عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر کلاس های رایگان آنلاین دانشگاه های معتبر جهان در برق و کامپیوتر

صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
کلاس های رایگان آنلاین دانشگاه های معتبر جهان در برق و کامپیوتر
آفلاین ariaie
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-11-2012, 07:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 13-11-2012, 07:29 PM توسط ariaie.)
(13-11-2012, 05:22 PM)ahmadpashaei نوشته: ببینید وقتی دانلود اینا تمام میشه آذم دیگه مرده هست Big Grin در ضمن من بازم میگم زمان خیلی زیادی باید براش بذاریم چون به هر حال انگلیسیه و من خودم با رویکرد تقویت زبانی هم بهشون نگاه می کنم.بعضی از استاداش خیلی خفن میحرفن Angry و باید چند بار گوش بدم اون قسمت رو.البته من دنبال نمیتونم بکنم و ایشالا ترم بعد اینکارو می کنم.به هر حال فوق العاده هستن.
احمد جان شما اگر با اون روش اذیتی پیشنهاد میکنم یه سری به OCW Consortium بزن، فقط منابع رو گذاشته دیگه بحث کلاس و امتحان و .... که بخای استرس داشته باشی انقد هم درساش زیاده که حوصلت سر میره تا تهش بریSmile عموما از MIT, Yale هستن و دانشگاه های خیلی خوب! و فقط از خود کلاس درس فیلم گرفتن.مث coursera نیست که برای کاربر آنلاین درس بده.
امیدوارم به کارت بیاد
شاد باشی
نقل قول  

آفلاین bzz
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

06-12-2012, 05:58 PM
سلام دوستان
ترم جدید کلاس های رایگان دانشگاه های برتر دنیا مثل استنفورد و...برای سال 2013 شروع به ثبت نام کرده است
www.coursera.org
موفق باشید
هوشم نه چنان است تلاشم آنچنان است
نقل قول  

آفلاین Esperanza
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 2
11-01-2013, 07:52 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-01-2013, 07:53 AM توسط Esperanza.)
چند تا از دانشجوهاي ايراني در دانشگاه استنفورد دارن ويديوهاي آموزشي ميسازن كه خيلي عاليه. البته بيشتر مباحث دبيرستان هست ولي خوب كم كم دارن كارشون رو گسترش ميدن. مثلا نظريه بازي ها كه يه مبحث دانشگاهي هست رو هم دارند. ايراني هاي نخبه ديگه هم دعوت به همكاري شدن قابل توجه نخبگان آكادمياكافه http://kelasedars.org/
نقل قول  

آفلاین ariaie
**
نقل قول

12-05-2013, 10:16 PM
سلام و درود
دوستان OCWه MIT یه ویژگی بسیار عالی اضافه کرده! برخی از درساش به زبانهای دیگر ترجمه شده و جای تعجب داره از اولین زبانهایی که توی منوش بود فارسی هست! کافیه بعد از باز کردن سایت منوی courses رو باز کنید در سمت راست ستون عمودیی مشاهده میکنید که عنوانش هست Translated Courses و زبانها هست فارسی رو بزنید درسایی که ترجمه شده میاد. گویا بیشترشون رو دانشکاه شهید بهشتی ترجمه کرده.

امیدوارم به کار بیاد
شاد باشید
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
01-01-2014, 09:56 AM (آخرین تغییر در ارسال: 01-01-2014, 09:56 AM توسط mahyarelc.)
درود
یکی از دانشگاههای آلمان یک course به نام Modeling and Smulation Using Matlab برای ارائه در April 2014 آماده کرده که بیشتر مباحث مربوط به رباتیک رو پوشش میده (به نظر میرسه از سطح مقدماتی شروع میکنه تا همه موارد رو پوشش بده)
کلاس بصورت رایگان هست و برای کسانیکه کلاس رو تموم کنند certification صادر میشه
برای اطلاعات بیشتر به این لینک مراحعه کنید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین soheil_gh
**
نقل قول

امتیاز این پست: 4
19-01-2014, 05:15 PM
با سلام
سایت edx با کمک دانشگاه هارواد و ام ای تی و چند دانشگاه تاپ دیگر cource های رایگان و خیلی خوبی ارائه میدن.
www.edx.org
نقل قول  

آفلاین elec59
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-02-2014, 07:45 PM
سلام کسی از دوستان تا حالا Statement of Accomplishment ای که از سایت های coursera یا edx گرفته رو تو رزومش آورده برای اپلای می خواستم ببینم اصلا ارزشی داره واسه اونا مخصوصا اگه پروسه پذیرش و مدرکی که میگیرین از این سایتا مال یه کشور باشند
سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

11-02-2014, 12:18 PM
(10-02-2014, 07:45 PM)'elec59' نوشته: سلام کسی از دوستان تا حالا Statement of Accomplishment ای که از سایت های coursera یا edx گرفته رو تو رزومش آورده برای اپلای می خواستم ببینم اصلا ارزشی داره واسه اونا مخصوصا اگه پروسه پذیرش و مدرکی که میگیرین از این سایتا مال یه کشور باشند
سپاس فراوان

سلام
دوست گرامی من دو تا از دوره های انلاین این سایت که در رشته مدیریت بود را گذراندم و در رزومه هم اوردم و البته هر جا اپلای کردم کپی ان را هم فرستادم ولی از دانشگاه ها پرسیدم مثلا چند دانشگاه استرالیا بهم گفتن ارزشی ندارد

[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

آفلاین elec59
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
11-02-2014, 12:44 PM
(11-02-2014, 12:18 PM)'saaaaam' نوشته:
سلام
دوست گرامی من دو تا از دوره های انلاین این سایت که در رشته مدیریت بود را گذراندم و در رزومه هم اوردم و البته هر جا اپلای کردم کپی ان را هم فرستادم ولی از دانشگاه ها پرسیدم مثلا چند دانشگاه استرالیا بهم گفتن ارزشی ندارد
 سلام ممنون از جوابتون فقط اون دوره های مدیریتی که گذروندید تو این سایتا برا یه دانشگاه استرالیایی بود به این دلیل می گم  که به نظر من اگه از یه کشور باشن اونوقت از سطح علمی اون دانشگاه خبر دارن که در چه سطحیه آخه خیلی از درسایی coursera ارائه میده از یک uni درسی هست که تو همون  دانشگاه مورد نظر دقیقا با همون سر فصل تدریس میشه
نقل قول  

آفلاین saaaaam
Graduated Hero
نقل قول

11-02-2014, 02:07 PM (آخرین تغییر در ارسال: 11-02-2014, 02:12 PM توسط saaaaam.)
(11-02-2014, 12:44 PM)'elec59' نوشته:  سلام ممنون از جوابتون فقط اون دوره های مدیریتی که گذروندید تو این سایتا برا یه دانشگاه استرالیایی بود به این دلیل می گم  که به نظر من اگه از یه کشور باشن اونوقت از سطح علمی اون دانشگاه خبر دارن که در چه سطحیه آخه خیلی از درسایی coursera ارائه میده از یک uni درسی هست که تو همون  دانشگاه مورد نظر دقیقا با همون سر فصل تدریس میشه

والا دوست خوبم من فقط استرالیا را به عنوان مثال پیگیری کردم ولی برای همه کشورهای اروپایی هم که اپلای کردم تاثیر خاصی بر رزومم نداشت بنظر من چون مدرک رسمی دانشگاهی نیست روش حساب نکنید
[b]An investment in knowledge pays the best interest

لطفا سوالات خود را در فروم مطرح نمایید حتی شما دوست عزیز! لطفا بجای ارسال پست تشکر از گزینه "اضافه کردن به امتیاز کاربر". استفاده نمایید! [/b]
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (6): « قبلی 1 2 3 4 5 6 بعدی »