عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها GRE General سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General

صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات مربوط به ارسال (report) نمره GRE General
آفلاین QUPHAS
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 3
02-07-2012, 09:05 PM
(17-06-2012, 01:12 PM)Pejman نوشته: سلام، نه! وقتی می خواهید نمرات رو ریپورت کنید، ازتون می پرسه، می گه نمره General یا Subject. هر دو رو هم با هم نمی شه انتخاب کرد.
با این حساب برای ریپورت 3تا نمره واسه هر دانشگاه تقریباً 70$ خرج داره! مسترکارت که فکر کنم الان دلاری 2200 حداقل بیفته، یعنی 150000تومن!!!!
application fee هم که همین حدودا در میاد!
پس اولین مرحله اپلای باید گنج پیدا کردن باشه بعد کارای دیگه! Sad
نقل قول  

آفلاین amirhossein.gh
AcademiaCafe PhD Student
نقل قول

امتیاز این پست: 4
10-07-2012, 01:13 PM
Dear GRE® Test Taker:

Our records indicate that you took the GRE® General Test or a GRE® Subject Test in the last five years. We wanted to inform you of two important policy changes in the areas of score reporting and retaking the test.

The new ScoreSelectSM option will be available, starting in July 2012, for both the GRE General Test and GRE Subject Tests, and can be used by anyone with reportable scores from the last five years.

The new ScoreSelect option lets you decide which GRE scores from your reportable history to send to the institutions you designate. Now you can send the scores that you feel reflect your personal best.

Whether you plan to take the GRE revised General Test or a GRE Subject Test again — or simply wish to send Additional Score Reports to other institutions, you can take advantage of the ScoreSelect option.

Here's how it works:

On test day, when viewing your scores at the test center*, you can select the:

ScoreSelect Most Recent option — Send your scores from your current test administration (FREE).

ScoreSelect All option — Send your scores from all test administrations in the last five years (FREE).

You can decide which option to use for each of your four free score reports.

After test day, you can send Additional Score Reports for a fee by selecting from the following:

ScoreSelect Most Recent option — Send your scores from your most recent test administration.

ScoreSelect All option — Send your scores from all test administrations in the last five years.

ScoreSelect Any option — Send your scores from one OR many test administrations in the last five years.

Scores for a test administration must be reported in their entirety. Regardless of whether you choose the Most Recent, All or Any option, you will select specific test administration dates so your scores are all from the same testing session. Institutions will receive score reports that show only the scores that you selected to send to them. There will be no special indication if you have taken additional GRE tests.

And, starting July 1, 2012, the policy for retaking a test will also be updated. You will be able to take the GRE revised General Test (computer-based and paper-based) once every 30 days, and up to five times within any continuous rolling 12-month period. If you are taking only the paper-based GRE revised General Test or a GRE Subject Test, you may take them as often as they are offered.

You are receiving this customer service email because of your prior GRE test administration. If you would like to hear about test preparation workshops and special opportunities for individuals considering graduate or business school, please sign up.

Sincerely,

The GRE Program Team

*If you are taking the paper-based GRE revised General Test or a GRE Subject Test, you will select your options prior to test day.
نگرانی های ما ، بیانگر عمق فاصله ما با خداست
سام ایوینگ قهرمان سابق بیسبال: "هیچ چیز شرم‌آورتر از این نیست که ببینید کسی کاری را انجام می‌دهد که شما می‌گفتید غیرممکن است."
نقل قول  

آفلاین Cortex
Honored Graduate
نقل قول

امتیاز این پست: 0
08-08-2012, 03:12 PM
دوستان دو تا سوال؛
١- من ٢٩ مهر آزمون دارم، امسال ٤ تا دانشگاه رو انتخاب كنم تا سال ديگه هم همون دانشگاه نمره ام رو نگه مي داره؟
٢- در پستى تو همين تاپيك؛ mami گفته بودن كه شما ٤ تا رايگان نمره دارى، بقيه ٦ تاش رو بايد پولى بفرستى، مگه ١٠ تا نمره فقط مي تونيم بفرستيم؟
The Things you Own, End Up Owning you
"Fight Club"

نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

امتیاز این پست: 1
08-08-2012, 03:27 PM (آخرین تغییر در ارسال: 08-08-2012, 03:47 PM توسط MaMi.)
(08-08-2012, 03:12 PM)Omid نوشته: ١- من ٢٩ مهر آزمون دارم، امسال ٤ تا دانشگاه رو انتخاب كنم تا سال ديگه هم همون دانشگاه نمره ام رو نگه مي داره؟
٢- در پستى تو همين تاپيك؛ mami گفته بودن كه شما ٤ تا رايگان نمره دارى، بقيه ٦ تاش رو بايد پولى بفرستى، مگه ١٠ تا نمره فقط مي تونيم بفرستيم؟
1- معقولش اینجوری به نظر میرسه که نمره رو نگه دارند ولی دوستان مطلع بهتر میتونند جواب بدهند
2- امید جان در اون ارسال، من 10 عدد دانشگاه رو فقط به عنوان مثال گفتم، شما میتونی برای n تا دانشگاه بفرستی، ولی فقط 4 تا از این n تا گزارش رایگان است (البته اگر تا ساعت 10 شب قبل از امتحان مشخص کرده باشی این 4 کُد رو)
موفق باشیم Wink

The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

05-09-2012, 01:03 PM (آخرین تغییر در ارسال: 05-09-2012, 01:06 PM توسط MaMi.)
دریافت فایل حاوی کدهای GRE دانشگاه ها (به تفکیک ایالت ها) از اینجا
دریافت فایل حاوی کدهای دپارتمان ها (به تفکیک) از اینجا

پ.ن-1: جالب است که در مورد 4 کدی که میخواستم برای GRE وارد کنم، کدها مشابه کدهای TOEFL همون دانشگاه ها بود.
پ.ن-2: البته توصیه میکنم که برای اطمینان باز هم از دپارتمان/دانشگاه مورد نظرتون، این کدها را سوال کنید.
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین reza177
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-09-2012, 04:28 PM (آخرین تغییر در ارسال: 07-09-2012, 04:30 PM توسط reza177.)
سلام
من از سایت سنجش ثبت نام کردم و 4 کد رو وارد نکردم و از سایت دیگه نمیشه وارد کرد.آیا پس از دریافت Admission Ticket که میشه 4 کد رو وارد کرد بازم رایگانه؟
همچنین چطور میشه تو ETS هم پروفایل ایجاد کرد و ثبت نام رو اونجا هم وارد کرد؟
خیلی ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

07-09-2012, 05:23 PM
(07-09-2012, 04:28 PM)reza177 نوشته:
من از سایت سنجش ثبت نام کردم و 4 کد رو وارد نکردم و از سایت دیگه نمیشه وارد کرد. آیا پس از دریافت Admission Ticket که میشه 4 کد رو وارد کرد بازم رایگانه؟
همچنین چطور میشه تو ETS هم پروفایل ایجاد کرد و ثبت نام رو اونجا هم وارد کرد؟
- دوست من، اگر به ارسال های قبل توجه کرده باشید، بله اون 4 تا کدی رو که در روز آزمون روی کارت یادداشت میکنی، رایگان است.
- شما وقتی در آزمون شرکت کردی، شماره کارت رو یادداشت کرده و در پروفایل ETS، در محل مربوطه، وارد میکنی. اون موقع نمره شما در پروفایل ETS نشان داده خواهد شد و میتونی از طریق ETS نمره ات رو گزارش کنی.
نقل قول  

آفلاین reza177
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

07-09-2012, 11:36 PM
(07-09-2012, 05:23 PM)MaMi نوشته:
- دوست من، اگر به ارسال های قبل توجه کرده باشید، بله اون 4 تا کدی رو که در روز آزمون روی کارت یادداشت میکنی، رایگان است.
- شما وقتی در آزمون شرکت کردی، شماره کارت رو یادداشت کرده و در پروفایل ETS، در محل مربوطه، وارد میکنی. اون موقع نمره شما در پروفایل ETS نشان داده خواهد شد و میتونی از طریق ETS نمره ات رو گزارش کنی.
خیلی ممنون
به نظرتون قبل امتحان(مثلا یه ماه)نمیشه در ETS پروفایل ایجاد کرد و تغییرات رو اونجا وارد کرد؟
(در ضمن دوست عزیز خودمم همیشه به دیگران توصیه میکنم پستای قبلی رو بخونن که بالاخره شامل خودمم شد Big Grin راستش اجمالا چک کردم ولی به چشمم نخورد Undecided )
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

08-09-2012, 12:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 08-09-2012, 12:28 AM توسط MaMi.)
(07-09-2012, 11:36 PM)reza177 نوشته: به نظرتون قبل امتحان (مثلا یه ماه) نمیشه در ETS پروفایل ایجاد کرد و تغییرات رو اونجا وارد کرد؟
دوست من، مشکلی وجود نخواهد داشت Smile مهم اون شماره کارت است که باید در پروفایل ETS، ثبت کنی، حالا مهم نیست پروفایل ETS رو از قبل ایجاد کرده باشی یا بعد از امتحان ایجاد کنی.
نقل قول  

آفلاین maryam4312
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

01-10-2012, 03:19 PM
درود
اگر نمرات رو به دانشگاه ارسال کنیم و کد دپارتمان رو نزنیم، مشکلی پیش میاد؟
به   راه  بادیه   رفتن   به   از  نشستن   باطل
که   گـر  مـراد  نیابم   به  قـدر  وسع  بکـوشم
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (21): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 ... 21 بعدی »