عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور گذرنامه و خروج از کشور اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل

صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 31 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 5 رای - 4.2 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
اخذ گذرنامه مشمولان برای سفر خارجی در حین تحصیل
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 0
02-12-2012, 12:46 AM
(01-12-2012, 04:22 PM)mohammadshz نوشته:
در ابتدا از اینکه مدیران سایت وقت گذاشتند و جواب من را دادند بسیار متشکرم
من امروز نامه جز آمار را گرفتم البته تا اخر بهمن بیشتر دانشگاه برام تاریخ نکرد اگر بخوام باید دوباره ترم دیگه درخواست بدم
فقط یک سوال داشتم پس از اتمام اون 20 روز وقتی وثیقه را آزاد می کنیم پاسپورت را که ازمون نمی گیرن؟(می بخشید شاید سوال تکراری و یا حتی از روی جواب های دیگر قابل دریافت باشد ولی دوست داشتم دوباره بپرسم خیلی می بخشید)
فکر می کنید این تاریخ بهمن زده ممکنه مشکل ساز بشه؟
نه دوست من، پس از اتمام اون 20 روز، شما با گذرنامه و کارت ملی تشریف میبری نظام وظیفه خودت رو معرفی میکنید (یعنی اعلام میکنید که در کشور حضور دارید) و بعد نظام وظیفه یک نامه برای آزاد کردن وثیقه به شما میدهند که می برید بانک. گذرنامه تون رو هم پیش خودتون نگه دارید چون این گذرنامه 5 سال اعتبار داره و در طی این 5 سال، شما با همین گذرنامه باید از کشور خارج بشوید. تاریخ بهمن مشکل ساز بشه؟ از چه لحاظ منظور شما هست؟ مشکلی نخواهد بود...
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

02-12-2012, 09:02 AM
سلام
به لطف جناب گرام MAMI این تاپیک رو تقریبا خواندم.اما فقط 1 پست در مورد سوالم بود که جواب دقیقی نگرفتم.اگر من اجازه خروج رو برای عراق بگیرم میتونم جای دیگه برم؟مثلا ترکیه؟ یا روسیه؟! اگه بفهمن که میفهمن احیانا وثیقه رو میگیرن؟!
(ای پدرت بسوزه سربازی که پدر مارو در اوردی!!!)
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 2
02-12-2012, 09:10 PM
(02-12-2012, 09:02 AM)rulany نوشته:
سلام
به لطف جناب گرام MAMI این تاپیک رو تقریبا خواندم.اما فقط 1 پست در مورد سوالم بود که جواب دقیقی نگرفتم.اگر من اجازه خروج رو برای عراق بگیرم میتونم جای دیگه برم؟مثلا ترکیه؟ یا روسیه؟! اگه بفهمن که میفهمن احیانا وثیقه رو میگیرن؟!
(ای پدرت بسوزه سربازی که پدر مارو در اوردی!!!)
درود حسن جان Smile
شما وقتی گذرنامه داری میتونی به تمامی کشورها (جز فلسطین اشغالی) سفر کنید. منتها اگر در هنگام ارائه درخواست خروج از کشور، کشور مقصدتون با کشوری که با گذرنامه به اون سفر کردید، متفاوت باشه در زمان دریافت نامه آزاد کردن وثیقه از نظام وظیفه، ممکن است که افسر حاضر، از شما ایراد بگیرد، از طرفی دیده شده که ایرادی به فرد نگرفته اند. جواب این سوال شما رو قطعی نمیشه داد، چون بستگی به احوالات درونی و روحی افسر وابسته است! ضمن اینکه وقتی شما به کشور (در مدت زمان تعیین شده در گذرنامه) برگشتی، مشکلی وثیقه شما رو تهدید نخواهد کرد! ولی بنظرم، برای اطمینان بیشتر، میتونید از نظام وظیفه سوال کنید. به خصوص با توجه به کشورهایی که اشاره کردید، مجوز خروج برای عراق (یعنی 500 هزار تومان + تعهد محضری) و عزیمت به ترکیه (15 میلیون وثیقه در حالت معمول)
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mohammadshz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
04-12-2012, 12:12 PM
من امروز دیگه درخواستم را دادم پلیس +10 گفتم مراحل اداری را که ظی کردم بنویسم تا بقیه هم بتونن استفاده کنن(من ساکن شیراز هستم)
اول رفتم دانشگاه گواهی گرفتم بردم نظام وظیف 3300 پول فرم می دین بعد از که پر کردین حالا باید انتخاب کنبد ظمانت نامه بانکی و یا پول نقد من ظمانت نامه را انتخاب کردم
فرمش رو که پر کنید یک نامه بهتون می دن برای بانکی که گفتین بعد در بانک دو انتخاب دارید یا 15 میلیون بگذارید و سودی هم نخواهد داشت و یا 22 میلیون در یک سپرده بگذارید و سود بلند مدت بهتون می دن و یا سند
کل کارای گرفتن ظمانت نامه 15 دقیقه طول می کشه 42 هم از من کارمزد گرفت بعد می برید نظام وظیفه و بعد یک نامه بهتون می دن برای اداره گذرنامه در اداره گذر نامه هم تایید می کنن و بعدش پلیس +10 و تمام
تا قبل از اینکه نامه بدن برای اداره گذرنامه امکان تغییر تاریخ را دارید برای خروج ولی حواستون باشه تاریخ وثیقه در نامه اول به بانک تعیین می شود
ویزای تحصیلی یکی از افسران گفت علمی حساب می شود یکی سیاحتی و این نشان از این دارد که مقدار وثیقه کاملا وابسته به حالات افسر هست
نقل قول  

آفلاین rezamis
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-12-2012, 03:44 PM
با سلام و ممنون از جواب ی دوستان
من پدرم رئیس بانک هست میشه پول نقد نزاشت و چیزی جای اون گذاشت؟
چه راه هایی هست

و اینکه من شهرستان هستم باید از دانشگاه نامه به نظام وظیفه استان بگیریم یا شهر خودمون؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

04-12-2012, 04:31 PM
(04-12-2012, 03:44 PM)rezamis نوشته: با سلام و ممنون از جواب ی دوستان
من پدرم رئیس بانک هست میشه پول نقد نزاشت و چیزی جای اون گذاشت؟
چه راه هایی هست
و اینکه من شهرستان هستم باید از دانشگاه نامه به نظام وظیفه استان بگیریم یا شهر خودمون؟

دوست من، همونطور که در ارسال قبل، دوست دیگه ای اشاره کردند، شما یا باید 15 میلیون نقد یا اینکه سند ملکی به رهن بگذارید (البته اگر هدف شما سفر علمی یا تفریحی باشد)
در مورد نامه دانشگاه به نظام وظیفه، میتونید نامه رو خطاب به نظام وظیفه استان محل سکونت خودتون بگیرید یا نظام وظیفه استان محل دانشگاه، فقط نامه رو برای هر اداره ای گرفتید، مراحل اداری رو باید از همون اداره پیگیری کنید.
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
نقل قول

23-01-2013, 08:51 AM
سلام
جریان این ضمانت نامه محضری که علاوه بر 500 تومان برای سفرزیارتی احتیاجه چیه!؟ چقدره؟ چک یا سفته؟
محمد جان یک دنیا ممنون به خاطر وقتی که میزاری و یک تنه تاپیک رو ساپورت می کنی.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

23-01-2013, 10:12 AM
(23-01-2013, 08:51 AM)QUPHAS نوشته: سلام
جریان این ضمانت نامه محضری که علاوه بر 500 تومان برای سفرزیارتی احتیاجه چیه!؟ چقدره؟ چک یا سفته؟
محمد جان یک دنیا ممنون به خاطر وقتی که میزاری و یک تنه تاپیک رو ساپورت می کنی.
درود هادی جان. این ضمانت نامه محضری مبلغی ندارد، یعنی شخص ضامن میاد در دفترخانه رسمی تعهد میده که اگر مشمول از سفر برنگشت (به هر دلیل)، ایشون (ضامن) تمامی تعهدات و عواقب این کار رو بر عهده خواهد گرفت (معمولا مربوط به جریمه های نقدی خواهد بود که برای اون مشمول در نظر میگیرند).
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
نقل قول

29-01-2013, 03:43 PM
دوستان الان به صرفه ترین راه برای گرفتن پاسپورت از طریق سفر زیارتی چیه؟ من به بعضی آزانس ها زنگ زدم و گفتن کربلا نزدیک به 1،000،000 برای ثبت نام میخواد و اگر سفر رو کنسل کنم معلوم نیست چقدرش رو برمیگردنن!!!!
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

29-01-2013, 04:04 PM (آخرین تغییر در ارسال: 29-01-2013, 04:04 PM توسط MaMi.)
(29-01-2013, 03:43 PM)QUPHAS نوشته:
دوستان الان به صرفه ترین راه برای گرفتن پاسپورت از طریق سفر زیارتی چیه؟ من به بعضی آزانس ها زنگ زدم و گفتن کربلا نزدیک به 1،000،000 برای ثبت نام میخواد و اگر سفر رو کنسل کنم معلوم نیست چقدرش رو برمیگردنن!!!!
بنظرم شما اگر میتونید آژانس مسافرتی آشنا پیدا کنید بهتر خواهد بود و فکر کنم ناچارا باید مبلغی رو هم برای کنسل کردن بهشون پرداخت کنید. چون بالاخره برای صدور و دریافت اون نامه ای که باید به تائید سازمان حج و زیارت و بعد نظام وظیفه برسونید، بهشون یکجورایی نیاز دارید. فکر کنم بشه با کدخدا منشی حل کرد این مورد رو Wink
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (31): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 31 بعدی »