عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه رشته‌های تحصیلی برق و کامپیوتر مهندسی برق وضعیت دانشگاه ها و پذیرش در گرایش های مختلف رشته مهندسی برق

صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »
رتبه موضوع:
  • 3 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
وضعیت دانشگاه ها و پذیرش در گرایش های مختلف رشته مهندسی برق
آفلاین abolfazlbabaie
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

امتیاز این پست: 0
06-10-2012, 02:24 PM
با سلام خدمت دوستان
من در دوره کارشناسی در گرایش الکترونیک درس خواندم و در دوره ارشد در حال حاضر دانشجوی الکترونیک دوره ارشد از یکی از ذانشگاه های تهران در دوره روزانه هستم
استاد راهنمام رو در گرایش الکترونیک قدرت انتخاب کردم و قراره در زمینه اینورتر های چند سطحی کار کنم.
الان من باید درسای الکترونیکی رو پاس کنم و پروژمم الکترونیک قدرت بدم.
اوضاع پذیرش واسه من در دوره دکترا در گرایش الکترونیک قدرت در کشورهای آمریکا و کانادا و انگلیس و آلمان و استرلیا چطور میشه؟
آیا به من در زمینه های مثل smart grid و drive و power electronic و renewable energy بهم میدن؟
چه مشکلاتی واسم بابت پذیرش به وجود میاد؟
من گفتم با این کار هم تو power electronic شانس داشته باشم و هم تو electronnic.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
06-10-2012, 03:06 PM
(06-10-2012, 02:24 PM)abolfazlbabaie نوشته: با سلام خدمت دوستان
من در دوره کارشناسی در گرایش الکترونیک درس خواندم و در دوره ارشد در حال حاضر دانشجوی الکترونیک دوره ارشد از یکی از ذانشگاه های تهران در دوره روزانه هستم
استاد راهنمام رو در گرایش الکترونیک قدرت انتخاب کردم و قراره در زمینه اینورتر های چند سطحی کار کنم.
الان من باید درسای الکترونیکی رو پاس کنم و پروژمم الکترونیک قدرت بدم.
اوضاع پذیرش واسه من در دوره دکترا در گرایش الکترونیک قدرت در کشورهای آمریکا و کانادا و انگلیس و آلمان و استرلیا چطور میشه؟
آیا به من در زمینه های مثل smart grid و drive و power electronic و renewable energy بهم میدن؟
چه مشکلاتی واسم بابت پذیرش به وجود میاد؟
من گفتم با این کار هم تو power electronic شانس داشته باشم و هم تو electronnic.
ممنون میشم راهنماییم کنید.
دروود بر شما.
من یه چند سالی است که از برق فاصله گرفته ام. اما فکرکنم در گرایش الکترونیک قدرت میتونی در زمینه تحقیقاتی روی انرژی های نو کار کنی. حداقل در اروپا میدونم ک آلمان و دانمارک و هلند خیلی دارند روی این زمینه کار می کنند. در این خصوص مشکلی نیست. اما نمیدونم اطلاع دارید یا خیر که اخیراً دولت امریکا برای دانشجویان ایرانی که بخواهند در زمینه انرژی و هسته ای اقدام کنند محدودیت های در روادید صادر کرده و موجب شده امسال تعدادی از فرهیختگان عزیز جا بمانند. شما هم ناامید نباشید اقدام کنید ولی با اساتید در این خصوص مکاتبه داشته باشید.
ازاد اندیش باشید.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین abolfazlbabaie
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

06-10-2012, 11:32 PM
(06-10-2012, 03:06 PM)Mr-Voltage نوشته: دروود بر شما.
من یه چند سالی است که از برق فاصله گرفته ام. اما فکرکنم در گرایش الکترونیک قدرت میتونی در زمینه تحقیقاتی روی انرژی های نو کار کنی. حداقل در اروپا میدونم ک آلمان و دانمارک و هلند خیلی دارند روی این زمینه کار می کنند. در این خصوص مشکلی نیست. اما نمیدونم اطلاع دارید یا خیر که اخیراً دولت امریکا برای دانشجویان ایرانی که بخواهند در زمینه انرژی و هسته ای اقدام کنند محدودیت های در روادید صادر کرده و موجب شده امسال تعدادی از فرهیختگان عزیز جا بمانند. شما هم ناامید نباشید اقدام کنید ولی با اساتید در این خصوص مکاتبه داشته باشید.
ازاد اندیش باشید.

خیلی ممنون از راهنماییتون.
الان من رشته ام در دوره ارشد الکترونیک و پروژه ام در مورد الکترونیک قدرت آیا واسه پذیرش مشکل پیدا میکنم؟
آخه درسای الکترونیک و پاس میکنم. از این نظر میگم
نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
06-10-2012, 11:55 PM
(06-10-2012, 11:32 PM)abolfazlbabaie نوشته: خیلی ممنون از راهنماییتون.
الان من رشته ام در دوره ارشد الکترونیک و پروژه ام در مورد الکترونیک قدرت آیا واسه پذیرش مشکل پیدا میکنم؟
آخه درسای الکترونیک و پاس میکنم. از این نظر میگم
با اجازه Mr Voltage عزیز

به نظرم مشکلی نخواهد بود...شما دارین پروژه الکترونیک صنعتی کار میکنین که نشون میده توانایی ادامه تحصیل رو دارین (البته در صورتیکه نمره خوبی بگیرید!)
برحال اینورتر که دیگه خود power electronic هست!
کلا هستن دانشگاههایی که ممکنه الکترونیک قدرت رو به عنوان رشته فوق نداشته باشن...پس دانشگاههای مقصد انتظار همچین چیزی رو دارن
برحال شما که میخواین واسه همچین رشته ای اپلای کنین باید سعی کنید این مورد رو در رزومتون پر رنگ کنید (بالاخره درسهایی مرتبط خوندید و دارین پروژه رو انجام میدین)...مثلا برای توصیه نامه به نظرم میتونین از استادهایی که درسشون بیشتر به الکترونیک صنعتی میخورده توصیه نامه بگیرید

کلا فکر نکین که همه رشته لیسانس تا دکتراشون دقیقا یک رشته و یک گرایشه...تغییر گرایش مورد نسبتا روتینیه
استادی پیدا کنید که تو همین زمینه ها باشه به نظرم مشکلی نخواهد بود

قعلا سعی کنید رزومتون رو تقویت کنید
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین alireza.khg
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-03-2013, 12:11 PM
درود.
وضعیت پذیرش رشته کنترل در آمریکا و کانادا چگونه است؟
آیا شانس این رشته برای پذیرش بالاست؟
ممنون از دوستان
نقل قول  

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

27-03-2013, 09:50 AM
رشته کنترل از رشته‌های پرکاربرد در امریکا و کاناداست و مثل اکثر گرایش‌های برق و کامپیوتر، وضعیت پذیرش و فاند در این رشته در امریکا و کانادا خوبه.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.
نقل قول  

آفلاین armince
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

28-04-2013, 04:28 AM
دوستان مطلع راهنمایی کنید واسه کنترل غیر از آمریکا چاسه پذیرش با فاند کامل به ترتیب کدوم کشورها مناسبند؟
نقل قول  

آفلاین jhwood
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

04-05-2013, 12:58 AM
برای اپلای من در ارشد نانو الکترونیک بخونم یا مهندسی رباتیک بهتره......و اینکه اگه بخوام برم caltech  چه کاری بکنم
نقل قول  

آفلاین saeedss361
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

05-05-2013, 11:43 PM
سلام.من پارسال دیپلم برق الکتروتکنیک گرفتم میخواستم بدونم آیا توی دانشگاه رشته ی الکتروتکنیک گرایشی داره که بتونم وارد رشته ی الکترونیک بشم.ممنون میشم اگه جوابو به ایمیلمSAEEDSS361@YAHOO.COMبفرستید
نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

15-05-2013, 02:09 AM
سلام.می خوام بدونم اگر کسی ارشد مهندسی هسته ای در دانشکده برق بخونه برای دکترا در آمریکا و ویزا و ... مشکل پیش میاد؟  در مورد بیوالکتریک چطور؟ در مورد مهندسی هسته ای با گرایش پرتو پزشکی یا بیوالکتریک چطور؟آیا فاندم به مقدار کافی برای این تحقیقات وجود داره؟
پدرم عزیزم روحتون شاد.
my Instagram: @persepolis_immigration
سمــرقند و بــــخارا نـــــور چـــشــــــمان مـــــن است / تاشکــنـدم قــــلب و کـــابل روح ایـــــران مــــــن است
آن بـــهـشتی را که توصـــیــفـش کــنند ایـــــران ماست / بـــادکـوبه، مـــــــرو و غــــزنه بــــرکه شـــیــران ماست
بـشکند دستی که مــــام مـــیهنم از هم گــــــسیخت / دشــــمنی افـــــکند بــــین مـــا و خـــــــود گــریـخـت
آذری و کــرد و تاجـــیـــک و بلــــــوچ یـــک پیـــکــریــم / بخــــتیاری، لر، گیلک و مازندرانی، مــردم یک کـشوریــم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (7): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 بعدی »