عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General مشاوره و رفع اشکال GRE General مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره و پرسش در مورد Analytical Writing
آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-10-2012, 01:23 PM
در تمارين كتاب كاپلان براى رايتينگ ذكر شده بيشتر از جملات اكتيو بجاى پسيو استفاده كنيد اين موضوع چقدر درسته؟ و چقدر تو نمره رايتينگ تاثير داره؟

يه مثالى زده و گفته اين جمله پسيو رو اكتيو كنيد:
One situation in which ignoring nagative actions is problematic is when damage is caused to someone or something.
كسى ميتونه اين جمله رو اكتيو كنه؟
ممنون
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین m0h3n
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

18-10-2012, 04:22 PM
(18-10-2012, 01:23 PM)Omid نوشته: در تمارين كتاب كاپلان براى رايتينگ ذكر شده بيشتر از جملات اكتيو بجاى پسيو استفاده كنيد اين موضوع چقدر درسته؟ و چقدر تو نمره رايتينگ تاثير داره؟

يه مثالى زده و گفته اين جمله پسيو رو اكتيو كنيد:
One situation in which ignoring nagative actions is problematic is when damage is caused to someone or something.
كسى ميتونه اين جمله رو اكتيو كنه؟
ممنون

والا من فکر می کنم بهترین کار این هست که برید نمونه های رایتینگ خود ETS و توضیحات Examiner رو بخونید.

Active :

One situation in which ignoring NEgative actions is problematic is when someone or something gets damaged.
(بنده حقیر اینجا فعالیتی ندارم)
نقل قول  

آفلاین neginjoon
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

17-01-2013, 01:00 PM
با سلام دوستان خوبم
من در مورد رایتینگ دومی argumentl اشکال دارم راستش نمیدونم اصلا باید چه مدلی چه جوری نوشت مدل های ets هم خوندم اما متوجه نشدم که باید چیکار کرد اصلا چی میخواد مثلا صفحه 29 کتاب ets چی گفته و چی خواسته که بنویسیم یا صفحه 307
میشه برام توضیح بدین چیکار باید کنم چه جوری بنویسم مرسی
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
17-01-2013, 03:00 PM (آخرین تغییر در ارسال: 17-01-2013, 03:02 PM توسط blur.)
(17-01-2013, 01:00 PM)neginjoon نوشته: با سلام دوستان خوبم
من در مورد رایتینگ دومی argumentl اشکال دارم راستش نمیدونم اصلا باید چه مدلی چه جوری نوشت مدل های ets هم خوندم اما متوجه نشدم که باید چیکار کرد اصلا چی میخواد مثلا صفحه 29 کتاب ets چی گفته و چی خواسته که بنویسیم یا صفحه 307
میشه برام توضیح بدین چیکار باید کنم چه جوری بنویسم مرسی
صفحات آخر منهتن جلد 7 رو بخونین کاملا دستتون میاد که چطور باید بنویسین....واقعا خیلی خوب توضیح داده. Smileولی بطور خلاصه شما قراره نقاط ضعف استدلالی بحث رو پیدا کنید. یعنی بحث بر اساس یه سری پیش فرض ها استواره که همیشه تو این رایتینگ اشکال داره شما باید دلیل بیارین که چرا ایراد داره و پایه های استدلالی بحث رو ضعیف کنید. مثلا اشاره کنید که جامعه آمارگیریش کوچک بوده، از یه اصطلاحی استفاده کرده که واضح نیست و لزوما اون معنی رو که استدلال برش استوار شده رو نمیده، جامعه امارگیری بحث در حال تغییره و نمیشه ازش یه استنباط کلی استخراج کرد، جامعه نمونه گیریش نماینده واقعی جامعه ای که نتیجه رو در موردش گرفته نیست،گروه یا نمونه شاهد یا کنترل نداشته و...............که همه رو تو منهتن توضیح داده...سمپل هم داره...شما اگه تو ذهنتون باشه که معمولا بحث های GRE از چه لحاظی ضعف دارن معمولا براحتی ایرادشو پیدا میکنید و به چند نمونه ش اشاره میکنید. اینو هم معمولا باید بگین که اگه نویسنده بتونه فلان موضوع رو روشن کنه و یا به این سوال پاسخ بده استدلالش میتونه درست باشه. یعنی بهیچ وجه یه طرفه به قاضی نرین Smile
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین neginjoon
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

19-01-2013, 10:53 AM
اها ممنون دوست خوبم...یعنی هم باید نقاط ضعفشو بگم هم یه پیشنهادی چیزی که نویسنده انجام بده..باشه این کتاب رو میخونم
فقط منهتن که اشاره کردید pdf داره اینجا بتونم دانلود کنم یا بخرم بهتره؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
19-01-2013, 01:38 PM
(19-01-2013, 10:53 AM)neginjoon نوشته: اها ممنون دوست خوبم...یعنی هم باید نقاط ضعفشو بگم هم یه پیشنهادی چیزی که نویسنده انجام بده..باشه این کتاب رو میخونم
فقط منهتن که اشاره کردید pdf داره اینجا بتونم دانلود کنم یا بخرم بهتره؟
هر رایتینگی یه دستورالعمل داره باید به اون دقت کنید و طبق اون عمل کنید. این لینک هم دستورالعمل ها و هم سوالات رو دار. منهتن رو از اینجا می تونید دانلود کنید و یا از اینجا
موفق باشین Smile
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین mr.h.gm
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-08-2013, 09:55 PM
سلام دوستان برای گرفتن نمره بالای 5 در این بخش چیکار باید بکنیم ؟ چه قدر وقت براش لازمه ؟
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-08-2013, 09:38 PM
(26-08-2013, 09:55 PM)'mr.h.gm' نوشته: سلام دوستان برای گرفتن نمره بالای 5 در این بخش چیکار باید بکنیم ؟ چه قدر وقت براش لازمه ؟

سلام، تمرین مداوم نوشتن و بالا بردن اطلاعاتتون اولین کاری هست که می توانید انجام بدید. پرسش های این بخش به نسبت ثابت بوده و از یک مجموعه استفاده می شه که خود امتحان گیرندگان در اختیارتون گذاشتنشون. 
میزان زمان لازم کاملا بستگی به شرایط هر فرد فرق داره. نمره 5 و بالاتر یعنی شما از 80 در صد شرکت کنندگان امتحان را بهتر دادید، و این نمرات رو در پذیرفته شدگان دانشگاه های خیلی خوب می شه دید. از اونجا که این اصلا یک امتحان زبان نیست رقیبان شما ممکنه زبان مادریشون انگلیسی بوده بدون فکر بنویسند، در صورتی که یک خارجی باید همزمان به فکر کلمات مناسب و  ... هم باشه. تصحیح کننده هم فکر نمی کنه شما کجایی هستی تا ارفاق کنه.
با در نظرگیری این مسائل انقدر باید وقت بگذارید که زبانتون قوی بشه و به راحتی بنویسید. مدت زمان لازم برای یادگیری تحلیل مطلب به انگلیسی رو هم اضافه کنید که با انشا ساده نوشتن فرق داره. سعی کنید مثال های مرتبط رو هم به خوبی یاد بگیرید تا بتونید در موارد لازم با یک مثال خوب نظرتون رو برسونید. 

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

آفلاین mr.h.gm
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

27-08-2013, 09:41 PM
اگه موضوعاتش محدود باشه که خیلی عالیه فقط زبانمون رو قوی کنیم حله.
من انسانی خوندم و یه مسئله رو خیلی رو راحت می تونم تفسیر و تبیین کنم و علاوه بر استدلال بلدم خوب سفسطه کنم و با انواع استدلال و قوانینش هم کاملا آشنا ام Big Grin
پس زبان عمومیم رو قوی می کنم.
SBA - UNIVERSITY OF TEHRAN
نقل قول  

آفلاین ice
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-08-2013, 09:48 PM
(27-08-2013, 09:41 PM)'mr.h.gm' نوشته: اگه موضوعاتش محدود باشه که خیلی عالیه فقط زبانمون رو قوی کنیم حله.
من انسانی خوندم و یه مسئله رو خیلی رو راحت می تونم تفسیر و تبیین کنم و علاوه بر استدلال بلدم خوب سفسطه کنم و با انواع استدلال و قوانینش هم کاملا آشنا ام Big Grin
پس زبان عمومیم رو قوی می کنم.

اصلا ساده نگیریدش. اگر انقدر راحت بود آمریکایی ها (حداقل برخی رشته ها) همه بالای 5 می شدند. توانایی استدلال بالا خیلی خوبه ولی تبدیل اون استدلال هاتون به انگلیسی قابل فهم آسون نیست. به خاطر داشته باشید تصحیح کننده خیلی سریع و چند دقیقه ای می خونه وقت نمی ذاره فکر کنه چی منظورتون بوده یه دفعه 6 می شه 3 [img]images/smilies/smile.gif[/img]

Whether you think you can or can't, you are right
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »