عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی سوالات و خبرها در مورد حذف احتمالی ارز دانشجویی

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و خبرها در مورد حذف احتمالی ارز دانشجویی
آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 1
12-10-2012, 06:52 PM
(12-10-2012, 06:09 PM)parsley نوشته: اولا من هم از مدیران محترم تشکر میکنم و حرفشونو کاملا قبول دارم که اینجا ما باید در کنار هم باشیم و نه در مقابل هم. اما حتما شما هم قبول دارید که لازمه رشد و پیشرفت، نقد پذیریه و اینکه بهیچوجه همدیگرو نقد نکنیم و در هر شرایطی حرف همو تایید کنیم هم شاید شرایطی مثل شرایط امروز کشور ما رو باعث بشه!
در پاسخ دوستمون: اولا من اون صحبتا رو به استناد همین پست شما که نقل قول کردم نوشتم! این جای سئواله برای من که اگر شما بقول خودتون بیشترین ضربه رو از این جریان خوردید پس این صورتکهای خندان چیه؟! بهرحال فکر میکنم این صورتکها نه برای من که برای هر خواننده دیگه ای این تصور رو بوجود میاره که شما از این وضع راضی هستید! من هم بیشتر بخاطر همین ها اون مطلب رو نوشتم وگرنه تایید میکنم که شما نوشته خاصی در تایید نرخ جدید ننوشته بودید.
ثانیا، من فکر میکنم از نظر تاریخ عضویت خیلی از شما کم سابقه تر نباشم فقط پستهای زیادی اینجا نداشتم، اما تمام این مدت خودم درگیر پروسه اپلای و زبان و... در کشورهای مختلف بودم و حالا نه اندازه باسابقه هایی مثل شما، ولی یکذره اطلاعات در این موارد دارم!
ثالثا، شما فقط کافیه پست قبلی من رو (انتهاش رو) بخونید تا متوجه بشید که من بهمراه دوستان دیگه نه در حرف که در عمل داریم تلاش میکنیم بلکه حقمون رو بازپس بگیریم و فکر هم میکنم راه چاره اصلی در حضور در جاهایی مثل مجلس و بانک مرکزی و صحبت مستقیم با مسئولانه. در کنار این هم اگر کسی فرد بانفوذی رو میشناسه صحبت با اون فرد و تقاضا برای انعکاس مشکلات ما به مسئولین بالا هم میتونه خیلی مثمر ثمر باشه. اینهم راه حل و چاره. البته اینها نظر شخصی من نیست، بلکه نظر اکثریت دانشجوها و خانواده هاییه که بااین مشکل درگیرن.
امیدوارم در کنار هم، ضمن نقد پذیری، با کنار گذاشتن اختلافات بی دلیل و بی حاصل، برای رسیدن به حقمون تلاش کنیم.
دوست من
توهین با انتقاد فرق می کنه !
شما داری توهین می کنی عزیز من .. اگر هم کل مشکل شما با اون دو تا شکلک حل میشه حذفش می کنم تا خیال شما راحت بشه .. لازمه اتحاد حفظ احترام یکدیگر هست ...
باز هم میگم برای شما با این طرز تفکر رادیکالی متاسفم و همین...بهتره قبل از دعوت به اتحاد یه کم به درون و طرز صحبت کردن و نگاهتون به دیگران توجه کنید
موفق باشید
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 6
13-10-2012, 01:03 AM (آخرین تغییر در ارسال: 13-10-2012, 01:05 AM توسط Pejman.)
دوستان عزیزم هر چی فکر می کنم می بینم این موضوعی که سرش بحث دارید در مقابل خواسته مشترکی که دارید (داریم) در خصوص ارز دانشجویی، خیلی کم اهمیت هست. parsley عزیز من فکر می کنم برداشت شما از اون شکلک هایی که امیر حسین گذاشته بود درست نیست، چون من با ایشون آشنایی دارم و می دونم از همین بحث نبود ارز دانشجویی خیلی ضربه خورده. هر کسی شیوه نگارشش به یه صورت هست و بهتره در خصوص چنین مواردی پیش داوری نکنیم.

امیر حسین جان، به نظرم شما هم کمی بدبینانه به پست دوست عزیزم parsley نگاه کردی، ایشون بی احترامی نکردند. تنها به نظر می رسه یه سو تفاهم پیش اومده.

ما تو این قضیه همگی ذینفع هستیم و نباید بذاریم مسائل حاشیه ای و سو تفاهم ها ما رو از مسیر اصلی دور کنه. امیدوارم از این به بعد شاهد حضور فعال هر دوی شما در این تاپیک باشیم و بتونیم با کمک هم در راستای حل مشکل گام برداریم. مرسی.

