عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه کشورها کانادا تحصیل در کانادا شانس گرفتن پذیرش از دانشگاه‌های کانادا v
1 2 بعدی »
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D

صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 109 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 7 رای - 4.43 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
شانس گرفتن پذیرش و کمک هزینه از دانشگاه های کانادا در مقطع دکتری تخصصی Ph.D
آفلاین نسیم
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

امتیاز این پست: 0
26-08-2012, 01:19 PM
سلام میخوام بدونم برای پذیرش با بورس کامل از دانشگاههای متوسط به بالای کانادا چه کاری باید برای رزومم انجام بدم:
لیسانس معماری از دانشگاه گیلان با معدل 16.15
ارشد مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه بهشتی با معدل 17.88 که امیدوارم با نمره تز معدلم 18 بشه
توصیه نامه های خوبی هم می تونم بگیرم.
میتونم تافل بالای 90 بیارم ، مینیمم چند بیارم بهتره؟
سابقه پژوهشی ندارم، مقاله ندارم، اگه بخوام از تزم مقاله تهیه کنم حتما باید جورنالی باشه و یا ISI؟
اگه فقط یه مقاله کنفرانس بین المللی باشه شانسم چقدره؟
و کلا این درسته که تو این رشته پذیرش گرفتن سخته؟
با سپاس فراوان
نقل قول  

آفلاین math
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

26-08-2012, 07:34 PM
با سلام
من لیسانس دانشگاه دولتی با معدل 16/05 در رشنه ریاضی محض و ارشد ریاضی کاربردی دانشگاه شیراز با معدل 17/53
نمره اول در مقطع کارشناسی ارشد ویک مقاله علمی پژوهشی چاپ شده در ژورنال خارجی و4سال سابقه تدریس در دانشگاه
لطفا به من بگید از چه دانشگاه کانادا می تونم بورس کامل بگیرم البته با آیلتس 6.5 و اینکه نوشتن کتاب چقدر در گرفتن پذیرش و بورس تاثیر داره؟
سن چقدر تاثیر داره ؟من 29 سال دارم و برای سال بعد می خوام پذیرش بگیرم سن بالای 30 مشکل ایجاد نمیکنه؟اگه به من اطلاعات کامل بدید خیلی خیلی ممنون میشم
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-08-2012, 10:45 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-08-2012, 10:50 AM توسط Pejman.)
(26-08-2012, 01:19 PM)نسیم نوشته: سلام میخوام بدونم برای پذیرش با بورس کامل از دانشگاههای متوسط به بالای کانادا چه کاری باید برای رزومم انجام بدم:
لیسانس معماری از دانشگاه گیلان با معدل 16.15
ارشد مدیریت پروژه و ساخت از دانشگاه بهشتی با معدل 17.88 که امیدوارم با نمره تز معدلم 18 بشه
توصیه نامه های خوبی هم می تونم بگیرم.
میتونم تافل بالای 90 بیارم ، مینیمم چند بیارم بهتره؟
سابقه پژوهشی ندارم، مقاله ندارم، اگه بخوام از تزم مقاله تهیه کنم حتما باید جورنالی باشه و یا ISI؟
اگه فقط یه مقاله کنفرانس بین المللی باشه شانسم چقدره؟
و کلا این درسته که تو این رشته پذیرش گرفتن سخته؟
با سپاس فراوان
سلام دوست عزیز،

من در مورد رشته شما به طور خاص خیلی اطلاعات ندارم و مسلماً اگر کسی هم رشته تون باشه بهتر می تونه نظر بده. به هر حال بر اساس تجربیات و شنیده هام نظر می دم:

شما معدل هاتون خوبه، به نظرم سعی کنید حداقل یک یا دو مقاله کنفرانسی خارجی بدید. اگر این مقالات ژورنال ISI باشند مسلماً خیلی ارزشش بیشتره و شانس تون رو خیلی بالاتر می بره. ولی خب اینجا مساله زمان مطرحه، دادن مقاله ISI و پروسه داوریش معمولاً طول می کشه. اگر مشکلی ندارید از این لحاظ، می تونید روش برنامه ریزی کنید.

نمره تافل 90 برای خیلی جاها کافیه، ولی تا جایی که یادم میاد، حداقل برای رشته من که مکانیک هست، یه دانشگاه حتی 100 می خواست (Windsor بود فکر کنم) البته رشته به رشته ممکنه برای یه دانشگاه هم، مینیمم ها فرق کنه. ولی به هر حال به نظر من بهتره حداقل 95 بیارید. اگر زبان تون خوبه به 100 هم فکر کنید دیگه برای همه جا بتونید اپلای کنید.

من هم شنیدم فاند گرفتن برای رشته معماری سخت تر هست، ولی اصلاً به این معنی نیست که نمی شه. با داشتن رزومه خوب و portfolio خوب قطعاً شانس خواهد بود. اما گرایش ارشد شما تا جایی که می دونم مال معماری نیست، و فکر کنم این گرایش شما اوضاعش از گرایش های خود معماری از نظر فاند خیلی بهتر باشه.

موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 2
27-08-2012, 10:57 AM
(26-08-2012, 07:34 PM)math نوشته: با سلام
من لیسانس دانشگاه دولتی با معدل 16/05 در رشنه ریاضی محض و ارشد ریاضی کاربردی دانشگاه شیراز با معدل 17/53
نمره اول در مقطع کارشناسی ارشد ویک مقاله علمی پژوهشی چاپ شده در ژورنال خارجی و4سال سابقه تدریس در دانشگاه
لطفا به من بگید از چه دانشگاه کانادا می تونم بورس کامل بگیرم البته با آیلتس 6.5 و اینکه نوشتن کتاب چقدر در گرفتن پذیرش و بورس تاثیر داره؟
سن چقدر تاثیر داره ؟من 29 سال دارم و برای سال بعد می خوام پذیرش بگیرم سن بالای 30 مشکل ایجاد نمیکنه؟اگه به من اطلاعات کامل بدید خیلی خیلی ممنون میشم
سلام دوست عزیز،

شما شرایطتون خوبه و با توجه به رشته تون، از نظر معدل و مقاله و سابقه تدریس شرایط خوبی دارید به نظرم.

نمره آیلتس تون برای بعضی جاها ناکافی است و سعی کنید نمره 7 رو بیارید. نوشتن کتاب می تونه تاثیر مثبت داشته باشه، البته چون به زبان فارسی نوشته شده، آنچنان نمی تونه مورد توجه قرار بگیره.

در مورد سن و سال اصلاً نگران نباشید. سن 30 سال برای خوندن دکترا در کشورهای آمریکای شمالی یه سن خیلی نرمال هست.

من دانشگاهی نمی تونم پیشنهاد بدم، ولی به نظرم اگر آیلتس 7 بیارید برای دانشگاه های متوسط و خوب شانس دارید. سعی کنید با استادا در رنک های مختلف مکاتبه کنید. برای کانادا تماس با استاد خیلی مهم هست. ایشالا که موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین mostafa_mir
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

09-09-2012, 09:07 PM
با سلام

لطفا من رو در زمینه گرفتن fund از دانشگاه های اروپا و کانادا راهنمایی کنید و لطفا بفرمایید که برای کجاها شانس گرفتن fund رو دارم. شرایط من در زیر ارائه شده است:

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع با معدل 18 از دانشگاه آزاد و کارشناسی مهندسی صنایع با معدل 15.21 از دانشگاه دولتی

دارای 4 مقاله ISI و اسم به عنوان نفر اول در هر 4 مقاله

نمره IELTS 6

با تشکر
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-09-2012, 10:49 PM (آخرین تغییر در ارسال: 09-09-2012, 10:51 PM توسط m.ost.)
(09-09-2012, 09:07 PM)mostafa_mir نوشته: با سلام

لطفا من رو در زمینه گرفتن fund از دانشگاه های اروپا و کانادا راهنمایی کنید و لطفا بفرمایید که برای کجاها شانس گرفتن fund رو دارم. شرایط من در زیر ارائه شده است:

کارشناسی ارشد مهندسی صنایع با معدل 18 از دانشگاه آزاد و کارشناسی مهندسی صنایع با معدل 15.21 از دانشگاه دولتی

دارای 4 مقاله ISI و اسم به عنوان نفر اول در هر 4 مقاله

نمره IELTS 6

با تشکر
سلام دوست عزیز

نمره زبان شما برای دانشگاه های کانادا پایینه. مینیمم تمام دانشگاه هایی که من دیدم 7، بعضا 7.5 هست. بنابراین حتما دوباره باید امتحان بدین. در صورتی که نمره خوبی در امتحان زبان بیارین، با اینکه معدل کارشناسی شما متوسطه ولی با توجه به معدل خوب ارشد و تعداد مقالاتتون شانس خوبی خواهید داشت.
در مورد دانشگاه های کانادا حتما باید یک استاد پیدا کنید به خصوص در مورد رشته های فنی. بنابراین حتما به استاد ها ایمیل بزن و از جاهایی که جواب خوب گرفتین اپلای کنین. در ضمن برای صنایع انتخاب های زیادی در کانادا نخواهید داشت (دانشگاه های خوب: Toronto دانشگاه های با رنک پایین تر: Polytechnique de Montreal, Windsor، Ryerson,Concordia، Dalhousie). مگر اینکه بخواین تغییر رشته بدین و رشته های مرتبط رو بخونین. (من بهتون پیشنهاد میدم که به دانشگاه های آمریکا هم فکر کنین، اگر نمره خوبی در امتحان GRE بیارین برای پذیرش و فاند شانس خوبی دارین)
در مورد دانشگاه های اروپا که باید به انجمن خودش مراجعه کنید. در اروپا شرایط متفاوت و برای دکتری باید دنبال پوزیشن هایی که دانشگاه های اعلام می کنن باشین.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین samanta
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

16-09-2012, 10:06 PM
سلام. ممنون از اینکه وقت می گذارین و راهنمایی می کنید . می خواستم بدونم من شانس پذیرش در مقطع دکتری از دانشگاه های کانادا و با فاند رو دارم یا نه؟
1- معدل کارشناسی: 15/24
معدل ارشد: 14
2- دانشگاه کارشناسی: صنعتی اصفهان- مهندسی شیمی(پتروشیمی)
ارشد: دانشگاه گیلان: مهندسی شیمی
3- آیلتس: 7
4- 3 مقاله ISI
5-phd
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
16-09-2012, 10:17 PM (آخرین تغییر در ارسال: 16-09-2012, 10:20 PM توسط Pejman.)
(16-09-2012, 10:06 PM)samanta نوشته: سلام. ممنون از اینکه وقت می گذارین و راهنمایی می کنید . می خواستم بدونم من شانس پذیرش در مقطع دکتری از دانشگاه های کانادا و با فاند رو دارم یا نه؟
1- معدل کارشناسی: 15/24
معدل ارشد: 14
2- دانشگاه کارشناسی: صنعتی اصفهان- مهندسی شیمی(پتروشیمی)
ارشد: دانشگاه گیلان: مهندسی شیمی
3- آیلتس: 7
4- 3 مقاله ISI
5-phd
سلام دوست عزیز، به آکادمیا کافه خوش اومدید.

شرایط شما از نظر مقاله و نمره زبان خوبه، معدل لیسانس تون متوسطه، اما معدل ارشدتون پایینه متاسفانه. با توجه به اینکه دانشگاه های کانادا به معدل اهمیت زیادی می دند، با این معدل ارشد بعید می دونم بتونید از جایی پذیرش بگیرید. شاید بهتر باشه به فکر دادن GRE و اپلای برای آمریکا باشید. می تونید برای پوزیشن های اروپا هم شانس تون رو امتحان کنید. موفق باشید.

نقل قول  

آفلاین samanta
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

25-09-2012, 08:52 AM
[font=&quot]خیلی
از پاسختون و وقتتون ممنونم. من در واقع یک سال از ارشدم مونده و چون همزمان کار
می کنم معدلم الان خوب نیست. ممکنه بتونم تا 16 برسونمش. اما دو تاسوال دارم. 1)
اگر معدلم 16 بشه چقدر شانس دارم برای پذیرش با فاند؟2) اگر نتونم به 16 برسونم نظرتون چیه ارشد رو رها کنم ، به مقاله بچسبم و
با لیسانس درخواست بدم؟با در نظر گرفتن اینکه 2 سال از لیسانسم می گذره اما 1 سال
سابق کار در یک شرکت خارجی و شناخته شده دارم.که تا 6 ماه دیگه میشه یک سال و نیم.
[/font]

[font=&quot]به
کشوری جز کانادا به دلایل خاصی نمی تونم فکر کنم، کانادا و ترجیحا دانشگاه های کبک
با فاند.[/font]
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 1
25-09-2012, 09:58 AM (آخرین تغییر در ارسال: 25-09-2012, 10:00 AM توسط Pejman.)
'samanta نوشته: خیلی از پاسختون و وقتتون ممنونم. من در واقع یک سال از ارشدم مونده و چون همزمان کار
می کنم معدلم الان خوب نیست. ممکنه بتونم تا 16 برسونمش. اما دو تاسوال دارم. 1)
اگر معدلم 16 بشه چقدر شانس دارم برای پذیرش با فاند؟2) اگر نتونم به 16 برسونم نظرتون چیه ارشد رو رها کنم ، به مقاله بچسبم و
با لیسانس درخواست بدم؟با در نظر گرفتن اینکه 2 سال از لیسانسم می گذره اما 1 سال
سابق کار در یک شرکت خارجی و شناخته شده دارم.که تا 6 ماه دیگه میشه یک سال و نیم.

به
کشوری جز کانادا به دلایل خاصی نمی تونم فکر کنم، کانادا و ترجیحا دانشگاه های کبک
با فاند.
خواهش می کنم. اگر معدل ارشدتون به حدود 16 برسه، شانس تون بهتر می شه، اما بازم چون معدل های بالایی ندارید، به دانشگاه های تاپ نمی تونید فکر کنید. ولی برای دانشگاه های متوسط شانس خواهید داشت. البته در کانادا پیدا کردن استاد قبل از اپلای کردن تقریباً ضروری است. سعی کنید با استادا مکاتبه کنید و بعد اگر جواب های خوبی گرفتید اپلای کنید.

در مورد اینکه ارشد رو رها کنید یا نه، من نظری نمی دم چون یک تصمیم خیلی شخصی است. ولی در مورد شانس پذیرش تون با لیسانس (برای ارشد) اگر معدل دو سال آخر لیسانس تون بالا باشه (مثلاً بالای 16)، با توجه به مقالات و نمره زبان تون شانس تون بد نخواهد بود. البته در کل در نظر داشته باشید که گرفتن فاند برای مقطع ارشد سخت تر از دکتراست. در مورد سابقه کار هم، اگر مرتبط با رشته و زمینه تحقیقاتی تون باشه می تونه تاثیرگذار باشه، ولی در غیر این صورت تاثیر چندانی نداره. در ضمن شما 3 تا ISI دارید و به نظر من نیازی نیست بیشتر از این برای مقاله وقت بذارید.

موفق باشید.

نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (109): « قبلی 1 ... 13 14 15 16 17 18 19 20 21 ... 109 بعدی »