عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش مدارک مورد نیاز پرکردن فرم‌های درخواست پذیرش راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم

صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 32 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
راهنمایی در مورد پاسخ دادن به فیلد (بخش) خاصی در فرم
آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-01-2013, 01:23 AM
(04-01-2013, 08:34 PM)QUPHAS نوشته: سلام
توی .applytexas.org که ظاهراً سیستم مشترک برای دانشگاه های تگزاسه توی قسمتی که باید اطلاعات کالج های قبلی رو وارد کنیم، پرسیده:
Hours earned: (عدد اعشاری)
این چه رابطه ای با واحد هامون داره؟ مثلا من من 108 واحد پاس کردم اما این hours چیه؟!!!
سلام، من مطمئن نیستم ولی فکر می کنم منظورش همون تعداد واحدها باشه.

نقل قول  

آفلاین sabzdarsabz
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-01-2013, 02:17 AM
دوستان کسی میدونه برای لیسانس برق گرایش الکترونیک، باید چه دروسی رو برای محاسبه ی Major GPA اعمال کنم؟
نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

07-01-2013, 08:35 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-01-2013, 08:37 PM توسط blur.)
(04-01-2013, 02:17 PM)Nasim67 نوشته: در ادامه همون سوال بالام، همونطور که بابک جان گفتن علامت زدم. وقتی خواستم فرم رو سابمیت کنم به اینجا رسیدم که عکسشو براتون گذاشتم. گویا گواهی تمکن مالی رو در همین مرحله می خواد! و حتی immunization form رو!! منطقیه به نظرتون؟ چه کار باید کرد؟؟
من میل زدم پرسیدم. BS و immunization form برا بعد ادمیشنه.
You can wait until you see if your get admission to submit the financial documents and immunization form.
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

08-01-2013, 01:33 AM
(05-01-2013, 01:23 AM)Pejman نوشته: سلام، من مطمئن نیستم ولی فکر می کنم منظورش همون تعداد واحدها باشه.
سلام
مرسی پژمان جان از پاسخت. اما من بعید می دونم تعداد واحدها باشه. چون عدد اعشاری هست. الان منم دارم فرمشو پر می کنم نمی دونم باید چی بنویسم جلوی hours earned.
ایده ی دیگه ای دارید یا میل بزنم منظورشونو بپرسم؟Big Grin
مرسی
" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-01-2013, 01:39 AM
(07-01-2013, 08:35 PM)blur نوشته: من میل زدم پرسیدم. BS و immunization form برا بعد ادمیشنه.
You can wait until you see if your get admission to submit the financial documents and immunization form.
من هم فکر کنم برای دانشجویان اینترنشنال الان فرم bs رو نخوان...حتما قبلش چک کنید
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 4
08-01-2013, 01:41 AM
پژمان درست میگه...تعداد واحدهاست....
همین سوال پرسیده شده در اینجا و در مورد تگزاس هم اتفاقا اگر جستجو کنید
حالا چرا اعشار داره خوب به این دلیل می تونه باشه که ممکنه سیستم هایی باشه که تعداد واحدهاش اعشاری هست.... Rolleyes
(08-01-2013, 01:33 AM)Nasim67 نوشته: سلام
مرسی پژمان جان از پاسخت. اما من بعید می دونم تعداد واحدها باشه. چون عدد اعشاری هست. الان منم دارم فرمشو پر می کنم نمی دونم باید چی بنویسم جلوی hours earned.
مرسی
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

08-01-2013, 12:16 PM
(08-01-2013, 01:33 AM)Nasim67 نوشته: سلام
مرسی
به نظر من هم تعداد واحد‌هاست و همون طور که soilman هم گفت، بعضی از دانشگاه‌ها هستند که تعداد واحدهاشون اعشاریه. مثلا یادمه که در دانشگاه ویکتوریا درس‌های 1.5 واحدی وجود داشت.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

غایب Nasim67
Honored Graduate
نقل قول

09-01-2013, 02:27 AM
سلام
در پر کردن فرم پذیرش یک دانشگاه، خواسته شده که تمام سوابق تحصیلی از اول ابتدایی تا آخرین مقطع رو وارد کنیم!!!! من در پر کردن سه ستون آخر از این فرم اشکال دارم و نمی دونم دقیقا باید چی بنویسم. علی الخصوص وقتی گفته لازم نیست به ترمینولوژی امرکایی تبدیل کنید! یعنی چی؟ یعنی مثلا در ستون دوم از آخر، برای 5 سال اول بنویسم Dabestan؟؟؟؟
ممنون می شم راهنماییم کنید.

فایل‌های پیوست تصاویر بندانگشتی

" یادم باشد و یادت نرود که همه ما برای یک بار ایستادن هزاران بار افتاده ایم"
نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

09-01-2013, 02:40 AM
(09-01-2013, 02:27 AM)Nasim67 نوشته: سلام
در پر کردن فرم پذیرش یک دانشگاه، خواسته شده که تمام سوابق تحصیلی از اول ابتدایی تا آخرین مقطع رو وارد کنیم!!!! من در پر کردن سه ستون آخر از این فرم اشکال دارم و نمی دونم دقیقا باید چی بنویسم. علی الخصوص وقتی گفته لازم نیست به ترمینولوژی امرکایی تبدیل کنید! یعنی چی؟ یعنی مثلا در ستون دوم از آخر، برای 5 سال اول بنویسم Dabestan؟؟؟؟
ممنون می شم راهنماییم کنید.
به نظر همینجوری که خودتان گفتید باید وارد کنید ولی آیا این موارد جز موارد ستاره دار( نه اون یکی ستاره دار Dodgy ) هست؟
درخواست این سوابق تخصیلی از اول کمی عجیب هست چون عملا به هیچ دردی نمی خوره برای کمیته تصمیم گیری دوم اینکه اوردن اطلاعات بدون اینکه مدارک تکمیلی عملا بیهوده هست و سوم اینکه زمان بیشتری رو میخاد برای بررسی...البته پر کردن موارد وقت زیادی نمی بره ولی باعث تجدید خاطرات خواهد شد Big Grin
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 1
09-01-2013, 02:53 AM
درود

من در مورد یکی دو دانشگاه آمریکا این رو دیدم که سوابق رو از دیپلم بخوان. به نظر من هر چیزی خواستند رو پر کن. البته قطعا تا پیش از دانشگاهت تاثیر منفی یا مثبتی نداره. چون من ستاره ای که کنار هیچ یک از ستونها ندیدم که بشه نقطه تمایز. دقیقا همین Dabestan رو بزن.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (32): « قبلی 1 ... 9 10 11 12 13 14 15 16 17 ... 32 بعدی »