عضــویت  قبلا ثبت‌نام کرده‌اید؟ ورود
ورود
نام‌کاربری
رمزعبور: فراموشی رمزعبور

for education, not for profitآکادمیا کافه
  • انجمن
  • جزوه (ویکی)
  • نتایج پذیرش
    • نتایج پذیرش
    • شانس پذیرش
    • رزومه‌ها
  • نتایج ویزا
    • نتایج ویزا
    • آمار سفارت‌ها
    • برندگان لاتاری گرین کارت
  • دانشگاه‌ها
    • دانشگاه‌ها
    • ملزومات پذیرش
  • کتابخانه
  • جستجو
    • جستجوی پیشرفته
  • اعضا
  • تقویم
  • راهنما
آکادمیا کافه دریافت پذیرش آزمون‌ها IELTS مشاوره و رفع اشکال IELTS مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان

صفحه‌ها (24): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 24 بعدی »

رتبه موضوع:
  • 1 رای - 5 میانگین
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
حالت موضوعی
مشاوره به منظور برنامه ریزی صحیح برای امتحان
آفلاین rulany
AcademiaCafe Masters Student
نقل قول

امتیاز این پست: 7
26-08-2012, 07:46 PM
(26-08-2012, 02:43 PM)Pejman نوشته: سلام بر اساتید فن آیلتس،

دوستان من نمره تافلم تا دو ماه دیگه منقضی می شه و احتمالش هست که بخوام یه آیلتس آکادمیک بدم. دو بار تافل iBT دادم، یه بار 92 شدم و یه بار 100.

می خواستم ببینم با دو سه ماه خوندن، و با این پیشینه زبان، احتمالش هست بتونم 7.5 یا حتی 8 بگیرم؟ نکته دوم اینکه بیشتر تمرکزم رو روی چه کتابهایی بذارم که سطح شون به من بخوره؟

ممنون.
سلام
8 نمره ی خیلی بالایی تو آیلتس به حساب میاد.اما به نظرم اگه زبانت خیلی از اون نمره ی تافلی که داری افت نکرده باشه کاملا ممکن هست.
در مورد کتاب هم که 100% کتاب New insight رو بخوان.چون اصلا ایلتس بدون این کتاب معنی نداره!! Smile
کتاب های کمبریج هم که خودم از 4 به بعد رو خواندم.اما 6 به بعد رو بخوانی با تجه به بیس زبانت کافیه.برای writingهمون کتاب sightخیلی خوبه.اما اگه وقت داری میتونی کتاب target band7 رو بخوانی حداقل با بیس رایتینگ آشنا بشی.اما به نظرم برای گرفتن حداقل 7.5 باید لیسینینگ و اسپیکینگت بالای 8 باشن.چون رایتینگ بالای 7.5 یا حتی 7 گرفتن واقعا سخت و بی خودی نمره کم میکنن.تو اسپیکینگ و لیسینینگ هست که مثل آب خوردن میتونی نمره بیاری.
بعد اون سه تا کتاب دیگه بازم خیلی بیکار شدی کتاب IELTS test builderهست(فکر کنم البته!!) کتاب خوبیه.مثل کمبریج هاست.اما فکر کنمک یه ذره سنگین تر.
و در نهایت برای لیسینینگ هم کتاب crackخیلی عالیه.میتونه کمک کنه
نقل قول  

آفلاین Pejman
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 0
27-08-2012, 12:29 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-08-2012, 12:29 AM توسط Pejman.)
ممنون دوستان، برای لغت چی پیشنهاد می کنید؟ من نصف 504 و نصف Essential words for TOEFL رو خوندم.

نقل قول  

آفلاین mahyarelc
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
27-08-2012, 10:21 AM (آخرین تغییر در ارسال: 27-08-2012, 10:28 AM توسط mahyarelc.)
من نظر شخصیم اینه که آیلتس اصلا چیزی به عنوان کلمه خوندن نداره (البته من overall 7 شده بودم؛ نه 7.5 و 8؛ شاید باز تفاوت همین بوده!)...به نظرم کلمات ریدینگهایی که میخونی رو یاد بگیری خوبه ...چیزی بعنوان کلمات پرکاربرد فکر نکنم موجود باشه؛ چون بیشتر رو مفهوم کار میکنه..همیشه هم یه سری کلمات هست نمیدنی معنیاشون رو
به شخصه اصلا کتابی که برای لغت باشه رو برای امتحان آیلتس پیشنهاد نمیکنم

البته 504 رو که کلا هرکی به نظرم باید در هرصورتی خونده باشه ...برای امتحان نمیگم..یه سری لغات پرکاربرده دیگه
You can't beat your enemy anymore through wars; instead you create an entire generation of people seeking revenge
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 4
27-08-2012, 10:27 AM
من با نظر مهیار موافقم. البته یک کتابی هست Check Your Vocabulary for IELTS، و دو سه تا کتاب دیگه از این دست ولی به نظر من این کتاب ها خیلی خسته کننده هستند (حداقل خود من که شروع کردم اصلا نتونستم پیش برم). در واقع برای کسایی که سطح زبان خوب و متوسطی دارن خوندن نمونه های امتحان و حل تمرینات بهترین کاره.
شاید تو امتحان تافل (نوع کاغذیش منظورمه) خوندن لغت به کار بیاد ولی برای آیلتس واقعا اینجوری نیست و با استفاده از تکنیک هایی که هست راحت میتونین به سوالات جواب بدین. حتی در مورد سوالات Listening که شما باید لغت ها رو بنویسین معمولا کلماتی داده میشه که برای همه آشناست. من دفعه اول امتحان 6.5 شده بودم در این بخش ولی برای امتحان دوم فقط با حل تمام تست های Listening کتاب 7 و 8 کمبریج 8 شدم و هیچ کتاب لغت اضافه ای هم نخونده بودم. (البته اگر آدم وقت داشته باشه خوب هرچی بخونه ضرر نمیکنه Smile )
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین afshin.sat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-10-2012, 12:46 AM
با سلام، چند سوال داشتم اول اینکه بین 3 موسسه ای که سنجش معرفی کرده(دانشگاه آزاد، آیلتس تهران و عصر دین و دانش) کدوم رو انتخاب کنم؟ دوم اینکه ذانشگاهی که می خوام واسش اپلای کنم ددلاینش فروردینِ، به نظر شما اگه بخوام بهمن ماه امتحان بدم ریسکی نیست؟ سوم اینکه اگه از همین امروز با فشار زیاد شروع به خوندن کنم و با این توضیح که سطح زبانم Upper Intermediate هست می تونم امید داشته باشم که 6.5 بیارم؟

بسیار ممنون
نقل قول  

آفلاین MaMi
Advisor
Advisors
نقل قول

09-10-2012, 02:19 AM
(09-10-2012, 12:46 AM)afshin.sat نوشته:
با سلام، چند سوال داشتم اول اینکه بین 3 موسسه ای که سنجش معرفی کرده(دانشگاه آزاد، آیلتس تهران و عصر دین و دانش) کدوم رو انتخاب کنم؟ دوم اینکه ذانشگاهی که می خوام واسش اپلای کنم ددلاینش فروردینِ، به نظر شما اگه بخوام بهمن ماه امتحان بدم ریسکی نیست؟ سوم اینکه اگه از همین امروز با فشار زیاد شروع به خوندن کنم و با این توضیح که سطح زبانم Upper Intermediate هست می تونم امید داشته باشم که 6.5 بیارم؟
دوست من در مورد مقایسه سه مرکز برگزارکننده آزمون IELTS میتونید به این تالار مراجعه کنید. فقط در مورد Deadline دانشگاه ها مطمئن هستید؟
The golden opportunity you're seeking is in Yourself. It's not in your environment, in luck, in chance, or the help of other; it is in yourself Alone
راه های دریافت رایگان مقالات و کتاب ها
اهــدای سلول بنیادی - اهـــدای عضو - محک
لطفا سوالاتتون رو در فروم بپرسید و از پیام خصوصی برای این منظور استفاده نکنید. در صورتی که مایلید من به سوال شما پاسخ بدم @Mami رو در متن سوال قرار بدید.
نقل قول  

آفلاین afshin.sat
AcademiaCafe Senior Undergrad
**
نقل قول

09-10-2012, 08:14 PM
آره دانشگاه هایی که مد نظرم هستن Deadline شون april 30 هست. با این وجود متوجه نشدم ریسکی هست یا نه؟ و بعد اینکه اگه لطف کنید بگید امکان گرفتن همچین نمره ای با این مدت مطالعه هست؟
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 3
09-10-2012, 11:33 PM
(09-10-2012, 08:14 PM)afshin.sat نوشته: آره دانشگاه هایی که مد نظرم هستن Deadline شون april 30 هست. با این وجود متوجه نشدم ریسکی هست یا نه؟ و بعد اینکه اگه لطف کنید بگید امکان گرفتن همچین نمره ای با این مدت مطالعه هست؟
در حالت عادی کارنامه آزمون شما دو هفته بعد از آزمون حاضر هست. ولی خوب بهتر هست که خیلی به عید نزدیک نباشه که نخوره به تعطیلات.
اگر فرض کنیم شما دی هم بخواین امتحان بدین با در نظر گرفتن اینکه سطح زبانتون Upper intermediate هست با یک خوندن فشرده حتی 7 هم میتونین بیارین. اول منابع اصلی مثل New Insight into IELTS رو میتونین بخونین و بعد برین سراغ منابع دیگه و تست های کمبریج. در مورد منابع آزمون میتونین مراجعه کنین به این انجمن. برای سوالات و اطلاعات بیشتر در مورد ارسال کارنامه آزمون آیلتس به این تاپیک مراجعه کنید.
لطفا از پرسیدن سوالاتی که قابل طرح در فروم هستند به صورت پیام خصوصی خودداری کنید. 
نقل قول  

آفلاین MAYAM
AcademiaCafe Undergrad
*
نقل قول

14-10-2012, 10:52 PM
با سلام و تبریک به این پست مفیدتان و اینهمه بچه های مهربان که وقتشان رو با سهیم میشوند..
من بعد از یه سری کلاسهای آزمایشی آیلتس و خواندن کتابهای
(معمارزاده) speaking
action plane for ielts
crack ielts (قسمتی از listening)
target 7
504+ بخشی از Grammer for IELTS
یه آزمون آزمایشی دادم و این نمرات حاصل شد:
writing:6 speaking: 5.5 listening: 5 Reading: 4
بنظرتون من میتونم یک ماهه معجزه کنم و در آزمون آیلتس واقعی 6.5 بشم؟ دقیقا بفرمایید من چیکار کنم؟ چه کتابهایی بخرم و بخونم؟
آنطوری که شما توی تاپیک گفته بودید باید یه برنامه ریزی خوب بکنید؟ من کار دیگری جز آزمون ندارم(وقتتم آزاد است) من چطوری از صبح تا شب برنامه ریزی کنم؟
یه سوال دیگه : آیا خوبه در این فاصله باز هم آزمون آزمایشی بدهم یا نه؟ اگه آره کجا برم؟
؛با توجه به تجربتان راهنمایی کنید کمی استرس دارم
نقل قول  

آفلاین m.ost
Graduated Hero
نقل قول

امتیاز این پست: 5
14-10-2012, 11:37 PM
سلام دوست عزیز
معجزه رو که مطمئن نیستم Smile ولی اگر حتما باید امتحان بدین و چاره ای ندارین فشرده باید بخونین. به عنوان مثال من زبانم بد نبود یک و ماه و نیم خوندم و 7.5 شدم. منبع خیلی زیاده و شاید هرکس یک نظر داشته باشه. به نظر من شما باید خوندن رو از New Insight into IELTS شروع می کردین و بعد تست های کمبریج. سری های اولش خیلی ساده هست و برای امتحان به نظر من بهتره سری 7 و 8 رو بزنین. نمی دونم می رسید در این مدت این کتاب ها رو بخونین یا خیر. آزمون دادن بدون آمادگی فایده ای نخواهد داشت. اول باید مطالعه بفرمایید بعد. کتاب های کمبریج خودش حالت آزمون داره. خودتون می تونین زمان بگیرین و تست هاش رو بزنین، نیازی به هزینه کردن و آزمون موسسات مختلف رو دادن نیست. برنامه ریزی که دست خودتون هست. طوری باید بخونین که این منابع رو تموم کنین.
نقل قول  

جدیدتر | قدیمی‌تر
صفحه‌ها (24): « قبلی 1 2 3 4 5 6 7 8 ... 24 بعدی »

Reddit   Facebook   Twitter  
  • نمایش نسخه قابل چاپ
پرش به انجمن:

کاربران در حال بازدید این موضوع:
1 مهمان

• AcademiaCafe
  • بازگشت به بالا
  • نسخه موبایل
  • نشانه‌گذاری همه انجمن‌ها به عنوان خوانده شده
  • تماس با ما
زمان کنونی: 08-06-2025، 08:18 PM powered by: MyBB, © 2002-2025 MyBB Group.
حالت خطی
حالت موضوعی