عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها ایالات متحده آمریکا گرین کارت و اقامت دائم آمریکا v
« قبلی 1 2
لاتاری 2014 و سوال‌های مربوطه

صفحه‌ها (8): 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
لاتاری 2014 و سوال‌های مربوطه
آفلاین Ali.yarmohammad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
12-10-2012, 12:10 AM (آخرین تغییر در ارسال: 11-12-2012, 09:38 PM توسط m.ost.)
با سلام دوستان

من در لاتاري سال 2014 ثبت نام كرده ام.در قسمت انتخاب كشور واجد شرايط ،كشور تركيه را به اشتباه انتخاب كردم.

ميخواهم بدانم با اين انتخاب چه اتفاقي مي افتد.اگر امكان دارد در مورد كشور واجد شرايط توضيح بيشتري دهيد و اينكه با انتخاب اين گزينه چه نتيجه اي براي من دارد و آيا امكان ويرايش اطلاعات وجود دارد؟

با تشكر از آقا بابك عزيز

آدرس سایت لاتاری: https://www.dvlottery.state.gov/

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

12-10-2012, 10:17 AM
تا اونجا که من اطلاع دارم کشورها سهمیه مشخصی در لاتاری دارند و در نتیجه کشوری که انتخاب می‌کنید مهمه و در صورتی که برنده بشید، این اشتباه ممکنه براتون مشکل ایجاد کنه.
در مورد ویرایش اطلاعات من راهی رو نمی‌دونم که بشه اطلاعات رو ویرایش کرد، ولی این به معنی نیست که قطعا راهی وجود نداره.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین Ali.yarmohammad
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

12-10-2012, 12:27 PM
اگر دوباره ثبت نام كنم به عنوان تقلب محسوب ميشه؟
لطفا راهنمايي كننيد.حياتيه

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

13-10-2012, 01:59 AM
سلام

میتونین به مسیولین این برنامه ایمیل بزنین و سوالتون رو بپرسین
در ضمن به نظر من عقلی به نظر میرسه که شما یه ثبت نام دیگه و صحیح داشته باشید... پس من اگه جای شما بودم دوباره ثبت نام میکردم
سلامت باشید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
13-10-2012, 05:26 AM
(12-10-2012, 12:27 PM)Ali.yarmohammad نوشته: اگر دوباره ثبت نام كنم به عنوان تقلب محسوب ميشه؟
لطفا راهنمايي كننيد.حياتيه
اگر ایمیلی برای مکاتبه وجود داره، قبل از ثبت‌نام حتما مکاتبه کنید، چون ثبت‌نام دوباره باعث حذف نام شما از لاتاری خواهد شد و در نتیجه ثبت‌نام مجدد بدون هماهنگی رو توصیه نمی‌کنم.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین mona
Honored Graduate
نقل قول

24-10-2012, 12:46 AM
نتایج این قرعه کشی چه زمانی میاد ؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
24-10-2012, 09:34 AM
(24-10-2012, 12:46 AM)mona نوشته: نتایج این قرعه کشی چه زمانی میاد ؟
طبق گفته خودشون روز اول May سال ۲۰۱۳ نتایج اعلام می‌شه، ولی گاهی اعلام نتایج ممکنه کمی به تعویق بیافته.

آفلاین narenji
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-10-2012, 09:01 PM
سلام.بخاطر اطلاعات مفیدی که در اختیارمون قرار میدین ممنون.یک سوال برام پیش اومده امیدوارم بتونین کمک کنین .
من در حال حاضر نامزد دارم و قراره تا آخر سال 92 عقد کنم.برای قسمت وضعیت خودم باید کدوم گزینه را انتخاب کنم؟اگر وضعیت الانم رو یعنی مجرد را انتخاب کنم اگر اسمم در بیاد اونموقع میتونم نامزدم رو هم ببرم؟ یا به مشکل بر میخورم؟

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-10-2012, 10:43 AM
چون وضعیت فعلی شما مجرد هست و رسما ازدواج نکردید باید وضعیت خودتون رو مجرد انتخاب کنید. اگر اسم‌تون دربیاد نمی‌تونید نامزد یا همسرتون که در فایل همراه شما بوده رو با خودتون ببرید و باید برای ایشون درخواست ویزا کنید.

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

30-10-2012, 04:57 PM
سلام.برای پر کردن فیلدها ی ثبت نام فرقی می کنه از حروف بزرگ یا کوچک استفاده کنیم؟و بعد که می خوایم نتایجشو چک کنیم آیا حساس به کوچک و بزرگ بودن حروفه؟مثلا khorshid,Khorshid,KHORSHIDاز کدوم روش استفاده کنم؟توی پاسپورت که کلا حروف بزرگ بکار برده.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (8): 1 2 3 4 5 6 7 8 بعدی »
Topic locked