفاع هم کمک می کنم فقط شما باید دسترسی به آز دانشگاه آزاد داشته باشید و تمامی آزها را انجام بدید البته بهتون کمک می کنم و روشها و کارها را هم بهتون میگم اگر موافقید بهم خبر بدید.
زندگی کن ! حتی اگر بهترین هایت را از دست دادی، چون این زندگی کردن است که بهترین های دیگری را برایت می سازد.
نقل قول  

آفلاین mahnaz103
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-06-2013, 05:54 PM
با سلام
من ارشد حمل ونقل هستم و اعلام آمادگی میکنم  Smile خوشحال میشم هم رشته هامو اینجا ببینم .
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (5): « قبلی 1 2 3 4 5 بعدی »