عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی سوالات پیرامون اعزام (مدت زمان خدمت،...)

صفحه‌ها (95): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 95 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات پیرامون اعزام (مدت زمان خدمت،...)
آفلاین 12metri
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-10-2012, 11:25 AM
ممنون مامی جان.خبر دارین الان ارتش به لیسانسه درجه چی میده؟ستوان دوم یا سوم؟ از یکی شنیدم ارتش هنوز درجه هارو کم نکرده؟یکیم میگف اگه تو امتحانای آخر اموزشی نمره خوب بیاری همون ستوان دوم رو میدن بهت؟حقیقت داره یا شایعس؟
از دوستانی که تو ارتش خدمت میکنن ممنون میشم اگه اونا هم راهنمایی کنن
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
18-10-2012, 11:41 AM (آخرین تغییر در ارسال: 18-10-2012, 11:41 AM توسط MaMi.)
(18-10-2012, 11:25 AM)12metri نوشته:
ممنون مامی جان.خبر دارین الان ارتش به لیسانسه درجه چی میده؟ستوان دوم یا سوم؟ از یکی شنیدم ارتش هنوز درجه هارو کم نکرده؟یکیم میگف اگه تو امتحانای آخر اموزشی نمره خوب بیاری همون ستوان دوم رو میدن بهت؟حقیقت داره یا شایعس؟
از دوستانی که تو ارتش خدمت میکنن ممنون میشم اگه اونا هم راهنمایی کنن
تا جایی که من اطلاع دارم و همونطور که خودتون اشاره کردید، ارتش درجه ها رو هنوز کم نکرده و به سربازان وظیفه لیسانس، ستوان سومی خواهد داد. البته معمولا اگر "تیراندازی" و "رزم مقدماتی" رو خوب نمره بیارید، تشویقی به شما خواهند داد که این تشویقی میتونه مرخصی پایان دوره (آموزشی) بیشتر یا یک درجه بالاتر باشه. ضمن اینکه در دوران آموزشی شما هیچ درجه ای نداری و از یک سرباز صفر هم درجه تون کمتر است! درجه مربوط به دوران پس از آموزشی است.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین arvin
**
نقل قول

19-10-2012, 05:15 PM
با سلام به مدیریت. من یه سوالی از خدمتتون داشتم که خیلی ذهنمو مشغول کرده .میخوام ببینم تو نیرو انتظامی بعد از آموزشی یگانهای خدمتیش کجاها هستش اگه میشه نام ببرین و 3 تابهترین یگان هاش کدوماس واسه سربازه لیسانس و یه توضیحی براش بدین.ممنون اگه کمکم کنین باور کنین فقط مرجع اطلاعات من شما هستین
نقل قول  

آفلاین 12metri
**
نقل قول

21-10-2012, 12:45 AM
راستی دوستان ما اگه یکم رفتیم پادگان گفتن مثلابرین بعد4روز بیاین اونوخ شروع آموزشی مارو از یکم حساب میکنن یا از4روز دیگش که میشه 5ام؟؟؟؟
ماکه نمیخایم بریم خودشون به زور میگن بریددیگه.واللا...
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

21-10-2012, 12:50 AM
(21-10-2012, 12:45 AM)12metri نوشته:
راستی دوستان ما اگه یکم رفتیم پادگان گفتن مثلابرین بعد4روز بیاین اونوخ شروع آموزشی مارو از یکم حساب میکنن یا از4روز دیگش که میشه 5ام؟؟؟؟
ماکه نمیخایم بریم خودشون به زور میگن بریددیگه.واللا...
شما تاریخ اعزامت اگر مثلا 1 آبان باشد، 1 آبان رفتی پادگان و گفتند برو 20 آبان بیا، این 20 روز هم جز سربازی شما محسوب میشه Smile
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین mohsen303
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

03-11-2012, 07:02 PM
سلام
یه سوال خیلی مهم دارم
من سال 89 کسری خدمتمو که جند ماهی بود را ثبت کردم. اما الان تو برگ برزم درج نشده.( ضمنا برای من 90 روز اضافه خدمت اشتباهی ثبت کرن به علت غیبت که درستش کردم) حالا به نظر شما باید چیکار کنم ؟ خواهشا راهنماییم کنید ممنون!
نقل قول  

آفلاین mimchem86
**
نقل قول

10-11-2012, 12:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 10-11-2012, 12:59 AM توسط mimchem86.)
سلام و خسته نباشید
من تازه فارغ التحصیل شدم و منتظر نتیجه تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد هستم که اوایل بهمن نتایجش میاد. میخواستم بپرسم که اگه دفترچه رو جوری پست کنم که تاریخ اعزامم اسفند باشه،میشه بعد از اینکه نتایج تکمیل ظرفیت اومد و من قبول شدم معافیت تحصیلی داشته باشم؟؟ یا اینکه چون دفترچه رو پست کردم باید برم خدمت؟؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
10-11-2012, 01:06 AM
(10-11-2012, 12:58 AM)mimchem86 نوشته:
سلام و خسته نباشید
من تازه فارغ التحصیل شدم و منتظر نتیجه تکمیل ظرفیت کارشناسی ارشد هستم که اوایل بهمن نتایجش میاد. میخواستم بپرسم که اگه دفترچه رو جوری پست کنم که تاریخ اعزامم اسفند باشه،میشه بعد از اینکه نتایج تکمیل ظرفیت اومد و من قبول شدم معافیت تحصیلی داشته باشم؟؟ یا اینکه چون دفترچه رو پست کردم باید برم خدمت؟؟
درود. دوست من، شما در هر مرحله ای از خدمت باشید و در دانشگاه پذیرفته بشوید، میتونید از خدمت ترخیص شده و ادامه تحصیل بدهید (چه یک روز رفته باشید خدمت چه 20 ماه). ضمن اینکه وقتی در دانشگاه میخواهید ثبت نام کنید، باید وضعیت نظام وظیفه شما مشخص باشه که در اون زمان میتونید، با ارائه اصل برگه سبز اعزام به خدمت (بدون غیبت) در دانشگاه ثبت نام کنید.
نقل قول  

آفلاین mohsen303
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

10-11-2012, 12:52 PM
(03-11-2012, 07:02 PM)mohsen303 نوشته: سلام
یه سوال خیلی مهم دارم
من سال 89 کسری خدمتمو که جند ماهی بود را ثبت کردم. اما الان تو برگ برزم درج نشده.( ضمنا برای من 90 روز اضافه خدمت اشتباهی ثبت کرن به علت غیبت که درستش کردم) حالا به نظر شما باید چیکار کنم ؟ خواهشا راهنماییم کنید ممنون!
Mami عزیز لطفا به یوال من هم جواب بدید در صورت امکان!

از نظام و ظیفه شهرمون پرسید زیاد اطلاعی نداشتن ولی میگفتم احتمالا کلا حذفه! حالا شما اطلاعتن بیشترب ندارید؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

12-11-2012, 04:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 19-11-2012, 01:53 PM توسط MaMi.)
(10-11-2012, 12:52 PM)mohsen303 نوشته:
Mami عزیز لطفا به یوال من هم جواب بدید در صورت امکان!
از نظام و ظیفه شهرمون پرسید زیاد اطلاعی نداشتن ولی میگفتم احتمالا کلا حذفه! حالا شما اطلاعتن بیشترب ندارید؟
در این زمینه اطلاع زیادی ندارم ولی طبق شنیده ها، امکان حذف شدنش از سیستم وجود داره که در اون صورت متاسفانه کاری نمیشه انجام داد، ولی بنظرم برای اطمینان بیشتر از نظام وظیفه استان هم سوال کنید، ضرری نخواهد داشت. ضمن اینکه اگر جواب سوالتون رو در اینجا، در اختیار سایرین هم بگذارید، ممنون خواهیم شد.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (95): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 15 ... 95 بعدی »