عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز کارنامه و مدارک تحصیلی v
1 2 بعدی »
حذف نمره از کارنامه

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
حذف نمره از کارنامه
آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
30-01-2012, 05:54 PM
در مورد دانشگاه های دولتی من تا جایی که می دونم نمیشه....دیگه درسی که پاس شده دیگه نمیشه کاریش کرد...
آزاد رو هم نمی دونم ولی شاید بشه چون دانشجو پول میده...
کسانی هم هستند که متاسفانه پول دارند و پول میدن به آموزش ولی خوب این افراد بعدا به مشکل برخواهند خورد اگر در اون دوره ای که میخان قبول شن....
همین Angel
(30-01-2012, 03:42 PM)shahrnoosh نوشته: سلام
من فوق لیسانس توسعه اقتصادی هستم.میخوام برای دکترا خارج از کشور ادامه تحصیل بدم اما معدلم پایینه.سوالی که داشتم اینه که دروسی که نمراتم پایین هست رو می تونم دوباره پاس کنم تا نمره ی بالاتری بگیرم اما یک معدل جبرانی محسوب میشه.ایا وقتی نمراتم رو اونور بفرستم اونا معدل اصلیمو مد نظر می گیرن یا جبرانی رو؟
میخوام بدونم که ارزش داره من این دروس رو بگیرم یا نه تصمیم من به پاسخ شما بستگی داره.

نقل قول  

آفلاین shahrnoosh
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-01-2012, 11:58 PM
سوال من چیز دیگه ای بود.حرف من اینه که ایا معدل جبرانی برای اونا قبوله یا همون معدل اصلی مدنظرشونه؟

نقل قول  

آفلاین Saeid
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

31-01-2012, 12:18 AM
(30-01-2012, 11:58 PM)shahrnoosh نوشته: سوال من چیز دیگه ای بود.حرف من اینه که ایا معدل جبرانی برای اونا قبوله یا همون معدل اصلی مدنظرشونه؟
اگر منظورت درسای جبرانی باشه که اصلا تو کارنامه ایرانتم حساب نمیشه و دانشگاه نمیزنه......منظورت از معدل جبرانی چیه؟؟؟
نقل قول  

آفلاین shahrnoosh
**
نقل قول

31-01-2012, 12:37 AM
اره.تو ایران حساب میشه که اما برای دکترا نه برای سرکار رفتن،خودم پرسیدم
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

31-01-2012, 12:48 AM
ببینید دوست عزیز

منظورتون از معدل جبرانی چیه؟
معدل کل معدلی است که در نهایت نشان دهنده ی شما هست(حالا بعضی دانشگاه ها دو سال اخر رو برای لیسانس هم میگن) و در پروسه ی اپلای این عدد رو نگاه می کنن..البته قاعدتا و عقلا کمیته تصمیم گیری فقط اکتفا به نمره ی معدل نمی کنه و خوب ببینه درس های اختصاصی رو خوب اوردید و درس هایی ممکنه براشون جالب باشه رو اونا بیشتر مانور بده...
وقتی صحبت از اپلای میشه برای مقطع خاصی معدل یکی از فاکتورهای مهم هست
وقتی شما فارغ التحصیل میشید یا در شرف اتمام تحصیلاتتون هستید معدل معمولا خیلی سخت تغیر پیدا می کنه مخصوصا موقعی که رنج نمرات کمتر باشه(مثلا 5 در مقایسه با ایران که 20 هست)

پس در نهایت وقتی که می بینید معدل زیاد خوشایند نیست می توانید با gre ، زبان و مقالات و فاکتورهای دیگر نقاط قوت خودتونو بیشتر و روشن تر کنید...

خوش باشید Rolleyes
(30-01-2012, 11:58 PM)shahrnoosh نوشته: سوال من چیز دیگه ای بود.حرف من اینه که ایا معدل جبرانی برای اونا قبوله یا همون معدل اصلی مدنظرشونه؟
(31-01-2012, 12:37 AM)shahrnoosh نوشته: اره.تو ایران حساب میشه که اما برای دکترا نه برای سرکار رفتن،خودم پرسیدم
نقل قول  

آفلاین Hamidreza_ut
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-01-2013, 03:56 PM
بر مبنای آیین‌نامه جدید، حداقل نمره قبولی در هر درس 10 است و معدل نمرات دانشجو در هر نیمسال تحصیلی نباید کمتر از 12 باشد. دانشجویی که در یک یا چند درس نمره قبولی کسب نکند، چنانچه در نیمسال‌های بعدی دروس فوق را با حداقل نمره 14 بگذراند، نمره قبلی از کارنامه دانشجو حذف می‌شود و در معدل نیمسال فوق و کل محاسبه نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، دانشجویان مشمول تحصیل رایگان، در صورت عدم کسب نمره قبولی در هر درس یا حذف درس، برای انتخاب مجدد آن درس، موظف به پرداخت هزینه مربوطه مطابق تعرفه مصوب هستند.

http://daneshnews.com/news/view.aspx...bid=1&nid=9725

این قانون در دانشگاه ها اجرا میشه ؟ حتی میشه قبل از فارغ التحصیلی ازین قانون استفاده کرد ؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 8
11-01-2013, 04:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-01-2013, 04:08 PM توسط MaMi.)
(11-01-2013, 03:56 PM)Hamidreza_ut نوشته: بر مبنای آیین‌نامه جدید، حداقل نمره قبولی در هر درس 10 است و معدل نمرات دانشجو در هر نیمسال تحصیلی نباید کمتر از 12 باشد. دانشجویی که در یک یا چند درس نمره قبولی کسب نکند، چنانچه در نیمسال‌های بعدی دروس فوق را با حداقل نمره 14 بگذراند، نمره قبلی از کارنامه دانشجو حذف می‌شود و در معدل نیمسال فوق و کل محاسبه نخواهد شد.

به گزارش ایسنا، دانشجویان مشمول تحصیل رایگان، در صورت عدم کسب نمره قبولی در هر درس یا حذف درس، برای انتخاب مجدد آن درس، موظف به پرداخت هزینه مربوطه مطابق تعرفه مصوب هستند.

http://daneshnews.com/news/view.aspx...bid=1&nid=9725

این قانون در دانشگاه ها اجرا میشه ؟ حتی میشه قبل از فارغ التحصیلی ازین قانون استفاده کرد ؟
فکر کنم لینک درست خبر، این لینک باشد.
تا جایی که من در کارنامه لاتین دوران کارشناسی ام نگاه میکنم، درس اخلاق اسلامی برای من یکبار 9.0 و یکبار 18.5 گذاشته شده است (یعنی حذف نشده اون نمره اول) Undecided
یک مورد جالب این است که تیتر خبر ذکر کرده "اعمال حذف نمره افتاده از کارنامه برای دانشجویان ورودی قبل از 91" ولی در متن خبر ذکر شده است "این قانون شامل دانشجویانی که در ورودیهای پیش از 90 دانشجو شده اند، نمی شود" یعنی فقط ورودی های 90...! واقعا چیزی نمیشه گفت! کلا نمیشه نظری داد! Dodgy
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

11-01-2013, 07:31 PM
این قانون برای دانشجوهای ورودی امسال به بعده! این دقیقاً در انتهای آیین نامه ذکر شده! امکان نداره به سال های قبل تعلق بگیره چون عطف به ماسبق میشه.
نقل قول  

آفلاین Hamidreza_ut
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-01-2013, 08:10 PM
(11-01-2013, 07:31 PM)QUPHAS نوشته: این قانون برای دانشجوهای ورودی امسال به بعده! این دقیقاً در انتهای آیین نامه ذکر شده! امکان نداره به سال های قبل تعلق بگیره چون عطف به ماسبق میشه.
دوست عزیز تطبیق این خبر:

"وی در پاسخ به این سوال که آیا آیین نامه فعلی می تواند برای دانشجویان ترمهای تحصیلی قبل از 91 هم تسری یابد یا خیر، گفت: پیشنهاد کردیم آنجایی که به نفع دانشجو است با کمترین تبعات برای دانشگاهها و با حفظ کیفیت در آموزش، اجرایی کردن این آیین نامه برای دانشجویان ورودیهای سالهای گذشته از نظر وزارت علوم مانعی ندارد.

این مقام مسئول در وزارت علوم در خصوص اجرایی شدن بند حذف نمره افتاده از کارنامه دانشجویانی که سال ورودشان به دانشگاه مربوط به قبل از 91 است، تاکید کرد: این موضوع مسئله ای پیچیده است و نمی توان حکمی کلی صادر کرد، بلکه باید دانشجوی، رشته و دانشگاه محل تحصیل و سایر ملاحظات به صورت کامل دیده شود اما دانشگاهها بالقوه پتانسیل آن را دارند که این امر را برای سالهای گذشته اعمال کنند"
به نظر امکانش هست که اعمال بشه ها!!؟
نقل قول  

آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

16-01-2013, 08:03 PM
(11-01-2013, 08:10 PM)Hamidreza_ut نوشته: دوست عزیز تطبیق این خبر:

"وی در پاسخ به این سوال که آیا آیین نامه فعلی می تواند برای دانشجویان ترمهای تحصیلی قبل از 91 هم تسری یابد یا خیر، گفت: پیشنهاد کردیم آنجایی که به نفع دانشجو است با کمترین تبعات برای دانشگاهها و با حفظ کیفیت در آموزش، اجرایی کردن این آیین نامه برای دانشجویان ورودیهای سالهای گذشته از نظر وزارت علوم مانعی ندارد.

این مقام مسئول در وزارت علوم در خصوص اجرایی شدن بند حذف نمره افتاده از کارنامه دانشجویانی که سال ورودشان به دانشگاه مربوط به قبل از 91 است، تاکید کرد: این موضوع مسئله ای پیچیده است و نمی توان حکمی کلی صادر کرد، بلکه باید دانشجوی، رشته و دانشگاه محل تحصیل و سایر ملاحظات به صورت کامل دیده شود اما دانشگاهها بالقوه پتانسیل آن را دارند که این امر را برای سالهای گذشته اعمال کنند"
به نظر امکانش هست که اعمال بشه ها!!؟

اگر بشه که خیلی خوبه!!!!
اما من با آموزش دانشگاه هم که صحبت کردم گفتن نه نمیشه!!! حالا چه جوری به آموزش بفهمونیم که شما پتانسیل بالقوه دارید Wink !؟
پیشنهادی ندارید؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 23-05-2025، 08:38 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی