عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پست مدارک ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت DHL

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 6 رای - 3.5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
ارسال بسته پستی به خارج از طریق شرکت DHL
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
30-01-2012, 09:15 PM
(30-01-2012, 07:28 PM)Pejman نوشته: دوستان کسی می دونه چرا برای مدارک دانشگاهی شامل ریز نمره و رزومه و توصیه نامه و اینها که هیچ چیز عجیب یا خطرناکی توش نیست، باید تا چند روز کلیرنس در آمریکا با پست DHL طول بکشه؟
پژمان جان
این DHL واقعا کلیرنس طولانی داره
مثلا همین الان ی بسته دارم
تو سینسیناتی یه بار کلیرنس رو رد کرد و زد shipment on hold دوباره فرداش زد clearance delay !!
نمیدونم ولی شما کم کمش سه روز رو برای کلیرنس داشته باش!
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

31-01-2012, 01:16 AM
(30-01-2012, 07:53 PM)saeed_oroomy نوشته: اگر زیاد طول کشیده حتما با دفترشون تماس بگیرین....البته اگه "ترک" میکنید و نشون میده که هنوز تو مرحله کلیر هستش....احتمالا سایتشون دیر آپدیت میشه و مشکل داره....تماس بگیرین بهتره
(30-01-2012, 09:15 PM)amirhossein.gh نوشته: پژمان جان
این DHL واقعا کلیرنس طولانی داره
مثلا همین الان ی بسته دارم
تو سینسیناتی یه بار کلیرنس رو رد کرد و زد shipment on hold دوباره فرداش زد clearance delay !!
نمیدونم ولی شما کم کمش سه روز رو برای کلیرنس داشته باش!
طبق تجربه من تا الان غیر از یک مورد که به دلیل مسدود شدن اکانت GRE، مشخصات کارت اعتباری رو تو یه نامه نوشته بودم و با DHL پست کردم و حدود یه هفته طول کشید تا کلیر بشه، پیش نیومده بیشتر از 3 روز طول بکشه. ولی خب سوال اصلی من اینه که برای مدارک دانشگاهی که مورد خطرناک یا مشکوکی توش نیست این همه تاخیر چه دلیلی داره.

به هر حال اگر طول کشید بهترین کار همون تماس هست.

نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-01-2013, 02:06 AM
قیمت های پست DHL از اول ژانویه تغییر کرده اند. اطلاعات زیر مربوط به ارسال بسته به آمریکا می باشد:
بسته زیر نیم کیلو 1530000 ریال
زیر 250 گرم، 1310000 ریال
اگر دانشجو باشید یا مدت کمی( البته معنی و مقیاس "کم" از نظر دفتر مربوطه رو متوجه نشدم من!) از فارغ التحصیلیتون گذشته باشه و روی مدارکتون مهر دانشگاهتون خورده باشه، از 30% تخفیف بهره مند می شید!
مدت زمان ارسال بسته تا گمرگ آمریکا 3 روز کاری است که بعد باید به مقصد مورد نظر بره که اون هم چند روز طول می کشه.
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین ariaie
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
03-01-2013, 03:51 PM
برای گرفتن قیمت ارسال محموله به هر جا میتونید به آدرس http://www.dhl.co.ir/en.html برید و گزینه Get Rate and Time Quote

[عکس: blank.gif]
رو بزنید قیمتهاش درسته. زمانشم که تا زمانی که به امریکا نرسه بستتون راس میگه. اگه بره امریکا که دیگه داستان کلیرنس داره
(سوال مهم: خوب آخه وقتی TNT هست عموما ارزونتره، دردسرهای کلیرنسه DHL رو هم نداره تو کلی از شهرستانها هم نمایندگی داره اصولن چرا DHL کنیم؟!)
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

03-01-2013, 07:22 PM
(03-01-2013, 03:51 PM)ariaie نوشته: برای گرفتن قیمت ارسال محموله به هر جا میتونید به آدرس http://www.dhl.co.ir/en.html برید و گزینه Get Rate and Time Quote
[عکس: blank.gif]
رو بزنید قیمتهاش درسته. زمانشم که تا زمانی که به امریکا نرسه بستتون راس میگه. اگه بره امریکا که دیگه داستان کلیرنس داره
(سوال مهم: خوب آخه وقتی TNT هست عموما ارزونتره، دردسرهای کلیرنسه DHL رو هم نداره تو کلی از شهرستانها هم نمایندگی داره اصولن چرا DHL کنیم؟!)
امید جان، مشکلی که هست اینه که من چون هنوز مدارکم رو آزاد نکردم، دانشگاه ریزنمرات لاتین رسمی رو به من نمیده و فقط ریزنمرات لاتین غیررسمی رو میده، از طرفی متاسفانه حاضر نمیشه اون رو در پاکت مهر و موم شده تحویل بده و چون دانشگاه با DHL طرف قرارداد است، ریزنمرات لاتین رسمی رو فقط از طریق DHL برای دانشگاه های مقصد ارسال میکنه. در حالیکه به قول شما، TNT با فاصله 15 دقیقه ای از محل زندگی من قرار داره، من چاره ای جز ارسال از طریق DHL ندارم Sad
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین ariaie
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-01-2013, 08:52 PM
(03-01-2013, 07:22 PM)MaMi نوشته:
امید جان، مشکلی که هست اینه که من چون هنوز مدارکم رو آزاد نکردم، دانشگاه ریزنمرات لاتین رسمی رو به من نمیده و فقط ریزنمرات لاتین غیررسمی رو میده، از طرفی متاسفانه حاضر نمیشه اون رو در پاکت مهر و موم شده تحویل بده و چون دانشگاه با DHL طرف قرارداد است، ریزنمرات لاتین رسمی رو فقط از طریق DHL برای دانشگاه های مقصد ارسال میکنه. در حالیکه به قول شما، TNT با فاصله 15 دقیقه ای از محل زندگی من قرار داره، من چاره ای جز ارسال از طریق DHL ندارم Sad
هی ددم وای! این شد یه دلیل بسیار منطقی که از DHL استفاده کنی حتی با وجود همه برتریهای TNT Sad ولی اکیدن توصیه میکنم دوستانی دستان مبارکشون خارج از چنین پوست گردوهاییه DHL رو انتخاب نکنن!
آها یه برتری دیگه هم DHL داره میتونی تنظیم کنی برات sms بده هر تعییری در وضعیت بستت بشه ( آخرین باری که تست کردم فقط به ایرانسل میفرستاد تازه) Smile که هر کی خیلی بش نیاز داشت من نصف اون اختلاف TNTو DHL رو میگیرم هر تغییری کرد بش زنگ میزنم Smile)
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 8
08-01-2013, 06:41 PM
سلام

تعرفه های جدید پست DHL رو در اینجا اعلام کردم. اما امروز که برای ارسال مدارک می رفتم یه روش ارزون تر پیدا کردم!

ادارات پست هم بخش DHL دارند که ارزان تر از تعرفه نمایندگی های DHL هستند!!

شما می تونید به دفاتر پستی نزدیک محل سکونتتون مراجعه کنید و مدارکتون رو با DHL ارسال کنید. البته قبلش حتما مطمئن بشید که این خدمت در دفتر پستی مورد نظر شما وجود داره( البته من بعید می دونم در شعبه ای ارائه نشه. اما جهت اطمینان تماس بگیرید) می تونید با استفاده از این لینک ، شماره تلفن شعب مختلف اداره پست رو پیدا کنید.

هزینه ارسال تا آمریکا برای حجم زیر نیم کیلو، به جای 153000 تومان، 73500 تومان است!!

ضمنا نماینده DHL هر روز پیش از ظهر به شعب پستی مراجعه و بسته ها رو دریافت می کنند. پس حتما پیش از ظهر برای ارسال مدارکتون برید که کارتون 1 روز عقب نیافته.

شاد باشیدSmile
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

08-01-2013, 07:20 PM
من یه بار برای آلمان با نماینده DHL در پست دم محلمون بسته ای رو ارسال کردم
اول اینکه خودت باید همه آدرس و مشخصات رو بنویسی
دوم اینکه شکل بسته پستی همون شکل بسته های پست ج ا ا بود
ثانیا حداقل سه چهار روز طول کشید تا برسه دست خود DHLی ها تا بره واسه ارسال از طریق DHL

در کل زیاد از اون تجربه راضی نبودم و سعی میکنم از خود مرکز بفرستم تا همون روز بره واسه ارسال
(حالا این تجربه ممکنه مختصه این باجه پست بوده باشه و بقیه باجه ها سریع تر باشن)
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-01-2013, 07:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-01-2013, 07:55 PM توسط Nasim67.)
(08-01-2013, 07:20 PM)amirhossein.gh نوشته: من یه بار برای آلمان با نماینده DHL در پست دم محلمون بسته ای رو ارسال کردم
اول اینکه خودت باید همه آدرس و مشخصات رو بنویسی
دوم اینکه شکل بسته پستی همون شکل بسته های پست ج ا ا بود
ثانیا حداقل سه چهار روز طول کشید تا برسه دست خود DHLی ها تا بره واسه ارسال از طریق DHL

در کل زیاد از اون تجربه راضی نبودم و سعی میکنم از خود مرکز بفرستم تا همون روز بره واسه ارسال
(حالا این تجربه ممکنه مختصه این باجه پست بوده باشه و بقیه باجه ها سریع تر باشن)
اینم تجربه ایه به نوبه خودش. نمی دونم واقعا. اما من از اون نماینده dhl ش که ظهر اومد بسته ها رو تحویل بگیره کلی پرس و جو و غریب بازی(!!!) کردم که جدا چند روزه می رسه و این حرفا، که گفت ما هر روز بسته ها رو تحویل میگیریم و میبریم . و به شدت تاکید کرد که ماکسیمم بستت تا 5 روز دیگه به مقصد رسیده و جالب اینجا بود که شاهد هم از غیب رسید و یه خانومی بود که گفت دقیقا بسته من از همینجا 4 روزه رسید به دانشگاه مورد نظرم در امریکا و حالا اومده بود چند تا بسته دیگه بفرسته!

راستی! رسیدی که بهتون میده همون رسید dhl هست.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 6
21-01-2013, 04:12 PM (آخرین تغییر در ارسال: 21-01-2013, 04:14 PM توسط MaMi.)
درود دوستان.همین طور که در اینجا هم توضیح دادم، من گزینه دیگری غیر از DHL نداشتم و به همین دلیل شنبه یکسری مدارک از طریق DHL فرستادم برای امریکا، امروز (دوشنبه) که چک میکنم، بسته ام در آلمان است. برای دانشجویان دانشگاه تهران، هزینه ارسال مدارک تا 500 گرم، برابر با 45500 تومان است، موضوع جالبی که وجود داره اینه که ارسال مدارک دانشجویان دانشگاه علم و صنعت از طریق DHL، تا 500 گرم برابر با 36000 تومان خواهد بود!!

ضمن اینکه من همراه با مدارک خودم، مدارک دوست دیگری رو هم فرستادم، مسئول DHL چند بار پرسید که همه مدارک متعلق به خودتون است و چون خوشبختانه من همه مدارک رو داخل یک پاکت گذاشته بودم، فقط به مسئول مربوطه لبخند تحویل دادم Wink منظور اینکه اگر خواستید مدارک دوستی رو همراه با مدارک خودتون ارسال کنید، مدارک رو داخل پاکت های جدا قرار ندهید.
تاریخ نگارش: 13911/11/01
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »