عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش گرفتن گذرنامه، سربازی و خروج از کشور امور سربازی تعجیل و تمدید خدمت

صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 3 رای - 3.67 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
تعجیل و تمدید خدمت
آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
13-10-2012, 01:22 PM
(09-10-2012, 09:22 PM)12metri نوشته: من16مهر مدارکمو فرستادم.امروز ینی18ام المثنی برگ سبزم اومد. واسه 1 دی اعزام زدن. درخواست تعجیل دادم واسه آبان.نتیجش یه هفته بعدمشخص میشه.به نظر دوستان احتمال داره با درخواستم موافقت شه؟
دوست من، معمولا با درخواست تعجیل موافقت خواهد شد. البته این مورد به تعداد افراد اعزامی در اون ماه نیز بستگی دارد

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین 12metri
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
14-10-2012, 12:06 AM
(13-10-2012, 01:22 PM)MaMi نوشته:
دوست من، معمولا با درخواست تعجیل موافقت خواهد شد. البته این مورد به تعداد افراد اعزامی در اون ماه نیز بستگی دارد

امروز ینی22 مهر رفتم دیدم با درخواست تعجیلم موافقت شده.ولی الان فقط برگ المثنی سبز دستمه و8روز دیگه اعزامم.معمولا هم میگن2هفته بعد برگ سبز برگ سفید میاد. خب الان من بایدچیکارکنم؟ینی از کجا بدونم چه کدی خوردم و کجا افتادم؟ به نظرتون میشه از نظام وظیفه شهرمون بپرسم؟یا همون روز اعزام مشخص میشه؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

14-10-2012, 12:10 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-10-2012, 12:22 AM توسط MaMi.)
(14-10-2012, 12:06 AM)12metri نوشته: ا
مروز ینی22 مهر رفتم دیدم با درخواست تعجیلم موافقت شده.ولی الان فقط برگ المثنی سبز دستمه و8روز دیگه اعزامم.معمولا هم میگن2هفته بعد برگ سبز برگ سفید میاد. خب الان من بایدچیکارکنم؟ینی از کجا بدونم چه کدی خوردم و کجا افتادم؟ به نظرتون میشه از نظام وظیفه شهرمون بپرسم؟یا همون روز اعزام مشخص میشه؟
هم میتونید از نظام وظیفه استان (چون برای اعزام باید به نظام وظیفه استان مراجعه کنید) بپرسید و هم میتونید تا روز اعزام منتظر بمونید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین 12metri
**
نقل قول

14-10-2012, 12:21 AM
(14-10-2012, 12:10 AM)MaMi نوشته:
هم میتونید از نظام وظیفه استان (چون برای اعزام باید به نظام وظیفه استان مراججعه کنید) بپرسید و هم میتونید تا روز اعزام منتظر بمونید.
ممنون دوست عزیز.تاروز اعزام صبرکنک که آب میشم از استرس.بنظرتون کی مراجعه کنم؟ ینی مثلا فردا برم مشخص شده چه کدی خوردم؟یا چند روز طول میکشه تقسیم کنن؟؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

14-10-2012, 12:30 AM (آخرین تغییر در ارسال: 14-10-2012, 12:31 AM توسط MaMi.)
(14-10-2012, 12:21 AM)12metri نوشته: ممنون دوست عزیز.تاروز اعزام صبرکنک که آب میشم از استرس.بنظرتون کی مراجعه کنم؟ ینی مثلا فردا برم مشخص شده چه کدی خوردم؟یا چند روز طول میکشه تقسیم کنن؟؟
همون طوری که در این ارسال هم اشاره شده، معمولا بین 5 تا 10 ماه های فرد، کد محل های اعزام فارغ التحصیلان دانشگاهی مشخص می شود.
نقل قول  

آفلاین 12metri
**
نقل قول

14-10-2012, 10:18 AM
(14-10-2012, 12:30 AM)MaMi نوشته:
همون طوری که در این ارسال هم اشاره شده، معمولا بین 5 تا 10 ماه های فرد، کد محل های اعزام فارغ التحصیلان دانشگاهی مشخص می شود.
درسته.این مطلبو خوندم قبل اینکه سوالمو مطرح کنم.ولی خب من 16 ماه فرد (مهر)دفترچه فرستادم و 18ام هم درخواست تعجیل دادم که واسه یکم آبان اعزام زدن.الان با این شرایط خاص ینی معلومه چه کدی خوردم؟
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

14-10-2012, 10:51 AM
به نظرم اگر امروز مراجعه کنید، کد محل آموزشی رو به شما خواهند گفت
نقل قول  

آفلاین saleh.kalantari1988@yahoo.com
**
نقل قول

06-11-2012, 05:48 PM
با سلام

برای معافیت پزشکی اقدام کردم، امروز (16آبان) کمیسیون گفتن معاف از رزمی
باید بری تا برگه سبزت بیاد، از باجه استعلامات پرسیدم گفتن اعزامت میشه
اول دی

میخواستم بدونم میشه تاریخ اعزام رو عقب بندازم؟ چند ماه؟ اگه میشه چجوری و از کجا باید اقدام کرد؟

فارغ التحصیل ماه 6 سال 91 هستم یعنی از 1 سال فرجه پس از فراغت از تحصیلم
خیلی مونده ولی شرایط تمدید که تو این صفحه گفته شده رو ندارم.

اینکه گفته شده باید 60-65 روز قبل از اعزام باید درخواست تمدید داد، من
تازه اواخر آبان برگه سبزم میاد که تا اول دی حدود 30 روز فاصله داره، این
مشکلی ایجاد میکنه؟

با تشکر
نقل قول  

آفلاین amin_mb
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-11-2012, 07:47 PM
سلام دوست عزیزم

بله می تونید اقدام کنید و باید از طریق پلیس +10 اقدام نمایید ولی به خاطر اینکه 30 روز بیشتر به اعزام نمونده، شانس کمی خواهید داشت.

ارادت
دوستان عزیزم، از پاسخ دادن به سوالات شما در پیام خصوصی معذورم. لطف بفرمایید هر سوالی دارید، در تاپیک های مربوطه مطرح بفرمایید.
نقل قول  

آفلاین SUT_physics
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-01-2013, 09:26 PM
سلام خدمت همه دوستان
من فارغ التحصیل لیسانسم. دفترچه رو دیروز(پنج شنبه) ارسال کردم و احتمالا اعزامم اسفندماه میافته.
حالا راهی هست که بتونم تاریخ اعزامم رو تمدید کنم؟ به خاطر گرفتن امریه باید اعزامم اردیبهشت یا تیر باشه Sad
(توی معاینه اولیه دکتر بهم گفت که میتونم بخاطر کمرم معاف از رزم بگیرم ولی من بهش گفتم نمیخوام. حالا میتونم همین انحنای کمرم رو بهانه کنم و یه جوری اعزامم رو عقب بندازم؟ اگه میشه، چجوری میتونم اینکارو بکنم؟)
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (10): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 10 بعدی »