عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت داوطلبین کمک به کاربران از طریق مشاوره

صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
داوطلبین کمک به کاربران از طریق مشاوره
آفلاین مهرناز7م
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-11-2012, 10:03 PM
سلام
مدت زیادی در سایت aa هستم و حدود سه ساله رو کشورهای مختلف اروپایی هزینه زندگی و کشورهایی که به علوم انسانی پذیرش دادند کار کردم چون میدیدم اغلب پذیرش ها متعلق به بچه های مهندسیه با اینکه در مورد پذیرش رشته های مکانیک و کامپیوتر و مهندسی شیمی اطلاعات دارم اما علاقه دارم به بچه های رشته های علوم انسانی کمک کنم. مدرس زبان انگلیسی هستم دوره لیسانس دانشگاه اصفهان بودم و خودم برای ارشد نروژ و فنلاند اقدام کردم اما از هزینه ی تحصیل و زندگی اکثر کشورهای اروپایی اطلاع دارم. خوشحال میشم کمکی برای دوستان رشته های انسانی و کسانی که زبان ضعیفی دارند باشم
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-11-2012, 01:46 AM
سلام مهرناز جان، خیلی خوش اومدید به آکادمیاکافه.

ممنون از اعلام آمادگی تون. خوشحال می شیم بتونیم در خدمت دوستان مطلعی مثل شما باشیم. در اولین فرصت در این خصوص باهاتون صحبت می کنیم. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین Anonymous
**
نقل قول

24-02-2013, 02:42 PM
آیا امکان برگزاری جلسات مشاوره حضوری در تهران , با حضور بچه هایی که موفق شدن فاند بگیرن ولی هنوز ایران هستن هم هست؟
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

24-02-2013, 06:45 PM
(24-02-2013, 02:42 PM)'Anonymous' نوشته: آیا امکان برگزاری جلسات مشاوره حضوری در تهران , با حضور بچه هایی که موفق شدن فاند بگیرن ولی هنوز ایران هستن هم هست؟

درود
پیشنهاد خوبیست . من به شخصه در خدمت هستم.ولی مدت بسیار کوتاه دیگری در ایران خواهم بود.  
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین Anonymous
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-02-2013, 12:39 PM
دوستان مدیریت, آیا کمکی همفکری در این زمینه می فرمایید؟  تا در مورد جا و مکان رسمی تلاش های لازم مبذول شود؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 5
26-02-2013, 12:51 PM
متاسفانه چون خود من و بسیاری از مدیران دیگه نمی‌تونند در این جور جمع‌ها حضور داشته باشند و اداره این جمع‌ها خارج از محدوده امکانات ماست، نمی‌تونیم به صورت رسمی از طرف سایت در مورد برگزاری این جمع‌ها کمک کنیم و تنها کاری که در توان ماست این هست که اجازه بدیم کاربران از امکانات ارتباطی سایت برای هماهنگی بین خودشون استفاده کنند.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

23-06-2013, 02:39 AM
آیا این مشاوره باید حتما در زمینه پذیرش باشه یا در زمینه خروج از کشور و ویزای شنگن و تابعیت هم میتونه باشه؟
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 0
23-06-2013, 06:24 AM
در زمینه خروج از کشور و گرفتن ویزا هم می‌تونه باشه. مطمئنا دوستان زیادی در این زمینه‌ها سوال دارند. آیا شما می‌تونید در این زمینه‌ها به دوستان کمک کنید؟
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین ForeverBlue
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-06-2013, 07:52 AM
بله، در این زمینه ها مشکلی نیست. 
هیچ آگاه شدنی بدون درد نخواهد بود. گوستاو یونگ
نقل قول  

آفلاین M1KE
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-09-2013, 12:00 AM
با سلام. در صورت صلاحدید و احساس نیاز، من هم می تونم اطلاعاتم رو در حد توان در اختیار دوستانی که به دنبال مشاوره رایگان در زمینه مهاجرت به کانادا (به طور ویژه کبک) باشند بگذارم.
ای دگرگون کننده ی دل ها و چشم ها / ای گرداننده ی روزها و شب ها / ای تغییر دهنده ی روزگار و انسان ها / حال ما را به بهترین حال دگرگون فرما
.We are all visitors to this time, this place. We are just passing through. Our purpose here is to observe, to learn, to grow, to love... and then we return home
Aboriginal Proverb -
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (4): « قبلی 1 2 3 4 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 10-05-2025، 03:50 AM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی