عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کشورهای اروپایی آلمان زندگی در آلمان کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان

صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کار در آلمان - Blue Card و اقامت کاری آلمان
آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-09-2012, 08:31 PM
(27-09-2012, 06:53 PM)avinm نوشته: من چند روز پیش زنگ زدم بخش فرهنگی (اقای مالکی) گفتند که اطلاع ندارند. جالب اونجاست که این قوانین جدید رو سفارت های کشورهای دیگه روی ساتشون زدن ولی توی سفارت محترم المان در ایران هیج خبری نیست.
دوست عزیز.
ممکنه در خصوص ویزای کارت ابی هنوز لایحه ی به سفارت المان در ایران تسلیم نشده باشه. و به همین دلیل ممکنه اطلاعاتی نداشته باشند اما همانطور که می دانید این فرصت خوبی است برای متخصصین و علاقمندان به ویزای کار برای اشتغال در بازار صنعتی المان. به نظرم شما به خود اداره مربوطه ایمیل بزنید و توضیحی اط وضعیت خودتان و شرایط نابسامان سفارت در تهران را با اونها در میان بگذارید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین avinm
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-10-2012, 08:11 PM
من دوباره به سفارت ایمیل زدم و اینبار ادرس یه سایت برام فرستاد: www.diplo.de
ولی باز نتونستم راجع به شرایط اپلای کردن برای این ویزای 6 ماهه اطلاعاتی بدست بیارم.
نقل قول  

آفلاین ali1357
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-11-2012, 02:17 PM
با سلام،

آيا امكان داره كه اطلاعاتي راجع به ويزاي 6 ماهه جهت پيدا كردن كار در آلمان را براي من بفرستين؟ ممنون ميشم اگر اطلاعاتي داريد ، من را راهنمايي كنيد.
چون هيچ جا اطلاعات تكميلي ارائه نشده.

با تشكر
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
26-11-2012, 02:56 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-11-2012, 02:59 PM توسط Shihan.)
(26-11-2012, 02:17 PM)ali1357 نوشته: با سلام،

آيا امكان داره كه اطلاعاتي راجع به ويزاي 6 ماهه جهت پيدا كردن كار در آلمان را براي من بفرستين؟ ممنون ميشم اگر اطلاعاتي داريد ، من را راهنمايي كنيد.
چون هيچ جا اطلاعات تكميلي ارائه نشده.

با تشكر
دوست عزیز.
مطالبی که در خصوص ویزای کار (blue card) در کشور المان یه مدتیه که راه افتاده مربوط میشه به همین اطلاعاتی که در صفحات قبل این پست است، متاسفانه هنوز بطور دقیق سفارت المان در ایران در این خصوص اطلاع رسانی نمیکنه و شاید بهتره شما سایتهای انگلیسی زبان سر بزنید.
لینک 1
لینک 2
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

12-01-2013, 02:10 PM
چطور یه نفر که درحال حاضر در ایران کار می کنه می تونه در آلمان کاریابی کنه تا بتونه بره اونجا زندگی کنه و قبل از رفتن خیالش راحت باشه که کار هم داره؟می تونه از طریق سایت های کاریابی اینترنتی اقدام کنه؟شرایطش چیه و روند کار به چه صورته؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-01-2013, 02:32 PM
(12-01-2013, 02:10 PM)khorshid20 نوشته: چطور یه نفر که درحال حاضر در ایران کار می کنه می تونه در آلمان کاریابی کنه تا بتونه بره اونجا زندگی کنه و قبل از رفتن خیالش راحت باشه که کار هم داره؟می تونه از طریق سایت های کاریابی اینترنتی اقدام کنه؟شرایطش چیه و روند کار به چه صورته؟
دوست گرامی.
برای اینکار شما 2 راه دارید یا از طریق شرکتهای کاریابی بین المللی که در ایران شرکت دارند اقدام کنید یا از طریق خودتان به وب سایتهای کاریابی المان متصل بشید و رزومه خودتان را ارسال کنید و اگر مورد توجه اونها واقع شدید که خیلی راحت و بدون هزینه باقی کارها را پیگیری می کنید. همچنین اگر در شغلی مشغول هستید که ارتباط با کشور المان داره هم میتونه بهتون کمک کنه. شرایط رو اطلاعی ندارم اما برای نمونه چند وب سایت خوب رو گذاشتم که ملاحظه کنید هرچند به انگلیسی است.
لینک 1
لینک2
لینک3
نقل قول  

