عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها استرالیا و نیوزلند تحصیل در استرالیا و نیوزلند TAFE چيست؟

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
TAFE چيست؟
آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
10-01-2011, 11:24 PM (آخرین تغییر در ارسال: 18-01-2011, 02:16 PM توسط Bahram.)
TAFE - Technical And Further Education : اين مقطع آموزشي شامل مراكز عمومي فني و آموزش تكميلي و يا مؤسسات خصوصي است كه در يك يا چند زمينة آموزشي مرتبط با حرفة خاص فعاليّت مي‌كنند. مؤسسات TAFEمراكز دولتي هستند كه آموزشهاي فني و حرفه‌اي را عرضه مي‌دارند و طيف وسيعي از زمينه‌هاي اشتغال را در بر مي‌گيرند.
اين دوره‌هاي آموزشي ممكن است متفاوت و شامل دوره‌هاي آموزشي چند ساعته تا 3 ساله به طور تمام وقت باشند كه معمولاً ارزانتر از ترم‌هاي دانشگاهي هستند. دانش‌ آموزان مي‌توانند از اين دوره‌ها به جاي واحدهاي پيش‌نياز براي ادامة تحصيل در دانشگاهها استفاده نمايند.
در پايان دورة‌ آموزشي مؤسسات؛ مدرك ديپلم و يا ديپلم پيشرفته‌ را به دانشجويان ارايه مي‌دهند.

با توجه به اینکه بازار کار استرالیا نیازمند نیروی کار متخصص در زمینهٔ تمام کار‌های فنی‌ و کارهای اجرائی هست به همهٔ کسانی‌ که فکر میکنند رشتهٔ تحصیلیشون مناسب کار کردن در استرالیا نیست پیشنهاد می‌کنم که به Tafeبه عنوان یک گزینه فکر کنن.

دوره های دانشگاهی Tafe تقربیا معادل آنچا ما در کشور خود فنی حرفه ای می خوانیم، می باشند. با این تفاوت که در کشور ما دانش آموزان می توانند دوره دبیرستان خود را در فنی حرفه ایی بگذرانند اما در استرالیا بعد از سن 18 سالگی بعد از اتمام دوره ی عمومی دبیرستان وارد کالج هایی می شوند که ارائه دهنده دوره های مختلف و متنوع فنی حرفه ای است. دوره های فنی حرفه ای طیف وسیعی را دربر می گیرند و همگی از استانداردهای خاص سیستم آموزشی استرالیا برخوردار می باشند.

آنچه مسلم است تمرکز این دوره ها بیشتر روی آموزش های عملی می باشد. این دوره ها معمولا کوتاه می باشند. معمولا 2 سال زمان تا اتمام آنها کافیست وپس از اتمام، مدارکی چون دیپلما و گواهینامه (Certificates ) ارائه می دهند. با این مدارک می توانید در استرالیا به راحتی وارد بازار کار شوید.
.
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
18-01-2011, 02:16 PM

سلسله مراتب مدارک فنی حرفه ای به ترتیب زیر می باشد:

Certificate I-IV
Diploma
Advanced Diploma & Associate degrees

در استرالیا هر کاری بخواهید بکنید باید مدرک داشته باشید حتی کارهایی مثل شیرینی‌ پزی یا کار کردن توی بار یا کارهای ساختمانی ، لوله کشی‌ ، برق کاری، جوشکاری،مربی کودک، آرایشگری و یقین داشته باشید که به این کارها اینجا خیلی‌ بها میدهند.

حتما به لینکهای زیر سر بزنید.

TAFE NSW
TAFE Victoria
TAFE QLD
TAFE SA
TAFE WA
TAFE Tasmania
Canberra Institute of Technology
.
نقل قول  

آفلاین آزاده ن
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

13-02-2014, 07:58 PM
سلام...من 34 سال دارم .تحصیلاتم کارشناسی طراحی صنعتی هست...مدت 6 سال سابقه کار طراحی داخلی و طراحی گرافیک دارم...مدتی هست که آموزش آرایشگری دیدم ومدارک فنی حرفه ای دارم..به این رشته علاقه پیدا کردم..می خواستم بدونم امکان تحصیل این رشته در کشور استرالیا را دارم..با توجه به سنم..وهمینطور {قدر میتونم امیدوار باشم به گرفتن ویزا...چون این رشته دانشگاهی نیت..ممنون 
نقل قول  

آفلاین Shahrouz
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 2
17-02-2014, 04:56 AM
درود 
منظور شما اگر مرتبط با تحصیل آکادمیک باشد که مرتبط با این تاپیک نیست. ولی تحصیل به شکل آموزشهای فنی حرفه ای TAFE در آرایشگری، همانطور که در پست ماقبل شما توضیح داده شد میسر هست. 
تو را دوست می دارم
در آن دور دست بعید که رسالت اندامها پایان می پذیرد...
--
در فراسوهای عشق،    تو را دوست می دارم،در فراسوهای پرده و رنگ..
در فراسوهای پیکرمان به من و عده دیداری بده (شاملو)

نقل قول  

آفلاین stifler
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 1
15-01-2015, 10:19 PM
با سلام..سفارت استرالیا گیر نمیده بابت دوره ی TAFE ? از نظر ویزا دادن 
نقل قول  

آفلاین afshin_zavar
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-04-2016, 09:52 PM
همسر من مدرک فنی و حرفه ای آرایشگری داره. لازمه برای کار در استرالیا مدرک TAFE رو هم داشته باشه ؟
نقل قول  

آفلاین Bahram
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-04-2016, 02:45 PM
(07-04-2016, 09:52 PM)afshin_zavar نوشته: همسر من مدرک فنی و حرفه ای آرایشگری داره. لازمه برای کار در استرالیا مدرک TAFE رو هم داشته باشه ؟

نه لزوماً. اگر کار درست باشند و مهارتشون رو بتونند نشون بدهند، نیازی به مدارک آرایشگری نخواهند داشت.
.
نقل قول  

آفلاین Hecktor
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-12-2016, 02:31 PM
کسی از دوستان می دونه حداقل و حداکثر سن برای تقاضای ویزای تحصیلی دوره های TAFE چقدر هستش ؟

من 34 سالمه ولی 11 سال کار کامپیوتر و شبکه انجام میدم ولی 17 ماه تا اینجا بیمه دارم.
یه سری مدارک تخصصی هم دارم.
نقل قول  

آفلاین hossein babai
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-01-2017, 01:22 AM
دوستان من ویزای ازدواج از استرالیا رو دارم
مدرک فنی حرفه ای برق رو هم با نمره ی بالا رو هم دارم
میتونم مدرک اونجا رو برای گرفتن کار بگیرم؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
4 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 12-05-2025، 08:30 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی