عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها سایر کشورها ترکیه تحصیل در ترکیه

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تحصیل در ترکیه
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
17-01-2013, 07:54 PM
(17-01-2013, 07:42 PM)yuksi نوشته: با سلام. من مدارکمو ترجمه و تایید کردم میخواستم بدونم باید از کنسولگری تایید بگیرم یا نه؟
خیر نیازی نیست. برای امور دانشجویی برای تحصیل در ترکیه نیاز به ویزا ندارید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین yuksi
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-01-2013, 02:45 PM
منظورم دانشنامه ها و ریز نمرات برا پذیرش از دانشگاه هست. نه ویزا .راستش بعضیا میگن باید مهر کنسولگری باشه. بعضی میگن اونایی که از تبریز و ارومیه میرن باید تایید کنن.ممنون از راهنماییتون
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
18-01-2013, 03:00 PM
(18-01-2013, 02:45 PM)yuksi نوشته: منظورم دانشنامه ها و ریز نمرات برا پذیرش از دانشگاه هست. نه ویزا .راستش بعضیا میگن باید مهر کنسولگری باشه. بعضی میگن اونایی که از تبریز و ارومیه میرن باید تایید کنن.ممنون از راهنماییتون
مدرک دیپلم - ریزنمرات سه ساله دبیرستان - مدرک پیش دانشگاهی و کارنامه دوره پیش دانشگاهی . ( ترجمه + کپی پارسی آن ها ) در اکثر موارد یا ترجمه ترکی و یا انگلیسی . ولی دانشگاه Istanbul Technichal University برای مدرک دیپلم هم ترجمه ترکی را می خواهد و هم انگلیسی . و در مرحله اول خیر امّا برای زمان ثبت نام و گرفتن نامه برابری دیپلم دبیرستان با دیپلم ترکیه باید تایید کنسولگری را گرفت. شمایی که از اون منطقه میرید باید انجام دهید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین Maryam.gh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

08-07-2013, 02:03 PM
سلام کسی می تونه در مورد روند پذیرش از دانشگاه های ترکیه و اسم دانشگاها به من کمک کنه؟ و اینکه منابع امتحان تومر رو از کجا می تونم تهیه بکنم؟ ممنون
نقل قول  

آفلاین Ehsan_gh
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

31-10-2013, 12:02 AM
با سلام ، با درخواست مدیران سوالم رو در اینجا مطرح میکنم
من دانشجوی ترم 6 کامپیوتر تو دانشگاه دولتی هستم و معدلم هم 14.5 هست . هیچ مقاله و تحقیقی هم ندارم . 1 - من میخوام تو یه کشور یا انگلیسی زبان مثل کانادا و انگلیس و ... پذیرش بگیرم یا تو ترکیه . چون خودم ترک زبان هستم ترکیه برام تو اولویت قرار داره و نزدیک هم هست (ساکن ارومیه ام) . 3 - باید درسم تموم شه که برا پذیرش اقدام کنم یا از الان هم میتونم ؟  - من وضع زبانم خوبه و از کانون زبان مدرک دارم ( تموم کردم) ولی تافل و .. ندارم ولی گرفتن مدرک زبان ترکی یا انگلیسی برام راحت هست  - هزینه تحصیل در ترکیه چطوریه؟ من شنیدم هزینه دانشگاه با هزینه تحصیل روی هم کمتر از دانشگاه آزاده ؟ [عکس: smile.gif] ! - کلا هیچی از گرفتن پذیرش نمیدونم و اینکه چطوری درخواست بفرستم و... پس تو رو خدا کامل راهنمایی کنید ؛ خدا اجرتون بده ... با سپاس
نقل قول  

آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
31-10-2013, 12:38 AM
خدا که ایشالا اجرو میده! ما باید دنبال اون اجره باشیم[img]images/smilies/wink.gif[/img]
در مورد هزینه ی تحصیل که در دانشگاه های خصوصی خیلی گرون و معمولا بالای دو هزار دلار در سال .البته حذف شهریه زیاد میدن.در دانشگاه های خصوصی معمولا در دو ترم حوالی 1500$ .ی کم بالا پایین داره.
هزینه ی زندگی هم در استانبول 600 لیر به بالا و در انکارا -ازمیر- اسکیشهیر- گازیان تپه -بورسا-ارزروم-و... اندکی ارزان تر.
دانشگاه های ترکیه علاوه بر مدارک زبان ایلتس یا تافل مدرک GRE رو هم ازتون میخوان که البته قسمت ریاضیش مهم!
و در مورد اینکه درستون تمام بشه اپلای کنین که باید بگم نه نیازی نیست.شما میتونین در سال اخر تحصیل هم اپلای کنین
نقل قول  

