عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل

صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 31 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-01-2013, 11:07 AM
(29-01-2013, 03:43 PM)QUPHAS نوشته: دوستان الان به صرفه ترین راه برای گرفتن پاسپورت از طریق سفر زیارتی چیه؟ من به بعضی آزانس ها زنگ زدم و گفتن کربلا نزدیک به 1،000،000 برای ثبت نام میخواد و اگر سفر رو کنسل کنم معلوم نیست چقدرش رو برمیگردنن!!!!
شما همون طورکه محمد گفت بهتره دنبال اژانسی باشین که حاضر باشه یه نامه بده که شما قرار برین کربلا. شما که نباید واقعا ثبت نام کنین!! اکثرا هم این کار رو انجام میدن.فقط کافیه براشون توضیح بدین
در مورد اون تعهد نامه محضری هم فقط این نکته رو اضافه کنم که حدود 70 تا 100 هزار تومان بسته به دفترخانه ای که میرین هزینه داره.البته این هایی که گفتم به نرخ سال قبل بود .خدا میدونه الان چقدر شده
نقل قول  

آفلاین storagemeter
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

07-02-2013, 07:30 PM
شما آگهی های روزنامه همشهری رو باز کن از بینه اونایی که برا عتبات آگهی دادن زنگ بزن به یکیشون. یک سفر زیارتی زمینی بگیر. پولشم میگن بریزی به حساب سازمان حج. پولشو که ریختی کاروان یک نامه بهت میده که تو اون تاریخ شروع و اتمام سفرت باشه. یک گواهی اشتغال به تحصیل معمولی هم بگیر خطاب به نظام وظیفه. به دانشگاه نگو میخوای بری مسافرت. اگه پرسیدن بگو برا کار معافیه خودت میخوایش. بعدش با این گواهی و نامه کاروان برو نظام وظیفه. 500 تومن ازت میخوان با یک ضمانت نامه محضری. بعد راحت میتونی گذرنامه بگیری.
نقل قول  

آفلاین mhz_ir
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-03-2013, 02:39 PM
امکان رفتن سفر زیارتی بدون داشتن تاییدیه از کاروان امکان پذیر هست؟پاسپورت دارم و میخام به صورت شخصی برم کربلا بدون کاروان.آیا نظام وظیفه اجازه خروج به صورت شخصی میده؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
14-03-2013, 09:54 PM (آخرین تغییر در ارسال: 14-03-2013, 09:55 PM توسط MaMi.)
(14-03-2013, 02:39 PM)'mhz_ir' نوشته: امکان رفتن سفر زیارتی بدون داشتن تاییدیه از کاروان امکان پذیر هست؟پاسپورت دارم و میخام به صورت شخصی برم کربلا بدون کاروان.آیا نظام وظیفه اجازه خروج به صورت شخصی میده؟

دوست من، تا جایی که من اطلاع دارم، وقتی شما مشمول هستید، برای سفرهای زیارتی، باید نامه آژانس مسافرتی رو حتما باید به تائید سازمان حج و زیارت برسونید، در غیر اینصورت، نظام وظیفه برای شما اجازه خروج صادر نخواهد کرد. 
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین storagemeter
**
نقل قول

15-03-2013, 08:55 AM
برای سفر زیارتی نیاز به نامه از کاروان دارید که در اون باید تاریخ شروع و پایان سفر نوشته شده باشه.
نقل قول  

آفلاین SSK
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-04-2013, 05:35 PM
(10-03-2012, 04:05 PM)'amin_mb' نوشته: مراحل و مدارک مورد نیاز برای اخذ پاسپورت مشمولان در حین تحصیل برای سفر تفریحی:
تو این پوشه سه تا فرم هست:
- معرفی نامه نظام وظیفه به بانک برای ضمانت نامه + فرمت قابل قبول برای نظام وظیفه
- نامه تعهد برگشت
- فرم اجازه خروج از کشور
3) مراجعه به شعبه مورد نظر و اخذ ضمانت نامه

برای گرفتن ضمانت نامه بانکی، کلا بانک رو نظام وظیفه مشخص میکنه؟ (کلا خود بانک و شعبه اش) یا هر بانکی که خودمون خواستیم می تونیم ازش ضمانت نامه بگیریم؟

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

05-04-2013, 05:55 PM
(05-04-2013, 05:35 PM)'SSK' نوشته:
برای گرفتن ضمانت نامه بانکی، کلا بانک رو نظام وظیفه مشخص میکنه؟ (کلا خود بانک و شعبه اش) یا هر بانکی که خودمون خواستیم می تونیم ازش ضمانت نامه بگیریم؟
نخیر، نظام وظیفه بانک رو مشخص نمیکنه و شما به بانکی که مدنظرتون هست مراجعه میکنید (دولتی/خصوصی).
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین Fariiid
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

18-04-2013, 06:00 PM
آقا منم یه سوال دارم اگه میشه کمک کنید.......
من الان وثیقه گذاشتم نظام وظیفه....اونام مجوز برام صادر کردن........منم واسه پاسپورت اقدام کردم منتظرم پاسپورتم بیاد........اما مشکل مالی پیدا کردم بخاطر همین نمیتونم برم
اگه پاسپورتم بیاد بعد برم نضام وظیفه میتونم وثیقه رو بر دارم؟؟؟؟پاسپورتمو ازم میگیرن یا میمونه دستِ خودم؟؟؟؟
نقل قول  

آفلاین storagemeter
**
نقل قول

19-04-2013, 07:04 PM
شما بعد از این که پاسپورتتون اومد در خونه، انقدر صبر کنید تا مجوز خروجتون تموم شه. بعد با مراجعه به نظام وظیفه محل سکونت با پاسپورت وثیقرو آزاد میکنن و پاسپورت هم پیش خودتون میمونه.
(18-04-2013, 06:00 PM)س'Fariiid' نوشته: آقا منم یه سوال دارم اگه میشه کمک کنید.......
من الان وثیقه گذاشتم نظام وظیفه....اونام مجوز برام صادر کردن........منم واسه پاسپورت اقدام کردم منتظرم پاسپورتم بیاد........اما مشکل مالی پیدا کردم بخاطر همین نمیتونم برم
اگه پاسپورتم بیاد بعد برم نضام وظیفه میتونم وثیقه رو بر دارم؟؟؟؟پاسپورتمو ازم میگیرن یا میمونه دستِ خودم؟؟؟؟

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

21-04-2013, 01:57 PM
(18-04-2013, 06:00 PM)'Fariiid' نوشته: آقا منم یه سوال دارم اگه میشه کمک کنید.......

فقط موردی رو اضافه کنم که اگر شما با استفاده از معافیت تحصیلی (پذیرش از دانشگاه های خارج) گذرنامه دریافت کردید، میتونید با مراجعه به وزارت علوم، درخواست لغو اون معافیت تحصیلی صادر شده رو بدهید و با نامه ای که وزارت علوم بهتون میده، تشریف ببرید نظام وظیفه برای آزادکردن وثیقه تون. نظام وظیفه هم به صورت خودکار، نامه ای به مدیریت گذرنامه خواهد زد و مجوز خروج شما، در سیستم مدیریت گذرنامه نیز لغو خواهد شد. ضمنا گذرنامه تون تا زمان اعتبارش (یعنی 5 سال بعد از تاریخ صدور) اعتبار داره، یعنی تا 5 سال آینده، این گذرنامه، گذرنامه شما خواهد بود.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 10 11 12 13 14 15 16 17 18 ... 31 بعدی »