نقل قول  

آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
13-10-2012, 10:11 PM
(11-10-2012, 04:18 PM)parsley نوشته: دوست گرامی، شما انگار وضعت خوبه و مشکلی با نرخ مبادله ای نداری و خوشحالم هستی که تلاش عده ای از دوستان تا اینجا منجر به یک پله تخفیف آقایون شده تا بجای ارز آزاد، ارز مبادله ای به دانشجو بدن.
خب ایشاا.. وضعت بهترم بشه! اما من و خیلیای دیگه از این پولا نداریم بدیم. از طرف دیگه هم نمیتونیم طبق فرمایش و دستور آقایون از ادامه تحصیلمون که یکی از مهمترین و عزیزترین چیزا تو زندگی نصفه نیمه مون هست چشم پوشی کنیم.
قراره شنبه 22 مهر ساعت 9.30 هرکسی که میتونه حتی از شهرستانا جلوی بانک مرکزی جمع بشن تا بلکه صدامون رساتر به گوش مسئولین برسه. از شما و بقیه دوستان هم دعوت میکنیم حاضر بشید. حتی اگرم وضعتون خوب باشه بازم فکر میکنم بهتر باشه با نرخ مرجع یا شبه مرجع! ارز دانشجویی بگیرید تا نرخ مبادله ای!

(12-10-2012, 06:52 PM)amirhossein.gh نوشته: دوست من
توهین با انتقاد فرق می کنه !
شما داری توهین می کنی عزیز من .. اگر هم کل مشکل شما با اون دو تا شکلک حل میشه حذفش می کنم تا خیال شما راحت بشه .. لازمه اتحاد حفظ احترام یکدیگر هست ...
باز هم میگم برای شما با این طرز تفکر رادیکالی متاسفم و همین...بهتره قبل از دعوت به اتحاد یه کم به درون و طرز صحبت کردن و نگاهتون به دیگران توجه کنید
موفق باشید
با توجه به توصیه های مدیران گرامی سایت که من احترام زیادی براشون -بخاطر اهمیتی که برای کاربران سایت قائل هستند و امیدوارم این روند ادامه هم داشته باشه- قائلم، بنده قصد پاسخگویی ندارم. فقط متن پست من و پست دوستمون رو نقل قول کردم که اولی برای من هست و دومی برای دوستمون.
از همین مدیران که معتقدم بدون توجه به سابقه و دوستی و... عدالت رو بین همه کاربران رعایت میکنن دعوت میکنم طبق گفته دوستمون، نظر بدن که کدوم پست توهین آمیزتره؟!
قضاوت با شما...
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

امتیاز این پست: 4
15-10-2012, 01:22 PM
اول یه نکته ای رو بگم که توی این قضیه حذف ارز دانشجویی تقریبا همه ما -بجز معدود افرادی که میومدن و تاپیک موافقان حذف ارز دانشجویی رو راه مینداختن و لابد الان خوشحالن و همه مشکلات مملکت هم برطرف شده دیگه!- ضربه خوردیم و متضرر شدیم حالا قبول دارم بعضیا بیشتر. من خودم ترمی که گذشت 3 تا دانشگاه پذیرش داشتم و همش هم بنوعی همراه بورس، اما الان عاطل و باطل نشستم نمیدونم چیکار کنم؟ تنها امیدم اینه یه دانشگاه یه کشور ارزون (و شاید داغون) پیدا بشه که با این نرخ تجاری! وسعمون برسه به هزینه ها. یعنی با این اقدام کاملا سیاسی-اقتصادی و غیرکارشناسی شده، ما دانشجوها هم خواهی نخواهی باید مثل بازاریها به سود و ضرر فکر کنیم و همش فکر پول باشیم ،نه مثلا رشته یا کیفیت دانشگاه آینده مون... حالا تو این وضع فشار هر نوشته ای میتونه باعث سوء تفاهم بشه. من هم منکر این نیستم که ممکنه اشتباه کنم، همونطور که همه انسانها همینطور هستن. اما مهم بعدشه که در کنار نقد پذیری، بتونیم سریع سوء تفاهمات رو برطرف کنیم، چون فکر میکنم همه همدردیم... چه خوبه که مثل اصناف دیگه دانشجوها هم در کنار هم باشن و دوست، و چه دردناکه که مثلا وقتی کامنتای سایتایی مثل خبرآنلاین و بازتابو میبینیم عده ای بنام دانشجوی داخلی -البته شاید هم مشکوک باشه که واقعا دانشجو باشن- اومدن و از حذف ارز دانشجویی حمایت کردن و بارها گفتن که این ارز حق دانشجوهای خارج کشور نیست و عدالت نیست و... خلاصه کلا فقط به منافع خودشون فکر میکنن و بس.
من میخوام اینجا پیشنهاد کنم که هر کدوم از دوستان با پرنفوذ ترین فردی که در بدنه دولت و حکومت میشناسه تماس بگیره و مشکل امروز و آینده ما رو مطرح کنه و ازش کمک بخواد. متاسفانه جمع شدن یکعده -حداقل با تعدادی که ما بودیم- بنظر نتیجه خاصی نداشته باشه، چون ما مردم معمولی کوچه و بازار هستیم -حالا بعضیا میگن قشر تحصیلکرده و... اما عملا برای مسئولین فرقی نداره!- اما اون کسی که مقام یا نفوذی داره، حرفش میتونه خیلی تاثیرا داشته باشه، حداقل بتونه این قیمت رو تعدیل کنه، که در اینمورد هم پیشنهاداتی دارم که بزودی مطرح میکنم. مرسی

نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

17-10-2012, 12:50 PM
یک مورد جدید هم اینکه: مسئولین بگفته خودشون برای حل مشکل ما نرخ مبادله ای رو برای ارز دانشجویی تعیین کردن. اما این نرخ کلا تناقض داره! چرا که اصلا نرخ مبادله ای، نرخ نیست، یعنی هر روز یک نرخی داره.بنابراین ما همچنان سردرگمیم و نمیتونیم برای آینده برنامه ریزی کنیم.
از همه دوستانی که بهر صورت این بحثو پیگیری میکنن (حالا حضورا یا تلفن و ایمیلی) میخوام این مساله رو هم در نظر داشته باشن و از مسئولین بخوایم که حداقل حق ما اینه که نرخ مشخص و ثابتی برای ارز دانشجویی اعلام بشه که ما بتونیم برای آینده مون و کشور و دانشگاهی که میخوایم در اون تحصیل کنیم برنامه ریزی داشته باشیم...

نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

23-10-2012, 11:48 PM
هر روز از شنبه تا چهارشنبه از ساعت 11 تا 13، تعدادی از دانشجوها و خانواده ها جلوی بانک مرکزی تجمع می کنن و خواستار تعدیل شدن نرخ ارز دانشجویی میشن.
(هر روزی که فرصت داریم) به اونها بپیوندیم...

نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

05-08-2013, 08:28 PM
دوستان اونایی که خبری از ارز دانشجویی دارن می تونن بگن ارز دانشجویی ارائه میشه یا نه؟

ممنون
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین soilman
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 2
05-08-2013, 08:34 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-08-2013, 08:34 PM توسط soilman.)
بعضی ها تونستند بگیرن بعضی ها هم خیر...شانسیه مثه خیلی چیزای دیگه!
البته اخیرا سایت نشا ای میل های فرستاده مبنی بر اینکه اگر پروفایل ها رو به روز رسانی نکنید پروفایل ها خودبخود حذف می شوند و از این جهت کسانی که به روز نکرده باشند گویا هیچ درخواستی نمی توانند بدهند
(05-08-2013, 08:28 PM)'Cortex' نوشته: دوستان اونایی که خبری از ارز دانشجویی دارن می تونن بگن ارز دانشجویی ارائه میشه یا نه؟
ممنون

نقل قول  

آفلاین parsaaa
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-11-2013, 02:17 PM
سلام بچه ها . توی سایت نشا یکی از شرایط برای ثبت نام رو نوشته داشتن اصل نامه پذیرش 
غیر مشروط
 ! من پذیرشم مشروط به معدل آخرین ترممه چون زمان apply کردن هنوز درسم تموم نشده بود. الان اما دیگه فارغ التحصیل شدم( برای Fall 2012 از کانادا پذیرش دارم) . چی کار باید کنم؟ صبر کنم برم اونجا پذیرش اصلیم رو بگیرم؟
نقل قول  

آفلاین butterfly
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
12-05-2018, 05:49 PM
آخرین خبر در مورد وضعیت ارز دانشجویی به ویژه برای دانشجوهای ترم اول:

تأمین ارز بابت ارز دانشجویی با رعایت ترتيبات مندرج در بند (3) بخش سوم مجموعه مقررات ارزی و بخشنامه هاي اين بانک و صرفاً از طریق بانک‌های منتخب (تجارت و سامان) بلامانع است.
ضمنا تأمين و انتقال شهريه و انتقال / پرداخت هزينه‌هاي اقامت  بابت دانشجوياني- (دانشجويان آزاد)-که در مرحله ورود به اولين ترم تحصيلي خود مي‌باشند، درصورت تأييد دانشگاه محل تحصيل از سوي وزارتخانه ذي‌ربط و با اخذ وثيقه از دانشجو و يا خانواده وي به ميزان 40٪ هم ارز ريالي ارز پرداخت شده بلامانع است. آزاد سازي وثيقه مزبور موکول به تاييد وزارتخانه‌ ذي‌ربط مبني بر شاغل به تحصيل بودن دانشجو و تاييد صورت حساب دانشگاه محل تحصيل دانشجو حاکي از اعلام ميزان ارز دريافت شده از دانشجو که اصالت و اعتبار آن توسط نمايندگي جمهوري اسلامي ايران در کشور محل تحصيل تأييد شده باشد، ظرف مهلت 6 ماه از تاريخ پرداخت وجه خواهد بود. 
taknerkhi@cbi.ir
وقتی روزگار سخت میشه جرات کن و از اون سخت تر شو. 
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »