عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز توصیه نامه (Recommendation Letter) نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه

صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
نظرخواهي در مورد متن توصيه نامه
آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-11-2012, 11:05 PM
مهیار عزیز خیلی خوب توضیح دادن. خیلی از جمله ها انگار ترجمه کلمه به کلمه از فارسی هست و معنی نداره. در ضمن تا اونجا که من دیدم هر استاد در محدوده خودش نظر میده، مگر اینکه مدیر گروهی چیزی باشه. بنابراین اگر با یک استاد فقط یک درسی داشتین فکر نکنم ایشون بتونن کم شدن در نمرات درس های دیگه رو توضیح بدن. در ضمن اینکه گفتین چیز دیگه ای اضافه کنین که مثبت تر بشه به نظرم دیگه زیادی تعریف کردن هم چندان جالب نیست Smile در یک حد معقول باشه بهتره.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین Behnoush
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-11-2012, 11:11 PM
منم کاملا با نظرات مهیار و most عزیز موافقم و واقعا چیزی نمیمونه اضافه کنم ، فقط تاکید میکنم روی اینکه کوتاهتر و منسجم تر باشه و یه سری قسمت های اضافی که مهیار ذکر کرد حذف بشه .
قاصد روزان ابری، داروَگ ، کی می رسد باران؟
نیما
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
28-11-2012, 12:36 AM
(27-11-2012, 09:06 PM)rulany نوشته: سلام
ممنون میشم در مورد توصیه ای نامه ی منم نظری بدین.
نقاط ضعفش کجاست؟چی باید بهش اضافه کنم که تاثیر مثبت تری داشته باشه؟چه فاکتورهای دیگه ای رو باید بهش اضافه کنم که کامل بشه.ممنون
It`s with great pleasure that I am writing this recommendation letter for X and suggest him as a highly eligible students for your master program in[course name].I have known X for mor that 1.5 years.My experience with him has been mainly in teaching him during his third year of engineering classes in [University name].I first met X in my class of [course name] in spring 2011.He was able to achieve got a perfect mark of Y out of 20 which ,considering the course level , I believe this clearly shows his amazing performance and puts him at the top of my class.He has assisted me as a TA in fall 2011 and I believe that X`s outstanding academic ability abd performance qualifies his as an outstanding candidate.
In class , X was active in discussions, constantly asking probing questions and making thoughtful comments.Although , his grade in some courses are not perfect but almost always his performance can`t realistically be judged by his grade.In all classes as a students or TA,He was never absent, he always delivered the home works and exercises on time and another thing that really took my attention was that regardless of his mark after every exam , he come to reevaluate his paper with me and unlike other students more than he cared about his grade , he was excited to know where exactly he made a mistake;then he enthusiastically wanted to learn the correct solution.
X also showed remarkable problem solving and removing the limitation.His ability to break every difficult and complicated problems to small parts and analyze each of them thoroughly helps him to assess all the aspects of a problem with diligence and discernment.This powerful asset of his ability gradually decreased small inaccurancies which were the main reason for his incorrect answer.When he began to hold the responsibility of a class as the TA , he was deeply passionate about the efficacy of her method and how it would effect the student`s grades.
He is intelligent , ambitious and completely in service of the team.His excellence in leadership and group working, both in general and technical aspects , greatly motivated me as a teacher.The other student working with X commented favorably about working with X.He said the X got along well with everyone ,pulled his own wight on the project , and had the ability to compromise with other team member.
I believe that X overal intelligence , analytical skills , research abilities and his great teamwork make him an excellent candidate for your schools and that is why I think he suits your program as well as your program can help his grow to extraordinary measures and I am sure he will prove to be an asset to.
مشکل گرامری که خیلی داره. اول باید اون درست بشه. وگرنه معلومه که از جایی کپی شده

خوبه در کلیت ! به نظرم بیش از حد تعریف شده و اگه یک کم از بار تعریفات کم بشه بهتره . درسته نمره پایین ملاک نیست، ولی خیلی هم بی تاثیر نیست. به نظرم زیاد دلیل آوردین که چرا نمرتون کمه
نظر دانشجوی دیگه به نظر من زیاد جالب نیست و بهتره حذف بشه. ریکام یعنی نظر استاد نه فرد دیگه ای
در آخرش هم بهتره گفته بشه
i'd be happy if i could provide any further information in case of support Mr.X's application to your school
please, do not hesitate to contact me with the following address and email
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-01-2013, 08:59 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-01-2013, 09:00 PM توسط maryam4312.)
درود
اینجا چه تعدادی رو مینویسن معمولا؟
In comparison with the approximately …. students I have known at this level in the
applicant’s discipline]
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-01-2013, 12:50 AM
(08-01-2013, 08:59 PM)maryam4312 نوشته: درود
اینجا چه تعدادی رو مینویسن معمولا؟
In comparison with the approximately …. students I have known at this level in the
applicant’s discipline]
سایز کلاس درسی که با اون استاد داشتید
برای دوره کارشناسی استاد من نوشت 50تا
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین artemis743
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-01-2013, 02:52 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-01-2013, 02:58 PM توسط artemis743.)
من خیلی جاها دیدم میگن در LOR بهتره حرفی از نمره بالا گرفتن دانشجو زده نشه و بیشتر به سوابق پژوهشی فرد پرداخته بشه. دوستان نظرتون در این خصوص چیه؟
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 6
09-01-2013, 02:55 PM
(09-01-2013, 02:52 PM)artemis743 نوشته: من خیلی جاها دیدم میگن در LOR بهتره حرفی از نمره بالا گرفتن دانشجو زده نشه و بیشتر به سوبق پژوهشی فرد پرداخته بشه. دوستان نظرتون در این خصوص چیه؟
خوب به نظرم بستگی به مقطع تحصیلی داره...البته بسته به رشته ی تحصیلی می تونه متفاوت باشه ولی در مجموع در ارشد خوب شما طبیعتا فرصت تحقیق بیشتری دارید تا لیسانس...در لیسانس شما مجبورید از استادانی نامه بگیرید که نمره تون بهتر شده و خوب در کنار نمره به حضور شما در کلاس و اینجور چیزها میتونه اشاره کنه
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
09-01-2013, 03:06 PM
(09-01-2013, 02:52 PM)artemis743 نوشته: من خیلی جاها دیدم میگن در LOR بهتره حرفی از نمره بالا گرفتن دانشجو زده نشه و بیشتر به سوابق پژوهشی فرد پرداخته بشه. دوستان نظرتون در این خصوص چیه؟
من هم با soilman موافقم. بستگی به استادش داره. اگر مثلاً استاد لیسانس تون هست و فقط باهاش درس داشتید، خب دلیلی نداره به نمره تاپ شما اشاره ای نکنه. اما اگه استاد پایان نامه فوق لیسانس تون هست، مسلماً باید تمرکزش بیشتر بر سوابق پژوهشی و شخصیتی شما باشه.

نقل قول  

آفلاین artemis743
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-01-2013, 03:13 PM
(09-01-2013, 03:06 PM)Pejman نوشته: من هم با soilman موافقم. بستگی به استادش داره. اگر مثلاً استاد لیسانس تون هست و فقط باهاش درس داشتید، خب دلیلی نداره به نمره تاپ شما اشاره ای نکنه. اما اگه استاد پایان نامه فوق لیسانس تون هست، مسلماً باید تمرکزش بیشتر بر سوابق پژوهشی و شخصیتی شما باشه.
ممنون. من با اساتیدی درس داشتم که چهره ماندگار هستن و هر دو آمریکا درس خوندن در دانشگاه های تاپ. در واقع من به صورت مهمان باهاشون درس برداشتم. ازشون توصیه نامه خواستم گفتن چون سر کلاس ما بودی مانعی نداره. از طرفی شناختشون نسبت به من خیلی کمه و فقط در این حده که از هر دو بالاترین نمره رو در کلاس گرفتم. خودم احساس می کنم توصیه نامه ای که مینویسن خیلی قوی نخواهد بود.
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-01-2013, 10:12 AM
(09-01-2013, 03:13 PM)artemis743 نوشته: ممنون. من با اساتیدی درس داشتم که چهره ماندگار هستن و هر دو آمریکا درس خوندن در دانشگاه های تاپ. در واقع من به صورت مهمان باهاشون درس برداشتم. ازشون توصیه نامه خواستم گفتن چون سر کلاس ما بودی مانعی نداره. از طرفی شناختشون نسبت به من خیلی کمه و فقط در این حده که از هر دو بالاترین نمره رو در کلاس گرفتم. خودم احساس می کنم توصیه نامه ای که مینویسن خیلی قوی نخواهد بود.
به نظر من باهاشون صحبت کنید و ببینید که اگر نمی‌تونند براتون توصیه‌نامه خیلی خوب بنویسند، بهتره که به سراغ استادهای دیگه‌ای برید. در بسیاری از موارد توصیه‌نامه‌هایی که خیلی خوب نباشند، ممکنه نه تنها تاثیر مثبت نداشته باشند، بلکه تاثیر منفی بگذارند. به همین خاطر مهمه که مطمئن بشید استادهاتون براتون توصیه‌نامه خیلی خوب خواهند نوشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (13): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 13 بعدی »