عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه ارتباط با کاربران مشاوره رایگان با اعضای مجرب سایت Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا

صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 113 بعدی »

Topic locked 
رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.86 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
Babak: مجرب در گرفتن پذیرش و فاند در رشته‌های فنی از کشور امریکا
آفلاین Pink Floyd
Elite Member
نقل قول

امتیاز این پست: 1
02-10-2012, 06:59 PM
(02-10-2012, 01:17 PM)parinaznaseri نوشته: من نمره ی تافلم خیلی کم شده به دلیل اینکه حالم بد شد سر امتحان..74..
دانشگاه تهران برق میخونم معدلمم 17.1
به نظرتون شانسی واسه آمریکا با فاند هست؟
دیگههم همه ی تافل ها تا 22 دسامبر پرنSad
نمیدونم باید چیکار کنم
درود
ببین امید تو از دست نده، همون 22 دسمبر رو ثبت نام کن و با همون نمره ی قبلت اپلای کن و به graduate office بگو که نمره ی جدید می فرستی براشون - بعضی یونی ها هم که ددلاین شون اول فبریه هست رو احتمالن برسی. ولی هرجا اپلای میکنی بگو که نمره ی جدید میفرستی.
:Thomas Hobbes
lupus est homo homini

آفلاین mohammadreza88
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
03-10-2012, 01:07 AM (آخرین تغییر در ارسال: 03-10-2012, 01:09 AM توسط mohammadreza88.)
سلام بابک جان،
یکی از اساتید بخشی از جوابش ازم a full research proposal خواسته برای PhD. میشه کمی توضیح بدی یا لینکی بدی که با چه اصول و قاعده ای باید نوشته بشه؟ مثل همین پروپوزال ارشد خودمونه یا چیز خاص دیگه ای میخواد که نوشته full ؟

یه سوال دیگه،
یکی دیگه از اساتید به نظر خیلی از رزومه م خوشش اومد و در بخشی از جوابش نوشته بود:
You have a very interesting background. I will share your email with a couple of my colleagues and get back to you shortly
اما الان 8 روز گذشته و دیگه ایمیلی نزده! چرا جوابی نمیده؟ میخواد دوباره بهش ایمیل بزنم؟ چه کاری باید انجام بدم الان؟
,It matters not how strait the gate
.How charged with punishments the scroll
:I am the master of my fate
.I am the captain of my soul
"William Ernest Henley"-
The thing always happens that you really believe in; and the belief in a thing makes it happen
"Frank Lloyd Wright"-

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

امتیاز این پست: 2
03-10-2012, 10:26 AM
درود،
در مورد research proposal لطفا این تاپیک رو ببینید. همچنین در ضمیمه شماره یک جزوه راهنمای پذیرش در این مورد توضیحاتی داده شده. در امریکا و در رشته‌های فنی معمولا مرسوم نیست که از دانشجو قبل از شروع دوره دکترا بخوان که research proposal بنویسه، ولی به هر حال ممکنه بعضی از استادها روش خاص خودشون رو داشته باشند.

در مورد جواب استاد هم می‌تونید یک ایمیل دیگه بهشون بزنید و بپرسید ببینید که نتیجه چی شد و آیا ایشون فرصت کرده که با همکارش صحبت کنه یا خیر. پیگیری کردن مکاتبات با استادها مشکلی نداره. به خصوص در شرایط شما که بیشتر از یک هفته گذشته، مشکلی نیست که یک ایمیل بزنید و پیگیری کنید.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید
و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین mana
**
نقل قول

04-10-2012, 10:31 PM
سلام من ترم اول مهندسی ITدانشگاه چمران اهوازم و میخوام برای بورسیه کره جنوبی اقدام کنم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم و هیچ مرجعی هم ندارم که به من کمک کنه و به یه راهنم احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنین
everythings gonna be alright

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 2
04-10-2012, 10:40 PM
(04-10-2012, 10:31 PM)سحر نوربخش نوشته: سلام من ترم اول مهندسی ITدانشگاه چمران اهوازم و میخوام برای بورسیه کره جنوبی اقدام کنم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم و هیچ مرجعی هم ندارم که به من کمک کنه و به یه راهنم احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنین
سلام

عزیز اینجا بپرس سوالتو
http://www.academiacafe.com/pf/Forum-تحصیل-در-کره-جنوبی
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

05-10-2012, 09:05 AM
(04-10-2012, 10:31 PM)سحر نوربخش نوشته: سلام من ترم اول مهندسی ITدانشگاه چمران اهوازم و میخوام برای بورسیه کره جنوبی اقدام کنم واقعا نمیدونم باید چیکار کنم و هیچ مرجعی هم ندارم که به من کمک کنه و به یه راهنم احتیاج دارم خواهش میکنم کمکم کنین
متاسفانه من اطلاعی از وضعیت تحصیل در کره جنوبی ندارم.
همون طور که مریم عزیز گفتند، لطفا سوال‌تون رو در انجمن تحصیل در کره جنوبی بپرسید. دوستان کمک خواهند کرد.
«ارزش زندگی می‌تواند با توانایی فرد برای تغییر سرنوشت انسان‌هایی که در موقعیت پایین‌تری از وی قرار دارند، اندازه‌گیری شود.» --Bill Strickland

و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Babak رو در متن سوال قرار بدید.
چنانچه با ساختار فروم آشنا نیستید و نمی‌دونید سوال‌تون رو کجا بپرسید، سوال‌تون رو در این موضوع مطرح کنید تا مشاوران شما رو راهنمایی کنند.

آفلاین pezhman
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

01-11-2012, 12:32 PM (آخرین تغییر در ارسال: 01-11-2012, 12:56 PM توسط pezhman.)
(11-12-2011, 04:49 AM)Babak نوشته: امنیت نرم‌افزار الان خوبه و براش کار زیاد پیدا می‌شه، ولی باید چند سال دیگه رو در نظر گرفت که شما فارغ‌التحصیل می‌شید. گاهی پیش میاد که رشته‌ای که امروز خیلی خوبه چند سال دیگه اون قدرها جالب نیست و بازار کارش محدود می‌شه. در عین حال پیش‌بینی آینده ساده نیست و من فقط نظر شخصیم رو می‌گم. به نظر من در سال‌های آینده نقش رشته‌های بایو انفورماتیک و همچنین هوش مصنوعی و data mining خیلی پررنگ می‌شه و اگر مقصدتون امریکاست به نظرم دنبال این رشته‌ها باشید.
سلام جناب بابک عزیز

من میخوام نظرتو راجع به تصمیمم بدونم
دانشجوی ارشد مهندسی صنایع امیرکبیرم. معدلم 18 به بالاست (A). موضوعی که بهش علاقه مند شدم و روش کار میکنم انفورماتیک پزشکی با ابزارهای داده کاوی برای مدلسازی اقتصادیه. بعد از فارغ التحصیل شدنم به 2سال زمان نیاز دارم برای مدارک تافل GRE و پروژه نخبگان کسر خدمتم. میخواستم تو این زمان برای گرفتن مدرک ارشد اقتصاد بهداشت علوم پزشکی هم اقدام کنم. نظرت راجع به اینکار چیه؟ بهتر نیست تمرکزمو رو همون مدارک زبان بذارم؟ اصلا داشتن 2مدرک ارشد در گرفتن فاند یا پذیرفته شدن در رنکینگهای بهتر چقدر تاثیر داره؟

آفلاین hamid_sh
**
نقل قول

01-11-2012, 06:28 PM
سلام خدمت بابک جان (ظاهرا مرد قهار پروسه apply برای امریکا :d )

2 تا سوال داشتم:

1.من برای اینکه مجبور نشم مدرکم ازاد کنم باید ظاهرا 6 ماه بعد فارق تحصیلی برم وزارت کارو....... 6 ماه بعد از مراجعه وزارت کار ازاد میکنه مدرک

این 2 تا 6 ماه اتمامش می افته برا بعد fall 2013 سوال اینجاست که دانشگاه این موضوع رو که ریز نمراتم official نیست ایراد نمی گیره موقع شapply کردن؟

2.بر فرض ایراد نگرفتن مرحله قبل تا کی وقت داریم official رو بهشون برسونیم؟

3.یکی از دوستانم گفته که آلمان بعد از دکترا گرفتن میتونی اقامتم بگیری چون مالیات هم دادی وقتی درس می خوندی و کار مناسب با رشته هم راحت پیدا میشه بعد درست. حالا سوال اینه که آمریکا چه مقدار از این مزیت ها رو دار؟ بعد درس چه درصدی امکان داره که بشه موند؟ وضعیت کار چه طوره؟
(من رشتم مکانیک)
با سپاس فراوان

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

02-11-2012, 08:16 PM
(01-11-2012, 12:32 PM)pezhman نوشته: سلام جناب بابک عزیز

من میخوام نظرتو راجع به تصمیمم بدونم
دانشجوی ارشد مهندسی صنایع امیرکبیرم. معدلم 18 به بالاست (A). موضوعی که بهش علاقه مند شدم و روش کار میکنم انفورماتیک پزشکی با ابزارهای داده کاوی برای مدلسازی اقتصادیه. بعد از فارغ التحصیل شدنم به 2سال زمان نیاز دارم برای مدارک تافل GRE و پروژه نخبگان کسر خدمتم. میخواستم تو این زمان برای گرفتن مدرک ارشد اقتصاد بهداشت علوم پزشکی هم اقدام کنم. نظرت راجع به اینکار چیه؟ بهتر نیست تمرکزمو رو همون مدارک زبان بذارم؟ اصلا داشتن 2مدرک ارشد در گرفتن فاند یا پذیرفته شدن در رنکینگهای بهتر چقدر تاثیر داره؟
درود

وضعیت شما برای گرفتن پذیرش خیلی خوبه و اگر نمره خوبی در امتحانات زبان و GRE بیارید گرفتن پذیرش در مهندسی صنایع با فاند از یکی از ۵۰ دانشگاه اول امریکا نزدیک به قطعیه. این که بخواهید یک مدرک دیگه بگیرید، بستگی به اهداف شما و سطح زبان فعلی داره. داشتن مدرک اقتصاد شانس شما رو خیلی بالاتر نخواهد برد به نظر من و شانس شما همین الانش هم خوبه. اگر برنامه‌اتون اینه که در آینده در اقتصاد هم ادامه بدید بد نیست که این مدرک رو بگیرید، در غیر این صورت اگر هدف اینه که فقط به خاطر گرفتن پذیرش این مدرک رو داشته باشید، شاید بهتر باشه که تمرکز رو روی زبان و GRE بگذارید.

آفلاین Babak
Administrator
Administrators
نقل قول

02-11-2012, 08:20 PM
(01-11-2012, 06:28 PM)hamid_sh نوشته: سلام خدمت بابک جان (ظاهرا مرد قهار پروسه apply برای امریکا :d )

2 تا سوال داشتم:

1.من برای اینکه مجبور نشم مدرکم ازاد کنم باید ظاهرا 6 ماه بعد فارق تحصیلی برم وزارت کارو....... 6 ماه بعد از مراجعه وزارت کار ازاد میکنه مدرک

این 2 تا 6 ماه اتمامش می افته برا بعد fall 2013 سوال اینجاست که دانشگاه این موضوع رو که ریز نمراتم official نیست ایراد نمی گیره موقع شapply کردن؟

2.بر فرض ایراد نگرفتن مرحله قبل تا کی وقت داریم official رو بهشون برسونیم؟

3.یکی از دوستانم گفته که آلمان بعد از دکترا گرفتن میتونی اقامتم بگیری چون مالیات هم دادی وقتی درس می خوندی و کار مناسب با رشته هم راحت پیدا میشه بعد درست. حالا سوال اینه که آمریکا چه مقدار از این مزیت ها رو دار؟ بعد درس چه درصدی امکان داره که بشه موند؟ وضعیت کار چه طوره؟
(من رشتم مکانیک)
با سپاس فراوان
درود حمید عزیز

۱و ۲. داشتن ریزنمرات و مدرک رسمی موقع اپلای کردن ضروری نیست. اغلب دانشگاه‌های امریکا معمولا حدود یک‌سال یا حداقل یک ترم بعد از شروع تحصیل به دانشجوها فرصت می‌دند تا ریزنمرات و مدرک رسمی قبلی رو به دانشگاه تحویل بدند.

۳. در امریکا شرایط به همین سادگی نیست ولی اگر کار پیدا کنید به احتمال زیاد می‌تونید اقامت هم بگیرید. برای توضیحات بیشتر این موضوع رو ببینید.

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (113): « قبلی 1 ... 29 30 31 32 33 34 35 36 37 ... 113 بعدی »

Topic locked