آفلاین H.h
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-01-2013, 03:57 PM
با سلام و سپاس فراوان،من در ایران دانشجوی سال اخر داروسازی هستم، و طبق نامه معاونت دارو و غذای استان هرمزگان چندین ماه سابقه کار دارم در حالیکه فارغ التحصیل نهایی نشدم،البته تنها پایان نامه مانده،و قرار هست در چند ماه اینده برای زندگی به المان بیام،همان طور که میدونید داروسازی در ایران دکترای حرفه ای معادل با کارشناسی ارشد. پیوسته هست،اگر فارغ التحصیل بشم بنابر تعهدی که دارم هیچ مدرکی برایارایه به کشور المان نخواهم داشت ولی قبل از فارغالتحصیلی سایت دانشگاه رو به عنوان مدرک دارم،شما چه راهکاری میتونید به من پیشنهاد بدین؟
ممنون میشم راهنمایی کنید،با تشکر فراوان
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

23-01-2013, 05:53 PM
(23-01-2013, 03:57 PM)H.h نوشته: با سلام و سپاس فراوان،من در ایران دانشجوی سال اخر داروسازی هستم، و طبق نامه معاونت دارو و غذای استان هرمزگان چندین ماه سابقه کار دارم در حالیکه فارغ التحصیل نهایی نشدم،البته تنها پایان نامه مانده،و قرار هست در چند ماه اینده برای زندگی به المان بیام،همان طور که میدونید داروسازی در ایران دکترای حرفه ای معادل با کارشناسی ارشد. پیوسته هست،اگر فارغ التحصیل بشم بنابر تعهدی که دارم هیچ مدرکی برایارایه به کشور المان نخواهم داشت ولی قبل از فارغالتحصیلی سایت دانشگاه رو به عنوان مدرک دارم،شما چه راهکاری میتونید به من پیشنهاد بدین؟
ممنون میشم راهنمایی کنید،با تشکر فراوان
دروود.
من نفهمیدم!!! منظور شما از سایت دانشگاه چیه؟!!!
اما به هر صورت اگر به قصد کار تشریف می برید باید در کنارش زبان المانی رو هم اوکی نمایید. به نظرم بدون این زبان نمیشه اقدام کرد.
موفق باشید
نقل قول  

آفلاین H.h
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

23-01-2013, 06:19 PM
منظورم از سایت دانشگاه،مدرکی برای ارایه درس گذرانده شده بود،چیز که ثابت کنه من در ایران داروسازی خوندم! از لحاظ زبان مشکلی نیست!
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
23-01-2013, 06:56 PM
(23-01-2013, 06:19 PM)H.h نوشته: منظورم از سایت دانشگاه،مدرکی برای ارایه درس گذرانده شده بود،چیز که ثابت کنه من در ایران داروسازی خوندم! از لحاظ زبان مشکلی نیست!
شما بعد از فارغ التحصیل شدن: باید دوره های عملی که در 2 مرحله ی 6 ماهه هستش بگذرونین.در 6 ماهه ی اول: تشریف می برین توی یکی از داروخونه های عمومی و برای 6 ماهه ی دوم: به صورت اختیاری از سوی متقاضیان مشخص می‌شه. غالبا در یکی داروخانه‌ها، مراکز درمانی، موسسات تحقیقاتی وابسته به دانشگاه و همچنین مراکز تولیدی دارو، می‌شه که دوره شش ماهه دوم را سپری کرد.
امکان تحصیل در رشته داروسازی در این دانشگاه‌ها وجود داره: دانشگاه مارتین لوتر، دانشگاه ینا، دانشگاه آزاد برلین، دانشگاه گرایفس‌والد، دانشگاه هامبورگ، دانشگاه کیل، دانشگاه ماربورگ‌، دانشگاه دوسلدورف، دانشگاه بن، دانشگاه مونستر، دانشگاه ماینس، دانشگاه فرانکفورت، دانشگاه زاربروگن، دانشگاه مونیخ، دانشگاه وورسبورگ، دانشگاه فرایبورگ، دانشگاه ارلانگن اشاره کرد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (19): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 19 بعدی »