عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS آموزشگاه های معتبر برای آیلتس

صفحه‌ها (10): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
آموزشگاه های معتبر برای آیلتس
آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
Question  04-05-2012, 09:45 PM (آخرین تغییر در ارسال: 04-05-2012, 09:50 PM توسط ahmadpashaei.)
با سلام.
من مدتی در فکر این بودم که به تفکیک آموزشگاه های معتبر برای آموزش دوره های آیلتس رو از طریق یک تاپیک اطلاع رسانی کرده و هرکس صرفا تجربه خودش رو بگه. بهتره به این فرمت جواب بدین تا نظم درستی داشته باشه:

1- نام آموزشگاهی که می رفتین یا میرین با ذکر شهر و شعبه و سالی که میرفتین(ذکر بازه زمانی مهمه)
2- متد آموزشی و کتبی که کار میکردین + کتب کمکی آموزشگاه
3- استادای خوبی که از اون آموزشگاه شناختید
4- از چه سطحی شروع و در چه سطحی به پایان بردین؟(شامل پیش آیلتس+آیلتس)
5- ارزیابی و مهارتی که واقعا بدست آوردین و شهریه آموزشگاه
6- چه نمره ای گرفتین در آزمون اصلی آیلتس (حتما نمره ها رو به تفکیک هر مهارت بفرمایید)؟
7- تاریخ و محل امتحان
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 3
04-05-2012, 09:49 PM
1- نام آموزشگاهی که می رفتین یا میرین با ذکر شهر و شعبه و سالی که میرفتین(ذکر بازه زمانی مهمه)
Safir ,Tehran,Sadeghieh,از اول مهر 1390 تا 13 مرداد 1391.
2- متد آموزشی و کتبی که کار میکردین + کتب کمکی آموزشگاه
New Headway Plus,Academic Skills.کلا آیلتس سفیر فشرده سه روز در هفته و روزی 3.5 ساعت هست.
3- استادای خوبی که از اون آموزشگاه شناختید
همه استاداش در شعبه صادقیه خیلی خوب بودن.اسکیلها رو معمولا آقای ملکی + خانم جلال خان(native انگلیسی متولد کنیا) درس میدن.
4- از چه سطحی شروع و در چه سطحی به پایان بردین؟
از PRE2 تا PRE8.البته سفیر کلا 8 ترم پیش آیلتس داره.
5- ارزیابی و شهریه و مهارت واقعی:
شهریه 30 ساعت کلاسشون 110000 تومانه و اسکیل های جداگانه داره.من از آموزشگاه در حد پیش آیلتس خیلی خیلی راضی بودم و محیط بسیار جذاب و دوستانه ای داشت.اسکیلها رو دقیقا نمیدونم کیفیتش چطوره ولی از بچه که می پرسیدم راضی بودن.در آموزشگاه فقط و فقط انگلیسی صحبت میشه. من در این 7 ترم پیش آیلتس کاملا حرف زدن رو یاد گرفتم البته در سطحی که باید باشم نه ADVANCED!!
6- من هنوز امتحان ندادم.
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 0
15-05-2012, 08:27 PM
میشه دوستان باتجربه که دوره های آیلتس رو گذروندن و یا امتحان دادن نظرشون رو بگن؟ تبلیغی در کار نیست و هدف راهنمایی هست.
با تشکر
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

22-05-2012, 11:06 PM
سوالی دارم از اساتیدی که قبلا کلاسهای موسسه آریان پور و نیز علوم و فنون کیش شعبه (جردن) بلوار ناهید رو رفتن:
از این موسسات برای آیلتس کدوم استادا رو پیشنهاد میدین؟فقط سریع جواب بدین ممنون میشم.
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
28-05-2012, 04:38 PM
با سلام ; جهت اطلاع:
دوستام که کلاسای skill سفیر صادقیه رفتن (من SKILLS نرفتم فعلا تا جنرال رو تا advanced برم) از کلاسهای خانم جلال خان (Nazli & Nazdi Jalal khan )خیلی تعریف می کنن و میگن هم بلده یاد بده و هم خوب کار می کنه(صرف NATIVE بودن کافی نیستااا)،البته قبلا هم اشاره کرده بودم که این دو خواهر دوقلو کنیایی انگلیسی الاصل هستن (پدر و مادر) و از حدود 6,7 سال پیش اومدن ایران و اینجا موندن،ریشه اینا از کجاست نمیدونم ولی به هرحال لهجه perfect دارن و اونم از نوع بریتیش Cool مسئولیت حرفها با دوستام،شما میتونید برید و تست بدین و بپرسید از بچه هاش.خیلی راحته تحقیق،چون میری تو آموزشگاه دم پله سمت راست تابلو کلاسها با ذکر شماره کلاس رو دیواره.
نقل قول  

آفلاین khorshid20
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

26-06-2012, 11:53 PM
سلام.استاد خوب برای تدریس خصوصی آیلتس اگه سراغ دارین بفرمایید.هزینه حدودیشم اگه بگید ممنون.باالاخص برای writingمی خوام.اصلا کسی تا بحال برای ایلتس خصوصی گرفته؟؟؟
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

27-06-2012, 12:03 AM
(26-06-2012, 11:53 PM)khorshid20 نوشته: سلام.استاد خوب برای تدریس خصوصی آیلتس اگه سراغ دارین بفرمایید.هزینه حدودیشم اگه بگید ممنون.باالاخص برای writingمی خوام.اصلا کسی تا بحال برای ایلتس خصوصی گرفته؟؟؟
دروود بر شما.
من استاد خوب ایلتس سراغ دارم اتفاقاً در writing module خیلی حرفه ای و خوب تدریس می کنن.
اگر تمایل داشتید بهم پیام خصوصی کنید تا به اطلاعتون برسونم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین MAYAM
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-10-2012, 03:59 PM
با سلام و تبریک به ایده جدیدتان:
میشه از دوستان خواهش کنم که یه آموزشگاه خوب تو تهران معرفی کنید که آدرسش هم رو بگید که آزمونهای آزمایشی استاندارد آیلتس برگزار میکنه؟ هر هفته یا دو یکبار
با تشکر
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

15-10-2012, 12:37 AM
(14-10-2012, 03:59 PM)MAYAM نوشته: با سلام و تبریک به ایده جدیدتان:
میشه از دوستان خواهش کنم که یه آموزشگاه خوب تو تهران معرفی کنید که آدرسش هم رو بگید که آزمونهای آزمایشی استاندارد آیلتس برگزار میکنه؟ هر هفته یا دو یکبار
با تشکر
دوست عزیز چند تا پست بالاتر من گفته بودم!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
نقل قول  

آفلاین mana
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-11-2012, 12:25 PM
دوستان تمام آموزشگاه هایی که معرفی کردین تو تهرانه هیچکس از اهواز خبر نداره؟
everythings gonna be alright
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »