عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه اطلاعات جانبی دریافت پذیرش کارت اعتباری و امور ارزی سوالات و خبرها در مورد حذف احتمالی ارز دانشجویی

صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 2 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
سوالات و خبرها در مورد حذف احتمالی ارز دانشجویی
آفلاین parsley
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-09-2012, 03:11 PM
شما بشینید با این حرفا دلتونو خوش کنید که ایشاا.. گربه اس!
الان زنگ زدم به یکی از سه شماره ای که بانک مرکزی برای ارز دانشجویی اختصاص داده. آقایی که با خونسردی جواب میداد -حقم داره به اون که چیزی نمیشه!- گفت جلسه برگزار شده و تصمیم گرفتن ارز دانشجویی رو لطف کنن و با تخفیف بقیمت 2300 تومان به ما دانشجوهای فلک زده بدن!! هرچی من گفتم پس تکلیف مایی که جزو از ما بهتران نیستیم چی میشه؟ باید از کجا پیگیری کنیم؟ پس حرفای آقای بهمنی چی میشه که گفته بود ارز دانشجویی سرجاش میمونه و... حرف خودشو میزد. آخر سرم گوشی رو قطع کرد!
اگرم هنوز 100% قطعی نشده باشه با این سکوت ما بزودی قطعی میشه. از دوستان میخوام از خواب غفلت بیدار شن. ما به یک حرکت جدی تر نیاز داریم...
کمکم کن کمکم کن، نذار اینجا بمونم تا بپوسم...

نقل قول  

آفلاین Shihan
Graduated Hero
نقل قول

26-09-2012, 03:22 PM
(26-09-2012, 03:11 PM)parsley نوشته: شما بشینید با این حرفا دلتونو خوش کنید که ایشاا.. گربه اس!
الان زنگ زدم به یکی از سه شماره ای که بانک مرکزی برای ارز دانشجویی اختصاص داده. آقایی که با خونسردی جواب میداد -حقم داره به اون که چیزی نمیشه!- گفت جلسه برگزار شده و تصمیم گرفتن ارز دانشجویی رو لطف کنن و با تخفیف بقیمت 2300 تومان به ما دانشجوهای فلک زده بدن!! هرچی من گفتم پس تکلیف مایی که جزو از ما بهتران نیستیم چی میشه؟ باید از کجا پیگیری کنیم؟ پس حرفای آقای بهمنی چی میشه که گفته بود ارز دانشجویی سرجاش میمونه و... حرف خودشو میزد. آخر سرم گوشی رو قطع کرد!
اگرم هنوز 100% قطعی نشده باشه با این سکوت ما بزودی قطعی میشه. از دوستان میخوام از خواب غفلت بیدار شن. ما به یک حرکت جدی تر نیاز داریم...
دوست عزیز.
بنده هم مثل شما پیگیر کار از طریق ایمیل و تلفن بوده ام. اما بنا بر گفته معاون ارزی بانک به هر حال تا هفته بعد باید صبر کرد ببینیم که قراره تصمیماتی برای ارز دانشجویی گرفته بشه چطور خواهد بود. بنده نگرش منفی ندارم اما به نظر میاد دوستان بانک مرکزی با رقمی همین حول و حوش که فرمودید به ما غالب کنند. بهر حال تنها چیزی که این دوستان دل نمی سوزانند همین خواهش و در خواستهای امثال بنده و شماست. امیدوارم حداقل گامهای مثبت ور دارند. به امید روزی که ازاد و درست فکر کنیم.
" If your heart is a volcano, how shall you expect flowers to bloom "
 Dear Educated, I am not able to respond to your private Messages please ask these in Public
نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

26-09-2012, 08:51 PM (آخرین تغییر در ارسال: 26-09-2012, 09:11 PM توسط parsley.)
ای بابا من این مطلب رو نوشتم که گوشزد کنم به احتمال 99% با این روند بزودی ارز دانشجویی رو حذف (میبینید چیکار کردن؟ نوشته بودم حفظ جای حذف!!) میکنن، اونوقت شما میگید احتمال داره و باید تا هفته بعد صبر کرد؟...!
الان وقت این حرفا نیست، الان ما باید با هم متحد باشیم و یک اقدام عاجل و جدی تر برای حفظ حقمون انجام بدیم. این چند روزه میتونه سرنوشت اکثرمون رو تا آخر عمر تعیین کنه...
شماره تماس: 29953796 - 29953778 - 29953758
از دوستان میخوام در تماساشون -حتما تماس بگیرید تا بدونن خیلی عظیم دانشجویان معترض این قضیه هستن- ادب و غیر 30یاسی بودن رو در نظر داشته باشن تا بهانه ای بدست کسی داده نشه. ضمن اینکه بر اتحاد و حق مسلم دانشجوها در دریافت این ارز تاکید کنن.
گرچه مجدد تاکید میکنم صرفا تماس در این شرایط کافی نیست...

نقل قول  

آفلاین blur
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
27-09-2012, 12:36 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-09-2012, 12:37 AM توسط blur.)
تو گفتگوی ویژه خبری امشب متاسفانه معاون ارزی بانک مرکزی تقریبا بطور رسمی گفت ارز دانشجویی قطع میشه Sad ...فرمودن وقتشه که دانشجوها برگردن و تو ایران درس بخونن!!!!!!!!!!!!
دلا بگریز از این خانه که دلگیرست و ویرانه/ به گلزاری و ایوانی که فرشش آسمان باشد 
مولانا
نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

27-09-2012, 01:54 AM
درسته اینو گفت، اما چاره کار نشستن و تاسف یا حتی امید داشتن نیست.
شما دوستان لطفا فردا با شماره هایی که قرار دادم و مربوط به بخش ارز دانشجویی بانک مرکزیه تماس بگیرید و عزم خودتون رو برای دفاع از حقتون در مورد ارز دانشجویی نشون بدید. باور کنید اگر متحد باشیم میتونیم این ارز رو حفظ کنیم. خودتون دیدید که خانم کیانی باز هم نتونست بطور قطع اعلام کنه که ارز دانشجویی قطع شده. این یعنی اینکه اگر تلاش کنیم میتونیم مانع حذف ارز دانشجویی بشیم...

نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

29-09-2012, 05:37 PM
دوستان، الان وقتیه که بهیچوجه نباید منتظر بشینیم ببینیم چی به سرمون میاد. بلکه خودمون باید سرنوشتمون رو رقم بزنیم. اگر کاری نکنیم بعیده کسی هم دلش به حال ما بسوزه و بعد باید چه بسا یک عمر حسرت بخوریم.
هم اکنون نیازمند همراهی و همیاری شما هستیم:
http://doodle.com/rktni3qweu9f8zuy#table

نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

امتیاز این پست: 2
30-09-2012, 09:07 PM
خواهش میکنم بیشتر نسبت به این قضیه حساس باشید. این سرنوشت خود شماس، چه کسی بیشتر از خودتون میتونه در موردش تلاش کنه؟!
فردا قراره ساعت 9 صبح جلوی مجلس (بهارستان) تجمع و با نمایندگان درباره معضل حذف ارز دانشجویی صحبت کنیم. لطفا حاضر بشید و به دیگران هم اطلاع رسانی کنید...

نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

امتیاز این پست: -1
01-10-2012, 08:58 PM
باز هم خواهش میکنم بقیه دانشجوها رو تنها نگذارید. همونطور که می بینید با تلاش همین تعداد اندک از بچه ها هم به دستاوردهای خوبی رسیده ایم، اگر بقیه هم همراهی بیشتری داشته باشن کاملا میشه امیدوار و خوشبین بود که حقمون رو بازپس بگیریم. تا الان هم که خود من در همه تجمع های مسالمت آمیز شرکت داشتم ذره ای خطر و مساله خاصی احساس نکردم، نمیدونم بعضیا از چی واهمه دارن؟ اونم وقتی برنامه زندگیشون بهم ریخته با این شرایط!
بهرحال فردا هم برای ادامه پیگیری مسالمت آمیز حق خودمون در ادامه تحصیل، ساعت 9 صبح جلوی بانک مرکزی حاضر میشیم. ما چیزی نمیخوایم جز حق خودمون (امکان ادامه تحصیل) و فکر نمیکنم این خواسته زیادی باشه:
http://www.tabnak.ir/fa/news/275939/%D8%...9%85%DB%8C

نقل قول  

آفلاین parsley
نقل قول

05-10-2012, 03:19 AM
و باز هم دعوت به حضور برای دفاع از حقمون. همه تجمع ها کاملا آرام و بدون حاشیه بوده و فقط بر روی حق صنفی ما یعنی دریافت ارز دانشجویی تاکید میشه و خوشبختانه برخورد مسئولین هم تابحال با ما کاملا محترمانه بوده.
اما شنبه دانشجویان قراره در نهاد ریاست جمهوری (پاستور) حاضر بشن تا جریان ارز دانشجویی رو پیگیری کنن.(ساعت 9)
از همه دانشجویان که نیاز به دریافت ارز دانشجویی دارن یا خانواده اونها دعوت میشه که در این برنامه حاضر بشن...
http://groups.yahoo.com/group/arzdaneshjoo

نقل قول  

آفلاین ahmadpashaei
Elite Member
نقل قول

08-10-2012, 10:54 PM
الان از اخبار ساعت9شبکه یک دیدم که گفتن ارز دانشجویان غیر بورسیه به زودی قطع و به نرخی آزاد میشه.البته کمی با احتیاط گفتاااااا.
حالا قضیه این دانشجویان بورسیه چیه؟!! چجوری باید بورسی بگیریم که ارز دولتی بهمون بدن؟کسی میدونه؟
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (14): « قبلی 1 ... 7 8 9 10 11 12 13 14 بعدی »