آفلاین vazheh
**
نقل قول

19-01-2014, 10:32 AM
سلام من لیسانس مهندسی کامپیوتر دارم از دانشگاه پیام نور معدلمم 13.41 و آیلتس 6 دارم.میخوام واسه ارشد گرایش امنیت اطلاعات یا شبکه برم ترکیه تا جایی که تحقیق کردم میگن باید جر آر ای ام بگیرم.وبسایت دانشگاههاشونم خیلی سرچ کردم اما اطلاعات کاملی ندارن اکثرشون!سوالی که دارم اینه که جی آر ای م باید چند باشه واسه این رشته؟واینکه کدوم دانشگاهها هست که این گرایشهارو داشته باشه و شهریه شونم خیلی زیاد نباشه؟
نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

19-01-2014, 11:31 AM
(19-01-2014, 10:32 AM)'vazheh' نوشته: سلام من لیسانس مهندسی کامپیوتر دارم از دانشگاه پیام نور معدلمم 13.41 و آیلتس 6 دارم.میخوام واسه ارشد گرایش امنیت اطلاعات یا شبکه برم ترکیه تا جایی که تحقیق کردم میگن باید جر آر ای ام بگیرم.وبسایت دانشگاههاشونم خیلی سرچ کردم اما اطلاعات کاملی ندارن اکثرشون!سوالی که دارم اینه که جی آر ای م باید چند باشه واسه این رشته؟واینکه کدوم دانشگاهها هست که این گرایشهارو داشته باشه و شهریه شونم خیلی زیاد نباشه؟

دانشگاه هاي خصوصي كه شهريه بالا دارند .دانشگاه هاي دولتي شهريه ندارند كه بازم پيدا كردن دانشگاه هاي دولتي كه انگليسي ارائه بشن سخت . همچنين با معدل شما كارتون براي گرفتن پذيرش سخت
نقل قول  

آفلاین vazheh
**
نقل قول

19-01-2014, 11:55 AM
(19-01-2014, 11:31 AM)'rulany' نوشته:
دانشگاه هاي خصوصي كه شهريه بالا دارند .دانشگاه هاي دولتي شهريه ندارند كه بازم پيدا كردن دانشگاه هاي دولتي كه انگليسي ارائه بشن سخت . همچنين با معدل شما كارتون براي گرفتن پذيرش سخت

پیشنهادتون بهم چیه؟ اگه بتونم GRE رو خوب بدم تاثیری داره؟
و اینکه فکر میکنید اگه تمرکزمو بزارم روی کدوم دانشگاهها بهتره و نتیجه میگیره؟
نقل قول  

آفلاین rulany
نقل قول

19-01-2014, 06:34 PM
(19-01-2014, 11:55 AM)'vazheh' نوشته:
پیشنهادتون بهم چیه؟ اگه بتونم GRE رو خوب بدم تاثیری داره؟
و اینکه فکر میکنید اگه تمرکزمو بزارم روی کدوم دانشگاهها بهتره و نتیجه میگیره؟

براي دانشگاه هاي تركيه قسمت رياضي GRE مورد نياز هست . شما با اين معدلتون بايد نمره ي كامل رو بگيرين تا بتونيت شرايط خودتون رو بهتر كنين.
دانشگاه هاي METU  و ITU  و Bogazici  از بهترين هاي تركيه هستند كه هر سه دولتي هستند . اگر بتوني GRE رو كامل بگيري شايد كمتر از 10 % شانس داشته باشي براي اينها . دانشگاه هاي تاپ خصوصي تركيه هم Bilkent , Sabanci  هستند كه بازم خيلي كارت سخت .
غير از اينها اگر دانشگاهي رو پيدا كردي اپلاي كن . ان شا الله كه پذيرش ميگيري
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »